ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام 4k سایز ۵۵ اینچ؟

mahmoodrazor
11-02-2015, 17:26
دوستان ؛ برای عید میخواستم یک 4k با سایز ۵۵ بگیرم، بین مدل های زیر موندم ، تعصب خاصی به برندی ندارم هر چند به سونی ارادت دارم ولی میخوام بهترین انتخاب کنم چون حداقل ۵ سال تعویض نمی کنم . اما مدل ها و قیمت ها در جشنواره فروش:
1-Sony 55x8500b : هشت و نیم میلیون
2- samsung 55 hu8890 : حدود هفت میلون یکصد هزار
3- LG 55ub85000 : قیمت با ساند بار یک میلیونی حدود شش میلون و هشتصد هزار

دوستان اگر مدل دیگه ای توی این رنج قیمت هست و من از قلم انداختم بفرمایید.
در ضمن سامسونگ خیلی ها که دارند از صدای فنش شاکی هستن ، باتوجه به اینکه برای پردازش نیاز به فن دارند آیا همه برندها صدای فن دارند؟
اگر هر کدوم پیشنهاد میکنید لطفا دلیلش هم بفرمایید.
با تشکر

romantic
11-02-2015, 19:27
دوستان ؛ برای عید میخواستم یک 4k با سایز ۵۵ بگیرم، بین مدل های زیر موندم ، تعصب خاصی به برندی ندارم هر چند به سونی ارادت دارم ولی میخوام بهترین انتخاب کنم چون حداقل ۵ سال تعویض نمی کنم . اما مدل ها و قیمت ها در جشنواره فروش:

در ضمن سامسونگ خیلی ها که دارند از صدای فنش شاکی هستن ، باتوجه به اینکه برای پردازش نیاز به فن دارند آیا همه برندها صدای فن دارند؟
با تشکر
من تصویر سونی رو تست نکردم. فقط یک بار دیدم. اون هم از فاصله 4-5 متری. اما از سامسونگ بهتر نباشه، بدتر هم نیست. (با توجه به رویوهایی که پیدا میشه.)
اما در مورد الجی اصلا پیشنهاد نمیدم. این UB850 الجی بدترین 4K خود الجی هم هست. بنظر من حتی از FullHDهای الجی هم ارزش خریدش پایین تره. نباید گول تصاویر رنگارنگ مغازه ها رو خورد. یه صحنه تاریک روش پخش کنید تا بفهمید اصلا درحد یک بالارده نیست. مورد مشابهش رو سامسونگ هم داره به اسم HU8550 که اونم چیز داغونیه.

در هر صورت اینطور که معلومه شما مشکلی در پرداخت هزینه سونی نداری. سونی هم اتفاقا IPS هست و طبیعتا زاویه دید گسترده داره. طبق رویوهای معتبر با وجود IPS بودن کنتراست خوبی داره. تنها ایرادی که داره (و اتفاقا از الجی بهش ارث رسیده) اینه که در سه بعدی Passive، همونطور که میدونید هر چشم نصف رزولوشن تیوی رو می بینه. یعنی در یک 4K این رزولوشن میشه همون 1080 که خب ایده آله. اما به دلیل نامعلومی هنوز رزولوشن این تلویزیون همون نصف 1080 یعنی 560 مونده (مثل یک تلویزون FullHD). البته این بنظر من ایراد مهمی نیست. سه بعدی چیه که حالا FullHD و HD بخواد فرقی بکنه.
در مورد صدای فن هم بگم که این مدلها همه فن دارن. از صدای فن سامسونگ بعضی ها شاکی میشن. بنظر من با صدای عادی برنامه تلویزیونی، اصلا شنیده نمیشه. اما در مورد مدلهای سونی تا الان ندیدم کسی هیچ شکایتی داشته باشه. اصلا گویا صداش از نزدیک هم شنیده نمیشه.

خودم شخصا باشم سامسونگ رو می گیرم. چون ارزونتره و کیفیت تصویرش خیلی خوبه. اما فکر میکنم شما بهتره همون مدل سونی رو بخرید. گرایش به برند باعث میشه رضایت از خریدتون بالا بره. در آخر هم مهمترین چیز اینه که خریدار از تصمیمش راضی باشه. والا کنتراست 2000 و 3000 و ... روی کاغذه. سونی خوش ساخته و در مدلهای بالای خودش کم نمیذاره.

mahmoodrazor
11-02-2015, 23:59
من تصویر سونی رو تست نکردم. فقط یک بار دیدم. اون هم از فاصله 4-5 متری. اما از سامسونگ بهتر نباشه، بدتر هم نیست. (با توجه به رویوهایی که پیدا میشه.)
اما در مورد الجی اصلا پیشنهاد نمیدم. این UB850 الجی بدترین 4K خود الجی هم هست. بنظر من حتی از FullHDهای الجی هم ارزش خریدش پایین تره. نباید گول تصاویر رنگارنگ مغازه ها رو خورد. یه صحنه تاریک روش پخش کنید تا بفهمید اصلا درحد یک بالارده نیست. مورد مشابهش رو سامسونگ هم داره به اسم HU8550 که اونم چیز داغونیه.

در هر صورت اینطور که معلومه شما مشکلی در پرداخت هزینه سونی نداری. سونی هم اتفاقا IPS هست و طبیعتا زاویه دید گسترده داره. طبق رویوهای معتبر با وجود IPS بودن کنتراست خوبی داره. تنها ایرادی که داره (و اتفاقا از الجی بهش ارث رسیده) اینه که در سه بعدی Passive، همونطور که میدونید هر چشم نصف رزولوشن تیوی رو می بینه. یعنی در یک 4K این رزولوشن میشه همون 1080 که خب ایده آله. اما به دلیل نامعلومی هنوز رزولوشن این تلویزیون همون نصف 1080 یعنی 560 مونده (مثل یک تلویزون FullHD). البته این بنظر من ایراد مهمی نیست. سه بعدی چیه که حالا FullHD و HD بخواد فرقی بکنه.
در مورد صدای فن هم بگم که این مدلها همه فن دارن. از صدای فن سامسونگ بعضی ها شاکی میشن. بنظر من با صدای عادی برنامه تلویزیونی، اصلا شنیده نمیشه. اما در مورد مدلهای سونی تا الان ندیدم کسی هیچ شکایتی داشته باشه. اصلا گویا صداش از نزدیک هم شنیده نمیشه.

خودم شخصا باشم سامسونگ رو می گیرم. چون ارزونتره و کیفیت تصویرش خیلی خوبه. اما فکر میکنم شما بهتره همون مدل سونی رو بخرید. گرایش به برند باعث میشه رضایت از خریدتون بالا بره. در آخر هم مهمترین چیز اینه که خریدار از تصمیمش راضی باشه. والا کنتراست 2000 و 3000 و ... روی کاغذه. سونی خوش ساخته و در مدلهای بالای خودش کم نمیذاره.
ممن‌ وندوست عزیز ، لطف کردی وقت گذاشتی.
امروز تصویراشون کنار هم هم دیدم ولی واقعا با تصویر دمو نمیشه چیزی فهمید! فروشنده ای که هر سه داشت میگفت سونی و ال جی بهترن از سامسونگ ولی کلا در یک حدا" , البته اولش هم عرض کردم تعصب خاصی به سونی ندارم و قبلا هم سونی داشتم هم سامسونگ از هر دو راضی بودم. اگر کیفیت نزدیک باشه سایز. ۶۵ به برند سونی ارجحیت داره .

mahmoodrazor
13-02-2015, 23:01
کسی نظر دیگه ای نداره؟ واقعا نمی دونم کدوم انتخاب کنم.
قیمت ها هم خیلی متفاوته که نمیذاره براحتی برم سونی بگیرم.
قیمت سونی = قیمت سامسونگ + ۲ میلیون
قیمت سامسونگ = قیمت ال جی + ۱ میلیون
لطفا راهنمایی کنید.
ال جی بازتاب زیاد داره و روشنایی کم
سامسونگ صدای فن داره
سونی هم هرتزش پایینه

Eclectic
14-02-2015, 03:34
کسی نظر دیگه ای نداره؟ واقعا نمی دونم کدوم انتخاب کنم.
قیمت ها هم خیلی متفاوته که نمیذاره براحتی برم سونی بگیرم.
قیمت سونی = قیمت سامسونگ + ۲ میلیون
قیمت سامسونگ = قیمت ال جی + ۱ میلیون
لطفا راهنمایی کنید.
ال جی بازتاب زیاد داره و روشنایی کم
سامسونگ صدای فن داره
سونی هم هرتزش پایینه
دوست عزيز،
فكر ميكنم romantiq جوابهاى خوب وكاملى دادند.
من هم مثل شما دنبال اين مدلها هستم (به غير از ال جى) و در رابطه با انها يك سرى review از سايتهاى مختلف انگليس را خواندم.
در كل اين مدل ٨٨٩٠ شبيه به مدل (شايد هم دقيقاً همان مدل) HU7500 در انگليس است و اكثر رويوها ٥ ستاره و ٩ يا ١٠ امتياز به اون داده اند. يكى دو تا هم ٤ ستاره به اون دادند.

مدل آمريكاييش هم ٨٥٥٠ است كه سايت CNET به ان ٤ ستاره داده وآنهم به خاطر بالا بودن قيمت List price و گرنه كه قيمت بازارش پايينتره.

در مورد صداى فن، من هم مثل شما انرا يكى دو جا در سايتهاى ايران ديدم و تجربه شخصى ندارم كه در ميان بگزارم ولى اون اشخاص هم هيچ اطلاع دقيقى ندادند كه از چه فاصله اى صداى فن را ميشنوند ١ مترى؟ ٣ مترى؟ ويا در صحنه هاي ساكت؟ به هر حال يكى از اعضاى همين فوروم كه انرا خريده در يكى از تاپيكها ميگفت كه صداش ازيت كننده نيست.
من فكر ميكنم صداى فيلم آنرا پوشش ميده مگر در صحنه هاى ساكت و يا اگر شما خيلى به تى وى نزديك باشيد.

