ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی لپ تاپ LENOVO Y50-70 UHD 4K

Xerxes-I
09-02-2015, 05:28
خب من این لپ تاپو خریدم و طبق قولی که داده بودم یه نقد میذارم.من با 4 گیگ گرافیک،16 گیگ رم و صفحه نمایش 4K خریدم.قیمت هم 3990 بود.سریع بریم سراغ اصل مطلب:n02:متاسفانه به دلیل زمانبر بودن نوشتن مطالب من نمیتونم همه اشو با هم بنویسم.سعی میکنم هر روز یه قسمتی رو بذارم

صفحه نمایش:
صفحه نمایش رو اول مینویسم چون بحث روش زیاده. صفحه نمایش الترا اچ دی هست و توسط شرکت سامسونگ ساخته شده.رنگ ها اشباع و کنتراستش عالیه.اول اینکه برخلاف اونچیزی که تو سایت های ایرانی (مثل دیجی کالا)نوشته شده پنل صفحه نمایش IPS هست نه TN.تاکید میکنم IPS البته صفحه نمایش ورژن فول اچ دی TN هست. من میبینم که تو تالار های مختلف متاسفانه خیلی ها به این سایت ها اعتماد کرده اند و به این خاطر از خریدش منصرف شدند نکته تاسف بار تر اینکه برخی از دوستانی که مشاوره میدند هم به جای استناد به سایت های معتبری مثل notebookcheck به دیجی کالا اعتماد میکنند.:n34:نکته دیگه اینکه تو بعضی جاها به درستی عنوان شده که ریفریش ریت به جای 60 هرتز،48 هرتز هست.صادقانه بخام بگم اصلا و ابدا هیچ تفاوت و محدودیتی مشاهده نکردم.اینو هم بگم که چشم انسان قابلیت تشخیص 12-13 تا عکس متفاوت رو در هر ثانیه داره بدین معنی که اگر 13 تصویر مختلف رو تو یه ثانیه بهتون نشون بدهند شما اونو متحرک میبینید.در ضمن تقریبا 99 درصد فیلم ها بین 25 تا 30 فریم در ثانیه دارند و تو همین درصد دوربین های فیلمبرداری هم با نرخ 30 فریم فیلمبرداری میکنند.در ضمن من یه نسخه کنسرت لینکین پارک با 50 فریم و کیفیت 4k رو باز کردم هیچ گونه لگی مشاهده نشد.درضمن از بازی call of duty :advance warfare هم تا 75 فریم گرفتم بازم لگی در کار نبود.درضمن طبق دیتا شیت شرکت سامسونگ برای صفحه نمایش ریفریش ریت صفحه نمایش 60 هرتز هست و احتمالش هست با آپدیت بایوس(اگه توسط لنوو ارایه بشه) این محدودیت 48 هرتز برطرف بشه هرچند آپدیتی که فعلا رو سایت رسمی لنوو هست این محدودیت رو برطرف نکرده هرچند که همانطوری که گفتم از چشم من کاربر هیچ تفاوتی مشاهده نمیشه.یه نکته دیگه خیلی ها عنوان میکنند که این رزولوشن اونقدر بالاست که عملا بی کاربرده،در جواب این دوستان بگم که بعد از چند روز کارکردن و عادت کردن به این صفحه نمایش اصلا دیگه نمیتونم به لپ تاپ قبلیم که صفحه اچ دی داشت نگاه کنم.درضمن تفاوتش با لپ تاپ های فول اچ دی هم کاملا مشهوده به این معنی که بدون اغراق بعد از عادت کردن به این رزولوشن ،کارکردن با صفحه نمایش فول اچ دی براتون آزار دهنده میشه.آخرین مطلب اینکه صفحه نمایش براق هست و مات نیست ولی به لطف وضوح بالا و روشنایی زیاد صفحه در حضور نور شدید کارکردن باهاش اصلا سخت نیست. امروز عکساشو میذارم بقیه مطالب باشه سر فرصت.در ضمن چون دوربین خوب نداشتم کیفیت عکس ها اصلا خوب نیست صرفا جهت مقایسه زوایای دید میذارم عکسا رو.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم مشخصات صفحه نمایش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن طی روزهای آینده آموزش نحوه تنظیم و مناسب سازی این رزولوشن بر روی ویندوز 8.1 رو قرار میدم چون بدون انجام این تنظیمات در ابتدا آیکون هاتون خیلی خیلی ریز خواهند بود.تا اینجا اگه سوالی در مورد صفحه نمایش بود خوشحال میشم جواب بدم:n16:
آپدیت 1
خب من این پست رو دوباره آپدیت میکنم.
چند تا نکته یادم رفت در مورد صفحه نمایش بگم.اول اینکه در ادامه اون مبحث ریفریش ریت 48 هرتز بگم که همونطوری که میدونید فریم ریت قابل قبول برای انجام بازی بین 25 تا 30 فریم هست که از 48 کمتره پس عملا هیچ محدودیتی برای انجام بازی نخواهید داشت

نحوه تنظیم صفحه نمایش برای رزولوشن 4k برای ویندوز 8.1(ویندوز 7 هم مشابه هست):
1-با کلیک راست بر روی دسکتاپ گزینه personalization رو انتخاب کنید
2-از منو سمت چپ قسمت پایین روی گزینه display کلیک کنید
3- تیک گزینه let me choose one scaling level for all my dispaly رو بزنید
4-روی costome sizing option کلیک کنید
5-تو پنجره ظاهر شده گزینه 300% رو انتخاب کنید و ok رو بزنید(تا همینجا فک کنم دستگیرتون شده باشه با چه هیولایی طرف هستید.)
6-حالا تنظیمات انجام شده رو از زیر apply کنید.ویندوز ازتون میخاد برای ایجاد تغییرات sing out کنید که با انتخاب اون و بازگشت دوباره به ویندوز اندازه ها بسیار مناسب شده اند

دقت کنید که قبل اینکار رزولوشن صفحه نمایش روی 2160*3840 باشه(رو دسکتاپ کلیک راست کنید و بعد از انتخاب گزینه screen resulotion رزولوشن رو روی 3840*2160 بذارید)

آخرین نکته ای که در مورد صفحه نمایش به ذهنم میرسه اینکه که بعد از انجام تغییرات بالا اگر درایورهاتونو هنوز نصب نکرده باشید یک نوار مشکی با ضخامت تقریبا نیم سانت در تمام قسمت پایین صفحه نمایشون ظاهر میشه که قسمتی از نوار پایینی ویندوز هم نشون داده نمیشه.این مشکل با نصب درایور کارت گرافیک intel HD حل میشه پس نگرانش نباشید.

آپدیت 2
تست بازی:
خب تو این فرصت من چند تا بازی مختلف رو روی لپ تاپ تست کردم و نتیجه تست ها رو میذارم اینجا.فریم ریت هر بازی با نرم افزار D3DGear اندازه گرفتم که در قسمت بالایی سمت چپ اسکرین شات ها نشون داده شده.قبل از هر عکس هم رزولوشنش رو مینویسم.به دلیل اینکه تمام بازی ها روی بالاتری تنطیمات انجام شده اند حجم عکس ها زیاده و آپلودشون طول میکشه پس کمی صبور باشید. درضمن به همین دلیل از هر بازی فقط یه اسکرین شات آپلود میکنم..
1- Need for Speed :Rivals.رزولوشن 4k. رنج فریم ریت بین 17 تا 22 بود
لینک دانلود

2- call of duty:advance warfare .رزولوشن فول اچ دی .رنج فریم ریت بین 50 تا 70.از این به بعد عکسا رو تو فایل های زیپ میذارم و لینک دانلودشو میذارم.درضمن خیلی از بازی هایی که با DirectX 11 هم خوانی دارند تو این صفحه به صورت سنترایز شده نشون داده میشند و برای فول اسکرین کردن باید رزولوشن رو به 1080 تغییر بدید.
لینک دانلود
3-farcry4 : رزولوشن فول اچ دی و تنظیمات الترا.نرخ ریت بین 29-34 بود تفریبا.رزولوشن رو از تو بازی رو 1080 بذارید و سنترایز نمیشه
لینک دانلود
با رزولوشن فول اچ دی و تنظینات very high.نرخ فریم ریت بین 38-45 بود تقریبا
لینک دانلود

آپدیت 3
من فعلا همین بازی ها رو امتحان کردم.بازم اگه بازی دیگه امتحان کردم به لیست بالا اضافه میکنم.فعلا در مورد بقیه لپ تاپ مینویسم.
سیستم صوتی:
اگه نبود بحث و حرف حدیث زیاد در مورد صفحه نمایش ترجیح میدادم اینو اول بنویسم.همونطوری که انتظار داشتم سیستم صوتی لپ تاپ به لطف قرار دادن دو بلندگو در طرفین سمت بالا و یک ساب ووفر در زیر که همگی ساخت JBL هستند ونیز پشتیبانی از DOLBY HOME THEATER PLUS یکی از هیجان انگیز ترین امکانات لپ تاپه.صدا بسیار پویا و اکیتیوه.شفافیته قابل ملاحظه ای داره که به نظرم بین لپ تاپ های موجود این سیستم بی رقیبه.در ضمن اگر لپ تاپتونو روی یک سطح صاف مثل میز قرار بدید که ساب ووفر بتونه عملکرد مناسبی داشته باشه به راحتی میتونه فضای یک اتاق سه در چهار رو پر از موسیقی با بلندی مناسب کنید و به بلندگو های خارجی نیازی ندارید.

طراحی:
لپ تاپ به نظرم طراحی جالب و شیک و خاصی داره.بک لایت قرمزش رو که روشن میکنی بر جذابیتش افزوده میشه.اثر انگشت رو سطح بیرونی میمونه که من از یک کیت تمیز کننده 6 هزار تومنی استفاده میکنم که تمیز بمونه.خروجی هوا از فضای بین ال سی دی و لپ تاپ هست.به نظرم لنوو به خاطر در اختیار گذاشتن فضای بیشتر برای خروجی هوا 2 تا فن بکار رفته در لپ تاپ و کمک به زیبایی لپ تاپ همچین کاری رو کرده.ضخامت و وزن لپ تاپ برای یک لپ تاپ گیمینگ به نظرم خیلی خوبه.هر چند که دی وی دی رام فدای این طراحی شده و باید از دی وی دی رام اکسترنال موجود در جعبه استفاده کنید.در صمن قسمت استراحتگاه دست تا بالای قسمت کیبرد از پلاستیک مات جالبی ساخته شده یه نرمی خاصی داره.در صمن فن ها خیلی نرم کار میکنند حتی در هنگام بازی که متوجه چرخششون میشید صداش آزار دهنده نیست.نکته آخر و شاید تنها نکته منفی که من تا الان بهش برخوردم مربوط میشه به پورت های یو اس بی،من اول که لپ تاپو گرفتم پورت های یو اس بی یکم تنگ بودند و وارد و خارج کردن فلش یکم سخت انجام میشد که البته تو این چند روزی که ازشون استفاده کردم خیلی بهتر شده.درضمن کیبردش همون کیبرد معروف لنوو یعنی Accutype هست.بلندی دکمه ها نسبت به سری z لنوو به مقدار خیلی جزیی کمتره که اگه دوتا لپ تاپو کنار هم بذارید متوجهش میشید ولی در عین حال تایپ باهاش خیلی لذت بخشه.کلیپ های تحلیلی یوتیوب رو هم نگاه کنید ازش تعریف شده.

