ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال PC به TV

alex_pk
13-02-2015, 03:41
سلام دوستان
من یه h6490 دارم که میخوام PC رو بهش وصل کنم.
دو حالت پیش میاد
1 - اتصال PC به تی وی به طوریکه از تی وی به عنوان مانیتور سیستم استفاده بشه.
2 - اتصال PC به تی وی به طوریکه فقط دیتاها بینشون شیر بشه.

تو حالت اول میخوام بدونم آیا روش بدون استفاده از کابل وجود داره؟
چون فاصله سیستم تا تی وی حداقل 10 متره و اصلا نمیدونم همچین کابل HDMI ای گیر میاد یا اگر هم بیاد به دلیل طویل بودنش رو کیفیت تاثیر می ذاره یا نه؟

تو حالت دوم ،چطور میتونم بصورت بی سیم دیتاهای PC رو با تی وی Share کنم.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی برای شیر کردن دیتاهای موبایل با تی وی من از Wifi Direct استفاده کردم و موبایل و تی وی متصل شدن به هم
(هم تو تی وی و هم تو موبایل پیغام وصل شدنشون اومد)، منتها نمیدونم چطور میشه به دیتاهای موبایل از طریق تلوزیون دسترسی پیدا کرد

matinpour
13-02-2015, 12:04
سلام دوستان
من یه h6490 دارم که میخوام PC رو بهش وصل کنم.
دو حالت پیش میاد
1 - اتصال PC به تی وی به طوریکه از تی وی به عنوان مانیتور سیستم استفاده بشه.
2 - اتصال PC به تی وی به طوریکه فقط دیتاها بینشون شیر بشه.

تو حالت اول میخوام بدونم آیا روش بدون استفاده از کابل وجود داره؟
چون فاصله سیستم تا تی وی حداقل 10 متره و اصلا نمیدونم همچین کابل HDMI ای گیر میاد یا اگر هم بیاد به دلیل طویل بودنش رو کیفیت تاثیر می ذاره یا نه؟

تو حالت دوم ،چطور میتونم بصورت بی سیم دیتاهای PC رو با تی وی Share کنم.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی برای شیر کردن دیتاهای موبایل با تی وی من از Wifi Direct استفاده کردم و موبایل و تی وی متصل شدن به هم
(هم تو تی وی و هم تو موبایل پیغام وصل شدنشون اومد)، منتها نمیدونم چطور میشه به دیتاهای موبایل از طریق تلوزیون دسترسی پیدا کرد

دوست عزیز
برای اتصال موبایل از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای pc البته بدون کابل و برای استفاده فیلم - موسیقی - و عکس از این تایپیک

و اگر می خواهید دسکتاپ تان را در تلویزیون ببینید آن هم با کابل به هر متراژی کابل موجود است و تاثیر چندانی ندارد و می توانید آن را از پاساژ امجد در خیابان جمهوری تهیه کنید .
واگر بصورت بی سیم می خواهید انجام دهید . باید pc و تلویزیون شما قابلیت widi داشته باشد وگرنه باید دستگاه مربوطه را تهیه کنید.