در مورد سونى X8500b دو تا رويو از اون ديدم يكى ٤ ستاره از whathifi كه ميگفت تى وى خوبيه ولى رقبا هم هستند. ولى اين يكى كه بهش ٧ از ١٠ داده و ازش ايراد گرفته بود رايم را زد ( مدل HU 8505) كه فكر كنم يك مدل هستند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قيمت ٥٥ اينچ مدل ٨٨٩٠ را در برخى از سايتهاى فروش تا حدود ٦،٦٠٠ هم ديدم. و مدل ٩٩٠٠ را تا حدود ٨،٥٠٠.
در آخر براى من گارانتى مهم است و دانستن اينكه با مدلهاى Samsung ميتونم مطمئن باشم كه حد اقل لوازمش تو ايران پيدا ميشود يك مزيته.
موفق باشيد

farzadiii
14-02-2015, 03:45
داداش از قدیم گفتن هر چی پول بدی جنس بهتری می خری
سونیم گران تره اما کیفیت ساختش سه برابر سامسونگ و آل جی هست اصلا قابل مقایسه نیستند من هر سه مارک را داشتم ولی سونی یک چیز دیگست و الان چند سال فقط سونی می گیرم
از لحاظ کیفیت تصویر از لحاظ کیفیت ساخت از لحاظ عمر سونی فقط
شما تشریف ببر جنس پشت ال ای دی های سامسونگ و آل جی را نگاه کنید پایین ترین کیفیت ساخت را دارند که با یک فشار کوچک داخل می روند اما قاب پشت سونی هم نگاه کنید آهنی کیفیت بسیار بالا و محکم
کیفیت تصویر سونی هم خیلی بالاتره
این هست که سونی گران تره حالا فهمیدی داداش

Eclectic
14-02-2015, 05:16
داداش از قدیم گفتن هر چی پول بدی جنس بهتری می خری
سونیم گران تره اما کیفیت ساختش سه برابر سامسونگ و آل جی هست اصلا قابل مقایسه نیستند من هر سه مارک را داشتم ولی سونی یک چیز دیگست و الان چند سال فقط سونی می گیرم
از لحاظ کیفیت تصویر از لحاظ کیفیت ساخت از لحاظ عمر سونی فقط
شما تشریف ببر جنس پشت ال ای دی های سامسونگ و آل جی را نگاه کنید پایین ترین کیفیت ساخت را دارند که با یک فشار کوچک داخل می روند اما قاب پشت سونی هم نگاه کنید آهنی کیفیت بسیار بالا و محکم
کیفیت تصویر سونی هم خیلی بالاتره
این هست که سونی گران تره حالا فهمیدی داداش
عزيز مرسى از تحليلت.
اتفاقاً ما هم يكى دو تا تى وى قديمى سونى داريم كه هنوز هم خيلى خوب كار ميكنند.
اون اولى را حدود ٣٤-٣٥ سال پيش گرفتم شايد سنش از جنابعالى هم بيشتر باشه؟
در مورد مدلهاى بالاى سونى مثل 9000b و يا حتى مدلهاى پايينتر مثل w829 اكثر اونور آبيها هم همين نظر شما را دارند ولى نه در مورد اين مدل بخصوص X8500b.

saeidcz
14-02-2015, 11:02
با سلام
ذر این حد کیفیت فقط الجی بگیر
یادت باشه تو ces 2015 امسال ال ای دی 4 کا الجی به عنوان بهترین انتخاب شد
خود سونی داره ار پانل الجی استفاده می کنه

farzadiii
14-02-2015, 13:26
عزيز مرسى از تحليلت.
اتفاقاً ما هم يكى دو تا تى وى قديمى سونى داريم كه هنوز هم خيلى خوب كار ميكنند.
اون اولى را حدود ٣٤-٣٥ سال پيش گرفتم شايد سنش از جنابعالى هم بيشتر باشه؟
در مورد مدلهاى بالاى سونى مثل 9000b و يا حتى مدلهاى پايينتر مثل w829 اكثر اونور آبيها هم همين نظر شما را دارند ولى نه در مورد اين مدل بخصوص X8500b.

ایول پس خودت سونی داشتی می دونی من چی می گم
شما که سونی داشتید و می دانید بهترین کیفیت ساخت را سونی داره پس دیگه چرا روزه شک دار می گیرید
عزیزم ال جی سامسونگ خودشون را بکشند نمی تونند جنسی مثل سونی تولید کنند من به این باور رسیدم
کسی که جنس شناس باشه سونی می خره کسی که جنس براش مهم نباشه میره سامسونگ و ال جی می خره
سونی همه مدل هاش با کیفیت هست حتی اگر پایین ترین مدل را بخرید بازم یک سر گردن از بقیه برند ها کیفیت ساختش بالاتره
داداش من خودم تجربه کردم که دارم می گم و با چشم های خودم دیدم و مقایسه کردم
داداش فقط سونی بگیر به هر قیمتی که شده

farzadiii
14-02-2015, 13:30
با سلام
ذر این حد کیفیت فقط الجی بگیر
یادت باشه تو ces 2015 امسال ال ای دی 4 کا الجی به عنوان بهترین انتخاب شد
خود سونی داره ار پانل الجی استفاده می کنه

داداش ال جی هم برند خوبیه ولی به سونی نمیرسه از لحاظ متريال ساختش شما ال ای دی سونی مثلا 30 کیلو وزن داره اما ال جی مثلا 20 کیلو اصلا از وزنش هم میشه فهمید که سونی کیفیت ساختش بالاتره ولی خو البته پولش هم می گیره سونی و گران تره
در مورد پنل فقط یک مدل w804 سونی پنلش ال جی بود بقیه مدل هاش پنل هاش ژاپنی هست و همون یک باری هم که ال جی پنل گرفت برای w804 به شدت پشیمان شد چون نشت نور زیادی داشت
الان همه ی پنل های سونی ژاپنی هست و دیگه از کره ای ها پنل نمی گیره

m365
14-02-2015, 17:04
داداش ال جی هم برند خوبیه ولی به سونی نمیرسه از لحاظ متريال ساختش شما ال ای دی سونی مثلا 30 کیلو وزن داره اما ال جی مثلا 20 کیلو اصلا از وزنش هم میشه فهمید که سونی کیفیت ساختش بالاتره ولی خو البته پولش هم می گیره سونی و گران تره
در مورد پنل فقط یک مدل w804 سونی پنلش ال جی بود بقیه مدل هاش پنل هاش ژاپنی هست و همون یک باری هم که ال جی پنل گرفت برای w804 به شدت پشیمان شد چون نشت نور زیادی داشت
کیفیت سونی قطعاً از ال جی بالاتره ولی خداییش تا حالا نشنیده بودم کسی از روی وزن ، کیفیت رو تشخیص بده!!!!:n13:

Eclectic
14-02-2015, 23:06
ایول پس خودت سونی داشتی می دونی من چی می گم
شما که سونی داشتید و می دانید بهترین کیفیت ساخت را سونی داره پس دیگه چرا روزه شک دار می گیرید
عزیزم ال جی سامسونگ خودشون را بکشند نمی تونند جنسی مثل سونی تولید کنند من به این باور رسیدم
کسی که جنس شناس باشه سونی می خره کسی که جنس براش مهم نباشه میره سامسونگ و ال جی می خره
سونی همه مدل هاش با کیفیت هست حتی اگر پایین ترین مدل را بخرید بازم یک سر گردن از بقیه برند ها کیفیت ساختش بالاتره
داداش من خودم تجربه کردم که دارم می گم و با چشم های خودم دیدم و مقایسه کردم
داداش فقط سونی بگیر به هر قیمتی که شده

دوست عزيزم،
اين چه منطقيه كه شما استفاده ميكنى؟
امروز هندوانه و خربوزه را هم به شرط چاقو ميدهند و نه كيلوئى و اونوقت شما در مورد تلويزيون كيلويى صحبت ميكنى؟

چون رو سونى پافشارى ميكنى بگزار برايت يك نمونه بياورم:
من حدود ٣١-٣٢ سال پيش يك سونى والك من (Walkman) خريدم كه خيلى هم دوستش داشتم، بدنه اش از استيل بود و نه مثل مدلهاى بعديش كاچويى اتفاقاً جزء گرانترين مدلهاش هم بود، بعد از چند سال از كار افتاد و تو اسبابهام مانده بود. اتفاقاً چند ماه پيش فرستادمش تعميرگاه سونى تو جمهورى ،آقائى كه اون را بازرسى كرد و مدير انجاست فرموده بود كه خودش هم چند تا از اينها را داره و همشون همين مشكل را دارند كه ناشى از يك چرخ دنده پلاستيكى استفاده شده كه كيفيت نامرغوبي داشته ميباشد و همه بعد از مدتى به همين سرنوشت دچار ميشدند حالا هم كاريش نميشه كرد چون اون چرخدنده ها ديگه گير نماد.
خوب اين ساخت خود ژاپن بود و نه يك كشور متفرقه و استفاده از يك جنس نامرغوب داخل دستگاه. حالا هم موجوده و اگرشما ميتونى درستش كنى كه جايزه دارى.
اما اين دليل نميشه كه هر چه سونى ميسازه بد باشه، ولى نشان ميده كه هر چه هم ميسازه حتما عالى نيست چون مارك سونى روشه.
به همين دليل هر كالايى رو جداگانه نقد و بر رسى ميكنند و همه اقلام يك شركت را به يك چشم نگاه نميكنند.
مثلاً سال پيش مدل W900 هر چه جايزه را بود درو كرد ولى سامسونگ به پايش هم نميرسيد.