عملکرد سخت افزاری:
خب واقعیتش من نهایت کاری که از لپ تاپ کشیدم بازی بوده و احتمالا خواهد بود:n02: که نتایجشو بالا واستون گذاشتم ولی با توجه به این مشخصات فک نمیکنم ضعف خاصی داشته باشه.درضمن باتوجه به سخت افزار قدرتمندی که داره شارژدهی باتری زیاد نیست برای مرورگری اینترنت با وایفای و با حداکثر روشنایی صفحه حدود 2 ساعت و نیم(کمی بیشتر و کمتر) میتونید روش حساب کنید.اگه بک لایتتون روشن باشه کمتر هم میشه(حدود 10 درصد) واسه یه لپ تاپ گیمینگ فک نمیکنم مشکل خاصی باشه.درضمن مدل من اون 8G SSD رو نداره و هنگام انتقال اطلاعات به لپ تاپ از هارد اکسترنال هم پورت USB2 و هم USB3 سرعت تقریبا 40 مگ رو میدن

فک نمیکنم نکته دیگه ای مونده باشه.سوالی داشتید در خدمتم.

آپدیت 4:
تقریبا 2 روز پیش که داشتم به این لپ تاپ در کنار لپ تاپ قبلیم نگاه میکردم متوجه شدم رنگ زرد (تو برخی از غلظت هاش)یکمی حالت مات داره. بعد از تقریبا 2 روز گوگلینگ یه سری تنظیمات پیدا کردم که با انجامشون رنگ زرد خیلی بهتر میشه.من به اشتراکشون میذارم شما هم اگه تنظیمات بهتری پیدا کردید قرار بدید در ضمن اگه تنظیمات رو انجام دادید نظرتون رو به اشتراک بذارید.ممنون

روش انجام تنظیمات:
1- مطمئن بشید که درایور کارت گرافیک اینتل اچ دی رو به درستی نصب کردید
2- با کلیک راست بر روی دسکتاپ گزینه Grafics Properties رو انتخاب کنید
3-تو پنجره باز شده گزینه display رو بزنید
4-تب color رو انتخاب کنید
5- در تب basic و قسمت color inhancment تنظیمات زیر رو برای هر رنگ انجام بدید

Red
Brightness:-20
Contrast:50
Gamma:1.2

Green
Brightness:-21
Gamma:1.2

Blue:
Brightness:-17
Gamma:1.1

6-حالا تب Advance رو بزنید و مقادیر زیر رو بدهید
Hue:355
Saturation:40

7- دکمه Apply رو بزنید و اخطار داده شده مبنی بر تغییر مشخصات رو اکی کنید

آپدیت 5
خب یه چیزی که منو درگیر خودش کرده بود و وقت نداشتم راجع بهش سرچ کنم این بود که یکی از فرمانهای چند لمسی تاچپد کار نمیکرد(لمس دو انگشتی به جای انجام کلیک راست) که خب به نظر من خیلی کاربردیه.بعد از یکی دو روز گوگلینگ تا اونجایی که من فهمیدم و تو یوتیوب هم سرچ زدم این یکی از مشکلات ویندوز 8.1 (خدا لعنت کنه ویندوز 8.1 رو:n34:) با برخی از تاچپد ها هست(تو لپ تاپ های دل و سامسونگ و یک سری از لپ تاپ های دیگه هم گزارش شده بود) یه سری تنظیمات پیدا کردم که واسه خیلی ها اثر گذار بوده واسه خودمم بگیر-نگیر داره ولی جواب میده معمولا.البته بعضی وقتها به جای یک لمس دو انگشتی باید تا 3 بار این کار رو انجام بدید.من تنظیماتو میذارم هرکی انجام داد نتیجه اشو به اشتراک بذاره لطفا.در ضمن اگه کسی رو لپ تاپ سیستم عامل دیگه بخصوص ویندوز 7 ریخته ببینه کار میکنه یا نه؟
1- اول برنامه مطمئن بشید که تنظیمات چند لمسی تون درست هست یا نه؟برای اینکار مسیر زیر رو دنبال کنی
controlpanel>mouse>device setting tab>setting>multi finger tab>two finger tab
حالا تیک گزینه enable clicking رو بزنید و اکی کنید.امتحان کنید اگه هنوز درست نشده تغییرات زیر رو داخل ریجستری ویندوزتون انجام بدید
2-دکمه ویندوز و R رو به صورت هم زمان بزنید تا Run ویندوز بالا بیاد.دستور regedit زو بزنید و اکی کنید.
3- تو پنجره باز شده از منوی سمت چپ مسیر زیر رو انتخاب کنید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Synaptics\SynTP\TouchPa dPS2

4- برای پارامترهای مشخص شده در زیر مقادیر زیر را تعیین کنید(دقت کنید اسم پارامترها دقیقا همین باشه)برای تغییر مقدار هر پارامتر اونو انخاب کنید و کلیک راست بزنید و گزینه modify رو انتخاب کنید

2FingerTapAction =2

MultiFingerTapFlags =3

3FingerTapAction =4

3FingerTapPluginActionID =0

در ضمن اگر جلوی دو پارامتر زیر عبارت یا مقداری بود کلا پاک کنید.
2FingerTapPluginID

3FingerTapPluginID
5-اگر از درستی مرحله قبل مطمئن هستید پنجره رو ببندید و لپ تاپ رو ریستارت کنید

آپدیت 6
سایت لنوو رو که داشتم چک میکردم متوجه شدم که اخیرا یه آپدیت بایوس جدید اومده واسه لپ تاپ.لینک درایور های مربوط به لپ تاپ رو میذارم
آپدیت بایوس حدود 4 مگه.دانلود کنید و فایل رو اجرا کنید خودش لپ تاپو ریستارت میکنه وقتی دوباره بالا بیاد عملیات نصب انجام میشه.در ضمن حتما لپ تاپ به برق وصل باشه یا شارژش بالای 30% باشه.طی عملیات نصب نه لپ تاپ رو ببنیدید نه خاموش کنید نه یو اس بی بزنید،کلا هیچکاری نکنید:n02:.درضمن فن ها بشدت و با سروصدای زیاد شروع میکنه به کارکردن به طوری که صداش ممکنه تا 3 تا خونه اونورتر بره:n08: خوشبختانه نصبش یکی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه پس نگران نباشید.نصب که شد دوباره لپ تاپ ریستارت میشه.درضمن این آپدیت که اون مسئله 48 هرتز صفحه نمایش رو برطرف نکرده.موفق باشید

kalantarahura
09-02-2015, 08:47
سلام. ممنون که نقد و نظرات خودتون رو در اختیار ما قرار میدیم. سوا من درباره صفحه نمایش است:شما میگین که تمام نسخه های 4k این لپتاپ IPS هستند؟روی کارتن لپتاپ یا جای دیگه نزده IPS؟ممنون

supermax15
09-02-2015, 11:35
بنظرم 4k واسه بازی کردن بدرد نمیخوره فقط باعث افت فریم میشه
ولی واسه فیلم دیدن و کارهای گرافیکی فوق العادست
خودم صفحه براق رو بیشتر میپسندم انگار خیلی روشن تر وباکیفیت ترن

bahadorgamer
09-02-2015, 13:32
عزیز 4K رو که واسه بازیکن کردن رو این لپ تاپ نذاشتن.این 4K بودن خیلی مزیت های دیگه داره برای اونایی که کارهای طراحی یا ادیت تصویر انجام میدن یا اونایی که محیط بیشتری برای کار میخوان یا اونایی که کیفیت تصویر خیلی براشون مهمه.چه اجباری بازی 4K اجرا کنین؟ با تنظیم رزولوشن این مشکل حل میشه و این لپ تاپ قادره اکثر بازی هارو تو رزولوشن 1080 به خوبی اجرا کنه که با توجه به 15.6 اینچ بودن نمایشگر کیفیت خیلی خوبی خواهد داشت.

Xerxes-I
09-02-2015, 15:09
سلام. ممنون که نقد و نظرات خودتون رو در اختیار ما قرار میدیم. سوا من درباره صفحه نمایش است:شما میگین که تمام نسخه های 4k این لپتاپ IPS هستند؟روی کارتن لپتاپ یا جای دیگه نزده IPS؟ممنون
سلام این حرف من نیست.سایت notebookcheck که معتیر ترین سایت نقد لپ تاپ هم هست همینو میگه
در ضمن فک میکنم از عکس هایی که گذاشتم معلوم باشه دیگه.در ضمن رو کارتن فقط مشخصات کلی رو نوشته واسه من زده display:15.6" UHD LED.همین

Public Enemy
09-02-2015, 16:38

عزیز 4K رو که واسه بازیکن کردن رو این لپ تاپ نذاشتن.این 4K بودن خیلی مزیت های دیگه داره برای اونایی که کارهای طراحی یا ادیت تصویر انجام میدن یا اونایی که محیط بیشتری برای کار میخوان یا اونایی که کیفیت تصویر خیلی براشون مهمه.چه اجباری بازی 4K اجرا کنین؟ با تنظیم رزولوشن این مشکل حل میشه و این لپ تاپ قادره اکثر بازی هارو تو رزولوشن 1080 به خوبی اجرا کنه که با توجه به 15.6 اینچ بودن نمایشگر کیفیت خیلی خوبی خواهد داشت.

دوست عزیز وقتی به شما یه لپ تاپ گیمینگ با صفحه نمایش 4k می دن ، شما انتظار داری با اون لپ تاپ در رزولوشن 4k بازی کنی .
وقتی هم به شما یه لپ تاپ صنعتی با رزولوشن 4k میدن ، انتظار دارین کارهای طراحی و صنعتی رو در رزولوشن 4k اجرا کنی .

