مشاهده نسخه کامل
: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)
من یه چیزی رو پیشنهاد میدم یا بهتر بگم بعنوان راهنمایی :
دوستانی که مورد تحلیل قرار میگیرن بهتره که دوستان و نزدیکان و آشنایانشون رو تگ کنن در تاپیک و یا در امضا و پروفایل اطلاع رسانی کنند تا مورد استقبال قرار بگیره و تاپیک هم نخوابه :n40:
فرهاد جان؟ عزیز ایشون خودش به شما درخواست داد؟ شما درخواست دادی؟ کلا چجوری هماهنگی شده که 5 روز گذشته دریغ از یک نظر؟:n36:
توی عید بود که من خودم پیشنهاد دادم و ایشون قبول کرد .
مث اینکه آنلاین هم نشده مدتیه ...
آره درسته ... متاسفانه بهتر بود توی یک موقعیت بهتر آقا مهرداد رو میاوردیم تاپیک ...
چون خیلی از کاربرای قدیمی دیگه کمرنگ شدند و دوستان ایشون هم شاید مثل خودشون نمیان یا خیلی کم میان ...
من یه چیزی رو پیشنهاد میدم یا بهتر بگم بعنوان راهنمایی :
دوستانی که مورد تحلیل قرار میگیرن بهتره که دوستان و نزدیکان و آشنایانشون رو تگ کنن در تاپیک و یا در امضا و پروفایل اطلاع رسانی کنند تا مورد استقبال قرار بگیره و تاپیک هم نخوابه :n40:
بسیار عالی .
پ ن : میگم حالا اگر دوستان مهرداد نظری دارند بیان بگن دیگه تا ما نرفتیم دور بعدی ... :)
دیگه من کاری که از دستم بر میومد رو هم انجام دادم....
به تعدادی از دوستانشون پیام دادم...
:n16:
Hamid Hamid
17-04-2015, 14:52
سلام :)
خب در مورد مهرداد انگار زیاد نظر داده نشده ، من اما چون مهرداد رو تا حدودی می شناسم نظرم رو می گم :
مهرداد جزو اولین دوستان من تو انجمن بود و هستش ، یادمه اون اوایل که من تازه اومده بودم انجمن خیلی می دیدم که مهرداد که اونوقت ها نام کاربریش Mehrdad_System بود فعالیت خیلی زیادی تو انجمن فیلم داشت ( حدود 3-4 سال پیش ) ، فلیم های خیلی زیادی می دید و یادمه تو چندتا تاپیک انجمن هنر هفتم که بعد ها جفتمون فعال اونجا شدیم ( مهرداد زودتر ) خیلی پست های خوبی می نوشت و مخصوصا تو تاپیک های : آخرین فیلمی که دیدم / دیالوگ های فراموش نشدنی و ...
خلاصه تو انجمن موسیقی هم فعالیت های خیلی خوب داشت و داره و من باید این ها رو همه رو می گفتم تا برسم به این نکته که واقعا چه در فیلم دیدن و چه در انتخاب موسیقی های خیلی آروم و احساسی با کلام های خیلی خوب سلیقه ی بسیار خوبی داره و حتی یادمه تو انجمن ادبیات هم گه گداری شعر ها و مطالب خوبی می گذاشت.
از این موراد که بگذریم مهرداد یه آدمیه که چجوری بگم می شه گفت دید خیلی خوبی داره و از نظر اعتقادی و فکری به اصطلاح آدم خیلی روشن و منطقی ای هستش و این اخلاقش مساله ای که من خیلی دوست دارم و می دونم که دیدگاه های خیلی خوبی داره ...
موفق باشید :n40:
سلام دوستان عزیز .
از معدود دوستانی هم که در این تحلیل هم شرکت کردند متشکر (به جز خودم دو دوست دیگه بودن کلا :دی )
البته خب باید اینو هم در نظر گرفت که الان با روزای عید و قبل از عید فرق کرده و اون وقتا کاربرا وقت آزاد بیشتری داشتند... خیلیا ممکنه نرسیده باشند...
متاسفانه خود مهرداد هم نبود که به دوستاش دعوت بفرسته ...
به هر حال متاسفانه ما باید به سراغ شخص بعدی بریم و نمیشه که تاپیک بخوابه ..
اما شخص بعدی چه کسی هست ؟!
شاید برای خیلیاتون جالب باشه که بخواید ادمین رو تحلیل کنید !
این شما و این هم @Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من زیاد افتخار آشنایی نداشتم اما نکاتی که به نظرم میرسند رو میگم .
مشخصا آدم موفقی هستند و ویژگی های افراد موفق رو دارند .
قدیما کمتر پیش میومد که پیامشونو توی پروفایلی ببینم و یا اینکه ببینم پستی داده اند... که الان مدتیه گاهی اوقات شاهد این اتفاق هستیم که به نظرم شایسته تحسین و تمجید هم هست . اتفاقا در برخورد ها هم خاکی و بی ریا به نظر میان . :)
انتقاد خاصی در مورد خود ایشون ندارم... نکاتی مربوط به فروم بود که جاش اینجا نیست. :)
شاد و پیروز باشید .
Demon King
18-04-2015, 22:54
سلام؛
خب تحلیل شخصیتی ادمین انجمن میتونه برام جالب باشه! گرچه غیر از سلام علیک ساده برخوردی با ایشون نداشتم اما میتونم شخصیت رو حدس بزنم:
« احتمالا در هر شغلی که هستند بسیار احساس مسـٔولیت دارند. وظیفه شناسی ایشون رو به راحتی میشه متوجه شد. به نظر اگه شغلشون مدیریت مجموعه ای نباشه، میتونستند مدیر خوبی باشند.
حدس میزنم بسیار خوش سلیقه هستند. مدال طلایی دکوراسیون میز کامپیوتر. شاید بهتره بگم متوجه شدم که خلاقیت زیادی در چیدمان و دکوراسیون دارند.
دلم نمیخواد تحلیل شخصیت ایشون پر از تعریف و تمجید باشه اما اونقدر آگاه به شرایط و شخصیتشون نیستم که مورد انتقاد قرارشون بدم. اگه آشنایی بیشتری با ایشون داشتم بله! حتما انتقادی هم میبود !
در هر حال متشکرم از زحمات ایشون در پی سی ورلد.
امیدوارم در همه ی عرصه های زندگی موفق باشند.
پ.ن:
انتقادات من باب مدیریت که همیشه هست اما جاش اینجا نیست..
:n01:
ملا نصرالدین
19-04-2015, 13:57
من میدونم این اقای @ banii قصد کرده انجمن سرگرمی رو ببنده و کاربرای فعالشم بن کنه
اخه برادر من مگه مدیریت رو میشه نقد کرد؟؟؟؟:n04: :دی
خلاصه اگر بار گران بودیم رفتیم.حلال کنید
راستش من تا حالا با اقا میثم برخوردی نداشتم و خیلی شخصیتشون رو نمیشناسم.ولی به شدت از رنگ قرمز نام کاربریشون میترسم.خودم هم نمیدونم چرا
ولی اینطور احساس میکنم که تمایلی به برخورد مستقیم با کاربرها توی انجمن ندارند
من تا به حال (یعنی از وقتی عضو شدم تا الان)هیچ برخورد خشنی از ایشان ندیدم پس اینطور استدلال میکنم که اصولا ادم ارومی هستند
:n02:
Public Enemy
19-04-2015, 14:05
خوب نوبت میثم رسید
زیاد ایشون رو نمیشناسم ولی تصوری که در ابتدا از ایشون داشتم یه فرد کت و شلواری ! ( در ابیات عامیانه همون تیپ مجلسی ، تصوری که از اکثر مدیران موفق داریم ) تصور می کردم . اما اگر کسی احتمالا عکس هایی از ایشون دیده باشه فردی ساده و معمولی رو می بینه که به نظر من نکته بسیار مثبتی هستش . ( شاید من کم عکس دیدم ! )
نکته مثبت دیگه توی میثم اینه که تقریبا در رده سنی خود ما هستش و نه یه فرد سن بالا ، از این نظر مثبت هستش که از نظر سطح فکری تا حدودی نزدیک به خودمون هستش و ما جوونارو درک می کنه :n11:
یه نکته مثبت ( شایدم منفی ! ) دیگه هم که احساس می شه اینه که به نظر میاد همیشه با یوزر خودش در انجمن هستش ( شاید هم با یوزر دیگه ای یواشکی میاد فقط اهل بیت خبر دارند ! شاید هم خبر ندارند ! ) که این احساس رو میرسونه که همیشه حواسش به اتفاقات انجمن و مباحثش هست . اما در سایر انجمن های همسایه اینجور به نظر میاد که مدیران با یه یوزر و شخصیت دیگه وارد مباحث میشند .
و از نظر من منفی ترین قسمت شخصیت و انجمنشون اینه که رنگ کاربران عادی رو آبی و رنگ مدیر رو قرمز کرده . در صورتی که به نظر من کاملا باید برعکس میبود :n23:
به هر حال امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون موفق باشند
سلام
راستش من سعی میکنم الکی چیزی نگم (همیشه سعیم این بوده) و حرفام باتوجه به برخوردهام هست
حالا اگر با کسی کمتر ارتباط داشته باشم قاعدتا شناختم محدودتره...
در مورد اقا میثم
از اون موارد کم گوی و گزیده گوی چون دُر هستند! معمولا سلیقه ادبی خوبی دارند شاهدش هم نثر و شعرهایی هست که در امضاشون (به ندرت تغییر میدن) میگذارن
اطلاعات بسیار خوبی در زمینه ی شطرنج دارند و یک شطرنج باز حرفه ای هستند
اصولا شطرنج بازها هم انسانهای متفکر و منطقی هستند! و صبور! چون این بازی نیازمند درایت صبوری و منطق هستش...
دیگه اینکه عطرباز هستند که باعث ارادت بیشتر من میشه :دی (البته به تازگی به این کشف رسیدم)
بنظرم از خیلی از جهات نرمال هستند و این خیلی مهمه بنظرم میانه روی همیشه جواب میده (در خیلی از موارد)
یک نکته ی منفی که هست من در مورد تینا هم گفتم در مورد اقا مهران و خیلی از مدیرهای دیگه هم میتونم بگم! و میگم :دی که در مباحثی که نیازمند بیان نظر شخصی هست شرکت نمیکنند! من اینو به نداشتن شجاعت و جسارت نسبت نمیدم بیشتر نوعی سیاستمداری هست! که نخوان اصطلاحا دستشون رو بشه! اما من به شخصه این شیوه ی عملکرد رو نمیپسندم
یعنی من ترجیح میدم اقلیتی از روحیات من خوششون بیاد ولی خیلی راحت همه جا حضور داشته باشم تا اینکه اکثریت با من همراهی کنند اما من یک فاصله ی خاص رو با کاربرها حفظ کنم!
شایان ذکر هست مسئله کمبود زمان رو که بعضی از دوستان میگن اصلا در این امر دخیل نمیدونم...
و مهمتر از همه اینکه همشهری هستند :دی از نوع اصیل (البته برداشت من اینه:n33: تایید میکنید رییس؟)
با احترام به تمامی قومیت ها، من اعتقاد دارم این قومیت خاص اگر اصیل باشه بصورت دیفالت باکلاس، باشخصیت و فهیم هستند و ایشون هم از این امر مستثنی نیستند.
بهرحال من همیشه رک بودم امیدوارم که ادبیات من دلیلی بر جسارت نشه :n40:
این بود در حد شناخت من از ایشون:n17:
malkemid
19-04-2015, 20:19
سلام
من راستش میثم رو اصلا نمی شناسم. ولی اینجا تگ شدم مجدد و لابد باید بنویسم :n02:
یه بار فقط تو دوره ای که ناظر بودم یه پیغام بهم داد به این مضمون که شما ناظری و رفتارت باید نمونه باشه و در مجموع بچه خوبی باش:n02: البته لحن خیلی دوستانه و خوبی داشت. منم یه سری مطالب انتقادی مطرح کردم که دیگه جواب نداد:n02:
در مجموع با توجه به همین تجربه کوچیک نظرم در موردش مثبت ه.
جدای بحث شخصیتی و اینا...از بابت تاسیس چنین فرومی باید بهش تبریک گفت.
سلام بر دوستان
ببینم نکنه banii قصد بن شدن داره:n02: آخه ادمینم تحلیل میکنن!!! کی جرات داره از نکات منفیش بگه آخه:n02:
کلا مزاح میکنم.میثم عزیز رو دقیقا از زمانی که ناظر شدم میشناسم.بعدش باهم ارتباط داشتیم و متوجه لحن دوستانه اش شدم یعنی هیچ جو سنگینی بین مکالمه ما وجود نداشت و انگار داشتم با یه دوست صحبت میکردم حتی همون اوایل و الان از دوستان عزیز من هستن.طرز برخوردشون رو خیلی قبول دارم اصلا خودشون رو دست بالا نمیگیرن حرف زدنی.البته فکرکنم شطرنج باز قهاری ام هستن:n02:
یه چندتا پیشنهاد بهشون دادم که گفتن بررسی میکنن.همیشه جوابگو هستن.فی الواقع میشه گفت برای تاسیس چنین فروم پُرباری باید بهشون احسنت گفت.اول جملم گفتم کسی جرات نمیکنه خلقیات منفی میثم عزیز رو بگه اما به جرات میتونم بگم هیچ خلق بدی از ایشون ندیدم
کلا ادمین و دستیار ادمین(میثم عزیز و تینا خانم) خیلی اخلاق خوبی دارن توی پاسخگویی
امیدوارم همیشه توی زندگیش موفق باشه و فروم رو همینطور بیش از پیش موفق و رو به جلو پیش ببره:n40:
raha bash
20-04-2015, 00:39
درود
نسبت به شرایطی که دارم نتونستم در مراسم تحلیل چندتا از دوستان به خصوص وحید و تینای عزیز شرکت کنم
امروز دیدم آقا میثم روی تیتر هستن
من هم مثل خیلی از کاربرها شناخت کامل و برخورد زیادی باهاشون نداشتم
ولی از روی ظاهر و پست ها میشه حدس زد احساسی هستن ولی سعی در نشون ندادن احساساتشون دارن
شوخ طبع ، کم حرف ، با تدبیر و حسابگر در رفتار و کمی شاید خجالتی به نظر میرسن چون خیلی ندیدم رک و واضح وارد بحث و گفتگویی بشن
با اتقیا موافقم در مورد اینکه در بعضی مباحث حضورشون کم هست ، حالا شاید به همون دلیل سیاست مدیریت باشه
فکر میکنم درک خوبی از مسائل داشته باشن چون ندیدم سریع و بدون فکر و عجولانه تصمیم به عکس العملی نسبت به کاربرها و موارد داخل فروم داشته باشن
همینا دیگه ، نمیدونم شاید اشتباه حدس زدم
ولی در کل شاد و قدرتمند باشین
سلام. منم به جز رعنا خانم نتونستم از بقیه دوستان تحلیل کنم.
الانم دیدم آقا میثم انتخاب شدن برای تحلیل. خیلی هم عالی. :n01:کلا خودم از موقعی که عضو انجمن شدم خیلی دوست داشتم که با رئیس انجمن بیشتر آشنا بشم و تا الان هم به تدریج داره آشنایی بیشتر میشه. :n02:
تا الان شاید چند مورد پیش اومده که با آقا میثم هم صحبت بشیم و اون چند مورد هم در حد شوخی و حرف های دوستانه بود و یه سری مسائل دیگه.
ولی تا اونجایی که میثم جان رو میشناسم بگم. همین که انجمن های پی سی ورلد تا اینجا پیشرفت خیلی زیادی داشته و یکی از بهترین انجمن ها شده در زمینه های مختلف همین خودش یه مدیریت عالی رو نشون میده. زمان تاسیس انجمن تقریبا 11 سال پیش اون موقع با امکانات خیلی کم تونستن انجمن رو نگه دارن. این ها همه خودش نشونه امید و پشتکار و اراده قوی در کارهاشون رو نشون میده. نمیخوام که زیاد تعریفی باشه ولی در حدی که خودم اطلاع دارم و نظر شخصی بنده هست. :n40:
من در همین حد بسنده میکنم. خواستم چند مورد دیگه هم بگم که دوستان در پست های قبلی اشاره کردن. :n01:
میثم جان همیشه موفق و شاد باشی عزیز. با آرزوی بهترین ها... :n40:
سلام به همه ی دوستان خوبم
اول ممنون بخاطر اینکه من رو در موضوع این تاپیک مشارکت دادید
دوم اینکه پیشنهادی به من شد برای تگ کردن لیست دوستانم در این تاپیک که مشارکت بالا بره ولی من فقط دوستانی که پست اول تاپیک رو "تشکر" زده بودند مجدد به تاپیک تگ کردم
" با لحن بان کی مون بخونید :n02: : (تگ کردن توسط من، الزامی به مشارکت کردن نمیاره) " :n09:
سوم اینکه هر نوع انتقادی به من یا نقدی در رابطه با فعالیتم ، برخوردم و ... آزاده ، پس راحت باشید :n02:
چهارم اینکه از تعریف و تعارف کم کنید و به نقد بپردازید :n18:
پنجم اینکه سعی میکنم نسبت به هر بخش از پست های دوستان که نظری داشتم بیان کنم.
پیشاپیش ممنون از همه :n16:
من زیاد افتخار آشنایی نداشتم اما نکاتی که به نظرم میرسند رو میگم .
.
.
انتقاد خاصی در مورد خود ایشون ندارم... نکاتی مربوط به فروم بود که جاش اینجا نیست. :)
ممنون از شما ... لطف دارید
حدس میزنم بسیار خوش سلیقه هستند. مدال طلایی دکوراسیون میز کامپیوتر. شاید بهتره بگم متوجه شدم که خلاقیت زیادی در چیدمان و دکوراسیون دارند.
ممنون بخاطر لطفی که داشتید
خودم چنین حسی ندارم :n02: اون مسابقه و برنده شدنم هم کاملا شانسی بود :n09:
راستش من تا حالا با اقا میثم برخوردی نداشتم و خیلی شخصیتشون رو نمیشناسم.ولی به شدت از رنگ قرمز نام کاربریشون میترسم.خودم هم نمیدونم چرا:n02:
ممنون از شما
نترسید نترسید ، ما همه با هم هستیم :n02:
زیاد ایشون رو نمیشناسم ولی تصوری که در ابتدا از ایشون داشتم یه فرد کت و شلواری ! ( در ابیات عامیانه همون تیپ مجلسی ، تصوری که از اکثر مدیران موفق داریم ) تصور می کردم . اما اگر کسی احتمالا عکس هایی از ایشون دیده باشه فردی ساده و معمولی رو می بینه که به نظر من نکته بسیار مثبتی هستش . ( شاید من کم عکس دیدم ! )
یه نکته مثبت ( شایدم منفی ! ) دیگه هم که احساس می شه اینه که به نظر میاد همیشه با یوزر خودش در انجمن هستش ( شاید هم با یوزر دیگه ای یواشکی میاد فقط اهل بیت خبر دارند ! شاید هم خبر ندارند ! ) که این احساس رو میرسونه که همیشه حواسش به اتفاقات انجمن و مباحثش هست . اما در سایر انجمن های همسایه اینجور به نظر میاد که مدیران با یه یوزر و شخصیت دیگه وارد مباحث میشند .
ممنونم
به شدت فراری هستم از تیپ رسمی ، مجلسی و کت شلوار
توی لباس هام کت شلوار و لباس رسمی هم دارم ولی اونها رو زمانی خریدم که مجبور شدم برای شرکت در یک مراسم جشن حضور پیدا کنم :n02:
(همیشه وقتی به یک مراسم جشن دعوت میشم اول از خودم میپرسم که اصلا میخوام شرکت کنم یا نه؟ و بعد از خودم میپرسم نمیشه اسپورت بپوشم؟ :n09:)
توی اینستاگرام هم فقط یکی دو تا عکس از خودم هست و باقی رو از در و دیوار گذاشتم و البته چند تا عکس مختصر و البته قدیمی در فیس بوک، حالا شما چه عکسی از من دیدی رو نمیدونم :D
اعتراف میکنم که همین یک یوزر رو دارم و غیر از این یوزر با هیچ یوزری در انجمن فعالیت نکردم ، نمیکنم و نخواهم کرد
یک نکته ی منفی که هست من در مورد تینا هم گفتم در مورد اقا مهران و خیلی از مدیرهای دیگه هم میتونم بگم! و میگم :دی که در مباحثی که نیازمند بیان نظر شخصی هست شرکت نمیکنند! من اینو به نداشتن شجاعت و جسارت نسبت نمیدم بیشتر نوعی سیاستمداری هست! که نخوان اصطلاحا دستشون رو بشه! اما من به شخصه این شیوه ی عملکرد رو نمیپسندم
و مهمتر از همه اینکه همشهری هستند :دی از نوع اصیل (البته برداشت من اینه:n33: تایید میکنید رییس؟)
ممنون از لطفی که داشتید
در مورد شرکت نکردن در مباحث یا حضور کمرنگ در تاپیک های انجمن ، یک بار به صورت عمیق و مفصل با @Ahmad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز در این مورد توی پیغام خصوصی صحبت کردم
تلاشم این هست که بیشتر در تاپیک ها و مباحث شرکت کنم ، کما اینکه جدیدا پست های بیشتر در انجمن های عمومی ارسال میکنم و یه جوری سعی میکنم به هر بهانه ای پست ارسال کنم
اینکه نخوام دستم رو بشه ، یا اینکه سعی کنم دیگران رو راضی نگه دارم ، یا عقایدم رو روشن نکنم و ... رو زیاد موافق نیستم چون به نظرم فقط در مباحث سیاسی ، اعتقادی و ... هست که شرکت نکردن درش بیانگر این موارد میشه
که اون مباحث هم در انجمن ممنوع هست و من دوست ندارم خودم قانون خودم رو نقض کنم :n02:
سایر موارد مثل مباحث تخصصی و مباحث عمومی رو سعی میکنم شرکت کنم در بحث ها و جدیدا هم زیاد پست این مدلی ارسال کردم.
در مورد همشهری بودن ... تایید میکنم که من یک رشتی هستم :n02: اگه شما هم رشتی هستی که غافلگیر شدم چون واقعا نمیدونستم :n02:
یه بار فقط تو دوره ای که ناظر بودم یه پیغام بهم داد به این مضمون که شما ناظری و رفتارت باید نمونه باشه و در مجموع بچه خوبی باش:n02: البته لحن خیلی دوستانه و خوبی داشت. منم یه سری مطالب انتقادی مطرح کردم که دیگه جواب نداد:n02:
در مجموع با توجه به همین تجربه کوچیک نظرم در موردش مثبت ه.
ممنون از لطف شما وحید جان
راستش اون مطالب انتقادی که شما در پیغام خصوصی مطرح کرده بودی از دید من کاملا وارد بود و من ترجیح دادم به جای جواب دادن یا ماست مالی کردن برم و بهشون رسیدگی کنم :n02:
سلام بر دوستان
ببینم نکنه banii قصد بن شدن داره:n02: آخه ادمینم تحلیل میکنن!!! کی جرات داره از نکات منفیش بگه آخه:n02:
.
.
امیدوارم همیشه توی زندگیش موفق باشه و فروم رو همینطور بیش از پیش موفق و رو به جلو پیش ببره:n40:
بسیار ممنونم از لطف شما
کسی بن نخواهد شد بخاطر نقد کردن من :D
درود
.
.
با اتقیا موافقم در مورد اینکه در بعضی مباحث حضورشون کم هست ، حالا شاید به همون دلیل سیاست مدیریت باشه
فکر میکنم درک خوبی از مسائل داشته باشن چون ندیدم سریع و بدون فکر و عجولانه تصمیم به عکس العملی نسبت به کاربرها و موارد داخل فروم داشته باشن
سپاس فراوان بخاطر لطفی که داشتید
در مورد اون بخش از حضور کمرنگم همون توضیحاتی که در جواب پست اتقیای عزیز نوشتم رو تکرار میکنم :n02:سعی میکنم حضور پررنگ تری داشته باشم :n26:
سلام. منم به جز رعنا خانم نتونستم از بقیه دوستان تحلیل کنم.
.
.
.