در مورد اين مدل x8500 و اون لينكى كه گذاشتم و اينرا امتحان كرده توضيح داده كه بر خلاف مدل 9005b كه انرا عالى توصيف ميكنه و بهش ١٠ امتياز از ١٠ ميده، اين مدل را با انكه داراى رنگهاى عاليست داراى ضعف پنل ISP ميداند كه رنگهاى مشكى را به خاكسترى ميزند و براى تماشا كننده ناراحت كننده ميباشد.
در آخر هم توصيه ميكنه كه يا مدل بالاتر سونى (9005b) را بگيريد ويا برو براى سمسونگ،

?Should I buy a Sony KD-55X8505
We guess if you’re desperate for a well-specified, Sony-branded 4K/UHD TV at an approachable price then the 55X8505 could seem attractive. Especially if you’re also perturbed by the large chassis size of Sony’s step-up X9005B models.

But we’d urge you to try and save up for a few months longer to get one of those X9005B models if you possibly can, as the step up in picture quality you’ll enjoy is extreme.

If more money isn’t an option, though, then there’s a more direct alternative to the Sony 55X8505 out there: the Samsung UE55HU7500. This offers the same level of UHD/4K feature support, a more comprehensive smart TV system, and a much superior contrast performance to underpin its UHD thrills. You just need to work a bit with its settings to get the best from it.
Verdict
After the boundless joys of Sony’s 65X9005B 4K TV, the 55X8505 has to class as a disappointment. Not even Sony’s impeccable image processing and light management can fully overcome the inherent weaknesses of the panel at its heart.
Read more at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].99

در مورد اين مدل سامسونگ هم بگم كه نه فقط اين سايت بلكه ٥-٤ سايت ديگرهم همگى در رده خودش امتيازهاى بسيار بالا بهش داده اند. حالا ديگه تصميم با شما.
پيروز باشى

mahmoodrazor
15-02-2015, 00:17
ممنون از همتون که لطف کردید و نظراتتون گفتید.
همه نظرات برام خوب بود و کمک کرد .
رفتم دوباره جمهوری و با دقت بیشتر بررسی کردم ، کیفیت ساخت و قطعات پشت و طراحی خنک کنندگی و کیفیت صدای سونی از دوتای دیگه بهتر بود . مشکی و سایه های سامسونگ و 3d ایش از دوتای دیگه بهتر بود . سیستم عامل و کنترل ال جی هم از دوتای دیگه بهتر بود.
اون مدل x900 سونی هم واقعا عالی بود ، تصویرش در کنار x850 حرفی برای گفتن باقی نمیذاشت. ولی قیمتش خیلی بالا بود! ۱۲ و خورده ای ۵۵ اینچ!
واقعا هنگم! هیچ کدوم بدون عیب نبود و مزیت فوقالعاده ای هم نداشت که بخوام اون انتخاب کنم! یاد ندارم توی انتخاب وسیله الکترونیکی اینطور گیر کرده باشم.
یه نکته ای هم که برام جالبه قیمت های جهانیشونه که اختلاف بسیار ناچیزی دارند برخلاف قیمت های داخلیشون:
قیمت های جهانی:
سونی : ۱۸۰۰ دلار
سامسونگ : ۱۷۰۰ دلار
ال جی: ۱۶۰۰ دلار
این اختلاف ۱۰۰ دلاری اینجا شده ۱ میلیون ، قیمت ال جی به جهانی خیلی نزدیکه و قیمت سونی هم خیلی از جهانی پرته.

farzadiii
15-02-2015, 04:18
[QUOTE=Eclectic;8547481]دوست عزيزم،
اين چه منطقيه كه شما استفاده ميكنى؟
امروز هندوانه و خربوزه را هم به شرط چاقو ميدهند و نه كيلوئى و اونوقت شما در مورد تلويزيون كيلويى صحبت ميكنى؟

چون رو سونى پافشارى ميكنى بگزار برايت يك نمونه بياورم:
من حدود ٣١-٣٢ سال پيش يك سونى والك من (Walkman) خريدم كه خيلى هم دوستش داشتم، بدنه اش از استيل بود و نه مثل مدلهاى بعديش كاچويى اتفاقاً جزء گرانترين مدلهاش هم بود، بعد از چند سال از كار افتاد و تو اسبابهام مانده بود. اتفاقاً چند ماه پيش فرستادمش تعميرگاه سونى تو جمهورى ،آقائى كه اون را بازرسى كرد و مدير انجاست فرموده بود كه خودش هم چند تا از اينها را داره و همشون همين مشكل را دارند كه ناشى از يك چرخ دنده پلاستيكى استفاده شده كه كيفيت نامرغوبي داشته ميباشد و همه بعد از مدتى به همين سرنوشت دچار ميشدند حالا هم كاريش نميشه كرد چون اون چرخدنده ها ديگه گير نماد.
خوب اين ساخت خود ژاپن بود و نه يك كشور متفرقه و استفاده از يك جنس نامرغوب داخل دستگاه. حالا هم موجوده و اگرشما ميتونى درستش كنى كه جايزه دارى.
اما اين دليل نميشه كه هر چه سونى ميسازه بد باشه، ولى نشان ميده كه هر چه هم ميسازه حتما عالى نيست چون مارك سونى روشه.
به همين دليل هر كالايى رو جداگانه نقد و بر رسى ميكنند و همه اقلام يك شركت را به يك چشم نگاه نميكنند.
مثلاً سال پيش مدل W900 هر چه جايزه را بود درو كرد ولى سامسونگ به پايش هم نميرسيد.

در مورد اين مدل x8500 و اون لينكى كه گذاشتم و اينرا امتحان كرده توضيح داده كه بر خلاف مدل 9005b كه انرا عالى توصيف ميكنه و بهش ١٠ امتياز از ١٠ ميده، اين مدل را با انكه داراى رنگهاى عاليست داراى ضعف پنل ISP ميداند كه رنگهاى مشكى را به خاكسترى ميزند و براى تماشا كننده ناراحت كننده ميباشد.
در آخر هم توصيه ميكنه كه يا مدل بالاتر سونى (9005b) را بگيريد ويا برو براى سمسونگ،

?Should I buy a Sony KD-55X8505
We guess if you’re desperate for a well-specified, Sony-branded 4K/UHD TV at an approachable price then the 55X8505 could seem attractive. Especially if you’re also perturbed by the large chassis size of Sony’s step-up X9005B models.

But we’d urge you to try and save up for a few months longer to get one of those X9005B models if you possibly can, as the step up in picture quality you’ll enjoy is extreme.

داداش دقت نمی کنی دیگه مشکلت همینه
اگر دقت کنی من نوشتم مثلا یک مثال زدم که مثلا سونی سنگین تره وزنش اما هیچ وقت نگفتم که میشه از وزن ال ای دی خرید
منظور من این بود که سونی جنس سنگین تر و قرص تری داره به خاطر همین وزنش بیشتره همین
در مورد واکمن هم دلیل نمیشه منم 15 سال پیش 10 تا واکمن خریدم اما همشون بعد از چند ماه خراب میشدن اصلا این واکمن ها خرابی زیاد داشتند نه فقط سونی من چند مارک را تست کردم خرابیشون زیاد بود
سونی توی تلویزیون از قدیم تا الان حرف اول را می زده تا همین الان در واقع در زمینه تلویزیون برند اول هست دقیقا مثل اپل که در گوشی بهترین هست

farzadiii
15-02-2015, 04:25
رفتم دوباره جمهوری و با دقت بیشتر بررسی کردم ، کیفیت ساخت و قطعات پشت و طراحی خنک کنندگی و کیفیت صدای سونی از دوتای دیگه بهتر بود . مشکی و سایه های سامسونگ و 3d ایش از دوتای دیگه بهتر بود . سیستم عامل و کنترل ال جی هم از دوتای دیگه بهتر بود.
اون مدل x900 سونی هم واقعا عالی بود ، تصویرش در کنار x850 حرفی برای گفتن باقی نمیذاشت. ولی قیمتش خیلی بالا بود! ۱۲ و خورده ای ۵۵ اینچ!
واقعا هنگم! هیچ کدوم بدون عیب نبود و مزیت فوقالعاده ای هم نداشت که بخوام اون انتخاب کنم! یاد ندارم توی انتخاب وسیله الکترونیکی اینطور گیر کرده باشم.
یه نکته ای هم که برام جالبه قیمت های جهانیشونه که اختلاف بسیار ناچیزی دارند برخلاف قیمت های داخلیشون:
قیمت های جهانی:
این اختلاف ۱۰۰ دلاری اینجا شده ۱ میلیون ، قیمت ال جی به جهانی خیلی نزدیکه و قیمت سونی هم خیلی از جهانی پرته.

خواهش می کنم داداش بازم بیشتر تحقیق کن
من خودم هم قصد خرید دارم و 100 درصد سونی می خرم 55 اینچ اما فول اچ دی می خرم.
از لحاظ کیفیت تصویر سلیقه ای هست هر مارکی یک تصویری منحصر به فرد خودش را داره
اما از لحاظ کیفیت ساخت و جنس من با قاطعیت می گم که سونی فقط
موفق باشی