در واقع این حرکت شرکت هایی مثل msi و lenovo برای استفاده از رزولوشن 4k بیشتر جذب مشتری و بالا بردن فروش هستش تا چیز دیگه .
لپ تاپ های ATIV سامسونگ هم هستند که از صفحه نمایش نزدیک به 4K یعنی QHD+ استفاده می کنند . اما سحت افزار متعادلی دارند . پس چرا سامسونگ نیومده لپ تاپ گیمینگ بزنه با این صفحه نمایش ؟ چرا شما مجبورین همراه یه صفحه نمایش 4k ، یه لپ تاپ گیمینگ بخرین ؟ اینجاست که بحث flagship یا همون پرچم داران پیش میاد .

در حقیقت همون طور که همه میدونن این صفحه نمایش ها نمی تونن کاربرد خاصی داشته باشن و حالت گول زنندگی دارند :

1- اگر برای بازی بخواین که با این صفحه نمایش با رزولوشن بالا مجبورین در بازی ها رزولوشن رو کاهش بدین تا بتونین بازی کنین .
اینجا یه سوال پیش میاد آدم بره یه صفحه نمایش با رزولوشن 4K تهیه کنه بعد بشینه FHD بازی کنه ؟ خنده دار نیست ؟

2 - اگر بخواین از عینک های سه بعدی استفاد کنین برای بازی ، با این فریم ریت پایین قطعا آسیب زیادی به چشمتون وارد می شه .
قبلا در ارتباط با آسیب های عینک های سه بعدی در صفحه نمایش های زیر 100 هرتز صحبت شده ، حال 48 هرتز که جای خود دارد
این نکته رو مد نظر داشته باشین ممکنه شما به شخصه نخواین از عینک های سه بعدی برای بازی استفاده کنین . اما این روزها استفاده از عینک های سه بعدی کم کم در بازی ها داره فراگیر میشه و اکثر بازی ها با قابلیت اجرای سه بعدی ارایه میشه .

3 - اگر برای طراحی بخواین
الف : اگر واقعا هدف طراحی باشه ، طرف سعی می کنه تا حد امکان از صفحه نمایش های بزرگتر استفاده کنه . لذا خرید 15.6 در برابر لپ تاپ های 17.3 منطقی به نظر نمیاد
ب : کسی که واقعا بخواد برای طراحی این گونه لپ تاپ هارو خریداری کنه ، به وزنش هم توجه می کنه . در این وضعیت خرید ATIV های سامسونگ با رزولوشن QHD+ و وزن 1.5 کیلو منطقی تر هستش .
پ : قبلا صفحه نمایش ها با رزولوشن 120 هرتز بررسی شدند و تاثیرش در روان بودن تصاویر و سایر منابع بررسی شدند . اگر هدف طراحی باشه میرن سراغ صفحه نمایش با رفرش ریت بالاتر

--------------------------

واقعا اگر بخواین منطقی فکر کنین ، 98 % افرادی که این لپ تاپ هارو خریداری می کنند گیمر ها هستند و شاید 2 % افرادی باشند که برای طراحی به این لپ تاپ نیاز داشته باشند اونهم قطعا این لپ تاپ رو می زارن برای انتخاب چندمشون ! ( چند تا تاپیک مشاوره خرید لپ تاپ برای کارهای صنعتی و طراحی داشتیم ؟ چند تاشون y50-70 با صفحه 4k رو انتخاب کردن ؟ یه آمار هم توی سایت های همسایه بگیرین )

اما تاثیری که واقعا این رزولوشن داره ، جذب بیشتر خریداره همین و بس !
msi و لنوو هم تا زمانی که ببینن این لپ تاپ ها براشون فروش داره میان لپ تاپ هاشونو با این رزولوشن به بازار ارایه می کنند . مهم نیست کاربرد این رزولوشن چی باشه . مهم اینه که به خاطر یه لپ تاپ گیمینگ با منحصر به فرد ترین تجهیزات ، هزینه بیشتری رو متقبل بشین و بالعکس ، برای یه صفحه نمایش مناسب برای کارتون ، مجبور شین منحصر ترین لپ تاپ هارو خریداری کنین . چیزی که این وسط اهمیت داره سود شرکت هست نه کاربرد سحت افزار ها :n01: تجربه بارها این مسایل رو ثابت کرده ، مانند به کار گیری برخی پورت ها در لپ تاپ ها که بعدا کنار گذاشته شدند ، مثل express card slot که اوایل خیلی فراگیر بود و الان فقط یه اسم ازش مونده . اون زمان هم در ارتباط با مزیت های اسلات express card صحبت می کردند که الان دیگه شاید تک و توک توی لپ تاپ ها ببینیم .

راستی اصلا چرا راه دور بریم ؟ صفحه نمایش های سه بعدی لپ تاپ کجا رفتن ؟ :n06:

چند مدت که تب و تاب 4k بخوابه و شرکت حسابی سودشو کرد ، خودشون میان لپ تاپ های صنعتی و مخصوص طراحی رو به این رزولوشن مجهز می کنند

aghazadeh_hastam
09-02-2015, 16:45
مجبور نيستي تو رزوليشن 4k بازي كني كه . gtx 970 هم نميتونه خوب فريم بده تو 4k چه برسه به اين لپ تاپ .

Public Enemy
09-02-2015, 16:50
مجبور نيستي تو رزوليشن 4k بازي كني كه . gtx 970 هم نميتونه خوب فريم بده تو 4k چه برسه به اين لپ تاپ .

دوست عزیز اگر اینجوری فکر کنیم منم می تونم ادعا کنم : مجبور نیستی لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k خریداری کنی :n06:
آدم چیزی رو که خریداری کنه انتظار داره حداکثر بهره رو ازش بگیره . لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k گرفتی ، انتظار داری با رزولوشن 4k بازی کنی

supermax15
09-02-2015, 17:00
دوست عزیز وقتی به شما یه لپ تاپ گیمینگ با صفحه نمایش 4k می دن ، شما انتظار داری با اون لپ تاپ در رزولوشن 4k بازی کنی .
وقتی هم به شما یه لپ تاپ صنعتی با رزولوشن 4k میدن ، انتظار دارین کارهای طراحی و صنعتی رو در رزولوشن 4k اجرا کنی .

در واقع این حرکت شرکت هایی مثل msi و lenovo برای استفاده از رزولوشن 4k بیشتر جذب مشتری و بالا بردن فروش هستش تا چیز دیگه .
لپ تاپ های ATIV سامسونگ هم هستند که از صفحه نمایش نزدیک به 4K یعنی QHD+ استفاده می کنند . اما سحت افزار متعادلی دارند . پس چرا سامسونگ نیومده لپ تاپ گیمینگ بزنه با این صفحه نمایش ؟ چرا شما مجبورین همراه یه صفحه نمایش 4k ، یه لپ تاپ گیمینگ بخرین ؟ اینجاست که بحث flagship یا همون پرچم داران پیش میاد .

در حقیقت همون طور که همه میدونن این صفحه نمایش ها نمی تونن کاربرد خاصی داشته باشن و حالت گول زنندگی دارند :

1- اگر برای بازی بخواین که با این صفحه نمایش با رزولوشن بالا مجبورین در بازی ها رزولوشن رو کاهش بدین تا بتونین بازی کنین .
اینجا یه سوال پیش میاد آدم بره یه صفحه نمایش با رزولوشن 4K تهیه کنه بعد بشینه FHD بازی کنه ؟ خنده دار نیست ؟

2 - اگر بخواین از عینک های سه بعدی استفاد کنین برای بازی ، با این فریم ریت پایین قطعا آسیب زیادی به چشمتون وارد می شه .
قبلا در ارتباط با آسیب های عینک های سه بعدی در صفحه نمایش های زیر 100 هرتز صحبت شده ، حال 48 هرتز که جای خود دارد
این نکته رو مد نظر داشته باشین ممکنه شما به شخصه نخواین از عینک های سه بعدی برای بازی استفاده کنین . اما این روزها استفاده از عینک های سه بعدی کم کم در بازی ها داره فراگیر میشه و اکثر بازی ها با قابلیت اجرای سه بعدی ارایه میشه .

3 - اگر برای طراحی بخواین
الف : اگر واقعا هدف طراحی باشه ، طرف سعی می کنه تا حد امکان از صفحه نمایش های بزرگتر استفاده کنه . لذا خرید 15.6 در برابر لپ تاپ های 17.3 منطقی به نظر نمیاد
ب : کسی که واقعا بخواد برای طراحی این گونه لپ تاپ هارو خریداری کنه ، به وزنش هم توجه می کنه . در این وضعیت خرید ATIV های سامسونگ با رزولوشن QHD+ و وزن 1.5 کیلو منطقی تر هستش .
پ : قبلا صفحه نمایش ها با رزولوشن 120 هرتز بررسی شدند و تاثیرش در روان بودن تصاویر و سایر منابع بررسی شدند . اگر هدف طراحی باشه میرن سراغ صفحه نمایش با رفرش ریت بالاتر

--------------------------

واقعا اگر بخواین منطقی فکر کنین ، 98 % افرادی که این لپ تاپ هارو خریداری می کنند گیمر ها هستند و شاید 2 % افرادی باشند که برای طراحی به این لپ تاپ نیاز داشته باشند اونهم قطعا این لپ تاپ رو می زارن برای انتخاب چندمشون ! ( چند تا تاپیک مشاوره خرید لپ تاپ برای کارهای صنعتی و طراحی داشتیم ؟ چند تاشون y50-70 با صفحه 4k رو انتخاب کردن ؟ یه آمار هم توی سایت های همسایه بگیرین )

اما تاثیری که واقعا این رزولوشن داره ، جذب بیشتر خریداره همین و بس !
msi و لنوو هم تا زمانی که ببینن این لپ تاپ ها براشون فروش داره میان لپ تاپ هاشونو با این رزولوشن به بازار ارایه می کنند . مهم نیست کاربرد این رزولوشن چی باشه . مهم اینه که به خاطر یه لپ تاپ گیمینگ با منحصر به فرد ترین تجهیزات ، هزینه بیشتری رو متقبل بشین و بالعکس ، برای یه صفحه نمایش مناسب برای کارتون ، مجبور شین منحصر ترین لپ تاپ هارو خریداری کنین . چیزی که این وسط اهمیت داره سود شرکت هست نه کاربرد سحت افزار ها :n01: تجربه بارها این مسایل رو ثابت کرده ، مانند به کار گیری برخی پورت ها در لپ تاپ ها که بعدا کنار گذاشته شدند ، مثل express card slot که اوایل خیلی فراگیر بود و الان فقط یه اسم ازش مونده . اون زمان هم در ارتباط با مزیت های اسلات express card صحبت می کردند که الان دیگه شاید تک و توک توی لپ تاپ ها ببینیم .

