مشاهده نسخه کامل
: خرید خودرو اتومات تا سقف 100 میلیون
mahyarbavafa
13-02-2015, 09:23
دوستان سلام
خودرو تا سقف 100 میلیون تا شب عید میخوام بخرم حتما اتومات باشه.
1_فقط سواری
2_ هندلینگ خوب
3_بازار قطعات خوب
4_ گیربکسش اذیت نکنه
ترجیحا 5 دنده اتومات باشه
5_صفر باشه بهتره یا کار کرده؟
ببخشید زیاد شد.
قبلا از همه دوستان تشکر میکنم.
M.Amorous
13-02-2015, 11:19
سلام خدمت شما دوست عزیز.
همه جزئیات رو گفتین غیر از دو مورد. نو یا کارکرده؟ مصرف سوختش براتون مهمه؟
mahyarbavafa
13-02-2015, 13:09
مرسی از اینکه پاسخ دادید
شماره 5 نوشتم از شما دوستان سوال کردم که شما پیشنهاد بدید صفر بخرم یا کار کرده ؟
مصرف سوخت که همه دوست دارن کمتر باشه متوسط هم بود اشکالی نداره.
M.Amorous
13-02-2015, 13:26
مرسی از اینکه پاسخ دادید
شماره 5 نوشتم از شما دوستان سوال کردم که شما پیشنهاد بدید صفر بخرم یا کار کرده ؟
مصرف سوخت که همه دوست دارن کمتر باشه متوسط هم بود اشکالی نداره.
بسیار خوب.
ببینید من دو تا انتخاب خیلی خوب به شما میدم خودتون میتونید بیشتر تحقیق کنید و به نتیجه برسید.
اولی ماکسیما مدل 90 یا 91 هست که میتونید با این بودجه بخرید.
بعدی هم جیلی مدل EC7 هست که اتومات هست به قیمت حدودی 85 میلیون تومن.
در مورد اینکه خودرو کارکرده بگیرید یا نه هم بستگی به خودتون داره و باید موقع خرید خیلی حواستون جمع باشه و با فروشنده طی کنید که خودرو رو به مکانیک و صافکار نشون میدید که ماشین خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه.
mahyarbavafa
13-02-2015, 13:40
سوناتا از ماکسیمابهتر نیست ؟
جیلی هم که بازار قطعات و احتمالا فروشش خوب نیست . نمیدونم
ضمنا ایا میدونید گیربکس ماکسیما از کدوم نوعه( cvt یا اون قدیمیاست ) ؟
و مصرف بنزینش در شهر صدی چنده ؟
ممنون
mahyarbavafa
13-02-2015, 14:15
ضمنا اینکه میگن تولید ماکسیما متوقف میشه قطعاتش نایاب میشه درسته ؟
M.Amorous
13-02-2015, 16:14
سوناتا از ماکسیمابهتر نیست ؟
جیلی هم که بازار قطعات و احتمالا فروشش خوب نیست . نمیدونم
ضمنا ایا میدونید گیربکس ماکسیما از کدوم نوعه( cvt یا اون قدیمیاست ) ؟
و مصرف بنزینش در شهر صدی چنده ؟
ممنون
سوناتا هم خودرو خوبیه اتفاقا ولی خوب بدیهی هست که موتورش از ماکسیما ضعیف تر هست؛ ولی من با توجه به بودجه شما این پیشنهاد رو به شما دادم. مطمئنا اگر بخواین 100 میلیون برا سوناتا
هزینه کنید case مناسبی گیرتون نیاد و یا به زودی براتون مشکل به وجود بیاره. یه سر به این سایت بزنید و سوناتا رو سرچ کنید و قیمتتون رو هم روی محدوده 100 تا 105 میلیون بذارید. میتونید حدود
شرایط سوناتایی که میتونید خریداری کنید رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
والا دقیقا نمیدونم نوع گیربکسشو. ولی چند تا از دوستام که تاحالا داشتن راضی بودن ازش و فکر نمی کنم برا گیربکسش مشکلی بیاد.
اسم جیلی رو فقط در حد یک گزینه براتون مطرح کردم که اگر دوست نداشتید ماشین کارکرده بگیرید اونو بگیرید.
مصرف بنزینش رو هم با برنامه دادن به ECU میشه مناسبش کرد که اذیت نکنه زیاد (دیدم تاثیرشو روی ماکسیمای یکی از آشناها). ولی خوب فکر نکنید کمتر از 100/11 یا 100/10 میشه.
در مورد قطعه هم که انشالله هیچ وقت اذیتتون نکنه مشکلی نداره و قططعاتش رو میشه گیر اورد.