Eclectic
15-02-2015, 22:24
قیمت های جهانی:
شايد يكى از دلائلى كه شما خودت را گيج ميكنى مقايسه هاى زيادى باشه، مثل همين قيمت جهانى. اينجا چى هم قيمت كالاهاى جهانيه كه تى وى باشه؟ ماشين، لوازم خانگى ، و و و.......تازه قيمت تى وى در كل نسبت به بقيه اقلام نزديكتر به قيمت جهانيشه.
به نظر من مهمترين موارد مقايساتت را بنويس و بعد اون قسمتهاى كم ارزشتر را كنار (خط بزن) بزن تا برسى به ٢ و يا ٣ مهمترين موارد بعد بر اساس آنها ضعيفترين مدل را كنار بزن و ميان اون دو تاى ديگه ببين كدام برات جوابگو تره.
در آخر فكر كنم هر كدام از اينها وقتى بياد تو خونه و اون دو تاى ديگه كنارش نباشند تا اين مقايسات ادامه داشته باشه اون وقت شما از همون مدل كه گرفتى راضى خواهى بود. به عبارت ديگه همين مقايسه ها بيشتر آدمو گيج ميكنه و ميتونه همينجور ادامه پيدا كنه.
يه راهش هم اينه كه اگر اهل فيلم ديدن هستى يكدانه از همان فيلمهاى خودت را كه صحنه هاى شب و تاريك را هم داشته باشه ببر برايت نمايش بدهند ببين كداميكى بهترين رنگها و رنگ مشكى را داره و به دلت ميشينه.
:n06:

hhatam
15-02-2015, 22:38
با سلام.
اگر هرتز سونی پایین تره اصلا بهش فکر هم نکن.چون سرعت امدن تصویر کم تر میشود و باعث میشود شما احساس کنی تصویر کند است.برای مثال اگر 30 تصویر بر ثانیه اجرا بشه شما میتوانید ببینید اما اگر 60 تصویر در ثانیه باشد باعث میشود تصویر بسیار نرم تر اجرا شود.
در ضمن اگر مقدار اینچ ان کمتر باشد کیفیت بهتری را خواهید داشت.چون مقدار ال ای دی های بیشتری در فضای کمتری جا میشوند و باعث میشود کیفیت تصویر بهتر شود و اگر اینچ بیشتر باشد مقدار ال ای دی ها بزرگتر میشود و شما تصویر رو با مکعب های کوچکی میبینید.
و این را هم بگویم که تکنولوژی 4کی هنوز جا نیفتاده و شما نمیتوانید فیلم های امروزی را با کیفیت عالی تماشا کنید.

farzadiii
16-02-2015, 02:53
امروز سونی گرفتم ال ای دی 60 اینچ مدل w600b عالیه راضیم ازش رنگ مشکی را عالی نشان میده و نور نشت نمیده اصلا و مشکی یکنواختی داره و روشنایی و شفافیت خیلی خوبی داره عالی عالی من اصلا نتونستم ازش ایراد بگیرم تصویرش عالیه
پیشنهاد میکنم کنم سونی بگیر اگر بودجه ات نرسید سامسونگ بعدش بگیر

farzadiii
16-02-2015, 04:17
داداش نظر من را می خوای پا 4k پول نده چون هنوز فیلمی با این کیفیت گیر نمیاد زیاد
55 یا 60 فول اچ دی سونی را بگیر

sansa
16-02-2015, 09:04

با تشکر

دقیقا به ترتیب که نوشتی اولیتتون قرار بدین .

من شخصا سونی رو پیشنهاد میدم . تضمین شده .:n02:

Eclectic
18-02-2015, 05:46
من رفتم نمايندگى سونى و سمسونگ چند تا مدل رو از نزديك ديدم،
اون مدل x8500b را از نزديك نگاه كردم و به نظر منهم همانجور كه تو اون لينكى كه گذاشته بودم و توضيح داده بود مشكل رنگ مشكى را درش براحتى ميشه ديد. در حقيقت مشكيش خيلى واضح به خاكسترى ميزنه حتى با همان بلو ريى كه خودشون نشان ميدادند.
اما يكى دو تا مدل ديگه بود كه به نظرم زيبا اومدند.
اوليش مدل W850b بود كه من ازطراحى، رنگها، و حتى رنگ مشكيش خيلى خوشم اومد ولى خوب 4K نيست و قيمتش هم نسبتاً بالاست در ضمن طراحى اين مدل دقيقاً شبيه به همان مدل x8500 ميمانه.
دو مدل w800 و w600 هم به نظرم خوب اومدند و رنگها درونشان دلنشين و جذابند.
مدلهاى سمسونگ را هم دوباره نگاه كردم و به نظرم رنگهاى HU8890 در كل خوب بودند ولى اون جذابيت سونى را نداشتند، حالا نميدونم چقدر با تنظيمات اينها به هم نزديكتر ميشند يا نه.
يك مدل Hd Samsung هم بود كه به نظرم زيبا اومد H7790 ولى بعد يه ريويو ازش خوندم كه ميگفت همه چيزش براى يك مدل hd عاليه و حتى 3D خيلى عالى داره ولى يك مشكل داره و اونهم اينه كه تو صحنه هاى تاريك خودش اتوماتيك نورتى وى را كم ميكنه و در صحنه بعدى كه روشنتره يكدفعه نور تى وى زياد ميشه. تو اينجا هم اومدم ديدم كه چند نفر كه اين مدل را دارند همين مشكل را بيان ميكردند و دنبال راه چاره ميگشتند.
براى من اگر قيمت اين مدل W850b اينقدر بالا نبود بيخيال 4K ميشدم و همانرا ميگرفتم، ميدونم از بانه اونو ميشه حدود يك و دويست سيصد كمتر گرفت ولى خوب ترس از نبود گارانتيه ديگه.
براى همين و در نظر گرفتن قيمتها فكر كنم روى همان ٨٨٩٠ سامى تمركز كنم منتهى اگر دوستانى كه اون را دارند يك كمى در مورد مسئله صداى فنش بيشتر راهنمايى كنند كه واقعاً محسوسه يا نه؟
ممنون

reza.kaka
18-02-2015, 06:59
من رفتم نمايندگى سونى و سمسونگ چند تا مدل رو از نزديك ديدم،
اون مدل x8500b را از نزديك نگاه كردم و به نظر منهم همانجور كه تو اون لينكى كه گذاشته بودم و توضيح داده بود مشكل رنگ مشكى را درش براحتى ميشه ديد. در حقيقت مشكيش خيلى واضح به خاكسترى ميزنه حتى با همان بلو ريى كه خودشون نشان ميدادند.
اما يكى دو تا مدل ديگه بود كه به نظرم زيبا اومدند.
اوليش مدل W850b بود كه من ازطراحى، رنگها، و حتى رنگ مشكيش خيلى خوشم اومد ولى خوب 4K نيست و قيمتش هم نسبتاً بالاست در ضمن طراحى اين مدل دقيقاً شبيه به همان مدل x8500 ميمانه.
دو مدل w800 و w600 هم به نظرم خوب اومدند و رنگها درونشان دلنشين و جذابند.
مدلهاى سمسونگ را هم دوباره نگاه كردم و به نظرم رنگهاى HU8890 در كل خوب بودند ولى اون جذابيت سونى را نداشتند، حالا نميدونم چقدر با تنظيمات اينها به هم نزديكتر ميشند يا نه.
يك مدل Hd Samsung هم بود كه به نظرم زيبا اومد H7790 ولى بعد يه ريويو ازش خوندم كه ميگفت همه چيزش براى يك مدل hd عاليه و حتى 3D خيلى عالى داره ولى يك مشكل داره و اونهم اينه كه تو صحنه هاى تاريك خودش اتوماتيك نورتى وى را كم ميكنه و در صحنه بعدى كه روشنتره يكدفعه نور تى وى زياد ميشه. تو اينجا هم اومدم ديدم كه چند نفر كه اين مدل را دارند همين مشكل را بيان ميكردند و دنبال راه چاره ميگشتند.
براى من اگر قيمت اين مدل W850b اينقدر بالا نبود بيخيال 4K ميشدم و همانرا ميگرفتم، ميدونم از بانه اونو ميشه حدود يك و دويست سيصد كمتر گرفت ولى خوب ترس از نبود گارانتيه ديگه.
براى همين و در نظر گرفتن قيمتها فكر كنم روى همان ٨٨٩٠ سامى تمركز كنم منتهى اگر دوستانى كه اون را دارند يك كمى در مورد مسئله صداى فنش بيشتر راهنمايى كنند كه واقعاً محسوسه يا نه؟
ممنون

اتفاقا برای اطلاع یکی از خالص ترین رنگ مشکی را تولید میکنه . این مشکل خاکستری بیشتر تو سامسونگ دیده شده .

ایا عکسی برای تایید این موضوع دارید ؟

Eclectic
18-02-2015, 18:07
اتفاقا برای اطلاع یکی از خالص ترین رنگ مشکی را تولید میکنه . این مشکل خاکستری بیشتر تو سامسونگ دیده شده .

ایا عکسی برای تایید این موضوع دارید ؟

Dear Eclectic,

You are subscribed to the thread "کدام 4k سایز ۵۵ اینچ؟" by mahmoodrazor, there have been 2 post(s) to this thread, the last poster was reza.kaka.

These following posts were made to the thread:

Posted by: Eclectic
On: 18-02-2015 05:46

Posted by: reza.kaka
On: 18-02-2015 06:59

---Quote (Originally by Eclectic)---
من رفتم نمايندگى سونى و سمسونگ چند تا مدل رو از نزديك ديدم، ...........

---End Quote---
اینها تموم چرت محضه .

شما یک سایت نقد و بررسی بیار که گفته باشه x8500 مشکل رنگی داره . یک سایت و منبع بیار که گفته باشه رنگ مشکیش به خاکستری میخوره .

هر چی میگید با سند و مدرک بگید . نه روی هوا ...

All the best,
P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Unsubscription information:

To unsubscribe from this thread, please visit this page:

عزيز،
ديدم كه اونى را كه اول نوشته بودى تغيير دادى ، خوبه حالا يا خودت متوجه شدى كه اين طرز حرف زدن درست نيست و يا اينكه لينكى را كه گذاشته بودم از يك سايت معتبر را ديدى و حالا حرفت را عوض كردى و ميگى عكس بزار؟

به هر حال، جهت اطلاعت هم اون لينك را ميگزارم و هم نقل قولهاى درونش را:
اول لينك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review-summary
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوم قسمتى كه از مدل تعريف كرده:

Sony KD-55X8505: Picture Quality
At times the 55X8505’s pictures are simply outstanding. The exquisite precision made possible by the combination of Sony’s exemplary image processing, native 4K resolution and Triluminos colour range practically slaps you in the face, producing images from native 4K sources and even – thanks to outstanding upscaling - some good HD sources that look almost painting-like in their beauty, with incredible detail, infinitely subtle colour renditions, and peerless light handling. Pictures feel so solid and lifelike at times you feel you could step right into them.
Read more at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].99

به طور خلاصه ميگه كه image processing ,native 4K, و Triluminus باعث دقت بي نظير شده و upscaling عاليه كه از HD به 4K به نظر مثل يك نقاشى زيبا مياد با ظرافت زياد و گاهى شما حس ميكنيد ميتونى بروى داخل تصوير(يعنى انقدر طبيعى است)

اما نقات ضعف:
Unfortunately, though, it really is just an illusion, as becomes apparent when you find yourself watching predominantly dark content. At this point the TV clearly reveals signs of the tell-tale lack of native contrast that’s become an unfortunate trademark of IPS technology.
متاسفانه اين يك سرابه و وقتى مشخص ميشه كه شما دارى صحنه هاى تاريك را نگاه ميكنى، در اينجا تى وى ضعف ناشى از پنل آى پى اس را نشان ميده.