راستی اصلا چرا راه دور بریم ؟ صفحه نمایش های سه بعدی لپ تاپ کجا رفتن ؟ :n06:

چند مدت که تب و تاب 4k بخوابه و شرکت حسابی سودشو کرد ، خودشون میان لپ تاپ های صنعتی و مخصوص طراحی رو به این رزولوشن مجهز می کنند
این لبتاب توی دیجی کالا زده هم مخصوص بازی و هم کاربری مالتی‌مدیا
یعنی 1080 باهاش بازی میکنی
2160p باهاش فیلم میبینی و کارهای گرافیکی انجام میدی

4k بنظرم مناسب ترین رزولوشن برای لبتاپ های 15.6 اینچی هست چون تراکم پیکسل حدود 280 رو میاره که خیلی مناسب هست و چشم انسان میتونه خوب متوجه بشه و با نزدیک شده ب صفحه هیچ پیکسلی دیده نمیشه
ولی تا 3 4 سال دیگه همه لبتاپ ها 4k ب بالا میشن همون طور ک گوشی های و تبلت ها دارن میشن

aghazadeh_hastam
09-02-2015, 17:27
دوست عزیز اگر اینجوری فکر کنیم منم می تونم ادعا کنم : مجبور نیستی لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k خریداری کنی :n06:
آدم چیزی رو که خریداری کنه انتظار داره حداکثر بهره رو ازش بگیره . لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k گرفتی ، انتظار داری با رزولوشن 4k بازی کنی اون 4k رو ميتوني تو جاهاي ديگه مثل وبگردي و كار با نرم افزارهاي گرافيكي استفاده كني. شما حتما مك بود با رزوليشن 2k ميخري ميخواي باهاش بازي كني اونم با اون گرافيك مجتمع cpu :n08:

Xerxes-I
09-02-2015, 18:35
آدم چیزی رو که خریداری کنه انتظار داره حداکثر بهره رو ازش بگیره . لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k گرفتی ، انتظار داری با رزولوشن 4k بازی کنی
من پست هاتو خوندم اما دقیقا نفهمیدم به چی داری اعتراض میکنی.ببنید کار سه بعدی همونقدر که 48 هرتز بده 60 هرتز هم بده.بعدشم من نمیفهم چه اشکالی داره پول یه لپ تاپ فول اچ دی رو به یه لپ تاپ 4k بدیم؟خوشبختانه با وجود سخت افزار فوق العاده که این لپ تاپ داره اصلا در مقایسه با لپ تاپ های دیگه گرون نیست.به نظرم تا بالای 6 تومن هیچ رقیبی نداره.اینکه میگی "لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k گرفتی ، انتظار داری با رزولوشن 4k بازی کنی" به شخصه قبول میکنم اگر شما لپ تاپ گیمینگی معرفی کنید که با این قیمت و همین صفحه نمایش توانایی بازی تو این رزولوشن رو داشته باشه.اگه نمیشناسید بذارید ما جزو گمراهانی باشیم که لپ تاپ 4k میخرند اما با رزولوشن فول اچ دی بازی میکنند.

Public Enemy
09-02-2015, 19:21
من پست هاتو خوندم اما دقیقا نفهمیدم به چی داری اعتراض میکنی.ببنید کار سه بعدی همونقدر که 48 هرتز بده 60 هرتز هم بده.بعدشم من نمیفهم چه اشکالی داره پول یه لپ تاپ فول اچ دی رو به یه لپ تاپ 4k بدیم؟خوشبختانه با وجود سخت افزار فوق العاده که این لپ تاپ داره اصلا در مقایسه با لپ تاپ های دیگه گرون نیست.به نظرم تا بالای 6 تومن هیچ رقیبی نداره.اینکه میگی "لپ تاپ گیمینگ با صفحه 4k گرفتی ، انتظار داری با رزولوشن 4k بازی کنی" به شخصه قبول میکنم اگر شما لپ تاپ گیمینگی معرفی کنید که با این قیمت و همین صفحه نمایش توانایی بازی تو این رزولوشن رو داشته باشه.اگه نمیشناسید بذارید ما جزو گمراهانی باشیم که لپ تاپ 4k میخرند اما با رزولوشن فول اچ دی بازی میکنند.

دوست عزیز هدف اعتراض به چیزی نیست . بلکه اشاره به نکات قبل از خرید هستش .
به هر حال آدم باید قبل از خرید یه سری نکات رو مد نظر داشته باشه . به عنوان مثال آدم اگر یه لپ تاپ اپل خریداری می کنه ، باید بدونه چه چیزهایی در قبال خرید اپل به دست میاره و چه چیزهایی رو از دست میده یا با محدودیت روبرو میشه .

شما وقتی دارین y5070 رو خریداری می کنین ، این نکات رو مد نظر داشته باشین که :
1 - در قبال رزولوشن بالاتر ، صفحه نمایش با روشنایی کمتر نسبت به مدل های بازار خریداری می کنین .
2 - در قبال رزولوشن بالاتر ، مجبورین اینگونه به حودتون بقبولونین که بازی هارو قراره در رزولوشن پایینتر اجرا کنین !
3 - در قبال رزولوشن بالاتر ، مجبورین اینگونه به خودتون بقبولونین که برخی کاربران این لپ تاپ رو برای کارهای طراحی استفاده می کنند . اما کسی این لپ تاپ رو برای اینگونه استفاده ها انتخاب نمی کنه و قطعا شما هم قصدتون از خرید این لپ تاپ طراحی نبوده

قرار نیست کسی از چیزی دفاع و یا از اون اعتراض کنه . هدف اشاره به برخی نکات و سوالاتی هستش که بعدا خریداران پیش خودشون پیش میاد . به شخصه بارها دیدم که کاربران اعتراض می کنند که چرا خیلی از نکات قبل از خرید گفته نمیشه و باعث شده توی خریدشون به اشتباه بیفتند . بنده اشاره به نکاتی کردم و دیگران اینگونه توجیه کردند که با این مشکل اینگونه کنار میایم ، اینجور می کنیم و ... . در آخر وظیفه خریدار هستش که این نکات رو بخونه و تجزیه و تحلیل کنه و ببینه آیا در قبال چشم پوشی از برخی مدل ها ، آیا انتخابش به صرفه بوده یا خیر

Xerxes-I
10-02-2015, 23:31
دوست عزیز هدف اعتراض به چیزی نیست . بلکه اشاره به نکات قبل از خرید هستش .
به هر حال آدم باید قبل از خرید یه سری نکات رو مد نظر داشته باشه . به عنوان مثال آدم اگر یه لپ تاپ اپل خریداری می کنه ، باید بدونه چه چیزهایی در قبال خرید اپل به دست میاره و چه چیزهایی رو از دست میده یا با محدودیت روبرو میشه .

شما وقتی دارین y5070 رو خریداری می کنین ، این نکات رو مد نظر داشته باشین که :
1 - در قبال رزولوشن بالاتر ، صفحه نمایش با روشنایی کمتر نسبت به مدل های بازار خریداری می کنین .
2 - در قبال رزولوشن بالاتر ، مجبورین اینگونه به حودتون بقبولونین که بازی هارو قراره در رزولوشن پایینتر اجرا کنین !
3 - در قبال رزولوشن بالاتر ، مجبورین اینگونه به خودتون بقبولونین که برخی کاربران این لپ تاپ رو برای کارهای طراحی استفاده می کنند . اما کسی این لپ تاپ رو برای اینگونه استفاده ها انتخاب نمی کنه و قطعا شما هم قصدتون از خرید این لپ تاپ طراحی نبوده

قرار نیست کسی از چیزی دفاع و یا از اون اعتراض کنه . هدف اشاره به برخی نکات و سوالاتی هستش که بعدا خریداران پیش خودشون پیش میاد . به شخصه بارها دیدم که کاربران اعتراض می کنند که چرا خیلی از نکات قبل از خرید گفته نمیشه و باعث شده توی خریدشون به اشتباه بیفتند . بنده اشاره به نکاتی کردم و دیگران اینگونه توجیه کردند که با این مشکل اینگونه کنار میایم ، اینجور می کنیم و ... . در آخر وظیفه خریدار هستش که این نکات رو بخونه و تجزیه و تحلیل کنه و ببینه آیا در قبال چشم پوشی از برخی مدل ها ، آیا انتخابش به صرفه بوده یا خیر
دوست عزیز ممنون که توجه میکنید منم یه چیزی بگم که حدود یک سال و خورده ای پیش میخواستم لپ تاپمو عوض کنم اونموقع lenovo e531 رو انتخاب کرده بودم (که البته چون ورژن با صفحه فول اچ دی داخل ایران نیومد و اینقدر دیر اومد که کانفیگش قدیمی شده بود نتونستم بخرم)که یادمه تو تالار "مشاوره خرید لپ تاپ" یه بحثی رو راه انداختیم که شما اومدید و میگفتید z500 رو پیشنهاد میدادید در حالیکه تو سایت notebookcheck نوشته بود روشناییش کمه (زیر حد استاندارد 200 شمع) ولی شما گفتید که "تو کلوپ z500 نگاه کنید ملت راضین" و قبول نداشتید روشنایش کمه حالا واسه من سواله که این صفحه نمایش طبق اطلاعات سامسونگ از صفحه نمایش 270 شمع و طبق تست های notebookcheck حدود 254 شمع روشنایی داره یعنی تقریبا به میزان قابل ملاحظه ای روشنایش بیشتر از استانداره ولی شما میگید روشنایش کمه؟ :n04: اگه منظورتون در مقایسه با لپ تاپ هایی هست که بالای 300 شمع روشنایی دارند هم به نظر من روشنایی خیلی زیاد نه تنها باعث خالی شدن سریعتر باتری میشه بلکه چشم رو هم اذیت میکنه.الان حدود یه هفته هست با لپ تاپ کار میکنم میتونم تضمین کنم که روشناییش اصلا و ابدا کم نیست

منظورتون از به خودمون بقبولونبم رو هم نمیفهمم واقعا:n36: به شخصه کاری ندارم که کی با لپ تاپ طراحی انجام میده یا نمیده.من میخوام با لپ تاپ بازی کنم،فیلم ببینم و موسیقی گوش کنم.با این لپ تاپ میتونم همه این کار ها رو تو حداکثر کیفیت انجام بدم.همین

aliano
11-02-2015, 14:18
من این لپ تاپ رو دقیقاً با مشخصات ذکر شده در پست اول تاپیک خریدم.همه چیز به نظرم عالیه به جز دو مورد در مورد صفحه نمایش:

1-رنگ زرد رو این صفحه نمایش نمی تونه خوب نشون بده!من الان شکلکهای p30world رو به رنگ زرد خردلی تیره می بینم!یا مثلاً رنگ زرد در نرم افزارهای آفیس و Paint بیشتر شبیه سبزه تا زرد!