من در همین حد بسنده میکنم. خواستم چند مورد دیگه هم بگم که دوستان در پست های قبلی اشاره کردن. :n01:
میثم جان همیشه موفق و شاد باشی عزیز. با آرزوی بهترین ها... :n40:
ممنون از لطفی که داشتی علی جان
مرسی.
میثم :11:
Mr_100_dolari
20-04-2015, 17:43
با سلام
خوب یه لحظه اومدم پست آقا میثم رو دیدم فکر کردم مدت تحلیل ایشون تموم شده :n04: ولی خوب مثل اینکه خدا رو شکر ادامه داره هنوز :n02:
.
.
.
در مورد ابشون دوستان اکثر حرف ها رو گفتند چیزهایی که به ذهن خودم در موردشون میرسه با توجه به انجمن پی سی ورلد و همچنین دیدن بعضی اوقات پست هاشون که به قول خودشون هم اخیرا زیادتر شده اینها هستش که درست بودن یا نبودنش رو دیگه خودشون بهتر میتونند تایید کنند :
چیزی که به نظر میرسه ایشون اکثر اوقات در انجمن حضور داره و اینکه فکر کنیم اگر کمتر پست میدن به دلیل عدم حضورشون هستش فکر نکنم درست باشه و شاید بیشتر وقتشون مشغول مدیریت و حل و فصل مسائل در ارتباط با فروم باشه ...
به نظر ایشون کمی محافظه کار هستند و یک سیاستی که به نظر میرسه دارند مدیریت فروم به صورت دستهای پشت پرده هستش :دی و سعی میکنند در خیلی از موارد مربوط به کاربرها اگر هم نظری دارند به صورت مستقیم وارد عمل نشن و وظیفش رو محول کنند به مجمع تشخبص مصلحت :n09: که شاید هم درست باشه ...
در مورد پست هاشون بیشتر در تاپیک های تخصصی مثل تایپک های سخت افزار و لپ تاپ دیدم و کمتر پست های ایشون در انجمنی مثل علوم انسانی دیدیم ... البته شاید هم بوده من خبر ندارم :دی ... به هر حال مطمئنم که توی اون مباحث هم نظرات و تجربیات خوبی دارند که اگر عنوان میکردند خوب بود ... مثل نظراتشون در مورد ازدواج که قبلا توی تاپیک صندلی داغ گفته بودند و خیلی هم درست بود به نظرم ...
فروم براشون خونه دومشون به حساب میاد و شاید حتی خونه اول :دی و همه جوره با عشق در کنارش ایستادن و فکر هم نکنم حالا حالا ها قصد بازنشسته شدن رو داشته باشند ... :n09: و همچنین اگر که به فروم و کاری که دارند انجام میدن تا این حد عشق و علاقه نداشتند مطمئنا تا اینجا نمیتونستند در کارشون پیشرفت کنند
با توجه به صحبت های خودشون و همچنین نظرات دوستان ، فردی هستند که به هیچ عنوان داشتن سِمَت مدیریت در انجمن باعث نمیشه که بخوان نگاهی از بالا به پایین داشته باشند و یا حس بزرگ بینی داشته باشند که این میتونه یه خصوصیت بارز و خوبی در مورد ایشون باشه که این روزا در هر جایی از جامعه کمتر دیده میشه ...
به نظرم فرد خیلی باهوش و متفکری هستند (حالا به غیر از شطرنج و اینا :دی) و در مورد مسائل مختلف زیاد فکر میکنند و دلیلش هم این میتونه باشه که کمتر کسی میتونست به این فکر کنه که تو سال 2004 بخواد همچین فرومی رو راه اندازی کنه ...
باید مسئولیت پذیری و پشتکار خوبی هم توی زندگیشون داشته باشند به دلیل اینکه تونستند بعد از گذشت این سال ها انجمن رو در میان سایر انجمن های رقیب هنوز به بهترین نحو ممکن سر پا نگه دارند و هر روز هم ایده های جدیدی رو در کنار دوستانشون در مورد انجمن به کار ببرند ...
جزو کسانی هستند که به هیچ عنوان خود محور بودن رو دوست ندارن و با آغوش باز نظرات حتی مخالف رو گوش میکنند و بهش فکر میکنند به جهت پیشرفت هر چه بهتر همونطوری که تو پست قبل هم گفتن یه کم انتقاد کنید :دی
فکر کنم ایشون هم تجربیات و هم استعداد خوبی داشته باشند در مورد پولدار و ثروتمند شدن که اگر بتونند به بقیه هم این تجربیات رو منتقل کنند :n11: خیلی عالی میشد :دی
ممکنه که در دنیای واقعی به اندازه اینجا محافظه کار نباشند و خیلی راحتر بدون ترس از رنگ قرمز :n24: بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد :دی و از تجربیاتشون مخصوصا توی ضمینه های تخصصیشون که منجر به پولدار شدن میشه :n10: کمی استفاده کرد :n26:
.
.
.
.
دیگه خیلی تحلیل کردیم برسیم به کمی هم انتقاد :n28: :دی
در مورد انتقادی هم که گفتند داشته باشید شاید چون تا الان سعیتون بر این بود که راه بهتر و درستر رو در کنار نظرات سایر دوستان چه مخالف و چه موافق برید واقعا جای انتقاد زیادی رو هم باقی نذاشته باشه ...
انتقادی که مربوط بشه به مسائل خود انجمن :
در مورد بعضی از پستها هر چند که به دلیل مسائل داخلی و مسائل فیــــلترینگ باید رعایت بشه ( مخصوصا در انجمن علوم انسانی) ولی حداقل تا جایی که ممکن هستش ابتدا به جای اینکه یک ضرب پست مربوطه پاک بشه اگر قابلیت ویراش براش بود انجام بگیره ... چون ممکنه کاربری که براش وقت گذاشته وقتی ببینه یک ضرب پستش پاک شدش رقبت کمتری به ادامه فعالیت پیدا کنه ... وقتی که محتوی کلی پست خلاق قوانین انجمن نباشه و با کمی ملایمت و حذف چند تا کلمه میشه که کل اون پست رو پاک نکرد ...
و یا بعضی اوقات ممکنه که کاربر تاپیک و پستی رو به دلیل ناآگاهی در جای نامناسبی از انجمن بده و چون ممکنه محتوی پست سوال یه نفر دیگه ای هم باشه بهتره که به جای اینکه باز هم یک ضرب پاک بشه اگر ممکنه منتقلش کنند ...
.
.
.
و در یک موردی همیشه میخواستم ازتون تشکر کنم که خوب الان فرصتش ایجاد شده و اونم اینکه :
خیلی سال ها بود که بدون هر گونه استفاده آنچنان مفید از محیط مجازی داخل نت بودم و البته اون زمان هم انجمن هایی نظیر پی سی ورلد به اندازه الان فراگیر نبود ولی احتمالا به دلیل نت ذغالی افتخار آشنایی با پی سی ورلد رو از ابتدای سال 2004 نداشتم چون خیلی قبل از اون هم توی نت بودم و میشه گفتش که اینجا با خیلی از محیط های مجازی دیگه فرق داره و حداقل در این مدت که اینجا بودم هم به جهت بار علمی ، هم به جهت راهنمایی و کمک گرفتن از سایر دوستان در انجمن های مختلف و هم به جهت آشنایی با کاربرهایی که دارن توش فعالیت میکنند بسیار مفید بود پس از این بابت ازتون ممنونم....
.
.
.
.
:n40:
Miss Artemis
21-04-2015, 12:10
سلام
به نظر من کسی که در سایت از اول سمت مدیریت داشته رو سخت تر میشه شناخت. چون خارج از چهارچوب مدیریت ندیدیمش که بدونیم چه ویژگی های مربوط به خودشه و چه ویژگی هایی مربوط به مدیر بودنش در نتیجه من چند تا تحلیل بیشتر نمیتونم بکنم : )
4-5 سال پیش کمتر پیش میومد که تو قسمت کاربران آنلاین اسم آقا میثم دیده بشه ( شاید چراغ خاموش میومدن : دی ) اما الان اینطور نیست هم پست هاشون تو انجمن بیشتر و هم حضورشون پررنگ تر و همین باعث بهتر شدن انجمن شده چون ادمین اگر بالاسر سایت نباشه معلوم نیست چی بشه :دی
به نظر من آدم صبور و انتقاد پذیری هستن و من تا حالا ندیدم به خاطر انتقاد کسی ، باهاش تند برخورد کنند.
عاقل هستند و تصمیمات عجولانه و بی فکر نمی گیرن.
مغرور نیستن و واقعا برای بقیه و نظراتشون احترام قائل هستن.
انتقادم هم اینه که بعضی پیغام ها رو جواب نمیدن. اصلا آدم متوجه نمیشه خوندن ؟ نخوندن ؟ موافق ؟ مخالف ؟ :n02:
البته این مال خیلی وقت پیشه شاید الان جواب میدن
فعلا همین اگر چیزی یادم اومد دوباره میام مینویسم ; )
سلام ...
با سلام
خوب یه لحظه اومدم پست آقا میثم رو دیدم فکر کردم مدت تحلیل ایشون تموم شده :n04: ولی خوب مثل اینکه خدا رو شکر ادامه داره هنوز :n02:
در مورد ابشون دوستان اکثر حرف ها رو گفتند چیزهایی که به ذهن خودم در موردشون میرسه با توجه به انجمن پی سی ورلد و همچنین دیدن بعضی اوقات پست هاشون که به قول خودشون هم اخیرا زیادتر شده اینها هستش که درست بودن یا نبودنش رو دیگه خودشون بهتر میتونند تایید کنند :
چیزی که به نظر میرسه ایشون اکثر اوقات در انجمن حضور داره و اینکه فکر کنیم اگر کمتر پست میدن به دلیل عدم حضورشون هستش فکر نکنم درست باشه و شاید بیشتر وقتشون مشغول مدیریت و حل و فصل مسائل در ارتباط با فروم باشه ...
به نظر ایشون کمی محافظه کار هستند و یک سیاستی که به نظر میرسه دارند مدیریت فروم به صورت دستهای پشت پرده هستش :دی و سعی میکنند در خیلی از موارد مربوط به کاربرها اگر هم نظری دارند به صورت مستقیم وارد عمل نشن و وظیفش رو محول کنند به مجمع تشخبص مصلحت :n09: که شاید هم درست باشه ...
در مورد پست هاشون بیشتر در تاپیک های تخصصی مثل تایپک های سخت افزار و لپ تاپ دیدم و کمتر پست های ایشون در انجمنی مثل علوم انسانی دیدیم ... البته شاید هم بوده من خبر ندارم :دی ... به هر حال مطمئنم که توی اون مباحث هم نظرات و تجربیات خوبی دارند که اگر عنوان میکردند خوب بود ... مثل نظراتشون در مورد ازدواج که قبلا توی تاپیک صندلی داغ گفته بودند و خیلی هم درست بود به نظرم ...
فروم براشون خونه دومشون به حساب میاد و شاید حتی خونه اول :دی و همه جوره با عشق در کنارش ایستادن و فکر هم نکنم حالا حالا ها قصد بازنشسته شدن رو داشته باشند ... :n09: و همچنین اگر که به فروم و کاری که دارند انجام میدن تا این حد عشق و علاقه نداشتند مطمئنا تا اینجا نمیتونستند در کارشون پیشرفت کنند
با توجه به صحبت های خودشون و همچنین نظرات دوستان ، فردی هستند که به هیچ عنوان داشتن سِمَت مدیریت در انجمن باعث نمیشه که بخوان نگاهی از بالا به پایین داشته باشند و یا حس بزرگ بینی داشته باشند که این میتونه یه خصوصیت بارز و خوبی در مورد ایشون باشه که این روزا در هر جایی از جامعه کمتر دیده میشه ...
به نظرم فرد خیلی باهوش و متفکری هستند (حالا به غیر از شطرنج و اینا :دی) و در مورد مسائل مختلف زیاد فکر میکنند و دلیلش هم این میتونه باشه که کمتر کسی میتونست به این فکر کنه که تو سال 2004 بخواد همچین فرومی رو راه اندازی کنه ...
باید مسئولیت پذیری و پشتکار خوبی هم توی زندگیشون داشته باشند به دلیل اینکه تونستند بعد از گذشت این سال ها انجمن رو در میان سایر انجمن های رقیب هنوز به بهترین نحو ممکن سر پا نگه دارند و هر روز هم ایده های جدیدی رو در کنار دوستانشون در مورد انجمن به کار ببرند ...
جزو کسانی هستند که به هیچ عنوان خود محور بودن رو دوست ندارن و با آغوش باز نظرات حتی مخالف رو گوش میکنند و بهش فکر میکنند به جهت پیشرفت هر چه بهتر همونطوری که تو پست قبل هم گفتن یه کم انتقاد کنید :دی
فکر کنم ایشون هم تجربیات و هم استعداد خوبی داشته باشند در مورد پولدار و ثروتمند شدن که اگر بتونند به بقیه هم این تجربیات رو منتقل کنند :n11: خیلی عالی میشد :دی
ممکنه که در دنیای واقعی به اندازه اینجا محافظه کار نباشند و خیلی راحتر بدون ترس از رنگ قرمز :n24: بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد :دی و از تجربیاتشون مخصوصا توی ضمینه های تخصصیشون که منجر به پولدار شدن میشه :n10: کمی استفاده کرد :n26:
.
دیگه خیلی تحلیل کردیم برسیم به کمی هم انتقاد :n28: :دی
در مورد انتقادی هم که گفتند داشته باشید شاید چون تا الان سعیتون بر این بود که راه بهتر و درستر رو در کنار نظرات سایر دوستان چه مخالف و چه موافق برید واقعا جای انتقاد زیادی رو هم باقی نذاشته باشه ...
انتقادی که مربوط بشه به مسائل خود انجمن :
در مورد بعضی از پستها هر چند که به دلیل مسائل داخلی و مسائل فیــــلترینگ باید رعایت بشه ( مخصوصا در انجمن علوم انسانی) ولی حداقل تا جایی که ممکن هستش ابتدا به جای اینکه یک ضرب پست مربوطه پاک بشه اگر قابلیت ویراش براش بود انجام بگیره ... چون ممکنه کاربری که براش وقت گذاشته وقتی ببینه یک ضرب پستش پاک شدش رقبت کمتری به ادامه فعالیت پیدا کنه ... وقتی که محتوی کلی پست خلاق قوانین انجمن نباشه و با کمی ملایمت و حذف چند تا کلمه میشه که کل اون پست رو پاک نکرد ...
و یا بعضی اوقات ممکنه که کاربر تاپیک و پستی رو به دلیل ناآگاهی در جای نامناسبی از انجمن بده و چون ممکنه محتوی پست سوال یه نفر دیگه ای هم باشه بهتره که به جای اینکه باز هم یک ضرب پاک بشه اگر ممکنه منتقلش کنند ...
.
و در یک موردی همیشه میخواستم ازتون تشکر کنم که خوب الان فرصتش ایجاد شده و اونم اینکه :
خیلی سال ها بود که بدون هر گونه استفاده آنچنان مفید از محیط مجازی داخل نت بودم و البته اون زمان هم انجمن هایی نظیر پی سی ورلد به اندازه الان فراگیر نبود ولی احتمالا به دلیل نت ذغالی افتخار آشنایی با پی سی ورلد رو از ابتدای سال 2004 نداشتم چون خیلی قبل از اون هم توی نت بودم و میشه گفتش که اینجا با خیلی از محیط های مجازی دیگه فرق داره و حداقل در این مدت که اینجا بودم هم به جهت بار علمی ، هم به جهت راهنمایی و کمک گرفتن از سایر دوستان در انجمن های مختلف و هم به جهت آشنایی با کاربرهایی که دارن توش فعالیت میکنند بسیار مفید بود پس از این بابتازتون ممنونم....
بخاطر لطفی که به بنده داشتید ممنونم، مطمئنا همشون بخاطر محبت شما بوده وگرنه خودم موافقشون نیستم :n02:
در مورد نحوه ی فعالیتم در انجمن های عمومی باید ادامه ی توضیحاتی که در جواب اتقیای عزیز نوشتم چند مورد رو اینجا اضافه کنم (کم کم داره میشه تاپیک "اعتراف میکنم"):n09:
اعتراف میکنم که یکی از دلایلی که باعث میشه من فعالیت کمتر در فضای عمومی انجمن داشته باشم و کمتر پست بدم در انجمن های مختلف این موضوع هست که کار عقب افتاده همیشه در انجمن وجود داره
با این توضیح که کارهای انجمن شامل سه بخش کلی میشه :
اول یک سری فعالیت های روتین هست که باید به صورت روزانه یا دوره ای انجام بدم
دوم یکسری هم کارها و فعالیت های مهم که نیاز به وقت زیادی داره و معمولا زمان زیادی رو باید صرفشون کنم
سوم یکسری از کارها هم هست که به تیم مدیریت قول دادم مثلا فلان تغییر رو در فلان انجمن انجام بدیم یا تغییرات ساختاری و ... صورت بگیره (مواردی که تیم های تخصصی مدیریت انجمن ها تصمیم گیریشون رو انجام دادند)
برای مثال وقتی در طول یک روز خاص من تایم زیادی رو برای موارد اول و دوم صرف میکنم ممکنه در اون روز وقت نشه برای کارهای سوم که اشاره کردم کاری انجام بدم یا خسته باشم
یا اون کار سوم اونقدر زمان بخواد که در اون روز زمانش رو نداشته باشم
در این حالت مثلا اگر فرصت کنم در انجمن چرخی بزنم و تاپیک ها و پست ها رو بخونم ترجیح میدم پستی ارسال نکنم چون این فشار رو روی خودم احساس میکنم که مدیران پرتلاش انجمن ها
و تیم هاشون منتظرن فلان تغییر انجام بشه و اگه حالا من برم توی یک تاپیک و پستی ارسال کنم این سنگینی رو روی دوش خودم بیشتر حس میکنم که شاید اونها توی دل خودشون بگن "بجای اینکه بری توی انجمن چرخ بزنی بیا کار ما رو راه بنداز" :n02:
بخاطر همین یکم خودسانسوری هم مجبورم بخاطر این مورد انجام بدم (که البته گفتم دارم سعی میکنم اصلاح کنم و بیشتر پست بدم)
حالا این سه بخش کار که بهش اشاره کردم جدای از اون فعالیت هایی هست که مثلا تینا خانوم به عنوان دستیار ادمین داره زحمتشون رو میکشه
یا کارهایی که مستقیما تیم سوپرمدیران روشون وقت میزارن ، یا تصمیمات و کارهای بنیادی تری که با تیم سوپرمدیران و دستیار ادمین در موردشون همفکری و تبادل نظر میشه
یا جلسات و هماهنگی های طولانی در وایبر یا تماس های تلفنی طولانی برای هماهنگی و تصمیم گیری و ...
.
.
در مورد انتقادی که فرمودین برای نحوه ی برخورد با پست ها و تاپیک ها هم تا حدودی حق با شماست و بعضی روال ها رو میشه اصلاح کرد
الان یکی از برنامه هایی که در حال تصمیم گیری و تدوینش هستیم تقریبا مربوط به همین بخش انتقاد شما میشه که روال مقداری تغییر کنه
البته چرا گفتم تا حدودی چون یک بخش هایی واقعا دستمون بسته هست و مثلا اگر برای پست یا تاپیکی ما تذکر کتبی دریافت کنیم دیگه نمیشه ویرایش کرد
و مجبوریم منتقلش کنیم به Trash
یا برای ویرایش پست بجای حذف کامل هم عرض کنم که بعضی اوقات این روش عملی نیست، مثلا در حالتی که اگر بخشی از یک پست ویرایش بشه و
کل ماهیت اون پست تغییر کنه ما ترجیح میدیم که پست رو ویرایش نکینم ، چون میشه مثل سریال های خارجی که صدا و سیما اونها رو کارگردانی مجدد میکنه :D
باز هم ممنون بخاطر لطفی که داشتید
:11:
سلام
به نظر من کسی که در سایت از اول سمت مدیریت داشته رو سخت تر میشه شناخت. چون خارج از چهارچوب مدیریت ندیدیمش که بدونیم چه ویژگی های مربوط به خودشه و چه ویژگی هایی مربوط به مدیر بودنش در نتیجه من چند تا تحلیل بیشتر نمیتونم بکنم : )
4-5 سال پیش کمتر پیش میومد که تو قسمت کاربران آنلاین اسم آقا میثم دیده بشه ( شاید چراغ خاموش میومدن : دی ) اما الان اینطور نیست هم پست هاشون تو انجمن بیشتر و هم حضورشون پررنگ تر و همین باعث بهتر شدن انجمن شده چون ادمین اگر بالاسر سایت نباشه معلوم نیست چی بشه :دی
به نظر من آدم صبور و انتقاد پذیری هستن و من تا حالا ندیدم به خاطر انتقاد کسی ، باهاش تند برخورد کنند.
عاقل هستند و تصمیمات عجولانه و بی فکر نمی گیرن.
مغرور نیستن و واقعا برای بقیه و نظراتشون احترام قائل هستن.
انتقادم هم اینه که بعضی پیغام ها رو جواب نمیدن. اصلا آدم متوجه نمیشه خوندن ؟ نخوندن ؟ موافق ؟ مخالف ؟ :n02:
البته این مال خیلی وقت پیشه شاید الان جواب میدن
فعلا همین اگر چیزی یادم اومد دوباره میام مینویسم ; )
ممنونم بخاطر لطفی که داشتید :11:
اگر پیغامی رو جواب ندادم معذرت میخوام
البته مدتی هست که سعی میکنم به همه ی پیغام های خصوصی جواب بدم
و اگر بعضی اوقات سرم شلوغ بشه یا تعداد پیغام ها زیاد باشه و نتونم بلافاصله جواب بدم مطمئنا بعد از چند روز خلاصه جوابی براشون ارسال میکنم :D
باز هم ممنونم
مرسی.
چیزی ندارم بگم جز اینکه تبریک بگم که همچین فروم عالی و محشری رو ساختی.:n40:
befermatooo
23-04-2015, 13:11
سلام حاجی @Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بفرماتووو دم در بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد در تحلیل دوستان در این تاپیک مشارکت نکردم و تنها به فشردن تشکر از کاربر اکتفا کردم .
خوبی ها رو دوستان ذکر کردند و بنده هم برای اینکه ذکر مصیبت نگفته باشم به چند خط اکتفا میکنم و میرم سر مسئله اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده به شخصه از روی چهره افراد پیشداوری میکنم مگر اینکه اون شخص بواسطه کار یا حرکتی ، نظرمو تغییر بده . امروز رفتم چند از عکس های چند سال پیش و حال شما رو نگاه کردم ومتوجه شدم تفاوت چندانی نداشتید . همون پسر زلف بلند و خوشحال که عاشق کار تیمیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نحوه اداره سایت هم 90 درصد راضی ام و به نظر خودم بعضی سخت گیری ها لازمه حتی اگه به مذاق ما خوش نیاد .
زا اینکه دیگه محیط و جو انجمن مثل قدیم نیست و کاربرا رو یکی پس از دیگری فقط بخاطر اختلاف نظر ها و ... بن نمیکنن هم خوشحالم . بن کردن بخاطر حاضر جوابی ها و ... فراموشم نمیشه . اما از اون دوران عبور کردیم و بقول دوستمون این جزئی از تاریخ سلسله پی سی ورلدیان هست .
انتقاد هم اگر بخوام بکنم به چند مسئله هست .
همیشه واسم سوال بود چرا @Ali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از تیم ادمین جدا شد و حالا که جدا شد چرا براش تاپیک تودیع نزدند ! حتی اگه اختلاف نظری هم بوده باشه باز هم لایقه بخاطر این سالها فعالیت کنار تیم مدیریت یه تشکر خشک و خالی ازش میشد . فقط عنوان پروفشنال ؟
مسئله بعدی تبلیغات آزار دهنده سایت هست . البته منظورم فقط PopUp هست که واقعا آزار دهنده شده و با توجه به اینکه اگه یه نظرسنجی در این مورد بزارید متوجه می شید که چقدر کاربران با این پاپ آپ های آزاردهنده مشکل دارند . انشالله که ترتیب اثر بدید .
یه پیشنهاد هم داشتم که مدتی بود میخواستم بگم اما چون جواب های قبلییمو ندادید و تو انجمن انتقادات و پیشنهادات هم فکر نکنم سر بزنین یا لااقل جواب بدبد اینجا میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که اطلاع دارم شماره های تماس کاربران داخل تنظمات کاربریشون قرار داده شده . اگه امکان داره برای کاربران قدیمی سایت که مدت زیادی هست لاگین نکردند یا بن شدن و ... از طرف انجمن پیام بفرستید به هر مظمونی که خودتون تشخسص دادید . از گل و بلبل گرفته تا تبریک عید و ... .