LOVEFORLOVE
13-02-2015, 16:42
بهترین گزینه از نظر من تویوتا کمری 2008 تا 2009 میتونید بخرید
mahyarbavafa
13-02-2015, 17:04
میدونیین دوستان بیشترین قسمتی که من مشکل دارم اینه که نمیدونم این ماشینها با این مدلهای پایین خرجشون بالا نیست و همینکه گرفتم هر روز دم تعمیرگاه نیستم و قطعاتش گیر میاد و هزینه هاش معقوله.
و تو این مدلها با این تفاسیر کدومش بهتره؟
ماکسیما؟
سوناتا؟
مزدا 3؟
مگان 2000؟
تویوتا کمری؟
LOVEFORLOVE
13-02-2015, 17:21
من اگه جایی شما بودم کمری 2009 میخریدم البته شاید نشه تمیزشو با این قیمت خرید ولی بهترین و کم کار ترین کمری 2008 میتونید بخرید قطعات کمری مثله پراید فراواونه نگران نباشید چینی. تایوان ژاپنی استرلیایی
شک نکن
M.Amorous
13-02-2015, 18:20
ماشینی که 6 7 سال کار کرده ارزش خرید نداره. اونم چی! طرف 6 سال پیش نصف این قیمتی که داره ماشینو میفروشه خریده ماشینشو.
مگان خودرو خوبیه و به نظر من کلاسش مثل زانتیا هست که از نظر فنی بسیار عالیه ولی از لحاظ معماری (مخصوصا داخلش) زیاد لوکس به نظر نمیاد.
به هر حال من نظر شخصیمو گفتم ولی اگر من با این بودجه میخواستم ماشین بخرم بین این 5 گزینه ای که فرمودید ماکسیما رو انتخاب می کردم.
mahyarbavafa
13-02-2015, 19:09
فقط بحثه مصرف و قطعاتشه اینجور که میگن مصرفش خیلی بالایه و قطعاتش هم دیگه تولید نمیشه اگه اینجور باشه حتما قطعات باقی مونده بازار به شدت گرون میشه و کمیاب.
mahyarbavafa
14-02-2015, 12:28
دوستان کسی نظری نداره
یه مزدا 3 نوک مدادی مدل 88 میگه 70 میلیون 160 تا کار کرده رنگ نداره ولی خش زیاد روش انداختند ( هر کی بوده مشکل داشته دور ماشین رو با چیز سر تیز رنگش رو خش انداخته ولی خوردگی اصلا نداره.
نظرتون رو مزدا 3 چیه کلا؟
خوبه یاهمون تویوتا بگیرم ماکسیما که فکر نکنم بخرم.
LOVEFORLOVE
18-02-2015, 18:44
دوسته عزیز یه کمری 2008 بگیری یه عمر ماشینه یکی از بچه ها تعریف میکنهاصن يه ماشين عجيبيه اين كمري!من توي كيش سوار يه تاكسي كمري اتومات شدم كه ديدم رنگ و روش يه مقدار رفته.كيلومترش رو نگاه انداختم ديدم زده ١٤٠ هزار تا.بعد يه مقايسه كردم با كمري خودمون كه ٨٠ هزار تا راه رفته گفتم امكان نداره با اين كاركرد ماشين يه همچين وضعي پيدا كنه.بعد با دقت بيشتري زوم كردم رو كيلومترسنجش ديدم يا خدا!!!يك ميليون و چهارصد هزار كيلومتر كاركرده اين ماشين!!!ولي با اون كاركرد وضعيت ماشين واقعا عالي بود!گيربكس بدون تقه دنده عوض ميكرد،موتور بسيار نرم كار ميكرد،فنربندي هم نسبتا خوب بود.از راننده جويا شدم گفت از اول تا حالا يك سري موتور و گيربكس رو تعمير كردم و تا حالا هيچ ايراد ديگه اي هم پيدا نكرده....واقعا من اونجا بود كه فهميدم تويوتا چي داره ميسازه.
اصلا کمری های با کیلومتر 100 هزار تا تازه تو ابندی باید حساب کنید بعضی از دوستان میگن ماشین با 6 7 سال کار کرد ارزش خرید نداره الان 200 هزار تا با 206 اوتومات بری گیربکس براش نمیمونه:n09:
mahyarbavafa
20-02-2015, 19:22
ممنون دوست عزیز
راستش موندم ماشبن صفر بخرم یا کار کرده.
یکی میگه کار کرده عمرش رو کرده و تازه به خرج افتاده و چون ماشین خارجیه باید قیمت بیشتری بابت قطعات و تعمیرات این خودروها بدی من الان رفتم یه کمری 2008 بدون رنگ با 130هزار کار کرد بدون سانروف پیدا کردم تمیز به فیمت 77 میلیون نمیدونم بخرم یا نه چون یه عده میگن یه جیلی صفر بخر میدونی تا 3سال برات بدون خرجه و بعد عوضش میکنی.