2-صفحه براق این لپ تاپ باعث انعکاس میشه.مثلاً اگر دارید فیلمی می بینید که قسمتهای تاریک و شب توش زیاده کاملاً تصویر خودتون یا هر منبع نوری که در اطراف دارید رو در صفحه نمایش می بینید!البته مزیت صفحه براق نسبت به مات کیفیت بهتر رنگها و تصاویره.با این حال در محیط تاریک این مشکل پیش نمیاد.در واقع تماشای فیلم توی محیط تاریک با این لپ تاپ یک تجربه ی لذت بخش هم خواهد بود.

مزیتهاش هم که وزن مناسبش،طراحی خوب،اسپیکرهای فوق العاده و صفحه کلید خیلی خوب هست.در مجموع اگر با این دو مشکل بالا می تونید کنار بیایید دستگاه بسیار خوبیه از نظر من.

رزولوشن رو هم من آوردم روی full hd تا مشکل کوچیک بودن منوهای نرم افزارها برام حل بشه.

Xerxes-I
11-02-2015, 20:23
من این لپ تاپ رو دقیقاً با مشخصات ذکر شده در پست اول تاپیک خریدم.همه چیز به نظرم عالیه به جز دو مورد در مورد صفحه نمایش:

1-رنگ زرد رو این صفحه نمایش نمی تونه خوب نشون بده!من الان شکلکهای p30world رو به رنگ زرد خردلی تیره می بینم!یا مثلاً رنگ زرد در نرم افزارهای آفیس و Paint بیشتر شبیه سبزه تا زرد!

2-صفحه براق این لپ تاپ باعث انعکاس میشه.مثلاً اگر دارید فیلمی می بینید که قسمتهای تاریک و شب توش زیاده کاملاً تصویر خودتون یا هر منبع نوری که در اطراف دارید رو در صفحه نمایش می بینید!البته مزیت صفحه براق نسبت به مات کیفیت بهتر رنگها و تصاویره.با این حال در محیط تاریک این مشکل پیش نمیاد.در واقع تماشای فیلم توی محیط تاریک با این لپ تاپ یک تجربه ی لذت بخش هم خواهد بود.

مزیتهاش هم که وزن مناسبش،طراحی خوب،اسپیکرهای فوق العاده و صفحه کلید خیلی خوب هست.در مجموع اگر با این دو مشکل بالا می تونید کنار بیایید دستگاه بسیار خوبیه از نظر من.

رزولوشن رو هم من آوردم روی full hd تا مشکل کوچیک بودن منوهای نرم افزارها برام حل بشه.

منم دو روز پیش متوجه اون مشکل رنگ زرد شدم خوشبختانه مشکلی نیست که برطرف نشه.من الان پست اولمو دوباره آپدیت میکنم(آپدیت 4) اگه طبق اون تنظیمات رو انجام بدین مشکل برطرف میشه.نتیجه انجام تنظیماتتون رو به اشتراک بذارید.درضمن یه سوال :میخواستم نظرتو در مورد میزان روشنایی صفحه نمایش بدونم.روشناییش کمه ؟خوبه ولی اگه بیشتر بود بهتر میشد و یا اینکه کاملا کافیه؟کدوم یکی از این 3تا؟یه سوال دیگه اینکه واسه شما هم پورت یو اس بی اول یکم تنگ بود یا مال من اینطوری بود؟

aliano
11-02-2015, 22:47
من متاسفانه نمی تونم تنظیمات Graphic properties رو تغییر بدم.نمیدونم مشکلش چیه:

نور صفحه نمایش به نظرم خوبه و کم نیست.معمولاً با نور ماکزیمم مشکل انعکاس هم بهتر می شه.در مورد پورت های یو اس به نظر منم تنگه و یکم سخت جا می ره.

SaeidBa
12-02-2015, 14:17
سلام

این مطلب در مورد ریفرش ریت حتما مطالعه بکنید...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا استارتر تاپیک اگه ممکنه در مورد صفحه نمایش بیشتر بنویسید ، مثلا مقایسه بکنید با یه لپتاپ تو همین رنج

ضمنا این ویدئو هم فکر میکنم خیلی خیلی کمکتون بکنه ( کمکمون ! ) --- 1 دقیقست توصیه میکنم حتما حتما ببینید :

Xerxes-I
12-02-2015, 15:58
سلام

این مطلب در مورد ریفرش ریت حتما مطالعه بکنید...

ضمنا استارتر تاپیک اگه ممکنه در مورد صفحه نمایش بیشتر بنویسید ، مثلا مقایسه بکنید با یه لپتاپ تو همین رنج

ضمنا این ویدئو هم فکر میکنم خیلی خیلی کمکتون بکنه ( کمکمون ! ) --- 1 دقیقست توصیه میکنم حتما حتما ببینید :

ممنون بخاطر مطالبی که به اشتراک گذاشتید.واسه کالیبریشن صفحه نمایش من تنظیمات زیادی رو دیدم تو اینترنت و واسه من اون بهترین بود البته تنظیماتی که شما ویدیو رو قرار دادید هم رو انجام دادم تنظیمات خوبیه.در مورد صفحه نمایش هم من تا جاییکه میتونستم نوشتم.در حال حاضر هم با asus n56 هم اتاقیم مقایسه میکنم تصویرش شفافیت بهتری داره و طبیعی تره.

SaeidBa
12-02-2015, 17:31
ممنون بخاطر مطالبی که به اشتراک گذاشتید.واسه کالیبریشن صفحه نمایش من تنظیمات زیادی رو دیدم تو اینترنت و واسه من اون بهترین بود البته تنظیماتی که شما ویدیو رو قرار دادید هم رو انجام دادم تنظیمات خوبیه.در مورد صفحه نمایش هم من تا جاییکه میتونستم نوشتم.در حال حاضر هم با asus n56 هم اتاقیم مقایسه میکنم تصویرش شفافیت بهتری داره و طبیعی تره.

خواهش میکنم

لطفا اگه ممکنه یک مقایسه بین ایندو بزارید ،

مقایسه ساده مثل همون عکس هایی که تو ویدئو مشخص بود ( بین y50 & surface ) ممنون

a_bayan
13-02-2015, 11:36
گر بخواین از عینک های سه بعدی استفاد کنین برای بازی ، با این فریم ریت پایین قطعا آسیب زیادی به چشمتون وارد می شه .

قبلا در ارتباط با آسیب های عینک های سه بعدی در صفحه نمایش های زیر 100 هرتز صحبت شده ، حال 48 هرتز که جای خ ود دارد

سلام دوست عزیز این مورد رو که ذکر کردین یکم نگران شدم چون زیاد از عینک 3d استفاده میکنم...خواستم اگ زحمتی نیست آدرس جایی که در این مورد توضیح داده رو بهم بدین.ممنون

Xerxes-I
13-02-2015, 14:37
خواهش میکنم

لطفا اگه ممکنه یک مقایسه بین ایندو بزارید ،

مقایسه ساده مثل همون عکس هایی که تو ویدئو مشخص بود ( بین y50 & surface ) ممنون
متاسفانه من دوربین خوب ندارم که عکس خوب بگیرم.surface چی هست؟تبلت مایکروسافت؟

aidinjuve
18-02-2015, 21:40
دوستان منم امروز این لپ تاپ رو خریدم.این اولین لپ تاپیه که دارم حالا شاید تجربه ام کافی نباشه ولی به نظر من این مدل واقعا محشره.صفحه که به نظرم عالیه به علاوه من مشکل کوچیکیه آیکن ها تو 4k رو ندارم.الان سه تا مشکل میبینم یکی همون تنگ بودن پورت هاس یکی کیبردش که جای حرفای فارسیش قاطیه مثلا به جای د زده ی یا به جای ذ زده لا!این یکم تایپ فارسی دو سخت کرده.آخریش هم حس میکنم باطری در اون حدی که تعریف کردن نیست.
حالا من یکم بیشتر کار میکنم و شناختم ازش بیشتر میشه.در کنارش سعی میکنم با n550jk بابام هم مقایسش کنم

Xerxes-I
25-02-2015, 10:56
دوستانی که لپ تاپو دارند لطفا بگن که از درایور های تاچ پد تونستند درایور مربوط به ELAN رو نصب کنند؟من که میخام نصب کنم همه اش خطا میده.میگه این ورژن مناسب دستگاه شما نیست.سی دی درایور خود لپ تاپ ویندوز 8.1 بود.منم ویندوز 8.1 نسخه پروفشنال(64 بیتی) رو نصب کردم.آخرین آپدیت رو هم از سایت لنوو گرفتم بازم نصب نمیشه:n13:.نظر شما؟در ضمن اگه ممکنه چک کنید ببنید برای شما لمس دو انگشتی (بجای کلیک راست) برای باز کردن منوی فایل ها کار میکنه یا نه؟کسی ویندوز 7 رو این لپ تاپ نصب کرده؟

Public Enemy
25-02-2015, 11:18
دوستانی که لپ تاپو دارند لطفا بگن که از درایور های تاچ پد تونستند درایور مربوط به ELAN رو نصب کنند؟من که میخام نصب کنم همه اش خطا میده.میگه این ورژن مناسب دستگاه شما نیست.سی دی درایور خود لپ تاپ ویندوز 8.1 بود.منم ویندوز 8.1 نسخه پروفشنال(64 بیتی) رو نصب کردم.آخرین آپدیت رو هم از سایت لنوو گرفتم بازم نصب نمیشه:n13:.نظر شما؟در ضمن اگه ممکنه چک کنید ببنید برای شما لمس دو انگشتی (بجای کلیک راست) برای باز کردن منوی فایل ها کار میکنه یا نه؟کسی ویندوز 7 رو این لپ تاپ نصب کرده؟

elan برای windows 8.1 درایور نداره . درایور elan برای windows 8.1 به صورت inbox هستش

* نکته : به طور کلی درایور elan به صورت inbox درون ویندوز هستش . اما ممکنه lenovo برای برخی لپ تاپ ها درایور جداگانه برای برخی لپ تاپ ها زده باشه . بهتره یه بار خودتون چک کنین .
در صورتی که اینستالر رو به صورت اتوماتیک اجرا کرده باشین یه پوشه c:/drivers ساخته میشه . پس از پیدا کردن پوشه درایور های تاچ پد و انتخاب پوشه elan ، اگر محتویاتش وجود داشت و پوشه خالی از درایور نبود ، درایور برای شما موجوده

Xerxes-I
25-02-2015, 13:41
elan برای windows 8.1 درایور نداره . درایور elan برای windows 8.1 به صورت inbox هستش

* نکته : به طور کلی درایور elan به صورت inbox درون ویندوز هستش . اما ممکنه lenovo برای برخی لپ تاپ ها درایور جداگانه برای برخی لپ تاپ ها زده باشه . بهتره یه بار خودتون چک کنین .
در صورتی که اینستالر رو به صورت اتوماتیک اجرا کرده باشین یه پوشه c:/drivers ساخته میشه . پس از پیدا کردن پوشه درایور های تاچ پد و انتخاب پوشه elan ، اگر محتویاتش وجود داشت و پوشه خالی از درایور نبود ، درایور برای شما موجوده
آره پوشه هست ولی داخلش یه فایل setup هست که اون نصب نمیشه.در ضمن داخل پوشه تاچ پد سه تا فولدر هست.یکی سیناپتیک یکی elan و یکی هم alps. به غیر از اینا یه فایل text هم هست که توش نوشته باید داخل پوشه ها بری و فایل ها رو نصب کنی.

aidinjuve
26-02-2015, 21:31
دوست عزیز من همه ی درایور های داخل سی دی رو نصب کردم اما فکر کنم این elan نصب نشده چون هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنه.در ضمن لمس دو انگشتی هم برای من کار نمیکنه.