به نظرم این باعث میشه خیلی هاشون برگردند
دیگه خسته شدم . 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم و چند بار ویرایش کلی کردم و به همین چند مورد بالا پسنده میکنم .
انشالله که همیشه موفق باشید و این مسیری رو که انتخاب کردید رو به سرانجام برسونید .
- Saman -
23-04-2015, 17:16
دوم اینکه پیشنهادی به من شد برای تگ کردن لیست دوستانم در این تاپیک که مشارکت بالا بره ولی من فقط دوستانی که پست اول تاپیک رو "تشکر" زده بودند مجدد به تاپیک تگ کردم
" با لحن بان کی مون بخونید :n02: : (تگ کردن توسط من، الزامی به مشارکت کردن نمیاره) " :n09:
با سلام!
من «اعتراف میكنم» كه با "تگ" كردن بنده توسط شما در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم، چون واقعا مطلبی برای ارائه نداشتم، ولی خيلی دوست داشتم كه من هم نظری بدم... به هر حال ما يك ادمين و يك ميثم بيشتر كه نداريم... داريم؟!
اما در حقيقت، حرف زيادی برای گفتن نيست و ساير دوستان حرفا رو زدهاند و من تنها میتونم به گفتگوهای كوتاهی كه با ايشون داشتم بسنده كنم و از روی ديد كلیام از ايشون صحبت كنم و هر چند كوتاه نظری بدم.
به نظر من... ميثم عزيز، ادمين سايت. يك فرد بسيار متواضع و فروتن هستند. همت و پشتكار بالايی دارند و صبور و انديشمند هستند... يكی از اركان تشكيل دهنده سايت پیسیورلد هستند و حضور ايشون رو به عنوان نقطه عطفی در انجمن میبينم... به طور حتم هر كس ايراداتی دارد و هيچكس كامل نيست، اما ميثم يكی از باشخصيتترين افرادی هستند كه من تا به حال ديدهام و دوستی با ايشون برای من باعث افتخار است.
بعضی از دوستان به حضور كمرنگ ايشون در انجمنها اشاره داشتند و اينكه كمتر پستی از ايشون میبينند... من به شخصه اين حركت ايشون رو تحسين میكنم (به هر حال... ادمين-ی گفتند، ميثم-ی گفتند!)، چرا كه به عنوان ادمين اين سايت بزرگ، يك رفتار عالی و محترمی دارند و البته، من نظرات ايشون رو در موضوعاتی كه وارد هستند (مثل شطرنج) بيشتر میبينم و استفاده هم میبرم...
.. و مطمئن هستم كه كار ايشون برای انجمن (و يا سايت) به مراتب خيلی بيشتر از چيزی هست كه ما میبينم... چون كه اداره اين سايت (و يا انجمن!) با وجود هزاران كاربر فعال (-ی كه در لحظه فعاليت میكنند) و ميليونها پست (-ی كه نوشته شدهاند)، كار بسيار بسيار سنگينی بوده و نياز به فعاليت زياد و تلاش شبانهروزی دارد!
تاپيک ها631,073 پست ها8,193,986 کاربران1,119,126
پس بايد دست مريضا به شما و ساير دوستان، به خصوص كادر اصلی مديريت گفت... اداره و مديريت سايت اعظم (!) پیسیورلد كار آسانی نبوده و ما در طول سالهای گذشته با كارهایی كه شما عزيزان انجام دادهايد، پيشرفتهای قابل توجهای رو ديدهايم و به طور حقيقی شاهد يك "عصر جديد" در سايت هستيم.
...
شايد، تنها پيشنهاداتی كه برای بهبود انجمن میتونم بگم... اول، اضافه كردن قالبهای بيشتر برای انجمن بوده كه با اين طريق، كاربران امكان انتخاب بيشتری رو داشته باشند... به نظر من قالبهايی با تم "دارك" عالی هستند...
.. و دوم، امكان Donate به صورت اختياری با وجود يك گزينه (يك لينك برای پرداخت مبلغی دلخواه) در صفحه اصلی انجمن، چرا كه به نظر من اينكار حداقل بخشی (هر چند كوچك) از مخارج سايت رو تامين خواهد كرد و شايد كمتر تبليغات مزاحم را خواهيم ديد.
به هر حال ببخشيد اگر نظر من كافی نبود و يا بيشتر از اينها نگفتم... به نظر من، ميثم عزيز نياز به تعريف و يا انتقاد ندارند چرا كه به قول معروف، آنچه را كه عيان است چه حاجت به بيان است.
با سپاس...
.. سامان
Saeed Dz
23-04-2015, 18:12
با سلام و خسته نباشید
البته من در جایگاهی نیستم که در رابطه با هیچکدوم از دوستان بخوام قضاوت کنم یا نظر بدم اما با توجه به اینکه Meisam خودشون تگ کردن اون چیزی که فکر میکنم رو بیان میکنم.
من تصورم اینه که میثم خوش اخلاق باشه و همینطور مهربان و خونسرد. فکر میکنم زیاد اهل سفر باشه، مخصوصا سفر در دل طبیعت. مطمئن هستم که آدم سیاستمدار و محافظه کاریه و بعضی جا ها در مورد منافع شخصیش زیاده روی میکنه و از طرفی کسی نیست که زیاد اهل ریسک باشه. ریاضیاتش خوبه و شطرنج هم ورزش مورد علاقشه.
هوای همشهریاشو خوب داره و توجه ویژه ای ام به بعضی کاربرا که حتی دنبالشون میکنه که کجاها رفتن و چه پستی و برای کی گذاشتن و ... که به نظر من به اون اطرافیان بیشتر اعتماد داشته باشه بهتره و نیازی به اینکار نیست (البته ببخشید فضولی کردم). بعضی اصلاحات رو از وقتی که سکان انجمن رو بدست گرفت انجام داد و ما رو خیلی امیدوار کرد اما متاسفانه این روزها خستگی در ایشون احساس میکنم که به نوعی خود ساختست و مثل پیله دورش رو گرفته و باعث شده اون خلاقیت ها ادامه دار نباشه.
قبلن با پیگیری های بنده و دوستان دیگه موضوعاتی اتفاق افتاد در انجمن از جمله ایجاد قسمت "گودال ماسه بازی" یا تغییراتی در بعضی بند های قوانین انجمن ها پس بنابراین از این فرصت استفاده میکنم و مستقیم از میثم میخوام که پیگیر راه اندازی قسمتی برای افرادی که بن/تعلیق میشن باشه تا این افراد هم بتونن در قسمت مربوطه اعتراضشون رو مطرح کنن و از پروسه اشتباه ایجاد یک یوزر جدید توست همون کاربر و بعد اعتراض و احتمالا بن دوباره جلوگیری بشه.
در رابطه با انجمن انسانی که شما گفته بودی علاقه زیادی داری بهش داری میخوام که بدونید ما کاربران خواستار این هستیم که قسمت سیاست دوباره راه اندازی بشه البته با تعریف قوانین مربوطه و چهارچوب های خاص و انجمن به این قسمت نیاز داره.
بنده و تعدادی از کاربران به شدت پیگیر جدایی دو انجمن اقتصاد و حقوق هستیم. اقتصاد و حقوق تغریبن (یا میتونم بگم کاملن) بی ربط هستن و البته پاسخی که به این پیگیری ها داده شد این بود که "تعداد ناکافی تاپیکهای حقوق اجازه ی ایجاد زیر مجموعه ی مجزا رو نمیده" که باید گفت خب با حقوق هم باید مثل فلسفه یا دیگر شاخه های علوم انسانی برخورد بشه یعنی صبر بشه تا تاپیک ها به حد کافی برسه و بعد قسمت مربوطه ایجاد بشه. دقیقن کاری که در مورد انجمن اقتصاد انجام شد و برای مثال "انجمن تاریخ و اقتصاد" تشکیل نشد بلکه صبر شد تا تاپیکها در زمینه اقتصادی بیشتر بشن و این انجمن تشکیل بشه.
تبلیغات pop-up رو متوقف کنید میثم عزیز چون بدون اجازه کاربران اونها به صفحات مربوطه هدایت میشن. باور کنید کابران راضی هستند که تعداد تبلیغات دیگه بیشتر بشه اما این نوع تبلیغ انجام نشه. البته شما نشیده بگیر ولی ما که به علت کلافگی از این نوع تبلیغ از نرم افزار های جانبی ضد تبلیغ استفاده میکنیم. :n02:
سانسور رو متوقف کنید و به جاش تیم حقوقی از دوستان و کاربران انجمن تشکیل بدید و در مقابل درخواست های غیر قانونی ارشاد یا ساماندهی ایستادگی کنید. تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردن و تجربه موفقی بوده. باور داشته باشید که اگر کاربران ازتون احترام ببینن با تمام وجود براتون و برای انجمنشون مایه میذارن!
در نهایت ممنون از همگی که این فرصتو در اختیار ما گذاشتید و عذر میخوام اگر میثم رو ناراحت کردم شاید با حرفام
براتون ارزوی موفقیت میکنم میثم جان :n16:
سلام
چیزی ندارم بگم جز اینکه تبریک بگم که همچین فروم عالی و محشری رو ساختی.:n40:
ممنونم
لطف دارید :11:
سلام حاجی @Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بفرماتووو دم در بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد در تحلیل دوستان در این تاپیک مشارکت نکردم و تنها به فشردن تشکر از کاربر اکتفا کردم .
خوبی ها رو دوستان ذکر کردند و بنده هم برای اینکه ذکر مصیبت نگفته باشم به چند خط اکتفا میکنم و میرم سر مسئله اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده به شخصه از روی چهره افراد پیشداوری میکنم مگر اینکه اون شخص بواسطه کار یا حرکتی ، نظرمو تغییر بده . امروز رفتم چند از عکس های چند سال پیش و حال شما رو نگاه کردم ومتوجه شدم تفاوت چندانی نداشتید . همون پسر زلف بلند و خوشحال که عاشق کار تیمیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نحوه اداره سایت هم 90 درصد راضی ام و به نظر خودم بعضی سخت گیری ها لازمه حتی اگه به مذاق ما خوش نیاد .
زا اینکه دیگه محیط و جو انجمن مثل قدیم نیست و کاربرا رو یکی پس از دیگری فقط بخاطر اختلاف نظر ها و ... بن نمیکنن هم خوشحالم . بن کردن بخاطر حاضر جوابی ها و ... فراموشم نمیشه . اما از اون دوران عبور کردیم و بقول دوستمون این جزئی از تاریخ سلسله پی سی ورلدیان هست .
انتقاد هم اگر بخوام بکنم به چند مسئله هست .
همیشه واسم سوال بود چرا @Ali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از تیم ادمین جدا شد و حالا که جدا شد چرا براش تاپیک تودیع نزدند ! حتی اگه اختلاف نظری هم بوده باشه باز هم لایقه بخاطر این سالها فعالیت کنار تیم مدیریت یه تشکر خشک و خالی ازش میشد . فقط عنوان پروفشنال ؟
مسئله بعدی تبلیغات آزار دهنده سایت هست . البته منظورم فقط PopUp هست که واقعا آزار دهنده شده و با توجه به اینکه اگه یه نظرسنجی در این مورد بزارید متوجه می شید که چقدر کاربران با این پاپ آپ های آزاردهنده مشکل دارند . انشالله که ترتیب اثر بدید .
یه پیشنهاد هم داشتم که مدتی بود میخواستم بگم اما چون جواب های قبلییمو ندادید و تو انجمن انتقادات و پیشنهادات هم فکر نکنم سر بزنین یا لااقل جواب بدبد اینجا میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که اطلاع دارم شماره های تماس کاربران داخل تنظمات کاربریشون قرار داده شده . اگه امکان داره برای کاربران قدیمی سایت که مدت زیادی هست لاگین نکردند یا بن شدن و ... از طرف انجمن پیام بفرستید به هر مظمونی که خودتون تشخسص دادید . از گل و بلبل گرفته تا تبریک عید و ... .
به نظرم این باعث میشه خیلی هاشون برگردند
دیگه خسته شدم . 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم و چند بار ویرایش کلی کردم و به همین چند مورد بالا پسنده میکنم .
انشالله که همیشه موفق باشید و این مسیری رو که انتخاب کردید رو به سرانجام برسونید .
بازگشت لینچان :D
ممنون بخاطر لطفی که داشتی :11:
فکر نمیکنم قضاوت کردن از روی چهره ی افراد خیلی دقیق باشه ولی خب به نظر میاد شما به این روش اعتقاد داری :D
در مورد تاپیک تودیع برای علی بگم که خب شاید بهتر بود به صورت صوری اینکار رو انجام میدادیم، چرا میگم به صورت صوری چون عملا اون اسمی که از توی لیست ادمین ها حذف شد فقط یک اسم بود
و خوده علی هیچ وقت از اون اسم استفاده نکرده بود و هیچ وقت در انجمن لوگین هم نکرده بود که فعالیتی انجام بده و پست هایی که با یوزر علی ارسال میشد توسط یکی از همکاران من ارسال میشد.
ایشون در بخش سایت فعالیت میکرد و به صورت مشخص مسئولیت بخش فروشگاه رو برعهده داشت که بعدها به دلیل اینکه فروشگاه به اونجایی نرسید که ایشون توقع داشتند و نیازهای مالیشون از طریق
پی سی ورلد برآورده نمیشد تصمیم گرفتند از ما جدا بشن و وقتشون رو در یک کار دیگه صرف کنن ... بعد از جدایی یوزر انجمنشون رو از حالت ادمین خارج کردیم و چون خودشون با اون یوزر فعالیتی نمیکردند
و کسی ایشون رو با اون یوزر نمیشناخت تاپیک تودیع براشون ایجاد نشد ...
من خودم شخصا با پاپ آپ مشکل دارم ولی خب حتما چاره ای نیست که مجبوریم اینکارو انجام بدیم :n15:
در مورد انجمن پیشنهادات و انتقادات عرض کنم که در توضیحات زیر انجمنش درج شده که : "کلیه تاپیک ها مورد بازبینی قرار میگیرند، عدم پاسخ از طرف تیم مدیران به منزله بی توجهی به تاپیک نبوده" و این
واقعا اجرا میشه ، من خودم هر ماه یک روز خاص (30 هر ماه) تاپیک های پیشنهادات و انتقاداتی که طی یک ماه گذشته ایجاد شده رو مطالعه میکنم و مواردی رو یادداشت میکنم و این روال رو هر ماه انجام
میدم و اینطور نیست که چون پاسخی داده نمیشه یعنی خوانده هم نمیشه، اونجا همه چیز خوانده میشه.
در مورد اسمس به شماره موبایل های کاربران قدیمی که دیگه حضور ندارند یا کمرنگ هستند هم چشم این پیشنهاد شما رو بررسی میکنیم
ممنون بخاطر وقتی که صرف کردی :11:
با سلام!
من «اعتراف میكنم» كه با "تگ" كردن بنده توسط شما در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم، چون واقعا مطلبی برای ارائه نداشتم، ولی خيلی دوست داشتم كه من هم نظری بدم... به هر حال ما يك ادمين و يك ميثم بيشتر كه نداريم... داريم؟!
اما در حقيقت، حرف زيادی برای گفتن نيست و ساير دوستان حرفا رو زدهاند و من تنها میتونم به گفتگوهای كوتاهی كه با ايشون داشتم بسنده كنم و از روی ديد كلیام از ايشون صحبت كنم و هر چند كوتاه نظری بدم.
به نظر من... ميثم عزيز، ادمين سايت. يك فرد بسيار متواضع و فروتن هستند. همت و پشتكار بالايی دارند و صبور و انديشمند هستند... يكی از اركان تشكيل دهنده سايت پیسیورلد هستند و حضور ايشون رو به عنوان نقطه عطفی در انجمن میبينم... به طور حتم هر كس ايراداتی دارد و هيچكس كامل نيست، اما ميثم يكی از باشخصيتترين افرادی هستند كه من تا به حال ديدهام و دوستی با ايشون برای من باعث افتخار است.
بعضی از دوستان به حضور كمرنگ ايشون در انجمنها اشاره داشتند و اينكه كمتر پستی از ايشون میبينند... من به شخصه اين حركت ايشون رو تحسين میكنم (به هر حال... ادمين-ی گفتند، ميثم-ی گفتند!)، چرا كه به عنوان ادمين اين سايت بزرگ، يك رفتار عالی و محترمی دارند و البته، من نظرات ايشون رو در موضوعاتی كه وارد هستند (مثل شطرنج) بيشتر میبينم و استفاده هم میبرم...
.. و مطمئن هستم كه كار ايشون برای انجمن (و يا سايت) به مراتب خيلی بيشتر از چيزی هست كه ما میبينم... چون كه اداره اين سايت (و يا انجمن!) با وجود هزاران كاربر فعال (-ی كه در لحظه فعاليت میكنند) و ميليونها پست (-ی كه نوشته شدهاند)، كار بسيار بسيار سنگينی بوده و نياز به فعاليت زياد و تلاش شبانهروزی دارد!
تاپيک ها631,073 پست ها8,193,986 کاربران1,119,126
پس بايد دست مريضا به شما و ساير دوستان، به خصوص كادر اصلی مديريت گفت... اداره و مديريت سايت اعظم (!) پیسیورلد كار آسانی نبوده و ما در طول سالهای گذشته با كارهایی كه شما عزيزان انجام دادهايد، پيشرفتهای قابل توجهای رو ديدهايم و به طور حقيقی شاهد يك "عصر جديد" در سايت هستيم.
...
شايد، تنها پيشنهاداتی كه برای بهبود انجمن میتونم بگم... اول، اضافه كردن قالبهای بيشتر برای انجمن بوده كه با اين طريق، كاربران امكان انتخاب بيشتری رو داشته باشند... به نظر من قالبهايی با تم "دارك" عالی هستند...
.. و دوم، امكان Donate به صورت اختياری با وجود يك گزينه (يك لينك برای پرداخت مبلغی دلخواه) در صفحه اصلی انجمن، چرا كه به نظر من اينكار حداقل بخشی (هر چند كوچك) از مخارج سايت رو تامين خواهد كرد و شايد كمتر تبليغات مزاحم را خواهيم ديد.
به هر حال ببخشيد اگر نظر من كافی نبود و يا بيشتر از اينها نگفتم... به نظر من، ميثم عزيز نياز به تعريف و يا انتقاد ندارند چرا كه به قول معروف، آنچه را كه عيان است چه حاجت به بيان است.
با سپاس...
.. سامان
ممنون سامان جان ، شما نسبت به من لطف داشتید
این رو اینجا عرض کنم که من به تنهایی توان ناچیزی دارم و اگر چیزی وجود داره که اون رو از من میبینید در واقع از من نیست :D من در طول این سالها عضوی از تیمی بسیار خوب ، قدرتمند ، دلسوز ، با دانش و توانا بودم
دوستان بسیار خوب از نقاط مختلف ایران و حتی جهان که حضورشون در تیم مدیریت انجمن ها باعث این شد که پی سی ورلد تبدیل به پی سی ورلد بشه ، همه ی اون دوستانی که از روز اول عضوی از تیم مدیریت بودن
و تمامی کاربران خوب و فهیمی که در کنار این تیم به عنوان عضوی از پی سی ورلد در انجمن حضور داشتند و دارند و فعالیت هاشون باعث اینها شده.
باز هم ممنون از شما :11:
با سلام و خسته نباشید
البته من در جایگاهی نیستم که در رابطه با هیچکدوم از دوستان بخوام قضاوت کنم یا نظر بدم اما با توجه به اینکه @Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودشون تگ کردن اون چیزی که فکر میکنم رو بیان میکنم.
من تصورم اینه که میثم خوش اخلاق باشه و همینطور مهربان و خونسرد. فکر میکنم زیاد اهل سفر باشه، مخصوصا سفر در دل طبیعت. مطمئن هستم که آدم سیاستمدار و محافظه کاریه و بعضی جا ها در مورد منافع شخصیش زیاده روی میکنه و از طرفی کسی نیست که زیاد اهل ریسک باشه. ریاضیاتش خوبه و شطرنج هم ورزش مورد علاقشه.
هوای همشهریاشو خوب داره و توجه ویژه ای ام به بعضی کاربرا که حتی دنبالشون میکنه که کجاها رفتن و چه پستی و برای کی گذاشتن و ... که به نظر من به اون اطرافیان بیشتر اعتماد داشته باشه بهتره و نیازی به اینکار نیست (البته ببخشید فضولی کردم). بعضی اصلاحات رو از وقتی که سکان انجمن رو بدست گرفت انجام داد و ما رو خیلی امیدوار کرد اما متاسفانه این روزها خستگی در ایشون احساس میکنم که به نوعی خود ساختست و مثل پیله دورش رو گرفته و باعث شده اون خلاقیت ها ادامه دار نباشه.
قبلن با پیگیری های بنده و دوستان دیگه موضوعاتی اتفاق افتاد در انجمن از جمله ایجاد قسمت "گودال ماسه بازی" یا تغییراتی در بعضی بند های قوانین انجمن ها پس بنابراین از این فرصت استفاده میکنم و مستقیم از میثم میخوام که پیگیر راه اندازی قسمتی برای افرادی که بن/تعلیق میشن باشه تا این افراد هم بتونن در قسمت مربوطه اعتراضشون رو مطرح کنن و از پروسه اشتباه ایجاد یک یوزر جدید توست همون کاربر و بعد اعتراض و احتمالا بن دوباره جلوگیری بشه.
در رابطه با انجمن انسانی که شما گفته بودی علاقه زیادی داری بهش داری میخوام که بدونید ما کاربران خواستار این هستیم که قسمت سیاست دوباره راه اندازی بشه البته با تعریف قوانین مربوطه و چهارچوب های خاص و انجمن به این قسمت نیاز داره.
بنده و تعدادی از کاربران به شدت پیگیر جدایی دو انجمن اقتصاد و حقوق هستیم. اقتصاد و حقوق تغریبن (یا میتونم بگم کاملن) بی ربط هستن و البته پاسخی که به این پیگیری ها داده شد این بود که "تعداد ناکافی تاپیکهای حقوق اجازه ی ایجاد زیر مجموعه ی مجزا رو نمیده" که باید گفت خب با حقوق هم باید مثل فلسفه یا دیگر شاخه های علوم انسانی برخورد بشه یعنی صبر بشه تا تاپیک ها به حد کافی برسه و بعد قسمت مربوطه ایجاد بشه. دقیقن کاری که در مورد انجمن اقتصاد انجام شد و برای مثال "انجمن تاریخ و اقتصاد" تشکیل نشد بلکه صبر شد تا تاپیکها در زمینه اقتصادی بیشتر بشن و این انجمن تشکیل بشه.
تبلیغات pop-up رو متوقف کنید میثم عزیز چون بدون اجازه کاربران اونها به صفحات مربوطه هدایت میشن. باور کنید کابران راضی هستند که تعداد تبلیغات دیگه بیشتر بشه اما این نوع تبلیغ انجام نشه. البته شما نشیده بگیر ولی ما که به علت کلافگی از این نوع تبلیغ از نرم افزار های جانبی ضد تبلیغ استفاده میکنیم. :n02:
سانسور رو متوقف کنید و به جاش تیم حقوقی از دوستان و کاربران انجمن تشکیل بدید و در مقابل درخواست های غیر قانونی ارشاد یا ساماندهی ایستادگی کنید. تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردن و تجربه موفقی بوده. باور داشته باشید که اگر کاربران ازتون احترام ببینن با تمام وجود براتون و برای انجمنشون مایه میذارن!
