PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل شدن برنامه AIRDROID به لپتاپ؟

matr!x_2008
12-02-2015, 20:30
سلام. چطوری با برنامه AIRDROID گوشی رو از طریق wifi به لپتاپ وصل کنم؟ هر کار میکنم نمیشه! هات اسپات رو گوشی روشن کردم و از اون طریق اینتنرت رو به لپتاپ اوردم ولی برنامه وصل نمیشه؟!!!

matr!x_2008
12-02-2015, 21:30
کسی نیست؟؟؟؟؟

shengo_k
13-02-2015, 07:43
سلام. چطوری با برنامه AIRDROID گوشی رو از طریق wifi به لپتاپ وصل کنم؟ هر کار میکنم نمیشه! هات اسپات رو گوشی روشن کردم و از اون طریق اینتنرت رو به لپتاپ اوردم ولی برنامه وصل نمیشه؟!!!
دوست عزیز airdroid از طریق وای فای گوشی و کامپیوتر رو به هم متصل نمیکنه از طریق اتصال اینترنت به هم وصل میشه شما کافیه وارد سایت web.airdroid.com بشید از اونجا از طریق اسکن بارکدی که به شما نشون میده با دوربین گوشیتون یا از طریق ایمیل کامپیوتر و گوشیتون به هم متصل میشن و میتونید به تمام اطلاعات گوشیتون مثل تماس ها پیام ها فایل های شخصی و ... دسترسی داشته باشید
در صفحه سایت باز شده کافیه یکی از نرم افزارهای داخل رو انتخاب کنید تا فایل بارکد برای شما نشان داده بشه و از طریق نرم افزار airdroid در گوشی آن رو اسکن کنید تا متصل شوید

...موفق باشید...

matr!x_2008
13-02-2015, 12:36
حذف شـــــــود

matr!x_2008
13-02-2015, 12:39
دوست عزیز airdroid از طریق وای فای گوشی و کامپیوتر رو به هم متصل نمیکنه از طریق اتصال اینترنت به هم وصل میشه شما کافیه وارد سایت web.airdroid.com بشید از اونجا از طریق اسکن بارکدی که به شما نشون میده با دوربین گوشیتون یا از طریق ایمیل کامپیوتر و گوشیتون به هم متصل میشن و میتونید به تمام اطلاعات گوشیتون مثل تماس ها پیام ها فایل های شخصی و ... دسترسی داشته باشید
در صفحه سایت باز شده کافیه یکی از نرم افزارهای داخل رو انتخاب کنید تا فایل بارکد برای شما نشان داده بشه و از طریق نرم افزار airdroid در گوشی آن رو اسکن کنید تا متصل شوید

...موفق باشید...

یعنی تو سایتش ثبت نام کنم بعد ایمیل پسورد بدم وصل میشه؟

shengo_k
13-02-2015, 14:17
نه سایت نمیخواد شما کافیه تو نرم افزار گوشی ثبت نام کنید بعد که سایت باز میشه یکی از نرم افزار هارو که انتخاب کنید یه پنجره باز میشه که سمت راستش بارکد هست حالا تو نرم افزار گوشی همون علامت بارکد رو بزنید تا دوربین گوشی فعال بشه بعد همون بارکد نشان داده شده در سایت رو اسکن کنید تا به هم متصل بشن

brothers000
04-08-2015, 12:34
برای اینکه تاپیک اضافی باز نکرده باشم همینجا سوالمو مطرح میکنم
مشکل بنده هم زمانی هست که از طریق برنامه Airdriod میخوام بین گوشی (بوسیله وای فای) و کامپیوتر (بوسیله پورت لن) از طریق مودم که هر دو وسیله به اون متصل هستند ارتباط برقرار کنم
در این صورت گوشی از طریق این برنامه به کامپیوتر متصل نمیشه و نهایتا بعد از بارها تلاش برای اتصال به صورت "ریموت کانکشن" متصل میشه !
در صورتی که قبلا و با یه کامپیوتر قدیمی که به پورت 1 مودم وصله و ویندوز ایکس پی هم روش نصب هست خیلی راحت با گوشی از طریق همین برنامه ارتباط برقرار میشد
ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیار بنده قرار بدن
با تشکر