حالا به نظرتون صفر جیلی بخرم یا کمری 2008؟
بازم از همه دوستان قبلا تشکر میکنم.
ess_1362
20-02-2015, 21:43
دو تا توصیه به شما می کنم :
1-یک کمری کم کارکرد پیدا کنید بخرید یک عمر ماشین هست.پست قبلی هم یکی از دوستان اشاره کرده. قبلا هم به دوستان و همکارانم که شرایط شما را داشتن پپیشنهاد دادم و همه به شدت راضی هستن.
2-یک لنسر تیپ 2+ که اتوماتیک معمولی هست بخرید اینم ماشین نرم و خوبی هست با گیربکس 4 سرعته اتوماتیک. فرقش با حالت قبلی اینه که اول این نو هست و شما که اصرار به صفر داری خیالت راحته ولی کمری گیربکس 5 سرعته اتماتیک داره ولی این 4 سرعته هست
mahyarbavafa
20-02-2015, 21:57
دوستان مرسی راهنمایی کردید رفتم همون کمری رو بخرم.
خریدم بعد از عید( یه ماه استفاده و مسافرت) نظرم رو در موردش میام همین جا میگم.
بازم ممنون.
saeed774
21-02-2015, 00:57
دوست عزیز شما با 90 تومن یه کیا سراتو اتومات 6 سرعته صفر هم میتونی بخری . موتورش هم 2000 هست . خیلی هم شیک و مجلسی
میتونی تو سایپا مشخصاتشو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed774
21-02-2015, 00:59
ولی نظر منم همون کمری یا مخصوصا ماکسیما هست
LOVEFORLOVE
22-02-2015, 17:40
ممنون دوست عزیز
راستش موندم ماشبن صفر بخرم یا کار کرده.
یکی میگه کار کرده عمرش رو کرده و تازه به خرج افتاده و چون ماشین خارجیه باید قیمت بیشتری بابت قطعات و تعمیرات این خودروها بدی من الان رفتم یه کمری 2008 بدون رنگ با 130هزار کار کرد بدون سانروف پیدا کردم تمیز به فیمت 77 میلیون نمیدونم بخرم یا نه چون یه عده میگن یه جیلی صفر بخر میدونی تا 3سال برات بدون خرجه و بعد عوضش میکنی.
حالا به نظرتون صفر جیلی بخرم یا کمری 2008؟
بازم از همه دوستان قبلا تشکر میکنم.
دوسته عزیز بنظرم قیمتش مناسبه!2008 77 میلیون!کارکرد 130 هزار تا واسه مثله این میونه که تازه از اببندی در امده:n02:
fardin86
16-03-2015, 05:00
چرا به رنو داستر فکر نمیکنید؟
mahyarbavafa
23-03-2015, 20:37
چرا به رنو داستر فکر نمیکنید؟
سال نو بر همه دوستان مبارک باشه
راستش یه کرولا xli 2008 بدون رنگ با 125 هزار کار کرد خریدم حدود 75 م
بعد از خرید حدود 800 دیگه خر جش کردم.
از خریدم فوق العاده راضیم فقط فکر میکنم اگه کمری میخریدم بهتر بود چون این ماشین اینقدر خوبه با موتور 1800 کمری که دیگه موتورش 2400 هست.
موتورش فوق العاده سالم و گیر بکسش در یک کلام محشره اصلا فکرشم نمیکردم اتومات به این هوشمندی باشه. فکر ادمو میخونه و شتاب فوق العاده ه ای داره. مصرفش که فکر کنم با بوی بنزین راه میره و با این همه کارکرد خیلی کم مصرفه ترکیبی 7.7 لیتر در 100 کیلومتر مصرف میکنه قطعاتش هم رفتم نمایندگی همه چیز ش رو داشتن قیمتش هم نسبت به بعضی از برندهای دیگه ارزونتره حدود 20 روزه دارم سوار میشم تا الان عیبی ندیدم. فرمون عالی، سواری نرم و بی صدا خیلی کم صدای موتور داخل میاد که طبیعیه، جاداریش هم خوبه جثش برای شهری بسیار عالیه ضمن اینکه برای مسافرت هم اندازش برای ما که 5 نفریم خوبه و در نهایت فقط الان پشیمونم از اینکه اینقدر این ماشین خوبه چرا کمری نخریدم و اگه دوباره بخوام ماشینو عوض کنم قطعا برند تویوتا رو انتخاب میکنم.
با تشکر از همه دوستان که در خرید منو راهنمایی کردند.
آرزوی سال خوب، پر بار همراه با سلامتی برای تک تک شما عزیزان را دارم .