در نهایت ممنون از همگی که این فرصتو در اختیار ما گذاشتید و عذر میخوام اگر میثم رو ناراحت کردم شاید با حرفام
براتون ارزوی موفقیت میکنم میثم جان :n16:
ممنون از لطفی که دارید سعید جان :11:
البته اینکه من هوای همشهری هام رو دارم خیلی دقیق نیست :D هیچکدوم از اعضای تیم مدیریت انجمن که موفق شدم از نزدیک ببینمشون و باهاش دیدار حضوری داشته باشم رشتی یا حتی گیلانی هم نبودند
حتی شاهین عزیز که رکورد دار حضور مداوم در تیم مدیریت هست رو من نزدیک ندیدم و حتی صداش رو هم نشنیدم :D در حال حاضر هم فکر کنم فقط شاهین عزیز ، کسری عزیز گیلانی باشند و چند روز قبل فهمیدم
که اتقیا عزیز هم گیلانی هستند ... و به همین ترتیب هیچ شخصی رو بخاطر گیلانی بودن یا رشتی بودن عضو تیم مدیریت نکردم ...البته این رو هم اعتراف کنم که چندین سال پیش دیدار حضوری با Gilopa ی عزیز داشتم.
ولی واقعا کار ویژه ای برای شخصی بخاطر گیلانی بودن یا رشتی بودن انجام ندادم، که اگر هم انجام میدادم واهمه ای از بیانش نداشتم :D
اینکه بعضی کاربرها رو دنبال میکنم که ببینم چه پستی دادند یا چه کاری کردند هم جزو کارهای روزانه یا مرتب من نیست ... ولی خب این کاری هست که اکثرا اعضای انجمن ممکنه انجام بدن و ربطی به اعتماد داشتن
یا اعتماد نداشتن نداره.
خستگی رو شدیدا تکذیب میکنم :n02:
در مورد جدایی اقتصاد و حقوق عرض کنم که من به تنهایی تصمیم گیرنده نیستم و پیشنهاد باید از طریق تیم انسانی پیگیری بشه ، وقتی تیم انسانی مخالف هست من نمیتونم فشاری وارد کنم
در مورد انجمن سیاست یا حتی اجازه ی بحث در مورد مسائل سیاسی احتمالا بخاطر وجود محدودیت ها در انجمن به وجود نخواهد امد.
این قسمت رو جدا کردم چون فکر کنم یکبار دیگه در یک جای دیگه این موضوع توسط شما مطرح شده بود.
روشن بخوام عرض کنم باید بگم که ما در ایران زندگی میکنیم و باید تابع قوانین کشور باشیم (حتی اگه نسبت به قوانین نظر مختلفی داشته باشیم)
تشکیل تیم حقوقی و ایستادگی در مقابل درخواست های ارشاد و ساماندهی شعاری بیش نیست
اینکه میفرمایید تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردند و تجربه ی موفقی داشتند رو قویا تکذیب میکنم ، هیچ وقت ارشاد یا ساماندهی در مقابل ایستادگی یا مقاومت هیچ سایتی از خط قرمزهاش عقب ننشسته!
اگر ما در مقابل تذکر ارشاد یا تذکر ساماندهی مجبوریم تاپیکی رو حذف کنیم این بی احترامی به کاربر نیست، ما در قوانین انجمن موارد ممنوعه رو اشاره کردیم و اگر تاپیکی از طرف ارشاد تذکر دریافت کنه احتمالا بخاطر رد شدن
از همون قوانینی هست که ما بهش اشاره کردیم.
اینکه برای مثال معرفی و دانلود آهنگ های لس آنجلسی ممنوع هست یا معرفی و دانلود آهنگ با صدای زن ممنوع هست رو ما با مقاومت و ایستادگی نمیتونیم تغییر بدیم ! هر کسی این حرف رو میزنه قطعا داره شعار میده
اگر سایت هایی این موارد رو دارند و بهشون گیر نمیدن ربطی به مقاومت یا ایستادگیشون نداره ، از دست ارشاد و ساماندهی در رفته ، روی ما فوکوس بیشتری هست ، اون موارد سایت ها رو مشاهده کنند قطعا برخورد میکنن
لطف کردی سعید جان ، ممنون بخاطر وقتی که گذاشتی
اصلا ناراحت نشدم و فقط توضیحاتی که به نظرم رسید رو بیان کردم :n16:
مرسی.
@Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده بعد از مدتی در این تاپیک پست میزارم و خوشحالم که ادمین عزیز میثم جان منو تگ کرده تا بیام نظرمو در مورد ایشون بیان کنم و تحلیل کنم.
خب در این مدتی که من در انجمن عضو بودم و فعالیت داشتم و ارتقا گرفتم، خداروشکر نه از مدیران و نه از کاربران بدی و یا بی احترامی دیدم. همیشه هم به دوستام میگم که یکی از بهترین و برترین انجمن های کامپیوتری هستش. البته در طی سالهای جدید بخش های جدیدتری اضافه شدند که واقعا عالی تر شده.
خب از این حرف ها بگذریم
در مورد آقا میثم عزیز، بنده عکسشون رو ندیدم و زیاد برخوردی باهاشون نداشتم، چون خداروشکر همه چی همونی بود که دوست داشتم باشه
آقا میثم هم فرد منطقی و هم شوخیه و هم با ادب و بسیار مهربان و مخصوصا بقول دوستان کار تیمی رو دوست داره و گوش شنوای خوبی داره و به پیشنهادات و انتقادات عمل میکنه، حالا چه سریع و چه به مدت کمی طولانی.
رفتارهای ایشون همیشه مؤدبانه و با احترام بوده و بنده به شخصه تا این موقع رفتار نادرستی از ایشون ندیدم
موردی هست که دوست دارم همینجا بیان کنم، در مورد قالب سایت، بعد از مدت ها بنظرم خوب میشه که یه قالب شیک و مدرن برای انجمن تهیه کرد. چون تنوع خوبه و باعث تغییر هم میشه
در مورد تگ ها هم همینطور و فقط به عنوان بسنده نکنیم. (البته تگ و عنوان چیز مهمی نیستند، مهم دوستی و ارزش و احترام و عشق به همدیگه هست)
خب با توجه به خسته بودنم (برگشت از ورزش) چندان تمرکز ذهنی برای تحلیل ندارم. امیدوارم ببخشید و ممنونم که مطالب بنده رو مطالعه کردین
با آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام امور زندگانی برای تمام کاربران
با تشکر مسعود
:n12::n16::n40:
و در آخر هم اگر استارتر تاپیک صلاح دونستند بنده را به لیست اضافه کنند. قوانین پست اول رو نخوندم :D
SADEGH 7
26-04-2015, 09:41
سلام
ممنون از Meisam عزیز که من رو تگ کردن.
حقیقتش من پست های شما رو زیاد ندیدم.
اما جایی که به وفور اسم شما رو دیدم توی پروفایل اشخاصی بوده که خوشبختانه بن شدن.
همین نشون می ده برای حفظ نظم و حق سایر کاربران ارزش قائلین که این خودش یه ویژگی مثبته.
انشاا... که همیشه موفق باشین :n40:
از دوستان خوبی که همواره همراه این تاپیک هستند متشکر
و البته ادمین محترم، میثم عزیز که صمیمانه حرفهای کاربران رو خواند و شنید و به همه ی پست ها پاسخ دادند ...
روزهای آینده میریم برای دور بعدی و معرفی شخص جدید که قراره تحلیل شخصیت بشه .
چنانچه کسی هنوز میخواست ادمین رو تحلیل کنه در همین فرصت باقیمانده نظرشو بگه .
موید باشید .
سلام دوستان عزیز .
شخص بعدی رو بهتون معرفی میکنم :)
runner
hamid_diablo
29-04-2015, 22:21
سلام دوستان
خوب من اولین باره تو این تاپیک پست میزارم....
بعضی از دوستان رو که قبلا براشون تحلیل شخصیت گذاشته بودن رو تا حدودی میشناختم...اما خوندن نظر دیگران جالب بود برام:n13:
توی دنیای مجازی شناخت کاربرا به شدت سخته..:n05:
مثلا در مورد خود من اتفاقهای جالبی بعد از برخورد با برخی از دوستان مجازیم در دنیای حقیقی افتاد...
برخوردها بسیار متفاوت و کمتر پیش اومده بود منو همونطور که هستم شناخته باشند...:n33:
به هر حال با توجه ه حضور کمرنگ ترم در این روزها در P30 تحلیل خاصی از دوستان ندارم...
هر چی هست حدس و گمانه و شناخت نسبی قبلیه...به نظرم runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شخصیتی پویا و در حن حال باوقار داشته باشند.کمی پیچیده و با تفکرات شاید خاص...
امير موسر
30-04-2015, 07:00
.........................
امير موسر
30-04-2015, 07:02
سلام !
چون چند باری سعادت داشتم که runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از نزدیک ببینم ، فکر کنم بتونم تا حدودی تحلیل بکنم از نظر شخصییتی ایشونو !
خیلی کوتاه میگم ، صبور و بسیار منطقی ، با ادب و کم حرف و کمی خجالتی !
و اما اقا روح الله عزیز
خب راستش من سعادت نداشتم که باهاشون برخورد زیادی داشته باشم
ولی در مورد ایشون چیزی که مشخصه وجود اون حس انرژیک بودن هست
و بنظرم با شخصیت و خوب برخورد میکنن. نه خیلی خشک و جدی هستند و نه زیادی شوخ
یک حد متعادلی از رفتار رو دارند.
فکر میکنم با توجه به شناخت اندکم در همین حد اظهار نظر کافی باشه:n16:
خب قبل از اینکه با روح الله عزیز آشنا بشم.....فکر میکردم....شخصیته جدی و کم حرفی داری....
یه مقدار هم اواتارش رو حدس آدم تاثیر میزاره:n02:یه جورایی گویای شخصیته خشنه....
ولی در صورتی که اصن اینجوری نیست......
مهربون ..مودب....من فکر میکنم خیلی اهل شوخی باشن(البته فقط با دوستان خیلی نزدیک) .....
شخصیت آرومی دارن.....
اکثرن در حال فکر کرن هستن:n02:
حدس میزنم اهل سفر و گشت و گذار باشن....زندگی رو هم زیاد سخت نمیگیرن...
و در نهایت از چیزی که خیلی خوشم اومد...اینه که..متن پیغام های پروفیلشون رو رنگی می نویسن....:n26:
چون زیاد باهاشون برخورد نداشتم نمی تونم تحلیل کنم....حدسیاتم رو بیان کردم...:n02:
سلام !
چون چند باری سعادت داشتم که runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از نزدیک ببینم ، فکر کنم بتونم تا حدودی تحلیل بکنم از نظر شخصییتی ایشونو !
خیلی کوتاه میگم ، صبور و بسیار منطقی ، با ادب و کم حرف و کمی خجالتی !
و اما اقا روح الله عزیز
خب راستش من سعادت نداشتم که باهاشون برخورد زیادی داشته باشم
ولی در مورد ایشون چیزی که مشخصه وجود اون حس انرژیک بودن هست
و بنظرم با شخصیت و خوب برخورد میکنن. نه خیلی خشک و جدی هستند و نه زیادی شوخ
یک حد متعادلی از رفتار رو دارند.
فکر میکنم با توجه به شناخت اندکم در همین حد اظهار نظر کافی باشه:n16:
خب قبل از اینکه با روح الله عزیز آشنا بشم.....فکر میکردم....شخصیته جدی و کم حرفی داری....
یه مقدار هم اواتارش رو حدس آدم تاثیر میزاره:n02:یه جورایی گویای شخصیته خشنه....
ولی در صورتی که اصن اینجوری نیست......
مهربون ..مودب....من فکر میکنم خیلی اهل شوخی باشن(البته فقط با دوستان خیلی نزدیک) .....
شخصیت آرومی دارن.....
اکثرن در حال فکر کرن هستن:n02:
حدس میزنم اهل سفر و گشت و گذار باشن....زندگی رو هم زیاد سخت نمیگیرن...
و در نهایت از چیزی که خیلی خوشم اومد...اینه که..متن پیغام های پروفیلشون رو رنگی می نویسن....:n26:
چون زیاد باهاشون برخورد نداشتم نمی تونم تحلیل کنم....حدسیاتم رو بیان کردم...:n02:
سلام
اول ممنون از دوست عزیز @banii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای زحمتایی که برای این تاپیک کشیدن و بقیه دست اند در کاران! :n16:
دوم ممنون از سه دوست عزیز @raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و @Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و @امير موسر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که با نظرات خودشون منو خیلی خوشحال کردن ، جا داره تشکری کرده باشم که وقتشون رو یه جورایی برای نوشتن نظراتشون در مورد بنده هدر کردن:n16:
در مورد نظر دوستان شاید من خودم نتونم نظر بدم که بخوام بگم آره یا نه پس سعی میکنم فقط اونایی رو که خودم احساس میکنم زیاده روی نباشه بیان کنم:n16:
امیر جان که سعادت دیدن از نزدیکشون رو داشتم و همینطور بچه محلمونم هست یه نکته ای رو گفت (کم حرف بودن) بله این یکی از اخلاق های من هست مخصوصا اگه تو جمع باشم ترجیح میدم ساکت باشم:n18:
@Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم تشکر از نظرتون ولی نمیتونم چیزی رو تایید یا رد کنم :n02:
@raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه جورایی حرفای شما نکات بیشتری در مورد من رو بیان کرد
اهل شوخی باشن(البته فقط با دوستان خیلی نزدیک)
حدس میزنم اهل سفر و گشت و گذار باشن (این یکی خیلی برام جالب بود و انتظار نداشتم این رو از کسی بشنوم مخصوصا تو فضای مجازی) :n40:
در مورد عکس پروفایل هم بگم یه وقت کسی برداشت بد نکنه
من علاقه خاصی به اسکلت دارم و به خصوص اسکلت های با طرح های جالب ولی اصلا روحیه خشنی ندارم ، یه زمانی مثلا یک شخصی آهنگ های هوی متال و .... گوش میده و از اون رو به اینجور چیزا علایق خاصی داره ولی من اینجوری نیستم و صرفا یه علاقه گرافیکی هست!:n02:
یه بارم @Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز در مورد انتخاب آواتار هام نظر دادن که بازم جا داره تشکر کنم ازشون!:n18:
مثل اینکه من دیر رسیدم
عذر من رو بپذیرید من کم سر می زنم اینجا( چون دانشگاه رفتن من همزمان با فیلتر شدن اینجا شد همه چی دست هم داد من اینجا خیلی خیلی کم بیام)
و اما روحی عزیز ، آشنایی به چند سال پیش بر می گرده و باید بگم پسر خاکی و خونگرمی هستش از ویژگی هاییش که من خیلی خوشم میاد اینه که به یاد دوستاش هست و کسی رو از قلم نمی ندازه در واقع سخته که باهاش دوست بشین و دوستیتون پایان پیدا کنه
تو دوستی هم اگه نظر طرف مقابلش خلاف میلش باشه باز هم کوتاه میاد حالا چقدرش رو نمی دونم ، و خسیس هم نیست
و از دیگر ویژگی های خوبش : صادق هستش ، و شوخ طبع
کلا به تفریح خودشم خوب می رسه .
باید به یه چیز توجه کنه اما نمی کنه و این که گاهی زبان سرخ سر سبز را می دهد بر باد.:n02:
----------------------------------
پسر با جنبه ای هست
قکر کنم سرعت sms دادنش بالا باشه
باید منظم باشه
واسه پول در آوردن زرنگه بنظرم
کی روح الله اومد سر موضوع من نفهمیدم؟؟؟!!!؟؟؟؟؟ کلا امتحانای دانشگاه همه چیمو مختل کرده!!!
باید بگم یکی از بچه های گل پی سی که فقط نه یکی پسرای گل تهرانه.خیلی وقته میشناسمش و زیاد در ارتباطیم البته هنوز قسمت نشده ببینمش که سحر نزدیک است:n02:
من انقدر به این بنده ی خدا زحمت دادم که فقط الله اعلم ولی یبارم شکایت نکرده.واقعا کسی انقدر سر موضوعی هی بمن پیام بده آخر سر مستقیم بهش میگم خستم کردی ولی هربار کاملا با حوصله جوابمو داد.سر گوشی خریدنم که داستان داشتم باهاش کچلش کردم:n02: کمکم کرد اندروید گوشیم رو آپدیت کردم و واقعا راضی ام از آپدیتی که کردم.اونم من که اونقدر نگران بودم سر آپدیت:n02:
روح الله دستی تو سینمام داره و فیلمباز خوبیه.قراره کالکشن منم بگیره من که نمیدم بهش:n02:پسر خوشتیپیه خیلی خوش اخلاقه.یجوری خوش اخلاقی و صبوری روح الله شبیه رعنا خانمه.من سید اولاد پیغمبر ازش راضی ام خدام ازش راضی باشه:n02:
راستی یه موضوع دیگه اینکه آواتارت رو عوض نکن این بهت میاد!! هرموقع ام galaxy s5 که داریو خواستی بفروشی بهم خبر بده:n02:من همیشه اخلاق خوب و بد طرف رو میگم ولی توی این مدت طولانی خلق بدی از روح الله ندیدم.بهش ارادت دارم و امیدوارم همیشه توی زندگی و بخصوص الان که امتحانات نزدیکه توی دانشگاهم موفق باشه:n40:
shengo_k
01-05-2015, 12:59
من چند وقته که با داداش روح الله آشنا شدم و باید بگم تو این مدت یه دوست خوب با معرفت با صفا با مرام و دانش بالایی در زمینه فعالیت خودشون دارن از صمیم قلب از آشنایی باهاشون خوشحالم و دوس دارم دوستیمون ادامه داشته باشه:n11:
Iman-Emperatour
01-05-2015, 16:27
روح الله عزیز...
خیلی وقته که روح الله رو میشناسم اونم با خبرها و رویدادها و عکسهایی که در بخش ورزشی تایپیک بارسلونا از قدیم ایام تا به الان رو میزاره همیشه دنبال کردم
با هم در ارتباط بودیم ولی نه خیلی دوستانه..فقط در حده سلام و احوال پرسی و سوالات از قبیل مربوط به موبایل...تقریبا شخصیت مجازی روح الله اینه که خیلی معمولی با شما بحث و گفتگو میکنه و اصلا نمیشه از شخصیت پنهانش که خیلی با شخصیت پست مانیتوری با خبر شد و گذشت تا اینکه چند ماه پیش بی هوا در لا به لای بحث موبایلی که داشتیم یه گروه وایبر بین بعضی از دوستان همین انجمن به من معرفی کرد و بعد از گذشت مدت کوتاهی در گروه وایبر شخصیت مزاح گونه اش که 180 درجه با شخصیت انجمنیش بود واسه من رو شد:n02:یه شخصیت ادم خشک تبدیل به چند شخصیت مختلف خاکی شوخ طبع و شیطون شد:n02:
مثل اینکه من دیر رسیدم
عذر من رو بپذیرید من کم سر می زنم اینجا( چون دانشگاه رفتن من همزمان با فیلتر شدن اینجا شد همه چی دست هم داد من اینجا خیلی خیلی کم بیام)
و اما روحی عزیز ، آشنایی به چند سال پیش بر می گرده و باید بگم پسر خاکی و خونگرمی هستش از ویژگی هاییش که من خیلی خوشم میاد اینه که به یاد دوستاش هست و کسی رو از قلم نمی ندازه در واقع سخته که باهاش دوست بشین و دوستیتون پایان پیدا کنه
تو دوستی هم اگه نظر طرف مقابلش خلاف میلش باشه باز هم کوتاه میاد حالا چقدرش رو نمی دونم ، و خسیس هم نیست
و از دیگر ویژگی های خوبش : صادق هستش ، و شوخ طبع
کلا به تفریح خودشم خوب می رسه .
باید به یه چیز توجه کنه اما نمی کنه و این که گاهی زبان سرخ سر سبز را می دهد بر باد.:n02:
----------------------------------
پسر با جنبه ای هست
قکر کنم سرعت sms دادنش بالا باشه
باید منظم باشه
واسه پول در آوردن زرنگه بنظرم
کی روح الله اومد سر موضوع من نفهمیدم؟؟؟!!!؟؟؟؟؟ کلا امتحانای دانشگاه همه چیمو مختل کرده!!!
باید بگم یکی از بچه های گل پی سی که فقط نه یکی پسرای گل تهرانه.خیلی وقته میشناسمش و زیاد در ارتباطیم البته هنوز قسمت نشده ببینمش که سحر نزدیک است:n02:
من انقدر به این بنده ی خدا زحمت دادم که فقط الله اعلم ولی یبارم شکایت نکرده.واقعا کسی انقدر سر موضوعی هی بمن پیام بده آخر سر مستقیم بهش میگم خستم کردی ولی هربار کاملا با حوصله جوابمو داد.سر گوشی خریدنم که داستان داشتم باهاش کچلش کردم:n02: کمکم کرد اندروید گوشیم رو آپدیت کردم و واقعا راضی ام از آپدیتی که کردم.اونم من که اونقدر نگران بودم سر آپدیت:n02:
روح الله دستی تو سینمام داره و فیلمباز خوبیه.قراره کالکشن منم بگیره من که نمیدم بهش:n02:پسر خوشتیپیه خیلی خوش اخلاقه.یجوری خوش اخلاقی و صبوری روح الله شبیه رعنا خانمه.من سید اولاد پیغمبر ازش راضی ام خدام ازش راضی باشه:n02:
راستی یه موضوع دیگه اینکه آواتارت رو عوض نکن این بهت میاد!! هرموقع ام galaxy s5 که داریو خواستی بفروشی بهم خبر بده:n02:من همیشه اخلاق خوب و بد طرف رو میگم ولی توی این مدت طولانی خلق بدی از روح الله ندیدم.بهش ارادت دارم و امیدوارم همیشه توی زندگی و بخصوص الان که امتحانات نزدیکه توی دانشگاهم موفق باشه:n40:
من چند وقته که با داداش روح الله آشنا شدم و باید بگم تو این مدت یه دوست خوب با معرفت با صفا با مرام و دانش بالایی در زمینه فعالیت خودشون دارن از صمیم قلب از آشنایی باهاشون خوشحالم و دوس دارم دوستیمون ادامه داشته باشه:n11:
روح الله عزیز...
خیلی وقته که روح الله رو میشناسم اونم با خبرها و رویدادها و عکسهایی که در بخش ورزشی تایپیک بارسلونا از قدیم ایام تا به الان رو میزاره همیشه دنبال کردم
با هم در ارتباط بودیم ولی نه خیلی دوستانه..فقط در حده سلام و احوال پرسی و سوالات از قبیل مربوط به موبایل...تقریبا شخصیت مجازی روح الله اینه که خیلی معمولی با شما بحث و گفتگو میکنه و اصلا نمیشه از شخصیت پنهانش که خیلی با شخصیت پست مانیتوری با خبر شد و گذشت تا اینکه چند ماه پیش بی هوا در لا به لای بحث موبایلی که داشتیم یه گروه وایبر بین بعضی از دوستان همین انجمن به من معرفی کرد و بعد از گذشت مدت کوتاهی در گروه وایبر شخصیت مزاح گونه اش که 180 درجه با شخصیت انجمنیش بود واسه من رو شد:n02:یه شخصیت ادم خشک تبدیل به چند شخصیت مختلف خاکی شوخ طبع و شیطون شد:n02:
آقایون ، داداشای گلم
امیر
سید اولاد پیغمبر (محمد گل)
کیا جان
و ایمان عزیز
ممنون از نظراتتون شرمنده کردین
باید یه چندتا از کاربرای بخش ورزشی هم بیان نظر بدن مخصوصا تاپیک رئال! :n02:
تا ببینیم واقعا اینایی که گفتین هست یا نه!
واقعا از داشتن رفیقای خوبی مثل شما خوشحالم :n16:
به به تحلیل روحی / سلام خدمت روحی جون
چطوری؟ امیدوارم خوب باشی ، ایشالا ایندفعه هم قسمت بشه باز باهات همسفر شم و باهم یه دور دیگه بریم بمبئی ( الکی مثلا منم بمبمئی بودم باهاش ) :n02:
من حدسیات خودم رو میگم و صرفا نباید درست باشه و به کسی هم مربوط نیست که چی میگم :n02:
حس میکنم روحی آدم مغروری باشه ، البته همه پسرا در حد خودشون غرور دارن اما ایشون کمی بیشتر غرورش رو نشون میده ، اجازه نمیده کسی به اعتقاداتش توهین کنه و جلو وامیسته / طرفدار دمپایی جلو بسته هستش که روی انتخابش تاکید داره که بهترینه خخخخخخ و با هزار مدرک و دلیل هم کوتاه نمیاد / بارسایی هست که سرور همه رئالیا عالمه :n02:
دست به کمکش خیلی حوبه / حداقل عرضشو هم نداشته باشه بازم تلاش میکنه که سراغش رو بگیره و پیگیر باشه :n02: دمش گرم یعنی تو این زمینه .... :n19:
هر نوع فایلی هم بخواین سریع بهتون میده ؛ از آهنگ خفن ایرانی و خارجی گرفته تا برنامه های آندروید ، و فیلم های خاک بر سری :n02: با تکنولوژی آشنایی داره و به قول معروف آپ تو دیته
یک بار هم باهام دعوا گرفت فهمید اشتباه کرد و بعدش اومد عذرخواهی کرد :n02: ( پس آدم بزرگیه که جرات عذر خواهی داره ) :n02:
کلا یک پسر ایده آل برای زندگیه ، برای کسانی که تو انجمن چشمش دنبالشه کیس خوبیه و پولداره خخخخخخخ :n31:
در کل فردی با مرام و پولدار و مغرور و پولدار و دست و دلباز و پولدار و کمک رسان و پولدار و خوش اخلاق و پول دار و سفر کرده و پولداره که هر کسی باهاش باشه بهش خوش میگذره .
