ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش ارتفاع خودرو

M.Amorous
10-02-2015, 19:02
با سلام خدمت اساتید گرامی.

میخواستم بدونم به نظرتون کار درستیه که ارتفاع خودرو رو کم کرد؟ (محصولات ایران خودرو). منظورم این نیست که ماشین کلا بخوابه صرفا جهت خارج شدن از این ظاهر نه چندان جذاب! از چند نفر

که سوال کردم گفتن برای ماشین هایی مثل پارس و 405 و سمند و اینا اگه برای جلو فنر شرکتی 206 بذاری و کمک عقب رو هم متناسب با جلو رگلاژ کنی خوب در میاد و ضرری هم نداره.

میخواستم بدونم آسیبی به ماشین وارد نمیکنه این کار؟ و آیا ماشین از گارانتی خارج میشه؟

Pourya-pc
10-02-2015, 19:54

میخواستم بدونم به نظرتون کار درستیه که ارتفاع خودرو رو کم کرد؟ (محصولات ایران خودرو). منظورم این نیست که ماشین کلا بخوابه صرفا جهت خارج شدن از این ظاهر نه چندان جذاب! از چند نفر

که سوال کردم گفتن برای ماشین هایی مثل پارس و 405 و سمند و اینا اگه برای جلو فنر شرکتی 206 بذاری و کمک عقب رو هم متناسب با جلو رگلاژ کنی خوب در میاد و ضرری هم نداره.

میخواستم بدونم آسیبی به ماشین وارد نمیکنه این کار؟ و آیا ماشین از گارانتی خارج میشه؟

بستگی داره تا چه حد ارتفاع رو کم کنید ، ماشین های داخلی به دلیل جاده های ناهموار و بد ایران از حد معمول بالاتر هستند که نمای زشتی به خودروها القا کرده .
ارتفاع زدن بیش از حد مشکلاتی نظیر گیرکردن به سرعت گیرها ، خشک شدن تعلیق ، کوبش اتاق ، در صورت سنگینی خودرو گیر کردن لاستیک به بدنه را به همراه دارد /
اگر بیش از حد استاندارد ارتفاع بزنید هم خودرو از گارانتی خارج میشه و هم بعدها برای معاینه فنی به مشکل برمیخورید .

saeid.saeid20
11-02-2015, 14:52

من خودم این مشکلو داشتم
از یکی از بهترین ارتفاعزن سوال کردم گفت همون کمک جلو رو عوض کنی 206 بندازی ماشین من 405 بود و گفت معمولا کمک عقب دست کاری نمی خواد و هزینه هم گفت 120 الی 140 هزار تومن میشه
گفتش اگر میخوای ارتفاع زیاد بزنی که اصلا خوب نیست باید کمک فنر ریسی بندازی که از 10 سانت بیشتر میاد پایین ولی اگر میخوای استاندارد باشه و یکم هم بیاد پایین و نرم شه کمک 206 بنداز

M.Amorous
11-02-2015, 17:16
من خودم این مشکلو داشتم
از یکی از بهترین ارتفاعزن سوال کردم گفت همون کمک جلو رو عوض کنی 206 بندازی ماشین من 405 بود و گفت معمولا کمک عقب دست کاری نمی خواد و هزینه هم گفت 120 الی 140 هزار تومن میشه
گفتش اگر میخوای ارتفاع زیاد بزنی که اصلا خوب نیست باید کمک فنر ریسی بندازی که از 10 سانت بیشتر میاد پایین ولی اگر میخوای استاندارد باشه و یکم هم بیاد پایین و نرم شه کمک 206 بنداز
نه اگه بخوام بیارم پایین که عقب رو هم میارم پایین خیلی ضایست میشه مثل ماشین قاچاق چیا اگه عقب بالا باشه :n02::n31:

مرسی از توجهتون.