Xerxes-I
27-02-2015, 10:31
دوست عزیز من همه ی درایور های داخل سی دی رو نصب کردم اما فکر کنم این elan نصب نشده چون هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنه.در ضمن لمس دو انگشتی هم برای من کار نمیکنه.

من یه سری تنظیمات پیدا کردم.پست اولمو آپدیت میکنم.تو هم انجامشون بده نتیجه رو به منم اعلام کن.مرسی

aidinjuve
27-02-2015, 17:13
xerxes-I عزیز (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) من Lenovo pointing device رو پیدا نمیکنم.سرچ که میکنم نمیاد.حتی تو این آدرس هم نیست:
از جای خاصی باید بگیرمش؟
یه سوال,شما میتونی nfs rivals رو تو رزولوشن 1080 لود کنی؟من اگه رزولوشن رو 1080 کنم هیچ دکمه ای تو بازی کار نمیکنه!حتما باید تو 4k بازی شه.شما میدونید مشکل چیه؟
ویرایش:مشکل رزولوشن حل شد ولی در کل من با بعضی بازی ها مشکل سوییچ نشدن کارت گرافیک دارم.مثلا gta iv eflc نمیتونه کارت گرافیکی جیفرس رو شناسایی کنه و با اینتل لود میشه.
راستی دوستان نظرم رو راجع به اولین بازی ای که تو این لپ تاپ انجام دادم میگم: همین ریوالز تو رزولوشن 1080 و تمام تنظیمات تو ultra به بهترین شکل ممکن اجرا شد.متاسفانه ابزاری نداشتم که فریم ریت رو اندازه بگیرم اما فکر کنم این بازی تو این تنظیمات نتونه این لپ تاپ رو حتی یه لحظه به فریم زیر 48 بیاره!امیدوارم بتونه همچین کاری رو با gta v بکنه.

Xerxes-I
28-02-2015, 04:11
xerxes-I عزیز (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) من Lenovo pointing device رو پیدا نمیکنم.سرچ که میکنم نمیاد.حتی تو این آدرس هم نیست:
از جای خاصی باید بگیرمش؟
یه سوال,شما میتونی nfs rivals رو تو رزولوشن 1080 لود کنی؟من اگه رزولوشن رو 1080 کنم هیچ دکمه ای تو بازی کار نمیکنه!حتما باید تو 4k بازی شه.شما میدونید مشکل چیه؟
ویرایش:مشکل رزولوشن حل شد ولی در کل من با بعضی بازی ها مشکل سوییچ نشدن کارت گرافیک دارم.مثلا gta iv eflc نمیتونه کارت گرافیکی جیفرس رو شناسایی کنه و با اینتل لود میشه.
راستی دوستان نظرم رو راجع به اولین بازی ای که تو این لپ تاپ انجام دادم میگم: همین ریوالز تو رزولوشن 1080 و تمام تنظیمات تو ultra به بهترین شکل ممکن اجرا شد.متاسفانه ابزاری نداشتم که فریم ریت رو اندازه بگیرم اما فکر کنم این بازی تو این تنظیمات نتونه این لپ تاپ رو حتی یه لحظه به فریم زیر 48 بیاره!امیدوارم بتونه همچین کاری رو با gta v بکنه.
از مسیر زیر برو.
control panel>mouse
ادامه اش هم همونه.در مورد اون مشکل سوییچ بین کارتها چیزی به نظرم نمیرسه.من فقط همون درایور های سی دی خودشو نصب کردم و درایور کارت گرافیکشو آپدیت کردم.یه سوال؟موقعی که درایور نصب میکردی بعد از پایان نصب هر درایور لپ تاپ رو ریستارت میکردی؟

aidinjuve
28-02-2015, 18:19
الان رفتم دانشگاه و لپتاپ مونده خونه دوشنبه ميام تهران و نتيجه ي موس رو بهت ميگم
واسه نصب درايورا كلا سه بار ري استارت كردم كه دو بارش براي درايور گرافيك اينتل و انويديا بود اما بعدش جفتشونو پاك كردم و آپديتشون كردم.

Xerxes-I
01-03-2015, 00:59
الان رفتم دانشگاه و لپتاپ مونده خونه دوشنبه ميام تهران و نتيجه ي موس رو بهت ميگم
واسه نصب درايورا كلا سه بار ري استارت كردم كه دو بارش براي درايور گرافيك اينتل و انويديا بود اما بعدش جفتشونو پاك كردم و آپديتشون كردم.
احتمالا مشکل از همین نصب نشدن درست درایورها باشه.هر موقع درایور نصب میکنی باید لپ تاپ رو ریستارت کنی.حداقل زمانیکه خود درایورها ازت میخان باید اینکار رو انجام بدی.

edris ty
21-03-2015, 21:09
سلام به همه
دادا Xerxes-I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنونم بایت ایجاد این تاپیک و این که تجربیاتتو بدون تعصب برای لنوو Y5070 گفتی
دادا من خودم بین همین لنوو وای 5070 الترا اچ دی و ایسوس n550jk موندم
به نظره خودت و بدون تعصب کدوم؟
این لنوو وای 5070 اولترا اچ دی شو و با رم 8 چند میتونم گیر بیارم؟
کیفیت صفحه الترا اچ دیش خوبه واقعا فیلم یا بازی توش اجرا میکنی حال میده؟:D
اگه همین لپتابو با کیفیت اولترا اچ دی بگیرم کیفیت صفحه ش واقعا خوبه؟ افتی چیزی نداره؟ صفحش به n550jk میرسه؟ نیاز به تعویض نداره صفحه اولترا اچ دیش؟ مثلا اگه بده بدیم عوض کنن که بعید میدونم گیر بیاد صفحه دیگه برای تعویض
تو بازی های سنگین لگ و مگ تو گرافیک های که نمیزنه؟ چه بازی هایی و با چه گرافیکی روش اجرا کردی؟؟؟
راستی از نظر سیستم خنک کننده ش چی خوبه زیاد لپتاب داغ نمیکنه بعضیا میکن خیلیییی داغ میکنه راسته؟؟
دادا کلا بین اینو ایسوس کدوم ممنونم
شرمنده سوالا زیاد شد واقعا گیج شدم نیمخوام پولی که به سختی گیر اومده رو راحت هدر بدم و پشیمون شم با تشکر

kaarman
22-03-2015, 13:02
با سلام
بنده دقیقا همین مدل لپتاپ شما رو گرفتم. مشکلی که دارم اینه که مثلا واسه بعضی نرم افزارا صفحه ای که میاره خیلی کوچیکه. مثلا خواستم یه بازی نصب کنم صفحه ای که میاره تا بازی رو نصب کنی خیلی کوچیکه و گزینه هاش جا نمیشن و مثلا نمیشه گزینه نصب رو انتخاب کرد.
من اون آپدیت 1 رو که نوشتید اجرا کردم ولی فایده ای نداشت. هرچند من این مشکلو ندارم ینی آیکن های صفحه و همه چیز اندازش مناسبه و فقط اون قضیه اذیت میکنه که گفتم. بنظرتون چطور حلش کنم.

Xerxes-I
23-03-2015, 02:53
سلام به همه
دادا Xerxes-I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنونم بایت ایجاد این تاپیک و این که تجربیاتتو بدون تعصب برای لنوو Y5070 گفتی
دادا من خودم بین همین لنوو وای 5070 الترا اچ دی و ایسوس n550jk موندم
به نظره خودت و بدون تعصب کدوم؟
این لنوو وای 5070 اولترا اچ دی شو و با رم 8 چند میتونم گیر بیارم؟
کیفیت صفحه الترا اچ دیش خوبه واقعا فیلم یا بازی توش اجرا میکنی حال میده؟:D
اگه همین لپتابو با کیفیت اولترا اچ دی بگیرم کیفیت صفحه ش واقعا خوبه؟ افتی چیزی نداره؟ صفحش به n550jk میرسه؟ نیاز به تعویض نداره صفحه اولترا اچ دیش؟ مثلا اگه بده بدیم عوض کنن که بعید میدونم گیر بیاد صفحه دیگه برای تعویض
تو بازی های سنگین لگ و مگ تو گرافیک های که نمیزنه؟ چه بازی هایی و با چه گرافیکی روش اجرا کردی؟؟؟
راستی از نظر سیستم خنک کننده ش چی خوبه زیاد لپتاب داغ نمیکنه بعضیا میکن خیلیییی داغ میکنه راسته؟؟
دادا کلا بین اینو ایسوس کدوم ممنونم
شرمنده سوالا زیاد شد واقعا گیج شدم نیمخوام پولی که به سختی گیر اومده رو راحت هدر بدم و پشیمون شم با تشکر

سلام عزیز.خواهش میکنم.فک کنم با رم 8 یه 250 تومنی اروزنتر باشه.حدود 3750 اینا حالا یه 20-30 تومنی بالا و پایین.در مورد صفحه الترا اچ دی بدون تعصب بخوام بگم واقعا فوق العاده هست.تصویرش خیلی شفافه.خداییش هرکی میبینه تعریف میکنه.اون مدل ایسوس رو من ندیدم اما n56 رو مقایسه کردم یه سروگردن بالاتره.منظورت از تعویض صفحه نمایش چیه؟ریفرش ریت 48؟یا بخاطر رزولوشن بالا؟
لگ و اینا که اصلا تو کارش نیست.سنگین ترین بازیها رو هم امتحان کردم.البته رزولوشنش رو از داخل بازی روی فول اچ دی گذاشتم.در مورد داغ کردن بگم که نمیدونم دوستان چه بازیهایی رو امتحان کردن که داغ کرده من تا 2 ساعت و نیم چشت سرم هم need for speed و call of duty رو روی آخرین تنظیمات اجرا کردم فقط قسمت سمت چپ کیبرد یکم گرم میشه که اصلا آزار ذهنده نیست البته قسمت زیرLED هم داغ میشه که اون بذلیل اینکه خروجی هوای گرم از اون قسمته و با توجه به ضخامتش به نظرم خیلی قابل قبوله.
امیدوارم جواب سوالاتو داده باشم.سوال ذیگه بود در خدمتم.در ضمن در مورد راهنمایی برای انتخاب بگم که هر کدوم رو دلت باهاش هست انتخاب کن.بهترین لپ تاپ واس هر کسی اونیکه که ازش بیشتر لذت ببره.من فقط میتونم بگم اگه اینو انتخاب کنی اصلا پشیمون نمیشی.