ممنون روحی جان :n02:
به به تحلیل روحی / سلام خدمت روحی جون
چطوری؟ امیدوارم خوب باشی ، ایشالا ایندفعه هم قسمت بشه باز باهات همسفر شم و باهم یه دور دیگه بریم بمبئی ( الکی مثلا منم بمبمئی بودم باهاش ) :n02:
من حدسیات خودم رو میگم و صرفا نباید درست باشه و به کسی هم مربوط نیست که چی میگم :n02:
حس میکنم روحی آدم مغروری باشه ، البته همه پسرا در حد خودشون غرور دارن اما ایشون کمی بیشتر غرورش رو نشون میده ، اجازه نمیده کسی به اعتقاداتش توهین کنه و جلو وامیسته / طرفدار دمپایی جلو بسته هستش که روی انتخابش تاکید داره که بهترینه خخخخخخ و با هزار مدرک و دلیل هم کوتاه نمیاد / بارسایی هست که سرور همه رئالیا عالمه :n02:
دست به کمکش خیلی حوبه / حداقل عرضشو هم نداشته باشه بازم تلاش میکنه که سراغش رو بگیره و پیگیر باشه :n02: دمش گرم یعنی تو این زمینه .... :n19:
هر نوع فایلی هم بخواین سریع بهتون میده ؛ از آهنگ خفن ایرانی و خارجی گرفته تا برنامه های آندروید ، و فیلم های خاک بر سری :n02: با تکنولوژی آشنایی داره و به قول معروف آپ تو دیته
یک بار هم باهام دعوا گرفت فهمید اشتباه کرد و بعدش اومد عذرخواهی کرد :n02: ( پس آدم بزرگیه که جرات عذر خواهی داره ) :n02:
کلا یک پسر ایده آل برای زندگیه ، برای کسانی که تو انجمن چشمش دنبالشه کیس خوبیه و پولداره خخخخخخخ :n31:
در کل فردی با مرام و پولدار و مغرور و پولدار و دست و دلباز و پولدار و کمک رسان و پولدار و خوش اخلاق و پول دار و سفر کرده و پولداره که هر کسی باهاش باشه بهش خوش میگذره .
ممنون روحی جان :n02:
همکاران - کاربرا و..... عزیز
در مورد تحلیل آخر من از همین تیریبون اعلام میکنم یه سری بخش هاش توطئه امریکاست!!!! :n04:
ولی یه مواردی رو قبول دارم در مورد غرور و اعتقادات
ولی بقیه رو به خودتون میسپرم :n02:
مهدی جان دستت درد نکنه تحلیلت جالب بود و خیلی خندیدم از متنت :V5::V5:
انشالله تو تحلیلاتون جبران کنیم :n16:
سلام
نمیخام تحلیل کنم فقط با توجه به تماس هایی که من باهاش توی مجازی دارم یه مختصری مینویسم
اول اینکه یه تشکری بکنم بابت کمک ها و مشاوره هاش درباره ی گوشی و همینطور توی وایبر کمک کردن و حل کردن سوالای کامپیوتری بقیه دوستان :n02:
روح الله عزیز خیلی صبوره ینی فکر کنم حاضر باشه غنی سازی اورانیوم رو به یه پیرزن 90 ساله توضیح بده بدون اینکه از روی اجبار باشه بلکه خیلی هم خوشحال میشه که تونسته کمک کنه
همیشه سعی میکنه اطلاعاتشو تو هر زمینه ای بالا ببره و هرچی بگی سریع سرچ میکنه یه راهی پیدا میکنه :n09: حتی اگه به کارش نیاد ( کلا نمیدونم چرا زیادی حوصله و اعصاب داره ):n33:
مثلا پیش اومده من حال نداشتم یه اهنگی رو پیدا کنم بهش گفتم فلان اهنگو داری اینم سریع لینک مستقیم ویژه میده :n02: الان فحشم میده ها :n09:
تو انتخاب دوستانم سخت گیره با هرکسی خودمونی نمیشه تا بشناسه و ببینه طرف به دوستی و رفاقت می ارزه یا نه که فکر میکنم خوشبختانه ما لایق دوستی باهاش بودیم :n16:
اینم شعار این هفته ما
" روح الله روح الله گوگل دوم ما " :n08:
ایشالا به زودی همدیگرو هم ملاقات کنیم :n18:
djbehnam73
03-05-2015, 12:47
خب حالا نوبته ما هست :n02:
والا من داداشمون رو زیاد نمی شناسم
ولی به نظرم کارشون توی بخش اندریود عالی بوده
همچنین رفتار خیلی خوبی دارن که این خودش باعث میشه اداب و معشرت خوبی توی بیرون از فضای مجازی هم داشته باشن
و اینکه یادمه یک یا دوبار از ایشون سوال کردم سریع جواب من رو دادن و همچنین با سادگی تمام
در صورتی که خیلی از کاربر ها یا مدیران خودشون رو می گیرن و خودشون رو الزام به دادن جواب نمی دونن
در کل تا همه انقدر میشناسمشون که مدیریت لایق افرادی مثل ایشون هست چه در فضای مجازی و چه در زندگی واقعی
ارادت :n40:
djbehnam73
03-05-2015, 12:56
خب حالا نوبته ما هست :n02:
والا من داداشمون رو زیاد نمی شناسم
ولی به نظرم کارشون توی بخش اندریود عالی بوده
همچنین رفتار خیلی خوبی دارن که این خودش باعث میشه اداب و معشرت خوبی توی بیرون از فضای مجازی هم داشته باشن
و اینکه یادمه یک یا دوبار از ایشون سوال کردم سریع جواب من رو دادن و همچنین با سادگی تمام
در صورتی که خیلی از کاربر ها یا مدیران خودشون رو می گیرن و خودشون رو الزام به دادن جواب نمی دونن
در کل تا همه انقدر میشناسمشون که مدیریت لایق افرادی مثل ایشون هست چه در فضای مجازی و چه در زندگی واقعی
ارادت :n40:
Mr_100_dolari
04-05-2015, 15:36
سلام
منم چند وقتی بیشتر نیست که با داداش روح الله آشنا شدم ... :n11:
باید بگم که ایشون واقعا فرد متواضعی هستن و برای مشکلات کاربرها دلسوزانه خیلی وقت میزارن ...
تو ضمینه تخصصی خودشون که همون اندورید هست خیلی مسلط هست و یادمه یه سری که دنبال برنامه برای دانلود توی اندروید بودم ایشون بهم یه برنامه معرفی کرد و در کسری از ثانیه هم آموزش برنامه رو برام گذاشت که کارم و راه بندازه ... خدا خیرت بده جوون :دی
خلاصه که جوون نیک سرشتی هست و می تونه دوست خیلی خوبی باشه و اگر اسکلت ها بزارن جاش همانا میون فرشته هاست :دی :n39:
باقی تحلیل ها رو هم که سایر دوستان گفتن ...
.
.
.
با آرزوی بهترین ها برای روح الله عزیز ...
Ship Storm
07-05-2015, 21:16
سلام
من فکر کنم حدود 15 ساله با این شخصیت علمی فرهنگی هنری ( runner ) در ارتباطم از زمان دوران دبستان تا حال حاضر :n02:
در یک کلام رفیق گل و فابریک برازندشه و مرام و معرفت که نگو هیچی کم نداره :n06:
در زمینه تکنولوژی و فناوری ید بیضائی داره و زمینه تخصصی ایشون موبایل و تکنولوژی های نرم افزاری و سخت افزاری اون هست بطوری که یه زمان ولمون میکردی پاساژ علائدین بودیم همش :n09:
ایشون تو زمینه ورزشی هم فعالیت های خوبی داره تا اونجا که در اطلاع هستم عشق فوتبال
فقط یه بار زد هارد دیسک 160 گیگابایت ما رو با کلی اطلاعات به فنا داد که اونم به گفته خودش مقصر نبوده و پاور کیسش نوسان داده ،،، ( ما هم قبول کردیم نوسان بود :n24::n02: )
در کل روح الله عزیز یکی از بهترین دوستان من بوده ، هست و خواهد بود .
آرزوی موفقیت دارم براش :n12::n16:
سلام
من فکر کنم حدود 15 ساله با این شخصیت علمی فرهنگی هنری ( @runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) در ارتباطم از زمان دوران دبستان تا حال حاضر :n02:
در یک کلام رفیق گل و فابریک برازندشه و مرام و معرفت که نگو هیچی کم نداره :n06:
در زمینه تکنولوژی و فناوری ید بیضائی داره و زمینه تخصصی ایشون موبایل و تکنولوژی های نرم افزاری و سخت افزاری اون هست بطوری که یه زمان ولمون میکردی پاساژ علائدین بودیم همش :n09:
ایشون تو زمینه ورزشی هم فعالیت های خوبی داره تا اونجا که در اطلاع هستم عشق فوتبال
فقط یه بار زد هارد دیسک 160 گیگابایت ما رو با کلی اطلاعات به فنا داد که اونم به گفته خودش مقصر نبوده و پاور کیسش نوسان داده ،،، ( ما هم قبول کردیم نوسان بود :n24::n02: )
در کل روح الله عزیز یکی از بهترین دوستان من بوده ، هست و خواهد بود .
آرزوی موفقیت دارم براش :n12::n16:
ای داد حامد تو باید آبروی مارو همه جا ببری یه هارد 160 گذاشتی تو باکس خراب دادی من چیکار میکردم!
شما دانلود آفلاینتو میذاشتی رو یه هارد دیگه که اطلاعاتت به فنا نره!:n05:
حسن آقا سلام میرسونه سراغتو میگیره:n02:
Ship Storm
Masoud King
09-05-2015, 11:58
اسم تاپیک باشه تجلیل شخصیت فکر کنم بهتر باشه
:دی
اسم تاپیک باشه تجلیل شخصیت فکر کنم بهتر باشه
:دی
خب چی کار کنیم:n02:وقتی از فردی که مورد تحلیل قرار گرفته چیزه بدی ندیدیم:n09:
قسمتی از پست ها تحلیل چیزی که دیدیم هست...قسمتی هم حدس هایی که میزنیم:n02:
سلام دوستان عزیز
گاهی اوقات حوصله ی نت و فروم و... از بین میره و آدم ترجیح میده یه مدتی دور باشه از دنیای مجازی ...
تا مدتی که نمیدونم تا چه زمانی باشه نمیام کمرنگ و کمرنگ تر میشم ...
چنانچه من نبودم که تاپیک رو از این پس آپدیت کنم و در صورتیکه این تاپیک میخواد فعالیتش ادامه داشته باشه از دوستان دست اندر کار دهکده سرگرمی خواستارم که به جای من پست اول و عنوان رو تغییر بدند .
و از اونجایی که استارتر تاپیک هم حق آب و گل داره ! :n26:
این بار ، کاربر banii رو به چالش تحلیل شخصیت دعوت میکنم . :38:
هر انتقاد یا حرفی که داشتید بدون سانسور بفرمایید .
باشد که در لابلای تحلیل های دوستان نکاتی پیرامون بهبود روند شخصیتی/رفتاری ام بیابم ...
پ ن : دوستان دیگه ای که من به نوبت انتخاب و هماهنگ کرده بودم تا جاییکه یادم هست : میس آرتمیس ، کوروش ، سروش ، ملانصردین بودند ... لطفا این دوستان توی نوبت باشند .
Public Enemy
17-05-2015, 08:06
الحمد الله چه استقبالی از استارتر تاپیک شد :n29:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ...
بنده زیاد banii عزیز رو نمیشناسم و فقط در حد پست هایی که در انجمن سرگرمی گذاشتن از ایشون اطلاعات دارم . اما چندین تاپیک که از ایشون خوندم ، این تصور برام به وجود اومد که ذهن آزادی دارند و می تونن به بسیاری از مسایل مختلف فکر کنند . این نکته بسیار خوبی هستش و شاید به همین دلیل و تاپیک های فرهاد جان بشه ایشون رو به عنوان یکی از ارکان اصلی "دهکده سرگرمی" معرفی کرد
هرچند یه سری از تاپیک هاش مثل همین تاپیک تجلیل شخصیت به نظرم زیاد به دلم ننشست ...
به طور کلی با چنین تاپیک هایی مخالفم !
جا داره از طرف اون عزیزانی که نیستند و دوست داشتند در تحلیل شخصیت دوستمون شرکت کنند تشکر کنم :»
البته از طرف خودم یه تشکر ویژه می کنم :n40:
Miss Artemis
17-05-2015, 15:26
شاید دلیل عدم استقبال ، عوض نشدن عنوان تاپیک باشه
بهتره از این به بعد یک نفر به طور خاص ( ترجیحا مدیران که توانایی ویرایش عنوان رو داشته باشن ) مسولیت تاپیک رو به عهده بگیره
Public Enemy
20-05-2015, 03:29
خوب عنوان تاپیک هم ویرایش شد . امیدوارم مقدمه ای بشه برای سرازیر شدن تحلیل ها :n29:
Sh-Meteor
20-05-2015, 05:14
@banii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
آقا این رسمش نیست از استارتر تاپیک اینطوری استقبال بشه ها :n02:
+
والا من فرهاد عزیز رو آنچنان نمیشناسم که تحلیل کنم اما با توجه به پست ها و مخصوصا تاپیک هایی که شروع میکنه باید آدم خیلی خلاقی باشه.
شاید یکی از دور ترین تصویری که من از آقا فرهاد یادم میاد بر می گرده به زمان جام جهانی که ایشون از هواداران ایتالیا بود
و اتفاقا تو انجمن جام جهانی 2014 هم ید طولایی در ایجاد تاپیک داشتن :دی
+
با توجه به چند تا پستی که دیدم فکر کنم گاهی اوقات افسرده باشه و زیاد نسبت به آینده امیدوار نباشه.
پ.ن:
یه چیز دیگه ام میخواستم بگم، هر چی فکر می کنم یادم نمیاد چی بود! :n27: :n02:
dourtarin
20-05-2015, 10:57
@banii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این قسمت رو از دوست قبلی( Sh-Meteor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تقلب کردم:n02:
در مورد banii یا فرهاد باید بگم اولین برخوردی که من دورادور باهاشون داشتم مربوط میشه به آواتارشون که اون موقع فکر می کردم عکس حامد بهداد هست و توجهم رو جلب کرد و تعدادی از پست هاشون رو خوندم.
اولین برخورد مستقیم واسه وقتی بود که ازم واسه شرکت در این تاپیک دعوت کردن.
برخوردشون محترمانه و دوستانه بود .
خوندن دست نوشته هاشون که بیشتر خاطرات زندگی خودشون بود برام جالب بود چون کمتر کسی این کار رو می کنه بخصوص اگه پسر باشه .
به نظرم تا حدودی احساسی و حساس هستن.
بعضی وقت ها نظرشون رو مستقیم میگن بدون توجه به نظر بقیه که گاهی یکم تلخ هستش( بدون منظور )
با توجه به خلاقیت و تصوری که از زندگی دارن فکر کنم آینده پربار خواهند داشت البته اگه امیدشون رو به آینده زیاد کنن.
عکسشون رو تو گالری کاربران انجمن دیدم( خوش تیپ):n02:
زیاده عرضی نیست امیدوارم حضورشون پر رنگ تر بشه تو انجمن..جاشون خالیه:n18:
کاربر شماره ی یک
20-05-2015, 12:29
سلام
حتی اگه این بحث وجود نداشت بازم دوست داشتم بپرسم
آواتارتون حامد بهداد هست یا نه؟
فکر میکردم فقط من درباره اش کنجکاوم...
البته هنوزم نمیدونم هست یا نه...
درباره ی شخصیت ایشون ، از روی نوشته هاشون در کل انجمن حدث هایی میشه زد...
دلشون برای گذشته تنگ میشه
منتظر اتفاقات جدید در آینده هستن ولی بیشتر از نگرانی ، حس هیجان دارن در مورد آینده...
پایه بودنشون برای انجام کارهای دسته جمعی مشخصه . . .
به کلیات بیشتر علاقه دارن ، شاید به خاطر وسواس در دقیق و کامل انجام دادن جزییات باشه...
همین باعث میشه آینده ی موفقی در انتظارشون باشه ...
فرد معنا گرایی به نظر میان...
بیشتر از آینده ی خودشون ، نگران آینده بچه هاشون و کل بشریت هستند ...
برای احساسات دیگران ارزش قایلند ...
انسان مسولیت پذیری هستن و این موضوع گمونم درباره ی همه ی ابعاد زندگیشون صحت داشته باشه... در نظراتشون راجع به تشکیل خانواده میشه این رو دید...
هنوز با مذهب آشتی نکردند ولی ممکنه خاطرات دوران مذهبی بودنشون و احساسات خوبی که در اون زمان تجربه کردن باعث بشه ، سعی کنن دوباره یه بخشی از باورهای گذشته رو در قلبشون زنده کنن ....
ایشون میتونن خیلی خلاق باشن به شرط این که زیاد درگیر جزییات نشن ، زمان خودش باعث تکامل ایده ها و طرح هاشون میشه...
من تا به حال برخورد نزدیک با ایشون نداشتم ،حتی در تاپیکها و حدثهایی که میزنم رو نوشتم...
Mr_100_dolari
20-05-2015, 16:00
با سلام
خوبه که هنوز این تاپیک داره نفس میکشه ...
در مورد فرهاد جان :
به محیط زیست و نسل بشریت و آینده کره زمین و کشور و ... خیلی اهمیت و کلا براش نسل آینده خیلی مهمه ...
بعضی وقت ها خیلی افسرده میشه ولی بازم همچنان ادامه میده حتی از روی اجبار
خیلی وقت ها دوست داره که امیدوار باشه ولی انگاری با موانع زیادی روبرو هست
آدم احساساتی هست و دل پری هم داره و میشه این و از رو دست نوشته هاش فهمید
خاطرات زیادی از گذشته داره و کلا دل خوشی از اتفاقات گذشته نداره خیلی هم راحت میتونه از احساسات و خاطراتش بنویسه
همچنان داره دنبال راه هایی برای پولدار شدن میگرده ... پیدا کردی به بقیه هم نشون بده راهش رو :دی
بعضی وقت ها دلش برای خونه قدیمیشون که فکر کنم گفته بود یه حیاطم داشتش تنگ میشه :دی
به خودشم گفتم نمیدونم چرا همیشه راحتر بودم بنی صداش کنم :دی که البته اسم قشنگیه و فکر کنم یاد کسی در گذشته میندازش
به بعضی از جزئیات توی زندگی خیلی توجه میکنه و رو بعضی از مسائل خیلی حساسه ... مثلا سر قوانین همین تاپیک از ساعت 6 عصر تا 2 شب داشتیم بحث میکردیم ... یادش بخیر فرهاد :n18:
از اون دسته ادمهایی که اگر تو شرایط درستش قرار بگیره ایده و طرح ها خوبی رو میتونه رو کنه ... کلا ذهن خلاقی داره ... و احتمالا تو زندگی خودشم زیاد فکر میکنه حتی رو جزئیات ...
اگر آهنگی مخصوصا از داریوش بخواین در کسری از ثانیه اهنگ رو با جزئیاتش بهتون معرفی میکنه :دی
به مدت بود فکر میکردم هر شب فرهاد داره فکر میکنه که برای فردا چه تاپیکی تو دهکده بزنه :دی ولی انصافا خیلی از تاپیک هایی که ایجاد کرده بود خوب بود و تا همیشه خاطراتش باقی می مونه که یکی از اون تاپیک ها همین تاپیکه ...
دیگه همین دیگه :n39:
نقدی هم ندارم بگم فقط اینکه :
فرهاد جان روزها میگذره چه ما شاد باشیم یا غمگین ... زندگی سخته ولی زیاد به خودت سخت نگیر ...
.
.
.
هر جا هستی موفق باشی داداش :n40:
Public Enemy
02-06-2015, 01:13
فرهاد جان به نظرم بهتره یک تیر ماه نفر بعدی رو برای تحلیل معرفی کنی
فرهاد جان به نظرم بهتره یک تیر ماه نفر بعدی رو برای تحلیل معرفی کنی
باشه...
مرسی از دوستانیکه توی تحلیل من هم شرکت کردند.
Public Enemy
28-06-2015, 16:56
فرهاد جان حال که تابستون شد و کسی بهونه ای برای غیبت نداره استارت تاپیک رو بزن
سلام دوستان . :n16:
وقتتون بخیر .
از بین اون چند دوستی که توی پست قبلی گفته بودم توی نوبت اند گفتم یکی که از همه سرشناس تر هستش بیاریم بلکه این حالت انفعالی تاپیک متحول بشه
و اون شخص شخیص کسی نیست جز Ezel
رستگار شوید ...
:n11:
charlize
02-07-2015, 18:59
درباره سروش چی میشه گفت؟!
همینکه کسی جرات نمیکنه بیاد اینجا پست بده و صحبتی بکنه، خودش نشون دهنده شخصیت کاربر مورد نظر-ه!:n02:
ولی جدا از شوخی، من خیلی بلد نیستم نقد بکنم اینجوری کسی رو
همینجوری یه سری نکته به ذهنم میرسه که میگم
اول اینکه دوستی من و سروش برمیگرده به زمان های دور:n02:
تویه انجمن ورزشی سابق، به همراه بچه های دیگه ای مثل حسین (pcforlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مدام تو سر و کله هم میزدیم و دوستیمون شروع شد از اونجا..
افتخار این رو داشتم که سروش رو از نزدیک هم ببینم و به همراه حسین (همون بالایی:n02:) دیدیم همدیگه...یادش بخیر..اون روزها من و حسین کاربر فعال بودیم و سروش یه کاربر ساده بود(:n02:)..اما وضعیت الان رو نگاه کن!:n33: حالا به من ربطی نداره اما خب من از یکسال بعد میترسم...!(شکلک سوت زدن کووو؟!:n02:)
بعد ها هم تلاش کردیم بازم ببینیم همدیگه رو که خب متاسفانه تا حالا نشده...(در واقع من تلاش کردم و اون 2 تا نوبتی کنسل میکردن!:n22:بخصوص همین جناب سروش که موقع حرف زدنش، سریع اوکی میده اما موقع انجام، هیچ وقت در دسترس نیست!:n13:)
بگذریم...
بعد از چند بار برخورد و صحبت با سروش، میشه این رو فهمید که سروش دوست خیلی خوبیه (اینجا منم احتمالا یکی از معدود رفیقهاش هستم:n02:)
شده سوالی مشکلی چیزی داشتم، رفتم سمتش و ازش کمک گرفته باشم و اونم مثل یه برادر راهنمایی کرده...
البته بعله...شاید اول جواب نداده باشه، ولی بلاخره بعد 1 ماه که جواب داده!:n02:
یکی از نکات خوبی که ازش میدونم اینه که از نظر اطلاعات عمومی، یه جورایی آچار فرانسس!
در خیلی از بحث ها وقتی باهاش صحبت میکنم، میبینم اطلاعات زیادی داره و میفهمه چی داره میگه...
برای همین روی راهنماییش میشه حساب کرد...
