ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش درایو هارد اکسترنال در My computer

alireza_
09-02-2015, 14:55
سلام
یه هارد سیگیت 500 دارم میزنم به دستگاه وصل میشه حتی تو منجمنت هم میاردش ولی آپ نمیشه ولوم هارد هم اسم نداره نمیتونم بهش اسم بدم .مشکل از کجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
09-02-2015, 15:16
سلام
یه هارد سیگیت 500 دارم میزنم به دستگاه وصل میشه حتی تو منجمنت هم میاردش ولی آپ نمیشه ولوم هارد هم اسم نداره نمیتونم بهش اسم بدم .مشکل از کجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام عکس باز نمیشه....

alireza_
09-02-2015, 18:21
درست شد

:n02:

ata.royalfalcon
09-02-2015, 18:47
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .

این پارتیشن نه تنها Letter ندارد بلکه نوع فایل سیستم آنهم مشخص نیست . پیشنهاد میکنم اول از همه یک Check Disk روی این پارتیشن انجام بدید . البته از آنجایی که این پارتیشن فاقد Letter هست پس نمیتوانید از طریق راست کلیک کردن روی آن پارتیشن و رفتن به قسمت Tools عملیات Error-Checking را انجام بدید . برای Check Disk پارتیشنهایی که Letter ندارند مراحل زیر را انجام بدید .

1. CMD را اجرا کنید و دستور mountvol را تایپ و اینتر بزنید . همانطوریکه در عکس زیر (بعنوان مثال) دیده میشود ، در زیر ولوم فاقد Letter ، جمله *** NO MOUNT POINTS *** نوشته شده .

2. دستور Chkdsk را با سوئیچ f/ برای پارتیشن مورد نظر اجرا کنید . مثال دستور برای ولوم مورد نظر . در تایپ دستورات خیلی دقت کنید در غیر اینصورت خطا خواهد داد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در نهایت اگر مشکل برطرف نشد پیشنهاد میکنم اطلاعات را با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری مثل EaseUS Data Recovery Wizard Professional و ... بازیابی و روی هارد دیسک دیگر ذخیره کنید و سپس مجدداً آنرا فرمت کنید .

alireza_
10-02-2015, 17:40
صاحب هارد میگه روی سیستم مک راحت بالا میاد
چی فکر میکنید در این باره

alireza_
10-02-2015, 17:44
جمله *** NO MOUNT POINTS ***
رو اصلا نمیاره انگار اونجا هم نمیشناسدش

EXTREME
10-02-2015, 18:03
جمله *** NO MOUNT POINTS ***
رو اصلا نمیاره انگار اونجا هم نمیشناسدش

اگه فایل رو نمیتونید فیکس کنید با نرم افزار eases data recovery کل پارتیشن رو ریکاوری کنید....

ata.royalfalcon
10-02-2015, 18:41
صاحب هارد میگه روی سیستم مک راحت بالا میاد
چی فکر میکنید در این باره

خب روی همان مک اطلاعات را در جایی کپی کنید و سپس برگردید به ویندوز و آن پارتیشن را با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .

TS.datarecovery
11-02-2015, 22:31
سلام بهتر است در لینوکس یا مک کپی کنید , و بعد هاردتون رو با نرم افزارهای موجود تست کنید و مجددا فرمت و استفاده کنید

roly20
12-02-2015, 00:34
آقا همون جایی که عکس گذاشتی روش راست کلیک کن به پارتیشنت یه اسم بده بعد می تونی راحت بازش کنی

behnam_tr
12-02-2015, 03:50
آقا همون جایی که عکس گذاشتی روش راست کلیک کن به پارتیشنت یه اسم بده بعد می تونی راحت بازش کنی
تایید میشه حرف دوستمون

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

ata.royalfalcon
12-02-2015, 10:26

تایید میشه حرف دوستمون

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

پست اول را با دقت بیشتری مطالعه کنید . استارتر تاپیک قبلاً سعی کردن که حروف بدهند که امکانپذیر نبوده (نقل و قول زیر) .

ولوم هارد هم اسم نداره نمیتونم بهش اسم بدم

ضمناً علاوه بر اینکه حروف ندارد فایل سیستم آنهم برای ویندوز مشخص نیست .

roly20
12-02-2015, 10:31
پس با این وجود باید از یه نرم افزار پارتیشن بندی استفاده کنید