Xerxes-I
23-03-2015, 02:57
با سلام
بنده دقیقا همین مدل لپتاپ شما رو گرفتم. مشکلی که دارم اینه که مثلا واسه بعضی نرم افزارا صفحه ای که میاره خیلی کوچیکه. مثلا خواستم یه بازی نصب کنم صفحه ای که میاره تا بازی رو نصب کنی خیلی کوچیکه و گزینه هاش جا نمیشن و مثلا نمیشه گزینه نصب رو انتخاب کرد.
من اون آپدیت 1 رو که نوشتید اجرا کردم ولی فایده ای نداشت. هرچند من این مشکلو ندارم ینی آیکن های صفحه و همه چیز اندازش مناسبه و فقط اون قضیه اذیت میکنه که گفتم. بنظرتون چطور حلش کنم.
سلام.سال نو مبارک.منم با بعضی از نرم افزار ها همچین مشکلی دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم.مثل مدیا پلیر و VLC.فک کنم ویندوز 10 بیاد تمام اینا حل بشه.راستی شما تونستید فرمان لمس دو انگشتی بجای کلیک راست تاچپدتون رو درست کنید؟

edris ty
23-03-2015, 10:31
سلام عزیز.خواهش میکنم.فک کنم با رم 8 یه 250 تومنی اروزنتر باشه.حدود 3750 اینا حالا یه 20-30 تومنی بالا و پایین.در مورد صفحه الترا اچ دی بدون تعصب بخوام بگم واقعا فوق العاده هست.تصویرش خیلی شفافه.خداییش هرکی میبینه تعریف میکنه.اون مدل ایسوس رو من ندیدم اما n56 رو مقایسه کردم یه سروگردن بالاتره.منظورت از تعویض صفحه نمایش چیه؟ریفرش ریت 48؟یا بخاطر رزولوشن بالا؟
لگ و اینا که اصلا تو کارش نیست.سنگین ترین بازیها رو هم امتحان کردم.البته رزولوشنش رو از داخل بازی روی فول اچ دی گذاشتم.در مورد داغ کردن بگم که نمیدونم دوستان چه بازیهایی رو امتحان کردن که داغ کرده من تا 2 ساعت و نیم چشت سرم هم need for speed و call of duty رو روی آخرین تنظیمات اجرا کردم فقط قسمت سمت چپ کیبرد یکم گرم میشه که اصلا آزار ذهنده نیست البته قسمت زیرLED هم داغ میشه که اون بذلیل اینکه خروجی هوای گرم از اون قسمته و با توجه به ضخامتش به نظرم خیلی قابل قبوله.
امیدوارم جواب سوالاتو داده باشم.سوال ذیگه بود در خدمتم.در ضمن در مورد راهنمایی برای انتخاب بگم که هر کدوم رو دلت باهاش هست انتخاب کن.بهترین لپ تاپ واس هر کسی اونیکه که ازش بیشتر لذت ببره.من فقط میتونم بگم اگه اینو انتخاب کنی اصلا پشیمون نمیشی.
خیلی نوکرم دادا
میدونی چیه؟ خیلی از این لنوو خوشم اومده هم هیکلش هم نازکیش
فقط شکم تو این کیفیت صفحش بود
یه سوال من الان هر کدوم از این مدلای وای 5070 که صفحه شون اولترا اچ دی باشه رو بگیرم پنلش ips دیگه؟ کلا همشون با کیفیتن؟
راستی مقاومت و جنس بدنش چطوره؟ احساس میکنی یه جنس گرون دسته؟
دادا کلا هرچی ازش میدونی ار خوبیا و بدیاشو و نکته هاشو میگی؟ دمت گرم:n12:
راستی عیدتون مبارک

Public Enemy
23-03-2015, 19:01
خیلی نوکرم دادا
یه سوال من الان هر کدوم از این مدلای وای 5070 که صفحه شون اولترا اچ دی باشه رو بگیرم پنلش ips دیگه؟ کلا همشون با کیفیتن؟
راستی عیدتون مبارک

همشون IPS نیستن . توی بازار با پنل های مختلف و حتی مانیتور های ساحت شرکت های مختلف پیدا میشه .

Public Enemy
23-03-2015, 19:05
سلام.سال نو مبارک.منم با بعضی از نرم افزار ها همچین مشکلی دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم.مثل مدیا پلیر و VLC.فک کنم ویندوز 10 بیاد تمام اینا حل بشه.راستی شما تونستید فرمان لمس دو انگشتی بجای کلیک راست تاچپدتون رو درست کنید؟

اگر تاچ پدتون synaptics هست که می تونین از نرم افزار two finger scroll استفاده کنین نیاز به تغییرات registry هم نیست .
برای Elan فکر کنم برخی دوستان مشکلشون رو با نصب نرم افزار های مربوط به تاچ پد های asus حل کردند

Xerxes-I
24-03-2015, 01:50
خیلی نوکرم دادا
راستی عیدتون مبارک
ببین من رنگ مشکیش رو گرفتم خداییش خیلی خوشگله و با کلاسه(البته فک میکنم فقط همین رنگو داره).تا اونجاییکه که من میدونم اگه مال کارخونه الترا اچ دی باشه حتما پنلش ips و ساخت سامسونگ هست و بعید میدونم تو جای دیگه عوض کرده باشن ولی رزولوشن های دیگه رو شرکت های دیگه میزنند.از زاویه دیدش چک کن.مال من حتی تو فاصله 2-3 متری با زاویه 160 درجه هم کاملا صفحه اش معلومه
مقاومتش خوبه تنها مشکلی که داره با بعضی از نرم افزار هاست که برای این رزولوشن بهینه نشده اند.مثلا دکمه های مدیا پلیر خیلی کوچیکه.

Xerxes-I
24-03-2015, 01:54
اگر تاچ پدتون synaptics هست که می تونین از نرم افزار two finger scroll استفاده کنین نیاز به تغییرات registry هم نیست .
برای Elan فکر کنم برخی دوستان مشکلشون رو با نصب نرم افزار های مربوط به تاچ پد های asus حل کردند

من اون برنامه ایسوس رو امتحان کردم جواب نداد.یعنی اصلا نصب نشد

edris ty
24-03-2015, 02:43
ببین من رنگ مشکیش رو گرفتم خداییش خیلی خوشگله و با کلاسه(البته فک میکنم فقط همین رنگو داره).تا اونجاییکه که من میدونم اگه مال کارخونه الترا اچ دی باشه حتما پنلش ips و ساخت سامسونگ هست و بعید میدونم تو جای دیگه عوض کرده باشن ولی رزولوشن های دیگه رو شرکت های دیگه میزنند.از زاویه دیدش چک کن.مال من حتی تو فاصله 2-3 متری با زاویه 160 درجه هم کاملا صفحه اش معلومه
مقاومتش خوبه تنها مشکلی که داره با بعضی از نرم افزار هاست که برای این رزولوشن بهینه نشده اند.مثلا دکمه های مدیا پلیر خیلی کوچیکه.

مرسی اگه رزولوشنو بیاریم رو فول اچ دی درس نمیشه؟
به نظرت تو ویندوز 10 این مشکل برا الترا اچ دی ها برطرف میشه؟

Xerxes-I
27-03-2015, 01:38
مرسی اگه رزولوشنو بیاریم رو فول اچ دی درس نمیشه؟
به نظرت تو ویندوز 10 این مشکل برا الترا اچ دی ها برطرف میشه؟
چرا بهتر میشه اما بگم کلا برنامه های پرکاربرد اینطوری نمیشن مثلا نرم افزار آفیس و یا مرورگرها و اینا.تا جاییکه به کاربرد من مربوط میشه محدودیت خاصی واسم ایجاد نشده.فک نمیکنم به ویندوز ربط داشته باشه،به نظرم توسعه دهنده های نرم افزاری باید پا به پای پیشرفت پیش بیان

edris ty
27-03-2015, 01:47
چرا بهتر میشه اما بگم کلا برنامه های پرکاربرد اینطوری نمیشن مثلا نرم افزار آفیس و یا مرورگرها و اینا.تا جاییکه به کاربرد من مربوط میشه محدودیت خاصی واسم ایجاد نشده.فک نمیکنم به ویندوز ربط داشته باشه،به نظرم توسعه دهنده های نرم افزاری باید پا به پای پیشرفت پیش بیان
مرسی
راستی میگم این داغ کردنو که میگن خیلی جوش میاره راسته؟؟؟
چه ظعفایی به جز جا موندن اثر انگشت و ریز بودن بعضی از ایکونا و عمیق بودن رنگ زرد داره
دادا میتونی منو تو یاهو ادد کنی؟

Xerxes-I
27-03-2015, 16:01
جوش میاره؟؟؟
:n04: نه اصلا جوش نمیاره.من تا ۲ ساعت و نیم نید فور اسپید بازی کردم روی تنظیمات آخر و رزولوشن ۱۰۸۰ اصلا داغ هم زیاد نشد چه برسه به جوش آوردن.تستهای دماییش تو اینترنت هست دیگه.
رنگ زردش عمیق نیست،ماته،البته تو برخی از غلظت هاش،مثلا زرد لیمویی،با اونذتنظیماتی که قبلا گفتم بهتر میشه،
بجز اینایی که گفتی من به مشکل دیگه ای برنخوردم ،درضمن خیلی وقته که یاهوو مسنجر ندارم

edris ty
27-03-2015, 19:29
جوش میاره؟؟؟
:n04: نه اصلا جوش نمیاره.من تا ۲ ساعت و نیم نید فور اسپید بازی کردم روی تنظیمات آخر و رزولوشن ۱۰۸۰ اصلا داغ هم زیاد نشد چه برسه به جوش آوردن.تستهای دماییش تو اینترنت هست دیگه.
رنگ زردش عمیق نیست،ماته،البته تو برخی از غلظت هاش،مثلا زرد لیمویی،با اونذتنظیماتی که قبلا گفتم بهتر میشه،
بجز اینایی که گفتی من به مشکل دیگه ای برنخوردم ،درضمن خیلی وقته که یاهوو مسنجر ندارم
ممنون
داداش
اگه مشکلی نیس میشه یه راهی رو برای ارتباط بگی؟ مثلا شماره بدم وایبری چیزی؟
ممنون

reza021120
01-04-2015, 14:43
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم از اونایی که y5070 دارن
یکی اینکه لپ تاپمو وقتی خاموش میکنم نزدیک دو دقیقه فنش میره رو دور تند
و اینه وقتی لپ تاپو موقع بازی مثل AW به شارژر وصل میکنم دمای cpu به 90 هم میرسه ولی وقتی با شارژر وصل نیست به 70 هم نمیرسه...
خواستم ببینم این دو مورد عادیه؟

