ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا این لپتاپ اینقدر ارزونه ؟

mohammad varaste
12-02-2015, 17:58
سلام دوستان تو یه فروشگاه اینترنی درحال گشت بودم که با لپتاپی با مشخصات زیر برخوردم ولی نکته مهمش قیمتشه که cpu اون تا 3.6 میره بالا گرافیکش از 860gtx قویتره و صفحه نماییشش یکی از بهترینهاست اما قیمتش 3.900 هستش
میخواستم بدونم واقعا این لپتاپ چرا ارزونه ؟ آخه یه سر به لپتاپهای دیگه سری n بزنین میبینین که با مشخصات ضعیفتر قیمت بالاتری دارن
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایتهای خارجی مثل آمازون چیزی از این لپتاپ پیدا نکردم.
واقعا اگه نو باشه ومشکلی نداشته باشه من همین شنبه میرم میگیرم .دوستان لطفا راهنمایی کنین

HOJ-JAT
12-02-2015, 18:08
همچین ارزونی هم نیست ۴ تومن قیمتشه و با مشخصاتش کاملا هم خونی دارد..
ا
در ضمن cpu مدل n550 asus که همین قیمت رو داره بسیار از این مدل قوی تر هست

mohammad varaste
12-02-2015, 18:59
n550 صدتا مدل داره خودش:n13:
ولی گرافیک هیچ کدومش به اندازه این قوی نیس

HOJ-JAT
12-02-2015, 19:09
n550 در هر دوره از پارسال تا امروز کانفینگش فرق میکرده
شما جدید ترین مدل را مورد بررسی قرار بده
در ضمن گرافیک این مدلی که لینک دادی نسخه لپتاپش رو نتونستم پیدا کنم احتمالا نقد های که خوندی مربوط به نسخع دکستاپش است
ولی پردازنده اش خیلی ضعیف هست حتی اگر گرافیکش هم عالی باشه باز توی گیم اذیتت میکنه

mohammad varaste
12-02-2015, 20:03
الان مثلا شرکت alienware داره لپتاپ های سری 15 که گرافیک 965 سرشون هست رو با Core™ i5-4210H میده بیرون
منظورم اینه که گرافیکهای قویتر هستن که با cpu های تو این رنج هم مچ شدن
لینک زیر هم مقایسش با 860 هست . راستی کجا نوشته که این مدل مخصوص pc هستش یا laptop ؟ ینی ممکنه مدل لپتاپو بیاره با pc مقایسه کنه ؟

HOJ-JAT
13-02-2015, 00:23
این سایت معولا برای مدل های لپتاپی یک لپتاپ معرفی میکنه ولی برای این گرافیک معرفی نکرده در ضمن اگر در سایت نوت بوک چک سرچ بزنی این مدل دکستاپ هست که خیلی هم غول پیکره

Public Enemy
13-02-2015, 10:32
دلیل ارزون بودنش استفاده از پردازنده های AMD برای لپ تاپ هست . ما لپ تاپ های گیمینگ MSI هم داریم که با کارت گرافیک AMD Radeon HD R290x هم داشتیم که 4400 توی بازار قیمتش بود

mohammad varaste
16-02-2015, 01:11
دلیل ارزون بودنش استفاده از پردازنده های AMD برای لپ تاپ هست . ما لپ تاپ های گیمینگ MSI هم داریم که با کارت گرافیک AMD Radeon HD R290x هم داشتیم که 4400 توی بازار قیمتش بود

به نظرت این cpu مشکلساز نمیشه ؟

امیر تتلو
20-02-2015, 10:59

این cpiuش خیلی ضعیفه اصلا بدرد بازی نمیخوره........تازه لب تاب میخوای بگیری کلا از گرافیک انویدیا و cpu اینتل تهیه کنی کلا دردسش کمتره......من بنظرم برو jk بگیر عالیه.......

Public Enemy
20-02-2015, 12:10

بستگی به کارتون داره .
لینکی که دادین برای من باز نشد .البته من تو سایت Asus دیدم با دو پردازنده مختلف عرضه شده . اگر مدل انتخابی شما از پردازنده FX-7600p بهره می بره ، به صورت جزیی از پردازنده ای که روی GX60 بوده ( A10-5750m ) بهتر عمل می کنه

1 - میشه قدرت اونو در حد پردازنده های سری U خانواده i5 مقایسه کرد
2 - برای کارهای روزانه هیچ مشکلی با این پردازنده نخواهید داشت ( اینترنت گردی ، فیلم و عکس ، چند وظیفگی در حد سبک ، اجرای نرم افزار های معمولی و ... )
3 - برای کارهایی که نیاز به پردازش سنگین با پردازنده دارند توصیه نمیشه
4 - برای بازی ها
الف : طبیعی هستش که افت فریم نسبت به همین کارت گرافیک با پردازنده های Intel پیدا بشه ، اما افت فریم بستگی به بازی ممکنه زیاد یا کم باشه
ب : در بیشتر بازی ها افت فریم کم هستش و تقریبا نزدیک به همین کارت گرافیک با پردازنده Intel خواهد بود
ج : برخی بازی ها مثل Fifa افت فریم شدید خواهد بود. به عنوان مثال برای 8970M و AMD a10-5750m افت فریم نسبت به پردازنده intel و کارت گرافیک 8970m حدود 2.5 برابر بود . اما در هر حالت همچنان فریم ریت بالای 60 بود . پس باز هم میتونیم اونو قابل قبول بدونیم

------------------

به صورت جمع بندی لپ تاپ بسیار مناسبی برای بازی و کارهای عادی هستش . اما اگر کارهای سنگین برای پردازش دارین توصیه نمیشه
برای اطمینان یه پار تاپیک های مربوط به GX60 رو توی همین انجمن بخونین