به عنوان یک رئالی، به شکل باور نکردنی معتقده مسی از کریس بهتره! (مگه داریم اصلا؟!:n02:) که خب من قراره یه سری کارها بکنم در اینباره:n10:
به ترانه های ترکی هم خیلی علاقه داره..بعضی وقتها شروع میکنه به خوندن این ترانه ها و اصلا کاری نداره بقیه نمیفهمن این چی میگه!:n09:
نام های کاربریش رو هم من هیچ وقت درک نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد! (یکی از سوژه های همیشگی من زمان نام کاربری قبلیش بود که باعث میشد خیلی ها فک کنن اسمش سیروسه!:n20:)
به یه پیرمرد بازنشسته پولدار (همین بود؟!:n02:) هم خیلی علاقه داره...
درباره اخلاقش اما:
انسان بسیار شوخیه اما در موارد مربوط به انجمن به هیچ وجه با کسی شوخی نداره
یخورده شاید در این بخش زیادی هم خشن تشریف داره و جاهایی که میشه مثلا اخطار داد، سریع حذف دسترسی میکنه یا بن میکنه کلا!:n02:
اما خب من دلیلش رو دلسوزی برای انجمن میدونم (بخاطر رفاقتم نمیگم..وگرنه خودم هم طعم این خشونتش رو چشیدم!:n02:)
عمرا هم کوچکترلین خصوصیت بدی نداره (نامردید اگه فک کنید که از عواقبش میترسم...!:n02:)
خصوصیت های دیگه هم اینجا جاش نیست...!:n19:
یخورده شوخی کردم و با طنز بود
ولی در مجموع سروش یکی از افرادیه که برای این انجمن زحمت زیادی کشیده و پسر بسیار خوبیه
که شاید یخورده همون بحث جدی بودنش درباره وضعیت انجمن، باعث شده خیلی ها فک کنن آدم xی هست در حالیکه اینجور نیست...
این رو بچه هایی که تویه گروه رئال هستن الان، میتونن تایید بکنن که اونجا دیدن چجور آدمیه...
یه جورایی سروش رو من خوزه مورینیو انجمن میدونم! کسیکه خیلی وقتها رفتارش، باعث شده توانایی هاش رو همه نبینن و متوجه نباشن چقدر کارش درسته...
+
پ.ن: یه کاری رو میخواستم بکنم که بخاطر سروش بیخیالش شدم تا بیام اینجا و اینها رو بنویسم!
بخودش میگم که چه کاری بود که متوجه بشه چقدر مهمه برامون...!
ملا نصرالدین
04-07-2015, 14:49
اقا سروش واقعا مدیر فوق العاده ایه
چند بار شده بود که بعضی از کاربران انجمن به من توهین کردند .قبل از اینکه به اقا سروش بگم با خودم فکر کردم حتما ایشان منو مسخره میکنه میگه بابا اینجا مجازیه.توجه نکن و... ولی وقتی به ایشان گفتم خیلی جدی پیگیری کرد.و همیشه حواسش به همه هست.هوای همه رو داره.
خیلی ها فکر میکنند که اقا سروش خیلی افراد رو بن میکنه.ولی من بارها دیده ام که ایشان خیلی صبور هستند.اگر به من بود همون اول طرف رو بن میکردم.ولی اقا سروش واقعا حوصله به خرج میده که گاهی این حوصله و صبر زیادش ....(خون ادم رو به جوش میاره):n34:
خداییش تا حالا نشده که من در مورد مسئله ای با ایشان صحبت کنم و بعدش پشیمان بشوم.همیشه پیگیر بوده
و امیدوارم همیشه سلامت باشند
سروش خان رو من باهاشون ارتباط مستقیمی نداشتم تا به حال و فقط از پست هایی که در تاپیک های مختلف بوده ایشون رو برای خودم تجسم کردم:n36:
بنظرم اطلاعات عمومی خیلی بالایی دارن گاهی وقتا خیلی به پست های مربوط به تاپیک های علوم انسانی که میذارن توجه میکنم،قبلا هم پشت سرشون گفتم به دوستان انجمن که طرز فکر ایشون و چند نفر دیگه رو دوست دارم،میتونن راهنمای خوبی باشند و بسیار دلسوز
مانور زیادی نمیتونم بدم چون شناختی بیشتر از این ندارم :n01:
از اون شفاف سازی در مورد اسم سابقشونم تشکر میکنم چون تا قبل از اون فکر میکردم سیرروس خان هستن :n02:
براشون ارزوی سلامتی میکنم و امیدوارم سایشون بر سر انجمن تا ابد پایدار باشه :n16:
رفیق با معرفت، مرد (در برابر نامرد :دی) و قابل اعتماد ...
اینها توصیفاتیه که می تونم از سروش داشته باشم ...
یه آدم بسیار حسابی و دوست داشتنی که تو کارش جدیه و با رفقاش بسیار شوخ
یه دونه است کلاً ... :40:
Amir M.ohAma.D
06-07-2015, 22:16
سروش عزیز یکی از با مسوولیت ترین مدیران انجمن هستش
دوستی جای خود کارشم جای خود....در کار اصلا با کسی شوخی نداره:n02:حتی من شخصا دیدم با رفقای خودش محکمتر سر رعایت نکردن قوانین برخورد میکنه:n02:
واقعا خیلی با معرفت و کار درسته یه دلگرمی بسیار خوب در انجمن ورزش
به من که خیلی کمک کرده و همیشه منو از تجربیاتش بی نصیب نذاشته
امیدوارم همیشه موفق باشه:n11::n16:
hamidR15
07-07-2015, 03:49
سلام
سروش عزیز یکی دوستان بسیار خوب و محترم من در انجمن هستند.لطف فراوانی نسبت به بنده داشته و دارند.همواره اگر سوالی یا اشکالی داشته ام با مهربانی تمام بنده رو کمک و راهنمائی نمودن.
امیدوارم همواره موفق و پیروز باشن.:n16:
این مرد همان کسی است که به عنوان یک مدیر ارشد همچون مدیران ارشد همرده خویش فردی است قابل اعتماد و همچنین پشتیبانی برای تمامی کسانی که چتر حمایتی او را بر سر خویش احساس میکنند.
شرمندهی او هستم که مرا زمانی شرمنده کرد و من دوباره آن کردم که نباید انجام میشد.
دوستی او را مغتنم شمارید.
منظورم از دوستی آنی نیست که در لیست پروفایل او دیده میشود. (این بخش بحثی جدا دارد)
این بخش بشدت متزلزل است
و هر که در این لیست بتواند برای مدتی طولانی باقی بماند حتما پایههای محکمی در بنای پروفایلی او ایجاد کرده است که لرزههایی سهمگین هم نمیتواند آن را فرو ریزد.
همچنین در حیطهی کاری او هیچگاه به مخیلهتان بهاندازه حتی یک عدد خاکشیر،خطور نکند که پست یا پستهایی ارسال کنید که بخواهد حتی به اندازهای همان یک عدد خاکشیر لحن طعن و کنایه و ... همراه خود داشته باشد.
چرا که شما را گرفته، مچالهکرده، شسته، در آفتاب تموز پهنکرده و خشکشدهی شما را در این هوا اتو کرده، آنگاه دوباره مچالهکرده چنان ضایعتان میکند که دو پای دیگر در کنار دوپای دیگری که ابتدا قرض کردهاید، به امانت گرفته و به جایی فرار کنید که دست بنیبشری به شما نرسد.
kasra_khan2003
07-07-2015, 18:11
نظرات من همیشه به نظرات سروش نزدیک بوده : دی
البته من و ایشون هرکدام یک رای بیشتر نداریما!
عاقا سروش رو که همه میشناسن، تا صندلی داغ میبینه فوری میپره روش!
یکی رو بیارین که نشناسیم...
Milad4171
07-07-2015, 22:47
سلام
سروش یا ezel شخصی بسیار محترم و قدرت طلبه.
ایشون شدیدا علاقه به قدرت داره و تا به امروز تونسته به این خواسته اش برسه تا حدودی!:n02:
خشن اما مهربان هستش . البته اون قسمت خشنش بیشتر نمادین هستش در اصل این خشانت جایی در وجودش نداره چون از نظر من کاملا موجود رمانتیکی هستش :n02:
and-roid2
07-07-2015, 22:49
@Ezel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من برادر سروشو مدیر سختگیر و جدی میدونم...
بطورخلاصه بگم شخصیت ایشون رو شخصی خود مختار و خود رای میدانم....(در زمینه های برخورد با کاربران و....):n01:
vahidgame
07-07-2015, 23:48
سلام
من یکمی دیر اومدم و دوستان دیگه توضیحات زیادی دادن و حتی گاها شاعرانه
بوگارت ما که دیگه نیاز به تحلیل خاصی نداره :دی
چیزایی که به نظر من می رسه یکی اینکه فوتبال رو خیلی حرفه ای دنبال می کنه و از نظر فنی هم تخصص داره
یه خصوصیت خوبش توی فوتبال اینه که الکی تعصبی رفتار نمی کنه و اینجوری نیست که یه بازیکن تیمش رو بپرسته یا اینکه چون فلان بازیکن توی تیم حریفه از اون تنفر داشته باشه
از این لحاظ شاید بعضی ها باهاش مخالف باشن ولی به نظر من درستش همینه و تعصب کورکورانه هم خوب نیست
علی رغم اینکه بعضی ها فکر می کنن خشونت بالایی داره به این صورت نیست
درسته من خودم یه دفعه توی تاپیک ترول های پی سی عکس دارث ویدر رو در مورد اون گذاشتم ولی خب اون شوخی بود :دی
اونایی که بیشتر باهاش آشنا هستن می دونن که با دوستان واقعا گرم و صمیمیه و خیلی هم شوخی می کنه
با افراد که جزو دوستانش نباشن هم مشکلی نداره و کافیه خودتون امتحان کنید
فقط در حیطه کاری شوخی نداره و تا جایی هم که بشه شاید مراعات کنه ولی کسی از خط قرمزها بگذره دیگه مراعاتی در کار نیست...
عاقا سروش رو که همه میشناسن، تا صندلی داغ میبینه فوری میپره روش!
یکی رو بیارین که نشناسیم...
من بیام چه طوره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر ناشناس باشه چه طوری مورد تحلیل واقع میشه؟ :دی
metalhead_forever
08-07-2015, 13:32
با سلام.
من مدت زیادی نیست ایشون رو میشناسم و میتونم با قطعیت بگم شخص ولایتمداری هستن!:n09::n09::n09:
در کارش همیشه جدی ولی با لبخند (ظاهر خندان و شوخ اما باطن جدی و سرسخت!!!:n23:) هستن.
آشنایی من هم با ایشون به تیم رئال مادرید بر میگرده که البته ایشون از دلایل افول تیم در فصل قبل بودن و در صورتی که مخالف هستن بیان از خودشون دفاع کنن.:n31:
تا وقتی باهاش آشنا نشدید تصور منفی نسبت بهش دارید ولی بعد از آشنایی میفهمید که پشت قلب آهنینش یه شخصیت دیگه هم داره البته توأم با حفظ شخصیت اصلیش.
اما از نظر اطلاعات تقریبا در هر موضوعی اطلاعات داره و اگر ازش بخواین به خوبی کمک میکنه.
پ.ن: از دلایل حذف تیم ملی والیبال در لیگ جهانی هم هستن!
سلام
برام مهم نیست الان بقیه از پست دادنم چه برداشتی دارند...
{حذف شد توسط خودم!}
الان مهم برای من اینه که سروش در بین کسانی که دقیق هم نمیدونم چند نفر بودند از من هم دعوت کرد برای شرکت در این بحث و من که در تحلیل 90% افراد بودم چطور میتونم دعوت کسی رو که حتی وقتی چیزی ازش نمیخواستم همیشه بهم لطف داشت ندیده بگیرم؟
در مورد سروش دو بخش جدا وجود داره
1- سروش انجمن
2- سروش واقعی
در مورد اول خب ایشون یکی از بالاترین سمت ها رو دارند و وقتی شما قدرت داشته باشی برای حفظ اون و سامان دادن مجبوری گاها طوری برخورد کنی که ممکنه خشن بنظر برسه برای مدیر بودن برای رئیس بودن باید قاطع بود که قطعا سروش در بهترین حالت اون قرار داره
من هم در مدتی که سمتی داشتم نحوه عملکردم در راستای اخلاقیات سروش بود و اینو بدونید رمز موفقیت یک مدیر حتی در جامعه حقیقی هم همین تحکم هست. اگرچه ممکنه کسی خوشش نیاد ولی هیچگونه نرمشی در این زمینه جایز نیست
بنظر خیلی ها عامل اصلی بن شدن عده کثیری سروش بوده اما خب نظر من رو بخواید شما فقط ظاهر رو میبینید این اعمال توسط نظر جمعی تصمیم گیری میشده که به دلیل برداشت شخصی افراد صرفا به نظر میاد که بله سروش فلان کاربر رو بن کرد!
سروش به دلیل مشغولیت های دنیای واقعیش خیلی وقت بوده که به ادامه ی فعالیت انجمنی تمایل نداشت اما صرفا به دلیل حس تعلقی که داشته موندگار شده
اما با اینهمه میخوام اینو اعلام کنم که با همه ی این اوصاف به نسبت خیلی از مدیران چه سبزها چه نارنجی ها و چه غیره بسیار پیگیرتر بوده و هست و حضورش همیشه مثل یک تکیه گاه مطمئن مثل یکی از اساسی ترین ارکان انجمن واضح بوده
از نظر من پی سی ورلد منهای سروش مستحکم نخواهد بود
============================================
در مورد بخش دوم
سروش دنیای واقعی رو من تنها تونستم از چندین بار صحبت یاهویی که باهم داشتیم کمی بشناسم که اونهم اوایل فعالیتم به نسبت خیلی بیشتر بود تا این اواخر
انسان بسیار باشخصیت، مهربان و خوش قلب و کلاسیک دوست هست! نوستالژیست قهاری هست از دید من . کسی که به تعلقات گذشتش وفاداره
متحمل فراز و نشیب هایی بوده در طول زندگی قطعا مثل خیلی از ما ولی کم نیورده مثل عده ی زیادی! مونده جنگیده و همیشه از پسش براومده
به ماشین و ماشین بازی (نه بازی از نوع کامپیوتری و این حرفا) علاقه خاصی داره و تخصص هم داره البته!
دیدگاه ورزشی زیبا و تخصصی داشته همیشه. حرفاش کاملا منطقی و قضاوت هاش درست بوده
از لحاظ دیدگاه اجتماعی هم در سطح بسیار مناسبی هست از این منظر که پیرو اخلاقیات هست و صرفنظر از هرچیزی به اخلاقیات پایبند هستش
اما تنها نکته ای که ممکنه منفی بنظر برسه اما عملا منفی نیست و شامل حال خیلی هامون میشه اینه که
سروش بسیار بسیار سخت تحت تاثیر قرار میگیره برخلاف خیلی ها! ولی اگر تحت تاثیر قرار گرفت میشه به حدی روش تاثیر گذاشت تا حتی در تصمیماتش اعمال نظر کرد!
من در مورد شخص خاصی صحبت نمیکنم که اینکار رو انجام داده تنها برداشتم رو برحسب شناختم بیان کردم و چیزی هست که از نظر من وجود داره اما دلیلی بر صد در صد درست بودنش ممکنه نباشه!
در مجموع اگر بخوام جمع بندی داشته باشم از حرفام من سروش رو یک مرد میدونم
تعریفم هم از مرد در این مبحث کسی هست که بشه بهش اطمینان کرد و اون رو از اخلاقیات بچه گانه و سطحی نگری خیلی از همسن و سال هاش و بزرگترها حتی! مبرا دونست.
ار سروش ممنونم ( فرای مسائل انجمنی و مدیریتی) بخاطر همه ی لطف هایی که به من داشت و دوست خوبی برام بوده
و من اخلاقشو خیلی زیاد دوست دارم چه در دنیای مجازی و چه غیر از اون
براش آرزوی موفقیت دارم
pcforlife
08-07-2015, 23:10
سلام
درست نیست تکراری حرف بزنم، ولی انصافا سروش یکی از اون دلسوز های واقعی انجمنه که از زمان شروع فعالیتش تا الان به واقع پشت خیلی از کارهای مثبت انجمن بوده و هست.
راجع به بن کردن و این حرفا صحبت شد و جا داره بگم مسلما خیلی ها سروش رو مسبب برخورد های قانونی (حذف پست تا بن شدن) میدونن؛ اما باید توجه داشت که یه ناقض قوانین و یه ترولر میتونه شرایط انجمن رو برای تک تک کاربرانی که برای پی سی ارزش قائلن، نامساعد کنه. اینکه قوانین انجمن ها برای سروش مهمند و با وجود اینکه کلا فرد شوخی هست، اما با متخلف شوخی نداره، نشان دهنده یکی از ویژگی های بسیار مثبت سروش هستش.
در کنارش حتی در هفته هایی که خیلی آن نمیشه، باز رد پای سروش در خیلی از تاپیک ها دیده میشه. اینکه هر کس سوای مسئولیتش در انجمن خیلی راحت در مباحث مختلف شرکت کنه، لایک و نقل قول کنه، خیلی ارزش داره.
تو پست های ارسالیش (خصوصا اون جدی هاش:n02:) همیشه منطقی و مستند استدلال میکنه حتی اگر به ضرر خودش، دوستش، تیمش و... باشه.
کاملا کنجکاوه در مسائل مختلف،
در مسائل مختلفی یه جورایی تخصص داره و کاملا میشه به راهنمایی هاش اعتماد کرد.
بدون شک تا درصد مشخصی در شخصیتش دیکتاتوری داره و بعضی وقتا بد عصبانی میشه!:n02: البته تا زمانی که این دو ویژگیش همزمان ظهور نکنن، سروش کماکان دوست داشتنیه!
پروفایلش و آیتم هاش براش خیلی مهمن!:n02:
احساس میکنم دلش با یونایتده، ولی همیشه دوست داره از مغز رئالیش پیروی کنه و فاصلش رو به اندازه فاصله سر تا قلب با یونایتد حفظ کنه!! [خطاب بهش: این اصلا خوب نیست!!:n24:]
با ایده های نو و تست نشده سرناسازگاری و پیش داوری نداشته،
فکر کنم همه کاربرا با لول مشخصی شوخ طبعی سروش رو میشناسن و نوع املای پست هاش.
.
و
به شخصه از سروش ممنونم که زمینه ساز برگشت دوباره من به تیم ورزش شد در حالی که اصلا دلیلی برای مطرح کردن این موضوع وجود نداشت.
.
.
امیدوارم همیشه شاد و موفق و سلامت باشه.:n11:
عاقا من خیلی ممنونم از همه ی دوستا که شرکت میکنن:n12:
ولی یه نصیحت برادرانه : از من خوب نگین چون کسی باور نمیکنه :n09::n09::n28::n28::n28:
سلام:n02:
یعنی ازتون بد بگیم همه باور می کنن؟؟:n02:
ما ها که شخصیت خوبه شما رو دیدیم که باور نمی کنیم:n02:
خب راجع به سروش عزیز می تونم بگم....
با توجه به شرایطی که تو انجمن هست و رفتار برخی کاربران لازمه که برخورد قاطع و جدی باهاشون بشه ...
تا جایی که امکان داره سعی می کنه زیاد به کاربران متخلف سخت نگیره...ولی خب گاهی اوقات نمیشه و با تصمیم مدیران و غیره مجبوره اعمال قانون کنه:n02:
دیر عصبانی میشه....حتی با وجود رفتار خیلی نامناسب برخی کاربران...بیشتر سعی مین کنه با رافت (..) برخورد کنه باهاشون:n02:
شوخ طبع بودنش رو که دیگه همه دیدن....ولی از طرفی هم فکر می کنم عصبانی بشه....باید به شعاع چند کیلومتری دور و برش نباشی:n09:
باو توجه به مشغله ی کاری که به شخصه خودم درگیرش هستم و گاهی چند روز نمی تونم به انجمن سر بزنم....ولی همیشه میبینم پست و بایک های سروش عزیز در اکثر انجمن ها وجود داره..به شخصه برای من حس خوبی داره که مدیر انجمن انقدر فعال باشه و پاسخ همه رو بده و غیره...
انجمن رو خیلی دوست داره...از وقتی که براش میزاره کاملن مشخصه...دوست داره هر کاری انجام میشه به بهترین نحو باشه....حالا چه توسط خودش چه بقیه....
همون طور که دوستان هم در پست های قبلی اشاره کردن..اطلاعات بالایی دارن ..هر سوالی ازشون بپرسی...یک جواب کامل با دلیل و منطق ارائه میدن....
و در نهایت اینه...آقا انقدر صرفن فوتبالی نباش...یه نیم نگاهی هم به سایر ورزش ها بنداز:n02:
سلام.
حضور شما سروران موجب انبساط خاطر و دلگرمی ماست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه آقا سروش ما رو دعوت کردن به تحلیل نمیتونیم شرکت نکنیم ... :n02:
فکر میکنم تا اینجا دوستان اکثر خصوصیات ایشون رو گفتن و نظر من هم تا اونجایی که آشناییت دارم با آقا سروش عزیزم مثل نظرات و تحلیل دوستانه.
ولی یه نصیحت برادرانه : از من خوب نگین چون کسی باور نمیکنه :n09::n09::n28::n28::n28:
سروش جان راستشو بخوای اینو دارم جدی میگم از دیدگاه شخصی خودم نسبت به شما بدی شما رو ندیدم تا به الان در انجمن و اعترافم میکنم نمیتونم از شما خوب نگم. :n02:
اگه اجازه میدی که یه چند نکته ای رو بگم هرچند که دوستان اشاره کردن؟ :n01: ...........
خیلی خصوصیات هست که باید بگیم برای سروش جان که دوستان اکثرا اشاره کردن. ولی اینو بازم من میگم که سروش جان واقعا من از موقعی که ایشون مدیر انجمن (سبز) بودن فعالیتشون رو میدیدم و حس میشد که چه علاقه قلبی به انجمن دارن و همیشه هم تا به الان فعال بودن در انجمن! اینم برام مهم بود که در هیچ موضوع و بحثی ندیدم که توضیحاتشون کامل نباشه! همیشه توضیحات کامل و به جا بود و هیچ جای بحثی نمی موند. همه این ها در حد شناخت بنده نسبت به ایشون بود. بازم همه این نکته ها رو عزیزان گفته بودن که تکرار شد.
سروش جان برامون همیشه عزیز بودن و هستن. همچنین بقیه دوستانم. براشون آرزوی موفقیت دارم. :n40::n16:
دوستان من هنوز تاپیک رو نخوندم گیج شدم
اینطوری فایده نداره!
الان معلوم نیست صفحه چند تحلیل شخصیت کی هست و مثلا آقا یا خانوم X کدوم یوزره! اینا باید تعیین بشه!
من خواستم شرکت کنم ولی :n04: خیلی گیج کنندس..
حداقل یه توضیحی میدادین ما که سرمون خیلی شلوغه متوجه بشیم
malkemid
14-08-2015, 01:21
خوب خوب....چقدر سروش شناس داشتیم اینجا!:n02: انگار فقط من نمی شناختمش زیاد...تا همین چن وخ پیش!
سروش از اون دسته آدماس که کاری رو که فکر کنه درسته، یا چیزی رو که فکر کنه درسته اجرا می کنه...نو متر وات. البته منظورم این نیست که همیشه بهترین تصمیم ها رو گرفته. ذوق نکنه یه وخ!:n09:
ترولر قهاری ه. جوری سر بسر این و اون میذاره که طرف تا لحظه آخر نمی فهمه این جدیه...شوخیه...قضیه چیه !
ریاضی ش ضعیفه! با رسم شکل اثبات شده.:n31:
به نظر میاد اهل مطالعه س و اطلاعات عمومی ش خوبه. تو صحبتهاش همیشه از جملات بزرگان به نحوی مناسب بحث استفاده می کنه. طنز صحبتهاش رو بسیار می پسندم.
عاشق آهنگ ترکی! عشقه دیگه نمیشه ایراط گرفط.
کلا دستور نگارشی خاص خودشو داره:n26:
سروش مثل یه آیسبرگ ه. سی درصدش رو شما می بینید، هفتاد درصدش رو نمی بینید. تو داره!
به نظر من نمره ش از 100 میشه 85.
این هم از یک رای ما! خدافظ.:n18:
asgharpalang
16-09-2015, 23:31
عاقا این جا این همه گنده گنده های انجمن بالا سرمونه آدم میترسه خو ! :n37:
حالا تحلیل بنده : ایشان فردیست که سریال ایزل رو دیده ! :n09:
اِ خو یجوری به آدم نیگا میکنین که آدم میترسه :n27:
اصن من رفتمـ :n28:
راستی واقعا Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پسره ؟! :mellow: :n41::n18:
با آرزی موفقیت های بیشتر برای همگی :n40:
Public Enemy
22-10-2015, 00:51
با سلام خدمت دوستان عزیز .