Really dark shots that should look mostly black instead look grey – as if they’ve got a veil of gentle mist hanging over them. And where there are small bright elements in predominantly dark shots you can clearly see the image’s light levels rising and falling as the LED light engine struggles to find the right balance between backlight brightness and black level depth.
حقيقتاً صحنه هاى تاريك كه بايد بيشتر مشكى باشند حالا بيشتر خاكسترى هستند مثل اينكه يك پرده نازك از مه روي آنها نشسته، و نقاط روشن درون صحنه هاى تاريك است كه نشان ميده موتور LED داره به سختى جون ميكنه كه يك توازنى را بين brightness و depth يا عمق رنگ مشكى پيدا كنه و شما آنرا به وضوح ميبينيد.
( اينهم از خودم كه انگار يك لايه از شير رقيق و آب و يا همان مه آلود بودن را شما بوضوح بر روى رنگ مشكى ميبينيد، مخصوصاً در ان صحنه هاى در معبداز بلو ريى كه نمايندگى پخش ميكرد كه رنگ آتش واقعاً زيباست ولى كوه و هوا كاملاً به خاكسترى ميزدند)

اينهم نتيجه گيرى تحليلگر:
Verdict
After the boundless joys of Sony’s 65X9005B 4K TV, the 55X8505 has to class as a disappointment. Not even Sony’s impeccable image processing and light management can fully overcome the inherent weaknesses of the panel at its heart.
بعد از لذت بيكران از سونى 65X9005b اين مدل 55X8505 بايد به عنوان يك مدل مايوس كننده طبقه بندى بشه كه حتى image processing و مديريت نور دهى عالى و بى نقص نميتوانند به طور كامل ضعف طبيعى پنل را جبران كنند.

در مورد عكس هم خير بنده نه عكس دارم ونه فكر كنم اينرا درون عكس همانجور كه حضوراً مشخص ميشود بشه ديد.

همانجور كه در پست بالا گفتم مدلهاى ديگر سونى خيلى خوب به نظر ميايند ولى نه اين يكى و غرض هم اينه كه اگر اين دوستمان روى اين مدل هم نظر داره اين موارد را هم قبل از خريد بدونه كه فردا احياناً تو ذوقش نخوره.

reza.kaka
18-02-2015, 18:36
x8500 کی از خالص ترین رنگ های مشکی را تولید میکند. و حرف های شما صحت ندارد .

Eclectic
18-02-2015, 22:44
من از شما عذر خواهی میکنم . من سایت منبعی که قرار دادید رو ندیده بودم و و به محضی که دیدم از روی سند حرف زدید پستمو ویرایش کردم .:n40:

خيالى نيست عزيز:n06:

moslem880
19-02-2015, 01:26
اگر دوستانى كه اون را دارند يك كمى در مورد مسئله صداى فنش بيشتر راهنمايى كنند كه واقعاً محسوسه يا نه؟
سلام
من 16 دی HU8890 خریدم
از تصویر بینهایت راضیم حیف که سورسش کمه و دانلود اونا هم حجم اینترنت زیادی رو میبره
هابیت 2 رو تو مغازه رو W800 و W600 نگاه کردم اصلا خوشم نیومد
ولی تو 8890 و 7790 خیلی خوب بود
تو فضای ساکت و نزدیک اونم گوشهاتو زوم کنی صدای فن شاید به نظر زیاد بیاد
در غیر این صورت حساس نشی آزاردهنده نیست
با صدای فیلم که دیگه اصلا چیزی نمیشنوی

Eclectic
19-02-2015, 01:47
سلام
من 16 دی HU8890 خریدم
از تصویر بینهایت راضیم حیف که سورسش کمه و دانلود اونا هم حجم اینترنت زیادی رو میبره
هابیت 2 رو تو مغازه رو W800 و W600 نگاه کردم اصلا خوشم نیومد
ولی تو 8890 و 7790 خیلی خوب بود
تو فضای ساکت و نزدیک اونم گوشهاتو زوم کنی صدای فن شاید به نظر زیاد بیاد
در غیر این صورت حساس نشی آزاردهنده نیست
با صدای فیلم که دیگه اصلا چیزی نمیشنوی
سپاس دوست گرامى،
براى يكى ديگر از اعضاء انجمن هم كه گفته بودند 8890 را به تازگى گرفته اند پ خ فرستادم و از ايشان هم همين را پرسيدم و جوابشون نزديك به همانى است كه شما گفتيد.
باز هم متشكر

reza.kaka
22-02-2015, 11:08
Dear Eclectic,

You are subscribed to the thread "کدام 4k سایز ۵۵ اینچ؟" by mahmoodrazor, there have been 2 post(s) to this thread, the last poster was reza.kaka.

These following posts were made to the thread:

Posted by: Eclectic
On: 18-02-2015 05:46

Posted by: reza.kaka
On: 18-02-2015 06:59

---Quote (Originally by Eclectic)---
من رفتم نمايندگى سونى و سمسونگ چند تا مدل رو از نزديك ديدم، ...........

---End Quote---
اینها تموم چرت محضه .

شما یک سایت نقد و بررسی بیار که گفته باشه x8500 مشکل رنگی داره . یک سایت و منبع بیار که گفته باشه رنگ مشکیش به خاکستری میخوره .

هر چی میگید با سند و مدرک بگید . نه روی هوا ...

All the best,
P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Unsubscription information:

To unsubscribe from this thread, please visit this page:

عزيز،
ديدم كه اونى را كه اول نوشته بودى تغيير دادى ، خوبه حالا يا خودت متوجه شدى كه اين طرز حرف زدن درست نيست و يا اينكه لينكى را كه گذاشته بودم از يك سايت معتبر را ديدى و حالا حرفت را عوض كردى و ميگى عكس بزار؟

به هر حال، جهت اطلاعت هم اون لينك را ميگزارم و هم نقل قولهاى درونش را:
اول لينك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-review-summary
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوم قسمتى كه از مدل تعريف كرده:

Sony KD-55X8505: Picture Quality
At times the 55X8505’s pictures are simply outstanding. The exquisite precision made possible by the combination of Sony’s exemplary image processing, native 4K resolution and Triluminos colour range practically slaps you in the face, producing images from native 4K sources and even – thanks to outstanding upscaling - some good HD sources that look almost painting-like in their beauty, with incredible detail, infinitely subtle colour renditions, and peerless light handling. Pictures feel so solid and lifelike at times you feel you could step right into them.

به طور خلاصه ميگه كه image processing ,native 4K, و Triluminus باعث دقت بي نظير شده و upscaling عاليه كه از HD به 4K به نظر مثل يك نقاشى زيبا مياد با ظرافت زياد و گاهى شما حس ميكنيد ميتونى بروى داخل تصوير(يعنى انقدر طبيعى است)

اما نقات ضعف:
Unfortunately, though, it really is just an illusion, as becomes apparent when you find yourself watching predominantly dark content. At this point the TV clearly reveals signs of the tell-tale lack of native contrast that’s become an unfortunate trademark of IPS technology.
متاسفانه اين يك سرابه و وقتى مشخص ميشه كه شما دارى صحنه هاى تاريك را نگاه ميكنى، در اينجا تى وى ضعف ناشى از پنل آى پى اس را نشان ميده.

Really dark shots that should look mostly black instead look grey – as if they’ve got a veil of gentle mist hanging over them. And where there are small bright elements in predominantly dark shots you can clearly see the image’s light levels rising and falling as the LED light engine struggles to find the right balance between backlight brightness and black level depth.
حقيقتاً صحنه هاى تاريك كه بايد بيشتر مشكى باشند حالا بيشتر خاكسترى هستند مثل اينكه يك پرده نازك از مه روي آنها نشسته، و نقاط روشن درون صحنه هاى تاريك است كه نشان ميده موتور LED داره به سختى جون ميكنه كه يك توازنى را بين brightness و depth يا عمق رنگ مشكى پيدا كنه و شما آنرا به وضوح ميبينيد.
( اينهم از خودم كه انگار يك لايه از شير رقيق و آب و يا همان مه آلود بودن را شما بوضوح بر روى رنگ مشكى ميبينيد، مخصوصاً در ان صحنه هاى در معبداز بلو ريى كه نمايندگى پخش ميكرد كه رنگ آتش واقعاً زيباست ولى كوه و هوا كاملاً به خاكسترى ميزدند)

اينهم نتيجه گيرى تحليلگر:
Verdict
بعد از لذت بيكران از سونى 65X9005b اين مدل 55X8505 بايد به عنوان يك مدل مايوس كننده طبقه بندى بشه كه حتى image processing و مديريت نور دهى عالى و بى نقص نميتوانند به طور كامل ضعف طبيعى پنل را جبران كنند.

در مورد عكس هم خير بنده نه عكس دارم ونه فكر كنم اينرا درون عكس همانجور كه حضوراً مشخص ميشود بشه ديد.

همانجور كه در پست بالا گفتم مدلهاى ديگر سونى خيلى خوب به نظر ميايند ولى نه اين يكى و غرض هم اينه كه اگر اين دوستمان روى اين مدل هم نظر داره اين موارد را هم قبل از خريد بدونه كه فردا احياناً تو ذوقش نخوره.