LOVEFORLOVE
25-03-2015, 22:46
سال نو بر همه دوستان مبارک باشه
راستش یه کرولا xli 2008 بدون رنگ با 125 هزار کار کرد خریدم حدود 75 م
بعد از خرید حدود 800 دیگه خر جش کردم.
از خریدم فوق العاده راضیم فقط فکر میکنم اگه کمری میخریدم بهتر بود چون این ماشین اینقدر خوبه با موتور 1800 کمری که دیگه موتورش 2400 هست.
موتورش فوق العاده سالم و گیر بکسش در یک کلام محشره اصلا فکرشم نمیکردم اتومات به این هوشمندی باشه. فکر ادمو میخونه و شتاب فوق العاده ه ای داره. مصرفش که فکر کنم با بوی بنزین راه میره و با این همه کارکرد خیلی کم مصرفه ترکیبی 7.7 لیتر در 100 کیلومتر مصرف میکنه قطعاتش هم رفتم نمایندگی همه چیز ش رو داشتن قیمتش هم نسبت به بعضی از برندهای دیگه ارزونتره حدود 20 روزه دارم سوار میشم تا الان عیبی ندیدم. فرمون عالی، سواری نرم و بی صدا خیلی کم صدای موتور داخل میاد که طبیعیه، جاداریش هم خوبه جثش برای شهری بسیار عالیه ضمن اینکه برای مسافرت هم اندازش برای ما که 5 نفریم خوبه و در نهایت فقط الان پشیمونم از اینکه اینقدر این ماشین خوبه چرا کمری نخریدم و اگه دوباره بخوام ماشینو
عوض کنم قطعا برند تویوتا رو انتخاب میکنم. :n05:
با تشکر از همه دوستان که در خرید منو راهنمایی کردند.
آرزوی سال خوب، پر بار همراه با سلامتی برای تک تک شما عزیزان را دارم .
مبارک باشه ایشلا چرخش واست بچرخه ماشین خوبیه ولی پولاتو جمه کن یه کمری 2014 بردار سوار شدم خیلی ماشین عجبیه
error403
25-04-2015, 19:02
سلام دوستان.
قصد خرید خودرو صفر تا حدود 100 یا نهایت 110 دارم.
فعلا 206 هاچبک دارم ولی مسیر کار من حدود 10 کیلومتری جاده خاکی و ناهموار داره. 206 هم که خیلی خشکه و اذیت میکنه.
نرمی ماشین و سیستم تعلیق خیلی برام مهمه.
بعد از اون خدمات پس فروش مناسب.
نظر خودم روی داستر هست. ولی نمیدونم خدمات نگین خوردرو چطوره.
سلام دوستان
تویوتا کمری 2007 دارم اس ای
به نظر شما منطقیه با سراتو 2010 یا 2011 عوض کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Pourya-pc
02-06-2015, 17:40
سلام دوستان
تویوتا کمری 2007 دارم اس ای
به نظر شما منطقیه با سراتو 2010 یا 2011 عوض کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا منطقی نیست . کمری یکی از بهترین رانندگی ها رو برای شما به ارمغان میاره و اگر باهاش مشکل ندارید معاوضه اونم با سراتو پیشنهاد نمیشه ( وجهه و کلاس تویوتا هم بماند )
اصلا منطقی نیست . کمری یکی از بهترین رانندگی ها رو برای شما به ارمغان میاره و اگر باهاش مشکل ندارید معاوضه اونم با سراتو پیشنهاد نمیشه ( وجهه و کلاس تویوتا هم بماند )
مشکلی ندارم فقط بخاطر مدلش که 2007 فکر کردم شاید رو خرج بیفته
hossein.az
02-06-2015, 19:16
مشکلی ندارم فقط بخاطر مدلش که 2007 فکر کردم شاید رو خرج بیفته
شما اگر درست از تویوتا استفاده کنید و سرویس هارو به موقع انجام بدید تا 20 سال بدون خرج واستون کار میکنه
شما اگر درست از تویوتا استفاده کنید و سرویس هارو به موقع انجام بدید تا 20 سال بدون خرج واستون کار میکنه
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
نظرتون راجب خودرو بسترن ( آسا ) چیه ارزش خریدن داره ?
اگر قصد خرید ماشین صفر و زیبا رو دارید میتونید روی رنو کپچر فرانسوی هم حساب باز کنید .
amir_s_75
12-12-2015, 23:29
سلام دوستان بنظرتون خرید جک s5 بهتره یا یه خودرو کره یا ژاپنی کارکرده ؟
mohamad skystar
13-12-2015, 18:44
سلام دوستان بنظرتون خرید جک s5 بهتره یا یه خودرو کره یا ژاپنی کارکرده ؟
اگر توان خرید خودروی ژاپنی رو دارید حتما اقدام کنید
گزینه بعد کره ای
تا جایی که میشه سمت چینی نرو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.