لطفا ته دلتون نفرین نکنین این تاپیک عهد قجر رو بالا اوردم:n02: اما بهتره چند نفر رو برای تحلیل انتخاب کنیم .
نظرتون چیه ؟ آره یا نه ( لطفا ezel جان هرکیو که گفت نه رو بن کنه )
با سلام خدمت دوستان عزیز .
لطفا ته دلتون نفرین نکنین این تاپیک عهد قجر رو بالا اوردم:n02: اما بهتره چند نفر رو برای تحلیل انتخاب کنیم .
نظرتون چیه ؟ آره یا نه ( لطفا ezel جان هرکیو که گفت نه رو بن کنه )
سلام .
کار خوبی کردی ؛ اتفاقا چند روز پیش میگفتم بیام توی این تاپیک پست جدید بدم بعد یادم شد اصلا ...
موافقم ... انتخاب کنید کی تحلیل بشه و بعد بحث رو ادامه بدین ...
Public Enemy
22-10-2015, 13:39
خوب برای راه اندازی موتور تاپیک اول Ar@mتحلیل بشه . سپس vesta .
نظرتون چیه ؟
از اونجا که می دونم نظر نمی دین :n31: پس آرام خانوم آماده کنه خودشو . بانی جان زحمت اقدامات اولیه رو بکش
بنده با هرگونه اقدامی که در جهت منفجر کردن این تاپیک باشه شدیدا موافقم و بشدت استقبال و پشتیبانی میکنم :n19:
نظرتون چیه ؟
از اونجا که می دونم نظر نمی دین :n31: پس آرام خانوم آماده کنه خودشو . بانی جان زحمت اقدامات اولیه رو بکش
آرام گزینه خوبیه ... الان خیلی این دور و بر نمیبینمشون... اما نسبت به کاربرای قدیمی حس خوبی دارم. :)
سرکار خانم @Ar@m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر تاپیک رو دنبال میکنید اعلام کنید که با تحلیل موافقید یا خیر ؟
البته خانم V E S T A نیز همینطور ...
پ ن : من باید چک بکنم ببینم کیا هم توی نوبت بودند ... در همین چند روز ... و پوزش بابت این همه تاخیر...
نظرتون چیه ؟
آرام گزینه خوبیه ... الان خیلی این دور و بر نمیبینمشون... اما نسبت به کاربرای قدیمی حس خوبی دارم. :)
سرکار خانم @Ar@m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر تاپیک رو دنبال میکنید اعلام کنید که با تحلیل موافقید یا خیر ؟
البته خانم V E S T A نیز همینطور ...
پ ن : من باید چک بکنم ببینم کیا هم توی نوبت بودند ... در همین چند روز ... و پوزش بابت این همه تاخیر...
با تشکر فراوان از هر دو نفرتون من اصلا موافق نیستم : دی
به هرحال ممنون (:
V E S T A
23-10-2015, 07:08
نظرتون چیه ؟
البته خانم @V E S T A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیز همینطور ...
ممنـونـم برای پیشنهادتون خیلی مشتاق هستم نظر و برداشت دوستان رو درباره خودم بدونم
ولی اگر اجازه بدین فعــلا من برای تحلیل نباشم ..
خـــب تا گرم صحبت در مورد افراد بعدی هستیم بد هم نیست اگر تاپیک رو از زیر خروارها خاک در بیاریم! :)
یک خبر بد اینکه ، با افرادی اون موقع که این تاپیکو باز کردم و بحثش داغ بود هماهنگ کرده بودم و نامشان را در جایی به نوبت نوشته بودم و الان هر چه گشتم پیدا نشد ... اما سعی میکنم حتما پیدا کنم تا شرمنده ی این دوستان نازنین نباشم...
اما دوستی که یادم بود هماهنگ کرده بودم و حتی قول داده بودم در همان اوقات در زمانیکه گفته بود مسافرت میره و بعدش که میاد اسمش رو در تاپیک بنویسم و دیگه اینقدر در فعالیت تاپیک فاصله افتاد و من شرمنده اش شدم ...
سرکار خانم هیوا
@Miss Artemis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان لطفا با پست های خودتون تحلیل ایشون رو هم گرم نمایید .
همچنین توصیتا" به هیوا خانم عرض میکنم برای دیده شدن تاپیک دوستانشون رو بوسیله تگ ، پروفایل و ... دعوت کنند.
@Ezel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زحمت تغییر تایتل هم با شما . :n40:
متشکر .
میبینم که برای گرم کردن بحث از سوژه انتخاب خانمها استفاده شده:n09:
بعله دقیقا همینه!
انتخاب هوشمندانه ای بود جنابان:n16:
Public Enemy
23-10-2015, 19:55
با تشکر فراوان از هر دو نفرتون من اصلا موافق نیستم : دی
به هرحال ممنون (:
ممنـونـم برای پیشنهادتون خیلی مشتاق هستم نظر و برداشت دوستان رو درباره خودم بدونم
ولی اگر اجازه بدین فعــلا من برای تحلیل نباشم ..
مثل بچه آدم بشینین تا تحلیل بشین دیگه:n24:
نیگا این همه آدم نشستن تحلیل شدن ، درد هم نداشت !:n31:
کاش دلیل عدم موافقت خودتون رو می گفتین . به هر حال خیلی دوست داشتیم شما دوستان رو در این تاپیک مورد تحلیل ( شایدم تجلیل ، شاید هم تخریب ! ) قرار بدیم ( تو پرانتز رو جدی نگیرین !)
امیدوارم در آینده نظرتون عوض بشه
میبینم که برای گرم کردن بحث از سوژه انتخاب خانمها استفاده شده:n09:
بعله دقیقا همینه!
انتخاب هوشمندانه ای بود جنابان:n16:
خانوما کلا کار راه اندازند . بیشترین استفاده رو در زمانی دارن که استاد قراره امتحان بگیره و نیازه این امتحان 1 ماه به عقب بیفته . یه"استاااااد" میگن کلا امتحان کنسل میشه :n39:
لذا از همین تریبون استفاده می کنم و از تمامی بانوانی که در تسریع روند فعالیت های مختلف نقش دارند تشکر می کنم:n16:
سرکار خانم هیوا
@Miss Artemis
دوستان لطفا با پست های خودتون تحلیل ایشون رو هم گرم نمایید .
همچنین توصیتا" به هیوا خانم عرض میکنم برای دیده شدن تاپیک دوستانشون رو بوسیله تگ ، پروفایل و ... دعوت کنند.
بنده ایشون رو نمیشناسم . اما از همینجا جا داره از ایشون تشکر کنم که دعوت رو پذیرفتند و به عنوان اولین نفر ( شاید هم اولین قربانی ! ) قراره پس از مدت ها این تاپیک رو از خاک خوردگی بیرون بیارن .
نفر اول بودن خیلی جرات میخواد
تشکر ویژه
کاش دلیل عدم موافقت خودتون رو می گفتین . به هر حال خیلی دوست داشتیم شما دوستان رو در این تاپیک مورد تحلیل ( شایدم تجلیل ، شاید هم تخریب ! ) قرار بدیم ( تو پرانتز رو جدی نگیرین !)
دلیل خاصی نداره, شما و بقیه ی دوستان به من لطف دارین ممنونم (:
- - - Updated - - -
دلیل خاصی نداره, شما و بقیه ی دوستان به من لطف دارین ممنونم (:
دوستان از تاپیک حمایت کنید ! :n01:
گویا مثل اون دفعه که مهرداد (M3HRD@D) رو آورده بودیم و خودش انجمن نبود این دفعه هم خود خانم آرتمیس نیستش متاسفانه که حداقل بلکه دوستانشون از تاپیک مطلع باشند... :rolleye:
والا...حقیقت این که ...من شناختی از ایشون ندارم....وگرنه شرکت میکردم:n26:
صرفا برای چرخوندن چرخ تاپیک!
ایشون یکی از هم قطاران دستیار ادمین انجمن یعنی خانم تینا هستند. از این جهت گرایش به هنر و زیباپسندی در ایشون به وضوح دیده میشه کمایانکه تحصیلات مرتبط هم دارند گویا
بسیار خوش سلیقه در زمینه انتخاب شعر و موسیقی هستند. اهل موسیقی های آنطرفی و کمتر اینطرفی (برداشت من این بود چون اکثر انتخاب هاشون در مسابقات اهنگ های غیرایرانی بود)
احتمالا دختر بامرامی هم هست چون صرفا به دعوت دوستش و داشتن یک دوست مشترک با تینا در انجمن عضو و فعالیت داشتند الانم گاهی عشقی سرمیزنند..
خلاصه اینکه من کلا متوجه حضور همه هستم حتی کاربرهای معمولی و نکات نا خوداگاه در ذهنم ثبت میشه
در مورد ایشون بیش از این چیزی هویدا نبوده...
(البته در حین حضور من از حدد 4سال قبل و قبل از اون اطلاعی ندارم)
آرزوی رونق تاپیک و بازگشت جو صمیمی تر به انجمن
Miss Artemis
04-11-2015, 23:47
من عذر میخوام مدتی آنلاین نبودم
خانوما کلا کار راه اندازند . بیشترین استفاده رو در زمانی دارن که استاد قراره امتحان بگیره و نیازه این امتحان 1 ماه به عقب بیفته . یه"استاااااد" میگن کلا امتحان کنسل میشه :n39:
لذا از همین تریبون استفاده می کنم و از تمامی بانوانی که در تسریع روند فعالیت های مختلف نقش دارند تشکر می کنم:n16:
بنده ایشون رو نمیشناسم . اما از همینجا جا داره از ایشون تشکر کنم که دعوت رو پذیرفتند و به عنوان اولین نفر ( شاید هم اولین قربانی ! ) قراره پس از مدت ها این تاپیک رو از خاک خوردگی بیرون بیارن .
نفر اول بودن خیلی جرات میخواد
تشکر ویژه
من در جریان قربانی شدن نیستم :n02:
مدت ها پیش banii لطف کرده بودن و اسم من رو در لیست قرار داده بودن و ظاهرا حالا نوبتم شده :n39:
صرفا برای چرخوندن چرخ تاپیک!
ایشون یکی از هم قطاران دستیار ادمین انجمن یعنی خانم تینا هستند. از این جهت گرایش به هنر و زیباپسندی در ایشون به وضوح دیده میشه کمایانکه تحصیلات مرتبط هم دارند گویا
بسیار خوش سلیقه در زمینه انتخاب شعر و موسیقی هستند. اهل موسیقی های آنطرفی و کمتر اینطرفی (برداشت من این بود چون اکثر انتخاب هاشون در مسابقات اهنگ های غیرایرانی بود)
احتمالا دختر بامرامی هم هست چون صرفا به دعوت دوستش و داشتن یک دوست مشترک با تینا در انجمن عضو و فعالیت داشتند الانم گاهی عشقی سرمیزنند..
خلاصه اینکه من کلا متوجه حضور همه هستم حتی کاربرهای معمولی و نکات نا خوداگاه در ذهنم ثبت میشه
در مورد ایشون بیش از این چیزی هویدا نبوده...
(البته در حین حضور من از حدد 4سال قبل و قبل از اون اطلاعی ندارم)
آرزوی رونق تاپیک و بازگشت جو صمیمی تر به انجمن
یادم نمیاد روند تاپیک چطور بود
باید بگم تحلیل ها درست هستن یا غلط ؟
علی الحساب در مورد پست Atghia جان مینویسم تا بعد
ممنون از دوستانی که شرکت کردن و خواهند کرد. خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد خودم بدونم.
البته میدونم که خیلی ها شاید من رو نشناسند اما جذابیت این تاپیک هم شاید همین باشه که بدون شناختن و صرفا از روی پست ها حدس بزنیم هر کاربر چه شخصیتی داره.
درسته . من از اول دبیرستان یعنی حدود 9 سال پیش وارد دنیای هنر شدم
نظر لطف شماست. بله من بیشتر موسیقی هایی رو گوش میدم که به زبان انگلیسی هست.
امیدوارم که با مرام باشم. اما من به دعوت کسی به انجمن نیومدم. سال 2007 دنبال ترجمه ی یک آهنگ بودم که سر از اینجا در آوردم. زیاد فعالیت نداشتم تا اینکه اتفاقی متوجه شدم یکی از دوستانم ( @sepid12ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) هم در این سایت عضوه و اینطوری موندگار و در واقع معتاد شدم:n02:
بعد ها اینقدر راجع به اینجا برای تینا حرف زدم که 2010 اون هم عضو پی سی شد:n02:
متوجه نشدم منظورتون از دوست مشترک من و تینا کی هست. دوستان مشترک در پی سی زیاد داریم
دلیل کمتر شدن فعالیتم در ابتدا مشغله ی درس و ازدواج و ... بود ( اواخر سال 90 ) ولی چون اکثر دوستان قدیمی م هم فعالیتشون کم شده این کمرنگ بودنم ادامه دار شده :n39:
یادم نمیاد روند تاپیک چطور بود
باید بگم تحلیل ها درست هستن یا غلط ؟
از حضورتون خرسند شدم ، خوش اومدین . :)
بسیار عالی ... خیلی خوبه که یکی یکی پست ها رو ج بدین
اما اون موقع که تاپیک باز شد پیشنهاد شده بود که اگر حوضله نمیکنید به پست ها بطور جداگانه پاسخ بدین و همراه لحظه به لحظه ی تاپیک باشید در پایان نوبتتون یک نظر کلی راجع به تحلیل ها بدین ... این روشی بود که دوستان همین تاپیک پیشنهاد کردند وگرنه هیچ ضرورتی نداره که حتما به این شکل انجام بشه...
مدت ها پیش banii لطف کرده بودن و اسم من رو در لیست قرار داده بودن و ظاهرا حالا نوبتم شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله در اصل نوبت شما زودتر از اینها بود ... مدت تقریبا زیادی این تاپیک کلا فراموش شده بود و همینطور من هم مدتی به انجمن سر نمیزدم به همین خاطر کلا روند تحلیل ها غیر فعال بود... که اواخر باز با چندتا از دوستان تصمیم گرفتیم دوباره این تاپیک راه بندازیم ...
+ در راستای موضوع تحلیل شخصیت... من از قدیما (2009/10) این دور و بر میدیدمتون اما چون ارتباط مستقیم و به دنبالش شناختی نداشتم در مورد شخصیتتون حرف خاصی ندارم که بگم... اما روزهای بعد اگر شد نوشته هاتونو مطالعه میکنم اگه نکته ای به نظرم رسید میگم ... :n02:
green-mind
25-03-2017, 17:03
این تایپیک جالبیه ...
اما چرا راکده :n35:
green-mind
25-03-2017, 22:00
bani
دوست گرامی من حاضرم توی تاپیک شرکت کنم : )
Altairezio
26-03-2017, 18:16
تاپیک به کل خوابید......
@bani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این خیلی خوبه که این شجاعت رو داشتی که در این رکود، نامزد شدی برای تحلیل. با این روحیه شاید نامزد شورای شهرِت هم شده باشی :n09:
البته استارتر هنوز نامزدیت رو مورد تایید قرار نداده ولی با اینحال گرین مایند انجمن کاربری است مرموز و دارای خصلتی که از در بیرونش میکنی از پنجره وارد میشه
با هیچکس هم مشکلی نداره.
امیدوارم هر چه کدورت بوده از بین رفته باشه و تو این سال جدید همون حرفای همیشگی ... :n02:
تاپیکهای فراوانی هم ایجاد کرده که دستش هم دردنکنه ولی هر پست یا تاپیکش با یک نام کاربری که یک خط روش کشیده شده. :n31:
البته گویا این نام قرار نیست خطی روش کشیده باشه. باشد که چنین مانَد :n02::n06:
دوست داری کاربر فعال جایی باشی حالا؟ :n23:
زندگیت همواره لبریز از باران خوبیها :n06:
green-mind
27-03-2017, 18:00
این خیلی خوبه که این شجاعت رو داشتی که در این رکود، نامزد شدی برای تحلیل. با این روحیه شاید نامزد شورای شهرِت هم شده باشی
:n09:
نه بابا بین اقا ها و اقازاده ها ی درصد فکر کن ی شاهزاده خانوم تایید صلاحیت بشه باز اگه اسمم حاجیه خانوم بود ی چیزی :دی هر چند توبه نامم رو بابت این اسم منحوس نوشتم :n19:
با اینحال گرین مایند انجمن کاربری است مرموز و دارای خصلتی که از در بیرونش میکنی از پنجره وارد میشه
با هیچکس هم مشکلی نداره.
مرموز که تویی تو ی دهه فعالیت هیچ کی هیچی ازت نمیدونه من که سفرم گستردس
در و پنجره هم اقا اگه قرار بود هر کنشی ی واکنش داشت که سنگ رو سنگ بند نمیموند در ضمن بنا به عادت به کسی واکنش نشون میدم که داخل ادم حسابش کنم :n02::n40:
معلومه که ندارم اهمیتی هم ندارن که با کسی مشکلی داشته باشم اونایی که من میتونم باهاشون مشکل داشته باشم چون اشخاصی هستند که بازی های سالم شروع میکنند و این بازی سالم تو مرور زمان تبدیل به یک رابطه تویم با احترام میشه نمونش هم کاربر ... اولین کسی بود که پایه بن شدن من و گذاشت منتها بعدها ازم عذرخواهی کرد و این عذرخواهی پایه یک دوستی تو ام با احترام فارغ از جنسیت شد دانی چرا ؟ چون همه انسان ها اشتباه میکنند خطا میکنند من . تو .او و... اما ادم سالم که بازی سالم میکنه بابت اشتباهش عذرخواهی میکنه و این نمود یک شخصیت ارزشمنده
تاپیکهای فراوانی هم ایجاد کرده که دستش هم دردنکنه ولی هر پست یا تاپیکش با یک نام کاربری که یک خط روش کشیده شده. [/RIGHT]
:n31:
]
یعنی تو میخوای گذشته یک انسان و پتک کنی رو سرش ؟ :دی محض اطلاع من به گذشتم افتخار میکنم البته اگه کسی هم بخواد این کار و بکنه با اهمیت ندادن بهش این جایگاه و به هر کسی نمیدم که بهم متلک بندازه :n10::n10:
البته گویا این نام قرار نیست خطی روش کشیده باشه. باشد که چنین مانَد
:n02::n06:
تضمینی نیست چون این موضوع وابسته به من نیست مبرهن هست که برام مهم هم نیست :دی
دوست داری کاربر فعال جایی باشی حالا؟
:n23:
که پست هام لایک بخوره ؟ :دی اگه از این لحاظه نه
وقتی وابسته به یک جا میشی مثلا مدیر یک بخش میشی مثلا میشی مدیر ادبیات درسته میتونی بری جاهای دیگه هم پست بدی اما در اصل تو مسیولیت داری در قبال یک انجمن تو وظایفی داری نسبت به اون انجمن که تو انجم های دیگه اون وظایف شاخص تر و نداری و من انسانی هستم که وقتی مسیولیتی قبول میکنم اولا اون و باید با تمام قلبم دوست داشتم دوما احساس وظیفه خاصی نسیت به اون کار دارم .تمام زندگیم هم همین بوده
اینا رو گفتم چون میدونم چند بار من و کاربر ادبیات کردی زمان شازده خانوم و من رد کردم خواستم یک بار برای همیشه توضیح بدم که چرا .. حقیقتش من ازادی و بی مسیولیتی و ترجیح میدم :دی
و اگه منظورت رشد و ترقیه محض اطلاع من از زمان شاهزاده خانوم تا الان خودم و یک ادمین میدونم به وظایفم اگاهم فکر نمیکنم تا اونجا که حافظه م یاری میکنه پستی از من از ازل تا الان به دلیل توهین / گستاخی / بی ادبی و... پاک شده باشه و اگه کسی با سیاه و بنفش و سبز و نارنجی و صورتی و.. قراره بهش احترام گذاشته بشه محض اطلاع من قرمزم! .. چون تمام زندگیم هر چی گفتم هر پستی گذاشتم راجع به اون موضوع ممکنه حتی سال ها فکر کرده باشم پس نظرم از نظر خودم قابل احترامه و اگه کسی توی پستی دریچه تازه ای از دنیا به من نشون داد من با تمام قلبم ازش ممنونم چون من هم یک انسان خیلی خیلی ناقصم اما من ادمی نیستم با پوشیدن رنگ های مختلف برای خودم احترام بخرم زندگی واقعیم همهمینه .. اگر هم کسی به من احترامی نمیزاره ازاده حتی میتونه با هر کس دلش خواست پشت سر من بشینه مسخرم کنه یا ...بازم ازاده چون برای اهمیتی نداره نظر ادم ها چرا ؟ چون زندگی بهم یاد داده انسان ها بر اساس منافع قضاوت میکنند احترام میزارند و... نه بر اساس حقایق .. فقط و فقط چند تا دوست واقعی بسه :دی :n40:
زندگیت همواره لبریز از باران خوبیها :n06:
متشکرم :n16:ش
Public Enemy
27-03-2017, 23:37
تاپیک رو از زیر خاک کشیدین بیرون...
تا اونجا که یادمه این تاپیک تجلیل شخصیت بود تا تحلیل شخصیت... ایده ی خوبی داشت ولی عملی شدنش به صورت صحیح ممکن نشد...
Saeed Dz
29-03-2017, 14:13
@bani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیبا، جذاب، دوست داشتنی و مهربان. شاید بشه در این جمله کوتاه اما بزرگ و با ارزش از خصوصیاتت خلاصت کرد. اما یک مورد برای شخص من بیشتر از بقیه پررنگتر و پراهمیت تره و اون روحیه آزادیخواهی و نافرمانیه که داری و باعث میشه شخصیت متمایزی داشته باشی. شاید دوستان زیادی باشند که در این انجمن فعالیت میکنند و به رده های بالاتری هم دست پیدا کردند، اما به چه قیمتی؟! به نظر من اون چیزی که یک انسان رو خاص و متمایز میکنه روحیه آزادیخواهی اون شخص هست و اینکه نخواد به هر قیمتی، به قیمت اینکه خفه بشه و تن به خیلی از موارد بده به پیشرفتی در زندگیش برسه. تو این خصوصیت رو داری اما اگر بخوام ازت انتقاد بکنم باید بگم که هنوز هنوز و هنوز مواردی هست که نمیدونم چرا با اینکه میدونی اصلا درست نیستند، اما بهشون اصرار و پافشاری داری. اگر این موارد رو بشکنی زندگی برات زیباتر خواهد بود همونطور که برای زندگی زیبا هستی. هنوز رگه هایی از سنت و تاثیراتی از آموزش های قرون پیش در ذهنت میبینم.
ضمنا من 24 ساعته کار میکنم تا اسیر نون به نرخ روز خوری نشم، اسیر فدای دوستان برای منافع نشم و همیشه بتونم آزادانه تصمیم بگیرم. ممنونم که به این خاطر اون پیام رو برام گذاشتی.
موفق باشی لعنتی .:n02:
گرین مایند عزیز شما همون یوزر شاهزاده خانوم هستی؟
green-mind
30-03-2017, 20:30
Mehran مهران جان بیا اینجا
فکر کنم خیلی خیلی قبل تر از سعید ما هم دیگر و میشناسیم از اون زمان های خیلی دور که تو همکار بودی یک کاربر با رنگ سیاه تا همین الان !جالب بود لایک پست احمد خان
خیلی برام جالب بود کل پست و لایک زدی یا فقط یک قسمت رو و اگه یک قسمت رو دقیقا کدوم قسمت رو .چون تا جایی که یادمه همیشه به خودم در حال تعریف و تمجید
بودی .چون برام این تضاد جالبه سوال من از شما اینه کلش مورد تایید شماست یا فقط یک قسمتش ؟
روانپریش
31-03-2017, 10:13
ما هم اعلام امادگي ميكنيم براي تحليل شدن
Demon King
31-03-2017, 11:13
سلام.
این تاپیک یه زمانی واقعا داغ بود. امید داشتم داغیش ادامه داشته باشم تا شاید روزی نوبت به خودم بشه ولی نشد. الان فکر میکنم نوبت تحلیل خانم green-mind باشه.
