ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل وای فای لب تاب دل وسترو 1015

pparvazp
11-02-2015, 10:39
سلام به همگی

مدل لبتاب من دل وسترو 1015 هست وای فای و وایرلس نصبه ولی وقتی میخوام با مودم به اینترنت وصل شم خیلی خیلی ضعیف انتن میده اونم وقتی که مودم نزدیک نزدیکش باشه؟؟؟

باید چیکار کنم؟؟؟

دیگه از فاصله یک متری و... کلا قطع میشه به اینترنت وصل نمیشه مودمم رو هم با لبتابای دیگه تست کردم مشکل از مودم نیست

shoaee
11-02-2015, 11:07
لپ تاپ نو هست ؟؟ اگه نیست یک دلیلش میتونه سخت افزاری باشه یعنی ممکنه یکی از آنتن های گیرنده داخلش از جا کنده شده باشه.

H033YN
11-02-2015, 12:11
برنامه BWMeter رو روش نصب کردی؟ آخه منم این مشکلو داشتم و وقتی حذفش کردم آنتن دهی بالا رفت.(تجربه شخصی)

pparvazp
11-02-2015, 13:02
نه چهارسالی میشه خریدم !!!

خب باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

pparvazp
11-02-2015, 21:56
چرا کسی جواب نمیده؟

khelane
12-02-2015, 21:20
اول یه بار درایور رو حذف و یه درایور جدید دان کنید و نصب کنید درست نشد
بخش پاور لب تاب رو بزار رو های پرفورمنس ببینید فرض میکنه بازم نشد بدونه باتری و با برق مستقیم هم همینطور بازم نشد به ناچار ویندوز رو عوض کنید بازم نشد نشد دیگه یه بار کارت وایرلس رو باید دربیاری و سیم هاش رو چک کنی و سیم کشی انتن در داخل لب تاب رو

pparvazp
13-02-2015, 21:06
اول یه بار درایور رو حذف و یه درایور جدید دان کنید و نصب کنید درست نشد
بخش پاور لب تاب رو بزار رو های پرفورمنس ببینید فرض میکنه بازم نشد بدونه باتری و با برق مستقیم هم همینطور بازم نشد به ناچار ویندوز رو عوض کنید بازم نشد نشد دیگه یه بار کارت وایرلس رو باید دربیاری و سیم هاش رو چک کنی و سیم کشی انتن در داخل لب تاب رو

درایور رو حذف کردم دوباره نصب کردم همونی که داشتمو بازم همین مشکل - ویندوز رو عوض کردم بازم همون مشکل - با برق مستقیم کار کردم یه ذره بهتر شده اونم با فاصله خیلی خیلی کم اونم نوشته بود POOR هی هم انتن میرف

درایورشو چجوری ازکجا دانلود کنم؟؟؟؟- چجوری کارت وایرلسو دربیارم اموزشش نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mehrdad8086
17-02-2015, 11:05
ضعف آنتن اصولا ارتباطی به درایور و ویندوز نداره......
یا مشکل از خود برد وای فای هست که البته این مورد نادره....
یا اینکه دو سیمی که به عنوان آنتن به برد وای وای متصل هستن از جای خودشون در اومده باشن.

جدیدا دستگاه رو باز نکردی؟
دو تا سیم با سوکتی کوچیک به 2 طرف برد متصل شده؛اصولا سفید و مشکی هستن.این دو سیم دورتا دور ال سی دی دستگاه کشیده شده و نقش آنتن رو داره.
کافیه یکی از این سوکتها از جاش در بیاد.آنتن دهی کم میشه...:n01:

pparvazp
20-02-2015, 11:40
سلام

ممنون از راهنمایی هاتون اره یکی از سیماش در اومده بود

dash_yaser24
03-08-2017, 00:02
سلام. کسی از دوستان درایور وبکم برای دل 1015 داره؟؟؟؟؟؟؟ من ویندوز 7 داشتم نتونستم وبکم نصب کنم. ویندوز 10 نصب کردم تا درست شه ولی نشد. ممنون میشم اگه کسی داره آپلود کنه یا لینک بده تا ما بتونیم استفاده کنیم. تو سایتش فقط واسه ایکس پی داره. قبلا رو ویندوز ۷که داشتم نصب بود. ویندوزو که پاک کردم دیگه درایورشو پیدا نکردم