ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه ي آبي مرگ و بالا نيامدن سيستم

mamaly11
12-02-2015, 19:34
سلام دوستان :n06: سيستم من اخيرا مشکل عجيبي پيدا کرده. وقتي ارور صفحه ي ابي ميده (اگه بتونم ارورشو ميزارم) سريع سيستمو ريست ميکنه ، بعدش بالا نمياد و ارور ميده که تغييراتي تو سخت افزار ايجاد شده يا که قطعه اي اسيب ديده ولي بعضي وقتا که سيم پاورو ميکني ميزني سيستم بالا مياد و يا اگه بالا نيومد مجبورم کيسو بازکنمو بعدش کابل هاي هاردو بکنم و دوباره بزنم تا بالا بياد (که اين روش هميشه کار ميکنه) و وقتي بالا اومد انگار نه انگار مشکلي داره ولي وقتي باهاش کارهاي سنگين انجام ميدي دوباره صفحه ي ابي مياد و همين آش و همين کاسه. فکر کنم مشکل از همون جاهاي ساتا يا کابل هاي هارد باشه . دو تا هارد دارم يکي Maxtor و يکي Hitachi که هر کدوم با يه سيم sata و يه سيمه ديگه که از پاور مياد به مادربورد وصل شدن يکي از سيم ساتاي هاردا زرده و پيچ پيچي و رو اولين جاي ساتا وصله و دومي سيم ساتاش قرمزه و صافه و دومين جاي ساتا وصله. مادربردمم گيگابايته چهارتا جاي ساتا داره يکي ديگه از ساتا ها هم ماله دي وي دي رايتره. قبلنم يه همچين مشکلي داشت کيسم کابل هاي هاردش رو عوض کرده بوديم ولي بعد از چند ماه که جاي ميز کامپيوترو عوض کرديم دوباره خراب شده. بخدا کچلم کرده اين سيستم :n34:. ممنون ميشم کمک کنيد :n40:. اينم مشخصات سيستم من :
Windows 7 sp 1 32 bit
Cpu Intel e5700 3.00 gh
Ram 2gb
Graphic card nvidia 9500 gt
Gigabite motherboard

ali_mohandes
12-02-2015, 19:52
شاید مشکل از هارد باشه
یه بار کل سیم های هارد رو چک کنید
یه تست با رنرم افزار HD Tuneبگیرید ئوعکسش رو بذارید ببینیم اروری داره یانه

mamaly11
13-02-2015, 00:41
شاید مشکل از هارد باشه
یه بار کل سیم های هارد رو چک کنید
یه تست با رنرم افزار HD Tuneبگیرید ئوعکسش رو بذارید ببینیم اروری داره یانه
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوو اوه اوه انگار اوضاش یکم خرابه D:

ali_mohandes
13-02-2015, 07:17
سلام دوست عزیز به این تایپیک بروید وکارهای گفته شده را انجام بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mamaly11
13-02-2015, 13:30
سلام دوست عزیز به این تایپیک بروید وکارهای گفته شده را انجام بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داش علي چقد زياده متنش:n38: يعني من بايد همه ي کارهارو تک تک انجام بدم؟؟؟؟
ايا هارد من قابل تعميره يا بايد به فکر يه هارد جديد باشم؟؟ فعلا که فقط ميخوام برم با برنامه HDD Regenerator هاردو تست و فيکس کنم. اخه نميدونم اين هارد چه مرگشه:n34::n34::n34:

ali_mohandes
13-02-2015, 21:19
داش علي چقد زياده متنش:n38: يعني من بايد همه ي کارهارو تک تک انجام بدم؟؟؟؟
ايا هارد من قابل تعميره يا بايد به فکر يه هارد جديد باشم؟؟ فعلا که فقط ميخوام برم با برنامه HDD Regenerator هاردو تست و فيکس کنم. اخه نميدونم اين هارد چه مرگشه:n34::n34::n34:
بله با نرم افزارHDD Regeneratorهم یه تست بگیرید

mamaly11
31-03-2015, 13:22
مشکل هنوز پابرجاست. پس از هزار تستو و دستکاري فهميدم مشکل از برق هاردا هست. وقتي ويندوز بالا نمياد بايد کيسو واکنم برق هاردارو دسکاري کنم تا بياد ولي بعد يه مدت دوباره عين قبل ميشه حالا چيکار کنم؟؟؟:n37:

absineh
04-04-2015, 12:30
برای بلواسکرین وقتی سیستم بالا آمد نرم افزار blue screen view را دانلود و روی سیستم نصب کنید و اجرا کنید هم برای سخت افزار ونرم افزار سیستم مشخص میشه که اشکال از کجاست و مرحله بعدی اینکه با یک پاور دیگه سیستم را تست کنید .

mamaly11
05-04-2015, 14:56
برای بلواسکرین وقتی سیستم بالا آمد نرم افزار blue screen view را دانلود و روی سیستم نصب کنید و اجرا کنید هم برای سخت افزار ونرم افزار سیستم مشخص میشه که اشکال از کجاست و مرحله بعدی اینکه با یک پاور دیگه سیستم را تست کنید .
آقا پیدا کردم مشکل از همون هاردمه بدبختانه hdd که جواب نداد فرمت سطح پایین هم که کل هاردو میزنه فرمت می کنه پس تنها راه، بردن هاردم پیش یک متخصصه فقط یه سوال اگه تعمیر کنن ممکنه فایل ها آسیب ببینن؟؟؟