این سایت ها تمومشون چرت میگن . بعضی سایت ها از رقیب پول میگیرند بگند سونی مشکل فلان داره و ...

قابل توجه شما که( بر اساس یک بعضی سایت هایی که از رقیپ پول میگیرند تا سونی رو خراب کنند ) ادعاتون میشد که رنگ مشکی 55x8500 خالص نیست و به سرمه ای و خاکستری میزنه !!!!!!!!!!!

همونطور که گفتم یکی از خالص ترین رنگ های مشکی را تولید میکند .

Eclectic
23-02-2015, 21:57
این سایت ها تمومشون چرت میگن . بعضی سایت ها از رقیب پول میگیرند بگند سونی مشکل فلان داره و ...

قابل توجه شما که( بر اساس یک بعضی سایت هایی که از رقیپ پول میگیرند تا سونی رو خراب کنند ) ادعاتون میشد که رنگ مشکی 55x8500 خالص نیست و به سرمه ای و خاکستری میزنه !!!!!!!!!!!

همونطور که گفتم یکی از خالص ترین رنگ های مشکی را تولید میکند .

عزيز شما حالت خوبه خوشى، مشكل ذهنى و روحى روانى كه ندارى؟
دم به دقيقه يه چيزى مينويسى بعد بدو بدو ميايى اونو پاك ميكنى و تغيير جهت ميدى و يه چيز ديگه مينويسى و به قول خودت "ويرايش ميدى".
اولش كه گفتى من دارم چرت محض ميگم و بى سند از يه منبع و سايت موثق رو هوا حرف ميزنم، بعد كه ديدى گفته ها نقل قول به قول خودت از سايت و منبع بود ١٨٠ درجه تغيير جهت دادى اونو پاكش كردى و گفتى عذر ميخوام و من اونو نديدم و.... حالا دوباره يه ١٨٠ درجه ديگه تغيير جهت دادى و ميگى همان سايتها كه تا ديروز منبع و مرجع بودند حالا همگيشون شدند پول و رشوه بگيرواخاذ انهم فقط عليه سونى، بنده هم ادعاى فلان ميكنم.

اولاً، اگر اين بابا از رقبا پول گرفته كه عليه سونى بنويسه و نقد بيخودى كنه پس چرا تو همان نقد ميگه بهترين مدل موجود 4K در بازار همان سونى X9 است و هيچ رقيبى به پايش نميرسه؟

دوماً، شما مثل اينكه فكر ميكنى همه چيز تو همه دنيا مثل جهان سوم است و هر كى دلش خواست هر چه نوشت و هيچ كسى هم كارى به كارش نداره؟ اگر نقد اين طرف بى دليل و مدرك باشه كه سونى يا هر شركت ديگرى با يك شكايت تو دادگاه پوست از كله اينها ميكنه و تقاضاى خسارت ميكنه و اگر هم اثبات كنه كه اينها زيرميزى و شيتيل گرفتند كه هم اينها و هم اون كمپانيهاى رقيب شامل حكم كيفرى و زندان و ..... ميشوند.
ميگى نه؟ يه نگاه به اخبار همين چند روزه بكن بابت اون مدير سامسونگ كه اتهام ور رفتن با ماشين لباسشويى ال جى را داره ويا اون خانم دختر رييس هواپيمايى كره كه به خاطر بادام زمينى به روز سياه نشوندنش.

پس مثل اينكه اين شماييد كه رو باد هوا و بدون منبع يه سرى پرت و پلا سر هم ميكنى.

در مورد بنده هم اگر پستهاى قبلى را خوانده باشى ميبينى كه گفتم اين مدل مورد نظر خودم هم بود تا اون نقدها را ديدم و رائيم را زد.
اينهم يك نقد ديگه از يك سايت ديگه كه به اين مدل ٣ ستاره از پنج داده و مثل ان يكى سايت همان ايرادها را مطرح ميكنه (با ذكر منبع):

PROS
UHD resolution (3840 x 2160 pixels)
Good motion compensation
Good 3D with next to no crosstalk
Accurate colours
Two remotes, one of which is small with touchpad and NFC compatibility

CONS
One strip of LEDs/risk of clouding
Poor contrast
Lack of responsiveness/ghosting noticeable
Glossy screen/beware of glare

CONCLUSION
Sony's picture processing is as good as ever. The X8505B benefits from excellent motion compensation and top-quality upscaling. The only thing that we were disappointed by was the choice of panel technology: IPS is known for its poor black levels and lack of responsiveness. This means that any action scenes suffer a serious loss of detail. To top it all off, in a bid to keep costs down, Sony installed just one bar of LED backlighting, meaning that there is a risk of clouding on this model. 3 Sony KD-55X8005 Digitalversus 2014-11-24 10 (tel:2014-11-24 10):13:00

reza.kaka
24-02-2015, 23:14
اولا با ادب باش و درست حرف بزن . این طرز حرف زدنت تربیتی رو نشون میده که کیا تربیتت کردند

اولا من در مورد 55X8500B صحبت میکنم و نه مدل KD-55X8505B !!!!!!!! امیدوارم چشماتون سالم ابشه و تفاوت این دو رو ببینید !!!!!! و نقد از این مدل بیارید نه یه مدل دیگه .

دوما بر فرض که اینطور باشه . شما یک نفر رو پیدا کن که این رو تایید کنه که رنگ مشکی به سرمه ای میزنه !!!!!! نمیدونم یا شما کور رنگی دارید رنگ مشکی رو سرمه ای رنگ میبینید یا ملت نمیوتونند درست ببینید .

Eclectic
25-02-2015, 06:01
اولا با ادب باش و درست حرف بزن . این طرز حرف زدنت تربیتی رو نشون میده که کیا تربیتت کردند

اولا من در مورد 55X8500B صحبت میکنم و نه مدل KD-55X8505B !!!!!!!! امیدوارم چشماتون سالم ابشه و تفاوت این دو رو ببینید !!!!!! و نقد از این مدل بیارید نه یه مدل دیگه .

دوما بر فرض که اینطور باشه . شما یک نفر رو پیدا کن که این رو تایید کنه که رنگ مشکی به سرمه ای میزنه !!!!!! نمیدونم یا شما کور رنگی دارید رنگ مشکی رو سرمه ای رنگ میبینید یا ملت نمیوتونند درست ببینید .

پسر جان،

اولاً،
به گمانم سن بابات باشم و شما تو قد و قواره اى نباشى كه از اين داستانهاى نحوه بزرگ شدن و .... براى من بگى ،اين صفحه ها را براى هم سن و سالهاى خودت بگذار.

ثانياً،
اون كسى طلب احترام ميكنه كه نياد توهين و بى احترامى را شروع كنه و بگه " چرت محض ميگى و....."
و تازه وقتى اينو گفت و بعدش هم عذر خواهى كرد و طرف مقابل هم گفت خيالى نيست باز دو باره نياد و يك بى احترامى ديگر بكنه كه "كور رنگى دارى"..... و امثالهم.
جنابعالى كه ادعاى ادب و خانواده دارى برو از همان بزرگترهات بپرس حتماً راهنماييت ميكنند.

در مورد اين مدل هم،

اولاً،
چشمان من سالمه ولى شما بى اطلاعى،
اين هر دو مدل x8500b و X8505b از يك سرى هستند و شماره آخر نشان دهنده اينه كه براى نقاط مختلف دنيا ساخته شدند صفر معمولاً براى آمريكاى شمالى و پنج براى اروپا. مثل مدلهاى سالهاى قبل w900 و w904 و w905 و غيره.

بعد،
كجا و تو كدام پست ديدى من گفتم رنگ سياه به سرمه اى ميزنه؟ كجا؟
حقيقت اينه كه نديدى و اينراهم باز از خودت در آوردى و ساختى، حالا با چه هدفى و مقصودت چيه؟

جوابش مهم نيست چون شما را اصلاً آدم صالحى نمى بينم كه بخواهم گفتگو را باهات ادامه بدهم.
روز خوش و خير پيش

bas ali
25-02-2015, 06:59
تلویزیون های شارپ از لحاظ کیفیت تصویر چطورین ؟ کسی تجربه استفاده ازشون رو داره؟

arash s.b
28-02-2015, 17:39
سلام

تلویزیون سونی سری 9000B سایز ۵۵ اینچ داره ؟
اگر نه ، تفاوت 9000A و 9000B در چیه ؟

ممنون

romantic
28-02-2015, 23:21
سلام

تلویزیون سونی سری 9000B سایز ۵۵ اینچ داره ؟
اگر نه ، تفاوت 9000A و 9000B در چیه ؟

ممنون
بله بطور عمده در دوسایز 55 و 65 عرضه شد. اما اینکه الان چه سایزی وارد ایران شده یا اصلا شده رو خبر ندارم.

سری B تفاوت اصلیش با سری A ایناست:
1) دارای پورت HDMI2.0 و USB3.0 بصورت آماده بکار (سری A باید براش آپدیت میومد تا این ارتقا انجام بشه اما گویا هنوز برای مدلهای آسیا این آپدیت نیومده.)
2) دارای سه بعدی Active درمقابل سه بعدی Passive سری A
یه مورد دیگه هم هست که 9000B در تمام سایت های نقد و بررسی بلااستثنا بعنوان بهترین 4K سال 2014 شناخته شد. اما مدل 9000A این برتری قاطع رو دربرابر رقیب ها نداشت. درکل بنظر میاد سری B نسبت به A پیشرفت داشته و تیوی بهتریه.

salmanmirzaeii
01-03-2015, 17:45
دوست عزیز...
من بعد کلی بررسی و با علم به بلند بودن صدای فن تلویزیون، hu8890 رو دیروز گرفتم.از نمایندگی جزیره کیش،6580000.
قراره امشب برام بیارن و نصب کنن.
در اولین فرصت روی چیزهایی که شما حساسید زوم میکنم و نتیجه رو به اطلاعتون میرسونم.

albatraox
02-03-2015, 09:00
بله بطور عمده در دوسایز 55 و 65 عرضه شد. اما اینکه الان چه سایزی وارد ایران شده یا اصلا شده رو خبر ندارم.

