مشاهده نسخه کامل
: در خواست راهنمایی
peyman_omnia2
09-02-2015, 15:23
سلام دوستان من میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم
میخواستم راهنماییم کنین
پیشینه برنامه نویسیم فورترن رو تو دانشگاه یاد گرفتم
یه مدت گذرا با سی شارپ کار کردم خیلی کم البته
حالا میخوام با اصول کار از ابتدا بیام بالا و بتونم برنامه های کاربردی کد نویسی کنم
و در آینده به سمت برنامه نویسی موبایل هم پیش برم ولی اصولی
حالا میشه یکی بهم بگه که از کدوم زبان برنامه نویسی و کدوم منبع استفاده کنم(ترجیحا کتاب )
shengo_k
10-02-2015, 13:09
سلام دوستان من میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم
میخواستم راهنماییم کنین
پیشینه برنامه نویسیم فورترن رو تو دانشگاه یاد گرفتم
یه مدت گذرا با سی شارپ کار کردم خیلی کم البته
حالا میخوام با اصول کار از ابتدا بیام بالا و بتونم برنامه های کاربردی کد نویسی کنم
و در آینده به سمت برنامه نویسی موبایل هم پیش برم ولی اصولی
حالا میشه یکی بهم بگه که از کدوم زبان برنامه نویسی و کدوم منبع استفاده کنم(ترجیحا کتاب )
دوست عزیز انتخاب یک زبان بستگی به خودتون و هدفی داره که خودتون دارید و از میان همه ی زبان های موجود میتونید انتخاب کنید هر زبان مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن برای مثال شما میتونید با زبان های ++C , C و java , php در هردم محیط ویندوز و لینوکس برنامه نویسی کتید اما با زبان سی شارپ تنها میتونید در محیط ویندوز برنامه سازی کنید(البته قرار هست به زودیnet. اوپن سورس شود تا روی لینوکس نیز استفاده بشه) همچنین میتونید از سی شارپ در apsp.net نیز بهره ببرید شما باید اول مشخص کنید که در چه زمینه ای میخواید فعالیت کنید ویندوز وب گوشی و بسته به نیازتون زبان خودتون رو انتخاب کنید
...موفق باشید...
peyman_omnia2
10-02-2015, 14:13
دوست عزیز انتخاب یک زبان بستگی به خودتون و هدفی داره که خودتون دارید و از میان همه ی زبان های موجود میتونید انتخاب کنید هر زبان مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن برای مثال شما میتونید با زبان های ++C , C و java , php در هردم محیط ویندوز و لینوکس برنامه نویسی کتید اما با زبان سی شارپ تنها میتونید در محیط ویندوز برنامه سازی کنید(البته قرار هست به زودیnet. اوپن سورس شود تا روی لینوکس نیز استفاده بشه) همچنین میتونید از سی شارپ در apsp.net نیز بهره ببرید شما باید اول مشخص کنید که در چه زمینه ای میخواید فعالیت کنید ویندوز وب گوشی و بسته به نیازتون زبان خودتون رو انتخاب کنید
...موفق باشید...
الان بیشتر میخوام vb6 یاد بگیرم
میشه یه کتاب فارسی مناسب معرفی کنید اگه میشه لینک خرید اینترنتی داشته باشه بهتره
خیلی ممنون
Payman_62
11-02-2015, 09:54
سلام.
vb6 خیلی قدیمی شده. مربوط به سال 98 هست. یعنی 17 سال پیش. حتی فروم خود ماکروسافت دیگه پشتیبانیش نمیکنه و تالار vb6 بسته شده.
shengo_k
12-02-2015, 13:00
الان بیشتر میخوام vb6 یاد بگیرم
میشه یه کتاب فارسی مناسب معرفی کنید اگه میشه لینک خرید اینترنتی داشته باشه بهتره
خیلی ممنون
پیشنهاد من یادگیری یکی از زبان های C یا ++C و یا #C هست اگر فقط در محیط ویندوز فعالیت میکنید #C برای شما مناسب تره و از همه زبان ها جدید تر اما اگه بستر فعالیتتون در محیط های لینوکس هم هست زبان های ++C یا C همچنین اگر علاقمند هستید زبان جاوا یکی از قدرتمندترین و کاربردی ترین زبان های دنیاس و بعد از یادگیری میتونید وارد برنامه نویسی آندروید نیز شوید
زبان تون رو انتخاب کنید تا براتون کتاب مناسب رو پیدا کنم
peyman_omnia2
13-02-2015, 12:28
پیشنهاد من یادگیری یکی از زبان های C یا ++C و یا #C هست اگر فقط در محیط ویندوز فعالیت میکنید #C برای شما مناسب تره و از همه زبان ها جدید تر اما اگه بستر فعالیتتون در محیط های لینوکس هم هست زبان های ++C یا C همچنین اگر علاقمند هستید زبان جاوا یکی از قدرتمندترین و کاربردی ترین زبان های دنیاس و بعد از یادگیری میتونید وارد برنامه نویسی آندروید نیز شوید
زبان تون رو انتخاب کنید تا براتون کتاب مناسب رو پیدا کنم
چون c# رو یکم قبلا یاد گرفتم پس همون c# رو یاد میگیرم
قصدم از یادگیری vb6 یادگیری با اصول برنامه نویسی بود چون تو مراحل ابتدایی مشکلی ندارم ولی وقتی رفت تو توابع یکم گیج شدم تو c# البته مربوط به دو سال پیشه این حرفا
حالا برا c# یه کتاب خوب فارسی معرفی کنین خیلی ممنون
----------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه برای کریس مانکی فایر فاکس بخوام اسکریپت نویسی کنم اون با چه زبونیه؟
shengo_k
13-02-2015, 14:24
چون c# رو یکم قبلا یاد گرفتم پس همون c# رو یاد میگیرم
قصدم از یادگیری vb6 یادگیری با اصول برنامه نویسی بود چون تو مراحل ابتدایی مشکلی ندارم ولی وقتی رفت تو توابع یکم گیج شدم تو c# البته مربوط به دو سال پیشه این حرفا
حالا برا c# یه کتاب خوب فارسی معرفی کنین خیلی ممنون
----------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه برای کریس مانکی فایر فاکس بخوام اسکریپت نویسی کنم اون با چه زبونیه؟
بفرمایید دوست عزیز من خودم همه کتاب ها رو از انتشارات پندار پارس تهییه میکنم که واقعا همه ی کتاب هاشون عالی هستن
برای شما که زمینه قبلی هم دارید کتاب های زیر مفید هستند
مرجع آموزشی برنامه نویسی سی شارپ جلد اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-csharp-2010-%D8%AC%D9%84%D8%AF-2/?c=18#.VN3WinaUfMU)
مرجع آموزشی برنامه نویسی سی شارپ جلد دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الگو های طراحی در سی شارپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VN3WvHaUfMU)
کتاب های دیگر مرتبط با سی شارپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک اسکریپت های کریس مانکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.