مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون تا سقف یک میلیون تا یک و سیصد
با حدود یک میلیون تا یک وسیصد تلویزیون led یا lcd ساده 40 تا 42 اینچ پیدا میشه؟
سلام
اگر بدون گارانتی میخواید از بانه بخرید بهترین تی وی :
LED LG 42LB552V
توصیه من خرید این تی وی و بدون گارانتی است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قصد دارید با گارانتی خریداری کنید پلاسما های زیر هم انتخاب خوبی هستند :
PLASMA SAMSUNG 43D450
LG 42pn4500
تشکر.از کدوم سایت بخرم؟من اصفهانم به نظرتون بازم به صرفه که خرید اینترنتی کنم ؟چون خودم اونجا نمیرم
تشکر.از کدوم سایت بخرم؟
سلامی مجدد
اصلا از سایتی خریداری نکنید . اگر قصد دارید بدون گارانتی خریداری کنید حتما باید حضوری برید و تصویر و صدا رو تست کنید .
با این قیمت 1 تا 1.300 و اگر سایز 42 میخواید به ناچار مجبورید فقط پلاسما خریداری کنید .
اکثر تی وی ها سایز 42 و LED حدود قیمت 1.350 هستند و زیر این قیمت اصلا نیست .
اون تی وی اولی 1.380 هست و بدون گارانتی . ولی خیلی تلوزیون خوبی هست . جدید هستش . میتونید به یک فرد مطمئنی از آشناهاتون بگید از بانه براتون تست کنه و بیاره .
ببخشید سلام.فکرکنم اونا که از بانه میارند خودشون تو منزل تست میکنند
ببخشید سلام.فکرکنم اونا که از بانه میارند خودشون تو منزل تست میکنند
میتونید پلاسماهای 42 و خوبی تو این قیمت پیدا کنید .
من خودم با خرید با این قیمت به سایت ها و فروشگاه ها اطمینانی ندارم .
ولی اگر خریدید صدای تلوزیون رو با +50 زیاد و کم کنید تا ببینید بلند گو ها مشکلی نداشته باشند .
یک تصویر کاملا مشکی ، سفید ، سبز ، قرمز ، آبی با paint ویندوز ایجاد کنید و روی فلش بریزید . این تصاویر رو یکی یکی در تلویزیون اجرا کنید . اگر نقطه سیاهی یاسفیدی در تلوزیون مشاهده کردید تلویزیون دارای پیسکل سوخته هست اگر نبود تلوزیون سالم است .
دکمه های اصلی کنترل رو هم تک تک بفشارید و عکس العمل ان را در تی وی ببینید . تا از سالم بودن دکمه ها مطمئن شید .
ببخشید سوال زیاد ÷رسیدم .مثلا اگه کرایه را گفت 300 بازهم به صرف که از اونجا بخرم؟
ببخشید سوال زیاد ÷رسیدم .مثلا اگه کرایه را گفت 300 بازهم به صرف که از اونجا بخرم؟
خیلی فروشگاه هست . به نظرم بانه مارکت و بانه خرید بهترینشون هستند .
بانه خرید گفتگوی چت انلاین داره . از مسئول فروش بپرسید هزینه ارسال فلان تی وی چقدره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.