سری B تفاوت اصلیش با سری A ایناست:
1) دارای پورت HDMI2.0 و USB3.0 بصورت آماده بکار (سری A باید براش آپدیت میومد تا این ارتقا انجام بشه اما گویا هنوز برای مدلهای آسیا این آپدیت نیومده.)
2) دارای سه بعدی Active درمقابل سه بعدی Passive سری A
یه مورد دیگه هم هست که 9000B در تمام سایت های نقد و بررسی بلااستثنا بعنوان بهترین 4K سال 2014 شناخته شد. اما مدل 9000A این برتری قاطع رو دربرابر رقیب ها نداشت. درکل بنظر میاد سری B نسبت به A پیشرفت داشته و تیوی بهتریه.
سلام دوست عزیزم
ینی الان W600B مدل 60 اینچی از USB3 و HDMI 2.0 پشتیبانی میکنه واقعا؟

romantic
02-03-2015, 14:37
سلام دوست عزیزم
ینی الان W600B مدل 60 اینچی از USB3 و HDMI 2.0 پشتیبانی میکنه واقعا؟
نه، من فقط داشتم تفاوت سری‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ تلویزیون X9 سونی رو میگفتم.
پورت HDMI2.0 و USB3 فقط در تیوی‌های 4k رده‌بالا دیده میشه.

salmanmirzaeii
02-03-2015, 15:38
تلویزیون به دستم رسید.
فنش واقعا صدا میده.ولی نه اونجوری که رو اعصاب باشه.وقتی صدایی نیست صدای فن رو میشنوی که برای من مهم نیست.
کیفیت تصدیرش عالیه.
شبکه 3 ایرانو روی دیجیتال با وجود بی کیفیت بودنش زمانیکه دو حالت ورزشی میزاری خیلی با کیفیت نشون میده.
فک میکنم نمره 8.5 براش مناسب باشه.

igi jones
02-03-2015, 15:47
تلویزیون به دستم رسید.
فنش واقعا صدا میده.ولی نه اونجوری که رو اعصاب باشه.وقتی صدایی نیست صدای فن رو میشنوی که برای من مهم نیست.
کیفیت تصدیرش عالیه.
شبکه 3 ایرانو روی دیجیتال با وجود بی کیفیت بودنش زمانیکه دو حالت ورزشی میزاری خیلی با کیفیت نشون میده.
فک میکنم نمره 8.5 براش مناسب باشه.

اگر میتونی چند تا تصویر ازش بگیر ، مخصوصا در حال پخش شبکه های داخلی .

salmanmirzaeii
02-03-2015, 23:02
متاسفانه عکسایی که میگیرم خوب نمیشن.با گوشی نوت4

salmanmirzaeii
02-03-2015, 23:04

igi jones
03-03-2015, 16:48
کیفیت upscaling بسیار عالی هست . اگر با صدا فن مشکل ندارید . بهترین گزینه ممکن است .:n40:

mahmoodrazor
05-03-2015, 22:39
تاپیک خیلی خوب پیشرفته ؛ ممنون از همه ی عزیزانی که در بحث شرکت کردند .

mohsenfhm
06-03-2015, 09:25
دوستان سری 2015 که تو نمایشگاه CES معرفی شدند چه زمانی وارد کشور میشن . بیشتر از ۲ ماه گذشته اما خبری نیست.

igi jones
06-03-2015, 19:49
دوستان سری 2015 که تو نمایشگاه CES معرفی شدند چه زمانی وارد کشور میشن . بیشتر از ۲ ماه گذشته اما خبری نیست.

ابتدا وارد بانه میشن به صورت بدون گارانتی .

فکر کنم اول تابستون همشون وارد شده باشند .

Mehrdad092000
07-03-2015, 05:41
ابتدا وارد بانه میشن به صورت بدون گارانتی .

فکر کنم اول تابستون همشون وارد شده باشند .

خیلی هاشون اصلا فرشو جهانی نشدن که وارد بشن

ahmad0551
14-03-2015, 02:21
درود دوستان...
حالا با این وضعیت55اینچ کدوم بگیریم...؟؟؟
منم میخام55 بگیرم...کیفیت تصویرهم خیلی برام مهمه...
اگه ارزش داشته باشه هزینه میکنم...
لطفا بفرمایید به چه نتیجه ای رسیدید؟
ممنون

salmanmirzaeii
14-03-2015, 02:32
درود دوستان...
حالا با این وضعیت55اینچ کدوم بگیریم...؟؟؟
منم میخام55 بگیرم...کیفیت تصویرهم خیلی برام مهمه...
اگه ارزش داشته باشه هزینه میکنم...
لطفا بفرمایید به چه نتیجه ای رسیدید؟
ممنون
چقد میخوای هزینه کنی؟
به نظرم samsung hu8890 گزینه مناسبیه.کیفیت تصویرش فوق العادست.ولی صدای فن دستگاه رو باید بعضی وقتا تحمل کنی.

sabzefosfori
14-03-2015, 23:16
سلام دوستان جريان اين صدای فن samsung hu8890 چيه ?آيا همه مدل ها اين صدا رو دارن يا شانسی هستش ?من خودم ميخوام مدل samsung hu9990 رو بخرم اين مدل هم مشکل صدای فن رو داره ?ميخواستم از بانه بگيرم امروز زنگ زدم بانه بدون گارانتی نداشتن خيلی برام جالب بود قيمت هم نه تنها کمتر نبود بلکه يک مقدار بالاتر هم بود گفتم چرا قيمت شما بالاتر از نمايندگی سامسونگ هستش گفت مال اونا ايرانی هستشحالا منظور اين آقا از ايرانی مونتاژ بوده يا غيره نميدونم شايد هم مال بانه ويژگی هايی داره که نمايندگی نداره مثلاً رسيور داخلیشايد هم مال بانه ويژه گی هايی که داره تو ايران کار نکنه مثل تيونر داخلی به نظر دوستان از بانه خريد کنم بهتره يا از نمايندگی ?گارانتی برام مهم نيست کيفيت و تمام ويژگيهای تلويزيون کار کنه و مجهز باشه

ahmad0551
15-03-2015, 03:49
چقد میخوای هزینه کنی؟
به نظرم samsung hu8890 گزینه مناسبیه.کیفیت تصویرش فوق العادست.ولی صدای فن دستگاه رو باید بعضی وقتا تحمل کنی.
درود..
تا10میلیون..

ahmad0551
15-03-2015, 03:57
سلام دوستان جريان اين صدای فن samsung hu8890 چيه ?آيا همه مدل ها اين صدا رو دارن يا شانسی هستش ?من خودم ميخوام مدل samsung hu9990 رو بخرم اين مدل هم مشکل صدای فن رو داره ?ميخواستم از بانه بگيرم امروز زنگ زدم بانه بدون گارانتی نداشتن خيلی برام جالب بود قيمت هم نه تنها کمتر نبود بلکه يک مقدار بالاتر هم بود گفتم چرا قيمت شما بالاتر از نمايندگی سامسونگ هستش گفت مال اونا ايرانی هستشحالا منظور اين آقا از ايرانی مونتاژ بوده يا غيره نميدونم شايد هم مال بانه ويژگی هايی داره که نمايندگی نداره مثلاً رسيور داخلیشايد هم مال بانه ويژه گی هايی که داره تو ايران کار نکنه مثل تيونر داخلی به نظر دوستان از بانه خريد کنم بهتره يا از نمايندگی ?گارانتی برام مهم نيست کيفيت و تمام ويژگيهای تلويزيون کار کنه و مجهز باشه
درودمنظورشما اینه؟
چندبهت قیمت دادن؟
نمیدونم پاناسونیک کجا میشه گیرآورد...
ممیخام بدم کویت ببینم گیرم نمیاد...
مدلpanasonic TX-58AX802
شما مدل9990تصویرش دیدی یاچون مشخصاتش خوبه میخای بگیری؟

ahmad0551
15-03-2015, 10:00
55" U9000 Curved Ultra HD LED TV
دوستان نظرتون درمورد این چیه؟
چندقیمته الان؟
این یا9990کدومش بهتره؟
تفاوتشون درچیه؟
این الان تو نزدیکمه میتونم بخرم...
چه کنم...؟

ahmad0551
15-03-2015, 10:03
وردارم اینه؟
لطفا یک لینک مشخصات U9000برام بزارید...
البته سایت فارسی...
کسی قیمت این مدل نداره؟

romantic
15-03-2015, 17:53
دوست عزیز مدل HUC9990 دارای One Connect Box هست و تمام وظایف پردازش تصویر و ورودی های تیوی روی این باکسه. پشت تیوی فقط کابل برق و کابل One Connect وصل میشه. فن هم در داخل همین باکس هست و میشه با قرار دادن باکس درون محل های تعبیه شده در استند یا میز تلویزیون این صدا رو کاملا محو کرد.
بنظر من برای این مدل حتما مونتاژ ایران که گارانتی داره رو بخرید. چون اگر خراب بشن، درست کردنش هزارجور بدبختی داره و سام سرویس هم مدلهای بدون گارانتی رو حتی با پرداخت تمام هزینه ها، تعمیر نمیکنه. باید دست به دامن یکی بشید که قطعه رو از خارج بیاره و اینجا تعمیر کنن یا اینکه تیوی رو بفرستید و همونجا تعمیر کنن.
ضمنا مهمترین چیز این تیوی یعنی همون One Connect Box مونتاژی نیست. اینقدر هم قدرت سخت افزاری بالایی داره این باکس که تا سالها بشه روش حساب کرد و براش آپدیت گرفت.

پ.ن1:
مدل پایین تر یعنی HUC8990 با توجه به قیمتش ارزش خرید چندانی نداره و بهتره بجاش مدل صفحه تخت HU8890 که به مراتب ارزونتره خریداری بشه.