ایشون رو از چند سال پیش میشناسم. شخصیتشون یه مقدار خاصه. دلیل دارم برای این حرفم. از اونای ادمایی که برای معاشرت و گفتگو باهاشون باید دقت داشت، چون یه مقدار زودرنجن. حدس من اینه البته.
اما اگه سعی کنید تمام قوانین دوستی رو رعایت کنید میتونن دوست خوبی باشن. هم در احوال پرسی و هم سرزدن به پروفایل های دوستانشون اکثرا پیش قدمن.
پست هاشون در علوم انسانی رو گاهی دنبال میکنم. تفکراتشون باز و حرفا هاشون تامل برانگیزه. هرچند این دلیلی بر موافقت من با همه پست هاشون نیست.
متنایی که تو پروفایلشون میذارن یا میذاشتن بسیار زیبا و خوندنیه. علاقه شون به ادبیات باعث میشه فعالیتشون تو اون بخش خیلی مفید و قابل تحسین باشه.
دیگه چیزی بیشتری ندارم بگم اما فقط یک جمله:
" دوست خوب باشید براشون دوست خوبین. دوست بدی باشید برای ایشون اصلا دوستتون نخواهند بود."
میدونم که یه کاربر قدیمی اند. خوشحالم از بازگشتشون. امیدوارم پیروز و پاینده باشن.
راستی تحلیل ایشون اگه به اتمام رسید خوشحال میشم منم تحلیل بشم.
Iloveu-ALL
31-03-2017, 21:24
@green-mind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی
.
1. شخصیت آزادیخواهی دارید (ب قولی یکی از دوستان)
که آزادی رو به مسئولیت های زیاد و الکی ترجیح می دهید
ولی نا فرمان نیستید (حداقل از خودتان فرمان می برید : دی)
2. اما مهم ترین خصلت شما ، جنگیدن بوده در انجمن ...
که نشان از سرسختی شما میده که البته یکی از لازمه های مهم و ضروری موفقیت (موفقیت های بزرگ) در زندگیه. آن هم در شرایطی که بر خلاف شماست ، شما خلاف جریان آب شنا می کنید راحت .
3. و باز به توجه به حرف 2 تن از دوستان ، اگر آداب معاشرت خود در ارتباط با شما را رعایت کنیم دوستی طولانی، و تاثیر گذار خواهیم داشت ... و مانند بعضی از دوستی ها ، محبت همواره وجود خواهد داشت.
4.توصیف شما در قالب کلمه :
آزاد و سربلند
فعال در حوزه های مختلف
برای دوست های (مثل خودش خاص): راحت و صمیمی
خاص بودن زمانی که خاص بودن مد نبود .... :n02:
نا کامی های پی در پی داشتید که امیدوارم با این یوزر عصر طلایی و روز های سبزی داشته باشید انشالـ...
و غیره (مثل طالع بینی ها گفتم : دی)
[ ویرایش: قسمت هایی از شخصیت شما ، میتونه برای بعضیا مثل خودم الهامبخش باشه :»
پایان /
green-mind
01-04-2017, 11:33
زیبا، جذاب، دوست داشتنی و مهربان. شاید بشه در این جمله کوتاه اما بزرگ و با ارزش از خصوصیاتت خلاصت کرد. اما یک مورد برای شخص من بیشتر از بقیه پررنگتر و پراهمیت تره و اون روحیه آزادیخواهی و نافرمانیه که داری و باعث میشه شخصیت متمایزی داشته باشی. شاید دوستان زیادی باشند که در این انجمن فعالیت میکنند و به رده های بالاتری هم دست پیدا کردند، اما به چه قیمتی؟! به نظر من اون چیزی که یک انسان رو خاص و متمایز میکنه روحیه آزادیخواهی اون شخص هست و اینکه نخواد به هر قیمتی، به قیمت اینکه خفه بشه و تن به خیلی از موارد بده به پیشرفتی در زندگیش برسه. تو این خصوصیت رو داری اما اگر بخوام ازت انتقاد بکنم باید بگم که هنوز هنوز و هنوز مواردی هست که نمیدونم چرا با اینکه میدونی اصلا درست نیستند، اما بهشون اصرار و پافشاری داری. اگر این موارد رو بشکنی زندگی برات زیباتر خواهد بود همونطور که برای زندگی زیبا هستی. هنوز رگه هایی از سنت و تاثیراتی از آموزش های قرون پیش در ذهنت میبینم.
ضمنا من 24 ساعته کار میکنم تا اسیر نون به نرخ روز خوری نشم، اسیر فدای دوستان برای منافع نشم و همیشه بتونم آزادانه تصمیم بگیرم. ممنونم که به این خاطر اون پیام رو برام گذاشتی.
موفق باشی لعنتی .:n02:
درویش زاده تو اخر انرزی مثبتی:دی
این لطفت بیشتر از ظرفیت واقعی من بود ( این حرفم حقیقته ) ولی خوب این هم حقیقته که من هر وقت دلم گرفته به تو پیام دادم و تو همیشه من و سرشار از انرزی مثبت کردی
دل و زبونت یکیه واسه همینه که باید از این مملکت بری این مملکت مملکت ادم هایی مثل تو نیست ...
مرسی سعید :n16:
green-mind
01-04-2017, 11:34
گرین مایند عزیز شما همون یوزر شاهزاده خانوم هستی؟
متاسفانه یا خوشبختانه خوده خوده خودمم :دی
green-mind
01-04-2017, 12:35
سلام.
این تاپیک یه زمانی واقعا داغ بود. امید داشتم داغیش ادامه داشته باشم تا شاید روزی نوبت به خودم بشه ولی نشد. الان فکر میکنم نوبت تحلیل خانم green-mind باشه.
راستی تحلیل ایشون اگه به اتمام رسید خوشحال میشم منم تحلیل بشم.
چون یه مقدار زودرنجن.[/I] حدس من اینه البته.]
زودرنج و خیلی حساس
green-mind
01-04-2017, 12:41
" دوست خوب باشید براشون دوست خوبین. دوست بدی باشید برای ایشون اصلا دوستتون نخواهند بود."
: )))
و من هنوز بعد از بیست و اندی سال متعجم که چطور ادم ها زیراب هم و میزنند به هم توهین میکنند بعد قربون صدقه هم میرند و میبینی تو اینستاگرام طرف مقابل و به عنوان بهترین دوستشون معرفی میکنند
یا دنیای مجازی تو همین پیسیورلد خودم چیزی که خودم با چشم خودم دیدم تو بعضی از بچه های علوم انسانی چطور هم و نابود میکنند بعد فردا انگار نه انگار
شاید ایراد از منه بالاخره من دارم یک جمعی رو متهم میکنم پس شاید ایراد از خودمه ( این حقیقته ) اما من دنیام و عقایدم برای دوستی متفاوته ..من دوست های مجازی خیلی خوبی داشتم هنوزم دارم ما به هم احترام میزاشتیم و میزاریم داخل پیسوراد بخوام بگم از بالاها تا پایین دوستانی داشتم یادمم تا اونجا که حافظم یاری میکنه نمیاد که حتی تو اشفته بازار بن شدن برم بهشون گفته باشم که برن از قدرت سواستفاده کنند یا برن جبهه بگیرن یا ....اما میدونم که اونا نمیخواستن یا ناراحت بودن من بیشعور نیستم یا حداقل سعی میکنم بی شعور نباشم و یا حداقل سعی میکنم مانیفست با شعور بودن و بگیرم اما میدونم که ناراحت بودن اینم میدونم شاید اگه میخواستن به من کمک کنند خودشون به باد میرفتن ( یک باز یکی سر مسایل کلان به من گفت مافیا شوخی نیست ) به خاطر همینه با همه اونا به دوستیم ادامه دادم چون حس ناراحت بودنشون و درک کردم چون دوستی ماها همیشه توام با احترام بوده پس چر ا که نه /! میتونستم باهاشون خیلی چیزها مبادله کنم خیلی چیزها یاد بگیرم از موسیقی و هنر و ادبیات و تاریخ و... و تا درس زندگی
green-mind
01-04-2017, 12:43
ادامه ..
هر چند که یک کدوم از بن شدن هام حقم نبود . اما اگه دوست من که بهش احترام قایلم اصلا به خاطر همون احترام قلبیم شده دوست من به من بی احترامی کنه نه تنها دیگه دوست من نیست بلکه اصلا دیگه نمیشناسمش مخصوصا مخصوصا مخصوصا اگه اون دوست جنس مخالفم باشه و اگه این حرف و یک دوست دنیای واقعیم بهم میزد به چهار قسمت مساوی قسمتش میکردم هر قسمتش هم یک دروازه شهر اویزون میکردم تا پسرهای شهر بفهمند به یک خانوم نمیتونند هر جمله ای رو بگند من فمینست نیستم که بهم بگنند" از در میندازن از پنجره میای تو " به دلیل برابری و برادری بشینم قاه قاه بخندم و لقب باجنبه ترین دختر شهر و بگیرم . تو کل زندگیمم ادمی نبودم گوش هام و به شنیدن هر جمله عادت بدم تا فردا روزی دو برابر بدتر از اون جمله بشه برام عادت . . .
راستی دمون نیچه میگه بلند پرواز من گفتن یک جملست که بقیه بابتش کتاب مینویسن میتونید با افتخار به خودتون لقب نیچه پیسی رو بدید :دی :دی
سلام:n01:.
زودتر معرفی میکردین خب:)
راستش مراوده ی خاصی نداشتم و متاسفانه زیاد نمیشناسم... این یوزرتونو که ندیده بودم توی انجمن اما شاهزاده خانم رو هر از گاهی توی انجمن ادبیات و اون دور و برا دیده بودم و نکته ای که مورد توجه ام قرار گرفته بود البته همونطور که دوستان قبل از من هم گفتند احساسات آزادیخواهی و پیگیری مطالبات :n02:و این چیزا ... در شما بود ... که خیلی خوبه ... از اینجور آدما خوشم میاد واقعا ...
در مورد نحوه ی فعالیت تاپیک
اینکه تاپیک از بین رفت و تحلیل ها ادامه پیدا نکرد یک مقدارش تقصیر من هم بود و باید عذر خواهی کنم ... شاید چند نفر هم که به بنده پی ام داده بودند و توی نوبت بودند من اصلا یادم شده اونا رو دعوت کنم به تاپیک ... من هم مدتی برام مشکلات و درگیری هایی پیش میومد و هر از گاهی اصلا انجمن نمی آمدم...
green-mind
02-04-2017, 19:16
@green-mind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی
1. شخصیت آزادیخواهی دارید (ب قولی یکی از دوستان)
که آزادی رو به مسئولیت های زیاد و الکی ترجیح می دهید
ولی نا فرمان نیستید (حداقل از خودتان فرمان می برید : دی)
2. اما مهم ترین خصلت شما ، جنگیدن بوده در انجمن ...
که نشان از سرسختی شما میده که البته یکی از لازمه های مهم و ضروری موفقیت (موفقیت های بزرگ) در زندگیه. آن هم در شرایطی که بر خلاف شماست ، شما خلاف جریان آب شنا می کنید راحت .
3. و باز به توجه به حرف 2 تن از دوستان ، اگر آداب معاشرت خود در ارتباط با شما را رعایت کنیم دوستی طولانی، و تاثیر گذار خواهیم داشت ... و مانند بعضی از دوستی ها ، محبت همواره وجود خواهد داشت.
4.توصیف شما در قالب کلمه :
آزاد و سربلند
فعال در حوزه های مختلف
برای دوست های (مثل خودش خاص): راحت و صمیمی
خاص بودن زمانی که خاص بودن مد نبود .... :n02:
نا کامی های پی در پی داشتید که امیدوارم با این یوزر عصر طلایی و روز های سبزی داشته باشید انشالـ...
و غیره (مثل طالع بینی ها گفتم : دی)
[ ویرایش: قسمت هایی از شخصیت شما ، میتونه برای بعضیا مثل خودم الهامبخش باشه :»
پایان /
ممنونم از شما
سرسخت و زیاد بهم گفتن سرسخت و محکم
در مورد قسمت هایی ازشخصیتم که الهام بخش میتونه باشه ابدا موافق نیستم :دی :دی خطرناکه خسن :دی
راستی سیزده بارونیتون هم مبارک:n16:
green-mind
04-04-2017, 23:21
سلام:n01:.
زودتر معرفی میکردین خب:)
راستش مراوده ی خاصی نداشتم و متاسفانه زیاد نمیشناسم... این یوزرتونو که ندیده بودم توی انجمن اما شاهزاده خانم رو هر از گاهی توی انجمن ادبیات و اون دور و برا دیده بودم و نکته ای که مورد توجه ام قرار گرفته بود البته همونطور که دوستان قبل از من هم گفتند احساسات آزادیخواهی و پیگیری مطالبات :n02:و این چیزا ... در شما بود ... که خیلی خوبه ... از اینجور آدما خوشم میاد واقعا ...
در مورد نحوه ی فعالیت تاپیک
اینکه تاپیک از بین رفت و تحلیل ها ادامه پیدا نکرد یک مقدارش تقصیر من هم بود و باید عذر خواهی کنم ... شاید چند نفر هم که به بنده پی ام داده بودند و توی نوبت بودند من اصلا یادم شده اونا رو دعوت کنم به تاپیک ... من هم مدتی برام مشکلات و درگیری هایی پیش میومد و هر از گاهی اصلا انجمن نمی آمدم...
خوب معرفی کردم که من یوزر گرین مایندم :دی
شما لطف دارید به من:n16:
رییس نوبت من به پایان رسید بودن بچه هایی که اعلام امادگی کردن ممنون میشم نفر بعد و اعلام کنید:n11:
سلام دوستان
الان که دارم این پست رو ارسال میکنم وضعیت شهرمون (مشهد) داغون شده حدودا ساعت 10.30 صبح یک زلزله 6 ریشتری اومده و بعد اون هم تند تند داره پس لرزه میزنه ... از بس پس لرزه حس کردم دیگه الان عادی شده و اصن شک میکنم که کدوم یکی پس لرز هس و کدوم نیس بهرحال ما که دراز کشیدیم و هر از گاهی هم پتو رو میکشیم بالای سرمون که مثلا آوار اگه ریخت نریزه روی سرمون :دی
تشکر از گرین مایند عزیز که دوباره این تاپیک رو احیا کردند و برای ایشون آرزوی موفقیت داریم
امیدوارم که در ادامه تحلیل ها هم پرشور تر پیگیری بشه ...
Demon King
شما هم در صفحه پیش اعلام آمادگی برای حضور در تحلیل ها داشتنید و بدین جهت نفر بعدی شما هستید... لطفا دوستانتونو دعوت کنید و پیگیر تحلیل شخصیت خودتون باشید
با تشکر...
Demon King
07-04-2017, 14:06
سلام دوستان
الان که دارم این پست رو ارسال میکنم وضعیت شهرمون (مشهد) داغون شده حدودا ساعت 10.30 صبح یک زلزله 6 ریشتری اومده و بعد اون هم تند تند داره پس لرزه میزنه ... از بس پس لرزه حس کردم دیگه الان عادی شده و اصن شک میکنم که کدوم یکی پس لرز هس و کدوم نیس بهرحال ما که دراز کشیدیم و هر از گاهی هم پتو رو میکشیم بالای سرمون که مثلا آوار اگه ریخت نریزه روی سرمون :دی
تشکر از گرین مایند عزیز که دوباره این تاپیک رو احیا کردند و برای ایشون آرزوی موفقیت داریم
امیدوارم که در ادامه تحلیل ها هم پرشور تر پیگیری بشه ...
Demon King
شما هم در صفحه پیش اعلام آمادگی برای حضور در تحلیل ها داشتنید و بدین جهت نفر بعدی شما هستید... لطفا دوستانتونو دعوت کنید و پیگیر تحلیل شخصیت خودتون باشید
با تشکر...
فکر نکنید پیگیر تحلیلم نبودما بودم. یه سری دوستانو تگ کردم.
مشکل اینه اکثر دوستام دیگه حضور ندارن.
ولی احتمالا کسی ریسک تحلیل کردنمو به جون نمیخره نه که مثلا خیلی مرموزم : دی
green-mind
07-04-2017, 14:34
سلام
به نظر ادم ارومی میاید
منطقی و بی تعصب به مسایل نگاه میکنید
مودبید
احساسی هستید یا حداقل مردی به نظر نمیایید که با احساساتش در تماس نباشه
تفکراتتون سنتی مدرنه همون دموکراسی اسلامی
تودار
بی حاشیه دنبال دردسر نیستید
چند درصد درست بود ؟ :دی
راستی طبق معمول همیشه سلام گفتن یادم رفت .پس سلام سلام جمعتون به خیر وشا ی:n16:
Demon King
07-04-2017, 15:43
سلام
به نظر ادم ارومی میاید
منطقی و بی تعصب به مسایل نگاه میکنید
مودبید
احساسی هستید یا حداقل مردی به نظر نمیایید که با احساساتش در تماس نباشه
تفکراتتون سنتی مدرنه همون دموکراسی اسلامی
تودار
بی حاشیه دنبال دردسر نیستید
چند درصد درست بود ؟ :دی
راستی طبق معمول همیشه سلام گفتن یادم رفت .پس سلام سلام جمعتون به خیر وشا ی:n16:
سلام. آروم که هستم. منطقی هم یه مقداری شاید. یعنی دوست دارم اینطور باشم.
بی تعصب نه! فقط سعی میکنم تعصبم نسبت به موضوعات رو به دیگران تحمیل نکنم.
احساسی در عین درونگرایی درست بود.
مودب بودنم که نظر لطفتونه. چیزی ندارم بگم.
بی حاشیه هستم.
اگه اسمه پیروی از یه روش زندگی و سعی در هماهنگ کردنش با زمان میشه دموکراسی اسلامی بله هستم.
تقریبا اکثر مواردش درست بود. مرسی ....
Iloveu-ALL
07-04-2017, 22:04
@Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
black and white
علی عزیز :n01:
اول سلام به اولین کاربر فعال تاریخ انجمن ! :n02:
خب بخواهیم بررسی و تحلیل شخصیتش رو کنیم
بایستی یک تحلیل از تاریخ بکنیم:n01: تاریخ درس شیرینی هست ولی واسه خیلی ها هم تلخ هست ، البته حدس میشه زد چون اول کتاب تاریخی فلسفه ش میزنن که چرا تاریخ مهم هست و بیشتر چیزی من که از تاریخ به چشم خوردم اول از همه همین چرایی و فایده تاریخ بوده ... (بنظرم یکی از روش های خوب بررسی و پیش بینی آینده ، مقایسه گذشته با حال است ! )
تاریخ درس خشکی هست ، اما دمون کنیگ بر عکس تاریخ ، اما میشه نتیجه گرفت که به چیز های خشک هم میتونه خودشو علاقه مند کنه !! یا دنبالشون بره
با توجه به نوع فعالیتش نشان میده که لطیف هست و انعطاف بالایی دارد و فعال سه انجمن مختلف هست.
بنظر میاد پیگیر یک چیزی بشه دنبالش میره و بهش میرسه ... و فکر کنم به علایق زندگی ش راحت رسیده و میرسه !
خوبی هاش زیاد هست ، مثلا به دوستانش همیشه سر میزنه و حال و احوال شون میپرسه ...
تمام عکسهای آواتارش سیاه و سفید هست من که حالم افسرده هست داغون میشم (شوخی:n35: :n02:)
به گفته خودش مرموز هست و روانشناسی رنگ (طوسی) هم همینو میگه تقریبا ، خاکستری رنگ خنثی همیشه میخوان مرموز و یا پنهان بمونند .
حدود ها رو همیشه رعایت میکنه نه از نظر این ور بوم میفته نه از اون ور ! در کل شخصیتی آرومی داره ... که میتونه کار های درونگرایی رو عالی انجام میده
اما تنها انتقادی که میشه کرد با عرض پوزش کمی تاثیر پذیری از دیگران هست و بایستی عزت نفس بیشتری داشته باشه (پ.ن: ولی خودپسند هم نباید بود)
البته مورد اخری حدسی هستش
آقا علی اگه زحمتی نیست بفرمایید چند درصد حرفام درست بوده؟
Demon King
07-04-2017, 22:30
@Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
علی عزیز :n01:
اول سلام به اولین کاربر فعال تاریخ انجمن ! :n02:
خب بخواهیم بررسی و تحلیل شخصیتش رو کنیم
بایستی یک تحلیل از تاریخ بکنیم:n01: تاریخ درس شیرینی هست ولی واسه خیلی ها هم تلخ هست ، البته حدس میشه زد چون اول کتاب تاریخی فلسفه ش میزنن که چرا تاریخ مهم هست و بیشتر چیزی من که از تاریخ به چشم خوردم اول از همه همین چرایی و فایده تاریخ بوده ... (بنظرم یکی از روش های خوبی بررسی و پیش بینی آینده مقایسه گذشته با حال است ! و خیلی چیز های دیگه در کتاب ها ذکر شده )
تاریخ درس خشکی هست ، اما دمون کنیگ بر عکس تاریخ ، اما میشه نتیجه گرفت که به چیز های خشک هم میتونه خودشو علاقه مند کنه !! یا دنبالشون بره
با توجه به نوع فعالیتش نشان میده که لطیف هست و انعطاف بالایی دارد و فعال سه انجمن مختلف هست.
بنظر میاد پیگیر یک چیزی بشه دنبالش میره و بهش میرسه ... و فکر کنم به علایق زندگی ش راحت رسیده و میرسه !
خوبی هاش زیاد هست ، مثلا به دوستانش همیشه سر میزنه و حال و احوال شون میپرسه ...
تمام عکسهای آواتارش سیاه و سفید هست من که حالم افسرده هست داغون میشم (شوخی:n35: :n02:)
به گفته خودش مرموز هست و روانشناسی رنگ (طوسی) هم همینو میگه تقریبا ، خاکستری رنگ خنثی همیشه میخوان مرموز و یا پنهان بمونند .
حدود ها رو همیشه رعایت میکنه نه از نظر این ور بوم میفته نه از اون ور ! در کل شخصیتی آرومی داره ... که میتونه کار های درونگرایی رو عالی انجام میده
اما تنها انتقادی که میشه کرد با عرض پوزش کمی تاثیر پذیری از دیگران هست و بایستی عزت نفس بیشتری داشته باشه (پ.ن: ولی خودپسند هم نباید بود)
البته مورد اخری حدسی هستش
آقا علی اگه زحمتی نیست بفرمایید چند درصد حرفام درست بوده؟
سلام علی جان چقدر خوشحالم کردی.
تقریبا تمامش درست بود. اول از علاقه ام به تاریخ بگم. راستش نمیدونم به همه تاریخ علاقه دارم یا نه. شاید دلیل فعالیت مستمرم تو تاریخ علاقه ام به درس تاریخ خودم داخل مدرسه بود. چون نسبت به سایر حفظیات برام راحت تر بود و خیلی عمقی میفهمیدمش. همینم باعث میشد در اکثر مباحث تاریخی اینجا ترجیحا اوناییش که مربوط به درس خودم بود شرکت کنم و این شد که شدم کاربر فعال تاریخ. خشک بودن یا نبودن یه موضوع میتونه بسته به سلیقه فردم باشه. من تاریخ رو یه درس شیرین و جالب میدونم.
داخل بخش های دیگه هم باز به دلیل علاقه امه که تونستم موفق باشم. هم ادبیات و هم سبک زندگی.
اواتارم غیر از تمایل به مرموز بودن و درون گراییم یه نوع ست با عنوان فعالیمه. یعنی مثلا اگه عنوانم یه رنگ دیگه بود شاید اینقدر اواتار سیاه و سفید استفاده نمیکردم. به دوستام همیشه سر میزدم. کمتر شده به دلیل مشغله و یه سری دلایل.
حدود برای هرکس تعریفی داره. من حدود خودم بله رعایت میکنم و شخصیتم فوق العاده ارومه که از این بعضی ها به عنوان غرور یاد میکنن در حالی که اینطور نیست.
نمیدونم این انتقاده رو از کدوم رفتارم متوجه شدی ولی تقریبا درسته. شخصیتم کمال گراست و حرف و نظر دیگران فوق العاده روم تاثیر میذاره. البته خیلی سعی دارم کمترش کنم و تا حدی موفق هم بودم.
خلاصه اینکه 99 درصدش درست بود.
مرسی علی. ایامت بکام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.