پ.ن2:
انتخاب دیگه ای هم دارید که با پرداخت 8.5 میلیون (با گارانتی) یا 7 میلیون (بدون گارانتی) یک دستگاه 55X850 سونی بخرید و با حدودا 1.5 میلیون یک دستگاه پخش کننده سونی تهیه و مشکل زیرنویس فارسی رو هم حل کنید.

دوستان نظرتون درمورد این چیه؟
چندقیمته الان؟
این یا9990کدومش بهتره؟
تفاوتشون درچیه؟
این الان تو نزدیکمه میتونم بخرم...
چه کنم...؟
حدس میزنم این مدل HU9000 با مدل سام سرویس یعنی HUC9990 متفاوت باشه و درواقع معادل HUC8990 هست. برای فهمیدنش با فروشنده تماس بگیرید و بپرسید که آیا One Connect Box با تیوی هست یا نه. اگر نیست و ورودی ها روی خود تلویزیون هستن، همون مدل HUC8990 هست و توی جواب دوست بالایی گفتم بهتره این همه براش هزینه نشه.
جهت اطلاع اینم اضافه کنم که فرق مدل HUC8990 با مدل بالاتر یعنی HUC9990 در اینهاست:
نداشتن One Connect Box، پردازنده کمی ضعیفتر، نداشتن دوربین فابریک، انطباق تصویر پایین تر و نداشتن تعدادی از امکانات پردازش تصویر مثل PureColor و ...

akbarnet
16-03-2015, 15:14
دوستان 4k ارزون قیمت و مناسب حدود 4 یافت میشه ؟

sabzefosfori
18-03-2015, 22:58
دوست عزيز شما مطمئن هستين که
One Connect Box با خود تی وی هستش
من رفتم نمايندگی گفت اين مدل قابليت ارتقا داره توسط
One Connect Box ولی با تی وی نيستش بايد جدا تهيه بشه ما هم نداريم
ولی خوب شد گفتی اين مورد رو من امار بگيرم از بانه که مدل های اونا شايد اين
One Connect Box با خود تی وی باشه

romantic
19-03-2015, 02:24
دوست عزيز شما مطمئن هستين که
One Connect Box
با خود تی وی هستش
من رفتم نمايندگی گفت اين مدل قابليت ارتقا داره توسط
One Connect Box
ولی با تی وی نيستش بايد جدا تهيه بشه ما هم نداريم
ولی خوب شد گفتی اين مورد رو من امار بگيرم از بانه که مدل های اونا شايد اين
One Connect Box
با خود تی وی باشه
دوست عزیز اگر به پشت مدل HUC9990 نگاه کنید فقط یک ورودی برق داره و یک ورودی One Connect و یک دکمه خاموش روشن که کار افزایش صدا و بالا پایین کردن کانال هم انجام میده. تمام ورودی ها بعلاوه پردازنده روی One Connect قرار گرفته. اگر به عکس های سایت سامسونگ سنتر از این مدل مراجعه کنید این باکس رو هم در عکس ها می بینید.
مدلهای HUC8990 و HU8890 هم پورت One Connect دارن (برای ارتقاهای آینده) اما ورودی ها و پردازنده درون شاسی تیوی هستن. برای این مدلها باید One Connect جداگانه خریده بشه.
تا جایی که من از یکی از دوستان مطلع خبر دارم این مدل HUC9990 در بانه بصورت عمده نیومده و با سفارش، بصورت تکی میاد. مدلی که به اسم HU9000 فروخته میشه گویا همین مدل HUC8990 سام سرویس هست که از جلو کاملا شبیه برادر بزرگتر خودشه.

sabzefosfori
19-03-2015, 04:40
دوست عزیز اگر به پشت مدل HUC9990 نگاه کنید فقط یک ورودی برق داره و یک ورودی One Connect و یک دکمه خاموش روشن که کار افزایش صدا و بالا پایین کردن کانال هم انجام میده. تمام ورودی ها بعلاوه پردازنده روی One Connect قرار گرفته. اگر به عکس های سایت سامسونگ سنتر از این مدل مراجعه کنید این باکس رو هم در عکس ها می بینید.
مدلهای HUC8990 و HU8890 هم پورت One Connect دارن (برای ارتقاهای آینده) اما ورودی ها و پردازنده درون شاسی تیوی هستن. برای این مدلها باید One Connect جداگانه خریده بشه.
تا جایی که من از یکی از دوستان مطلع خبر دارم این مدل HUC9990 در بانه بصورت عمده نیومده و با سفارش، بصورت تکی میاد. مدلی که به اسم HU9000 فروخته میشه گویا همین مدل HUC8990 سام سرویس هست که از جلو کاملا شبیه برادر بزرگتر خودشه.
ممنون از راهنمایی که کردین اگه اصلاعات دیگه گیر اوردین ممنون میشم اینجا بگین
مدل huc8990 مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc8000 هستش
Huc9990 هم مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc 9000 هستش
فرق مهمی که این دو مدل دارن
9990 بلندگو 60w داره
8990 بلندگو 40w داره
9990 صدای 3Dساپورت میکنه
ولی 8990 خیر
از همه مهمتر 9990 صفحه منحنی دارا
ولی 8990 خیر
تفاوت های دیگه هم که دوست عزیزمون ذهمتش رو کشیدن و گفتن:n40:

romantic
19-03-2015, 13:01
ممنون از راهنمایی که کردین اگه اصلاعات دیگه گیر اوردین ممنون میشم اینجا بگین
مدل huc8990 مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc8000 هستش
Huc9990 هم مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc 9000 هستش
فرق مهمی که این دو مدل دارن
9990 بلندگو 60w داره
8990 بلندگو 40w داره
9990 صدای 3Dساپورت میکنه
ولی 8990 خیر
از همه مهمتر 9990 صفحه منحنی دارا
ولی 8990 خیر
تفاوت های دیگه هم که دوست عزیزمون ذهمتش رو کشیدن و گفتن:n40:
مدل‌های huc9990 و huc8990 سام‌سرویس هردو صفحه منحنی دارن. حرف C در اسمشون HUC هم برای نشون دادن همین انحناست. (C for Curved)
مدلی که صفحه‌ی تخت داره اسمش HU8890 هست.
بازم تاکید میکنم 9990 و 8990 از جلو تفاوت ظاهری ندارن. انحناشون هم یکسانه.

ahmad0551
23-03-2015, 05:06
درود..من9000خریدم...
فکرکنم همون9990هست..

ahmad0551
23-03-2015, 05:07
درود..من9000خریدم...
فکرکنم همون9990هست..

RAMINET
11-05-2015, 13:41
دوستان عذر میخوام اما یه سوال پیرو بحث تاپیک برام میش اومده بود:
این درسته که سونی ها زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنن و باید فقط زیرنویس رو روی فیلم هاردساب کرد ؟! البته بنده نظرم بیشتر ردی مدل w800b است اناما ین موضوع نگرانم کرده

akbarnet
12-05-2015, 10:55
اره ، سوني مشكل زيرنويس داره و متعجبم چرا هنوز پايرجاست و درست نميكنه!
سوني مشكل زاويه ديد هم داره در اين نوع تي وي

RAMINET
14-05-2015, 00:31
بچه ها مشکل زیرنویس فارسی در تلویزیون های سونی رو با خریدن ----- درست حسابی یا پخش کننده بلوری مناسب قاعدتا میشه حل کرد دیگه؟ یعنی فیلم با زیرنویس فارسی رو میشه از طریق پخش کننده دیگری رو سونی نمایش داد بدون مشکل؟

s.k.y
15-05-2015, 07:53
دوستان عذر میخوام اما یه سوال پیرو بحث تاپیک برام میش اومده بود:
این درسته که سونی ها زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنن و باید فقط زیرنویس رو روی فیلم هاردساب کرد ؟! البته بنده نظرم بیشتر ردی مدل w800b است اناما ین موضوع نگرانم کرده

به جای هزینه اضافه برای خرید بلوری و ...

یک HD Media Plyer بخرید که هم زیرنویس های srt و هم sub idx و ... رو همراه با فیلم های بلوری 1080 و 4k تا 30 گیگ اجرا میکنه . و میتونی برنامه اندروید هم روش نصب کنی :

hdmedia.ir

RAMINET
15-05-2015, 15:43
به جای هزینه اضافه برای خرید بلوری و ...

یک HD Media Plyer بخرید که هم زیرنویس های srt و هم sub idx و ... رو همراه با فیلم های بلوری 1080 و 4k تا 30 گیگ اجرا میکنه . و میتونی برنامه اندروید هم روش نصب کنی :

hdmedia.ir

این پلیر حدودا چقدر قیمتش میشه؟

RAMINET
15-05-2015, 15:48
دوستان اگر مشکل زیرنویس فارسی سونی رو با خرید یک پلیر برطرف کنیم به نظرتون ارزش خرید نسبت به مدل مشابه تو سامسونگ داره؟
یعنی مثلا sony 55w800b چقدر کیفیت تصویر بهتر و سرتری داره نسبت به samsung 55h6400
البته گویا کیفیت 3d و اسمارت بودن سونی هم در حده پایینی قرار داره! با این حال میخوام ببینم میصرفه و ارزش داره سونی رو بگیرم و قید 3dو امکانات اسمارت و اپلیکشن هارو بزنم یا نه؟
ممنون

RAMINET
17-05-2015, 22:40
چقدر اینجا متروکه ست !!

dragester1310
04-09-2015, 19:31
ممنون از پاسخ مستند

dragester1310
04-09-2015, 20:37
قیمت های جهانی:
منهم فقط تو یه مورد تو خرید سامی شک دارم.اصلا تجربه خوبی از صدای سامسونگ ندارم،سال۸۴ بدونه لامپی سامسونگ داشتم صداش افتضاح بود ولی همیشه صدای سونی عالی بوده

dragester1310
04-09-2015, 20:49
سوال دیگ اینه که در صورت ریختن فایل های فور کی یا تری دی در فلش مموری تلویزیون می تونه اونها را پلی کنه