Xerxes-I
03-04-2015, 23:10
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم از اونایی که y5070 دارن
یکی اینکه لپ تاپمو وقتی خاموش میکنم نزدیک دو دقیقه فنش میره رو دور تند
و اینه وقتی لپ تاپو موقع بازی مثل AW به شارژر وصل میکنم دمای cpu به 90 هم میرسه ولی وقتی با شارژر وصل نیست به 70 هم نمیرسه...
خواستم ببینم این دو مورد عادیه؟
یعنی همیشه موقع خاموش کردن میره رو دور تند یا مثلا وقتی که خیلی باهاش بازی کردی و زیاد داغ شده اینطوری میشه؟مال من اینطوری نمیشه.روشن شدن و خاموش شدنش کلا زیر 20 ثانیه است.شایدم کمتر.من همه تنظیمات رو میذارم تا آخر روی رزولوشن 1080 که بازی میکنم داغ نمیشه به اون صورت که بخواد قبل خاموش شدن تا 2 دقیقه اول فنش کارکنه بعد خاموش بشه.در ضمن من روی pes امتحان کردم موقعی که به شارژ وصل نیست یه جورایی لگ داره برای همین کلا روی باتری باهاش بازی نمیکنم فک میکنم واسه طول عمر باتری هم بهتر باشه.حالا شما بگو با چه نرم افزاری دما اندازه گرفتی و بعد از چه مدت دما اینقدر شد تا منم امتحان کنم و بگم

rznrz06
04-04-2015, 01:34
درود
حدود مهر 93 لپتاپ
TOSHIBA Satellite P50T-B 4K
رو با 1 ترابایت هارد هیبریدی از آمازون خریدم 7400.
فقط میتونم بگم معرکه هستش.
توانایی پخش فیلم 4K تا 60 هرتز رو داره.و فعلاً اجرای بازی 4K تا 10 فریم در ثانیه رو داره،تا آپدیت بشه.
فقط دنبال یه برنامه بکاپ گیری ارجینال هستم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XPERIA Z3

reza021120
04-04-2015, 10:49
یعنی همیشه موقع خاموش کردن میره رو دور تند یا مثلا وقتی که خیلی باهاش بازی کردی و زیاد داغ شده اینطوری میشه؟مال من اینطوری نمیشه.روشن شدن و خاموش شدنش کلا زیر 20 ثانیه است.شایدم کمتر.من همه تنظیمات رو میذارم تا آخر روی رزولوشن 1080 که بازی میکنم داغ نمیشه به اون صورت که بخواد قبل خاموش شدن تا 2 دقیقه اول فنش کارکنه بعد خاموش بشه.در ضمن من روی pes امتحان کردم موقعی که به شارژ وصل نیست یه جورایی لگ داره برای همین کلا روی باتری باهاش بازی نمیکنم فک میکنم واسه طول عمر باتری هم بهتر باشه.حالا شما بگو با چه نرم افزاری دما اندازه گرفتی و بعد از چه مدت دما اینقدر شد تا منم امتحان کنم و بگم
همیشه موقع خاموش شدن صدای فنش متناوب زیاد و کم میشه.
راستش من لپ تاپو با ویندوز اورجینال خریدم.
کلی برنامه ی بدرد نخور با یه پسوند لنوو هم روشه
این دما رو هم که گفتم از روی همون برنامه خوندم.lenovo setting
فک کنم مربوط به همون برنامه ها باشه
چون یه power manager داره که وقتی از تو تسک منیجر میبندمش کلا صدای فن دستگاه در نمیاد...مگه موقع بازی.

Xerxes-I
05-04-2015, 15:28
همیشه موقع خاموش شدن صدای فنش متناوب زیاد و کم میشه.
راستش من لپ تاپو با ویندوز اورجینال خریدم.
کلی برنامه ی بدرد نخور با یه پسوند لنوو هم روشه
این دما رو هم که گفتم از روی همون برنامه خوندم.lenovo setting
فک کنم مربوط به همون برنامه ها باشه
چون یه power manager داره که وقتی از تو تسک منیجر میبندمش کلا صدای فن دستگاه در نمیاد...مگه موقع بازی.
نه مال من اینطوری نیست اصلا.کلا صدای فنش در نمیاد.بازی هم که میکنم میتونم بفهمم روشن شده ولی صداش آزار دهنده نیست.من ویندوز خودم ریختم،از این برنامه ها هم ندارم.رو دی وی دی خود لپ تاپ یه انرژی منیجر بود اونو نصب کردم که اتفاقا چیز خوبیه.میتونی تنظیم کنی باتری که به یه درصدی رسید بعدش به طور مستقیم از برق شهر استفاده کنه.همین.یه بک آپ بگیر بعد اون برنامه ها رو حذف کن ببین درست میشه یا نه؟

Xerxes-I
07-04-2015, 05:13
یه آپدیت بایوس اومده واسه لپ تاپ من پست اولمو آپدیت میکنم(آپدیت 6) که اگه کسی وقت نکرد تا آخر تاپیک رو بخونه بی نصیب نمونه.توضیحاتشم اونجا میدم.

eiadohk
19-04-2015, 02:26

آقا خیلی از نظرات شما و سایر دوستان تو این تاپیک استفاده کردم، ممنون
فقط یه سوال الان من چطوری میتونم بفهمم پنل نمایشگر لپتاپم چیه؟
مدل UHD رو گرفتم ولی نمیدونم IPS ئه یا نه !!!

Xerxes-I
21-04-2015, 16:06
آقا خیلی از نظرات شما و سایر دوستان تو این تاپیک استفاده کردم، ممنون
فقط یه سوال الان من چطوری میتونم بفهمم پنل نمایشگر لپتاپم چیه؟
مدل UHD رو گرفتم ولی نمیدونم IPS ئه یا نه !!!
خواهش.والا از لحاظ فنی که نمیدونم که چطور میشه فهمید.زاویه دید صفحه نمایش از اطراف یا از بالا چطوره؟وقتی از خیلی کنار بهش نگاه میکنی یه بخش هاییش رو خاکستری میبینی یا نه؟

rznrz06
21-04-2015, 18:36
درود
عزیزان این لپتاپ لنوو 4K رو یکی از دوستان میخواد بخره.
ولی نمیدونیم کجا داره؟
اگه کسی آدرس و تلفن داره بده؟
کدوم مدلش بهتره؟ قیمت؟

XPERIA Z3

Xerxes-I
22-04-2015, 02:40
[QUOTE=rznrz06;8605532]درود
عزیزان این لپتاپ لنوو 4K رو یکی از دوستان میخواد بخره.
ولی نمیدونیم کجا داره؟
اگه کسی آدرس و تلفن داره بده؟
کدوم مدلش بهتره؟ قیمت؟

XPERIA Z3[/QUOTE
بین میدون ولیعصر و چهارراه طالقانی،نبش خیابون دمشق،پاساژ ایران من چند بار تبلت و لپ تاپ و اینا گرفتم اونجا از لحاظ قیمتی نسبت به پایتخت و بازار رضا بهتر بوده،

rznrz06
24-04-2015, 15:30
تو پاساژ ایران که هیچکس نداره.
اگه کسی میدونه آدرس و تلفن بده.

XPERIA Z3

Xerxes-I
25-04-2015, 16:27
تو پاساژ ایران که هیچکس نداره.
اگه کسی میدونه آدرس و تلفن بده.

XPERIA Z3
فک کنم از قبل عید یکم کم پیدا شده،یه پیشنهاد دارم،اونموقع که من گرفتم کانفیگ با ۵۱۲ گیگ ssd اصلا تو بازار نبود،الان اومده مثل اینکه،قیمتش باید ۴۴۰۰ باشه،اون کانفیگو پیدا کنی شاهکاره

rznrz06
25-04-2015, 17:04
فک کنم از قبل عید یکم کم پیدا شده،یه پیشنهاد دارم،اونموقع که من گرفتم کانفیگ با ۵۱۲ گیگ ssd اصلا تو بازار نبود،الان اومده مثل اینکه،قیمتش باید ۴۴۰۰ باشه،اون کانفیگو پیدا کنی شاهکاره
من یکی از آشناهام میخواد.
ولی 1 ترابایت هیبریدی میخواد.
اونوقت اینا همه درایو اکسترنال هستش؟
با درایو میفروشن یا باید درایو بلوری رو جدا بخریم؟
ممنون

XPERIA Z3

supermax15
27-04-2015, 23:53
اقا این صفحه براق اذیت کننده نیس ؟
هر جور نگاه میکنم میبینم این لبتاپ واقعا ارزش خرید داره

Xerxes-I
30-04-2015, 11:30
اقا این صفحه براق اذیت کننده نیس ؟
هر جور نگاه میکنم میبینم این لبتاپ واقعا ارزش خرید داره
ببین صفحه براق باعث شده شفافیت تصویر کاهش پیدا نکنه،خوشبختانه روشنایی صفحه نمایش هم به اندازه ای هست که در صورت تابش نور بشه باهاش کارکرد

alisun
02-06-2015, 13:17
با سلام به Xerxes-I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
میخواستم بدونم کار کردن با صفحه 4k سخت نیست؟چون من با نرم افزارهای مهندسی کار میکنم به مشکل بر نمیخورم؟

Xerxes-I
04-06-2015, 17:16
با سلام به Xerxes-I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
میخواستم بدونم کار کردن با صفحه 4k سخت نیست؟چون من با نرم افزارهای مهندسی کار میکنم به مشکل بر نمیخورم؟
عزیز فک کنم بستگی به نرم افزار داره،من خودم با matlab و hysys کار مییکنم مشکلی نداره

Xathura
22-06-2015, 07:24
دوستان من خودم این لپ تاپ رو تهیه کردم دو هفته پیش(کارت گرافیک مدل GTX 960m) از دیجیکالاو مشکلاتی که داشت براتون می نویسم،
1. رفرش ریت مانیتور بر روی 48Hz قفل شده، که تو سینماتیک بازی ها به شدت دچار اسکرین تیرینگ میشه (حتی با روشن گذاشتن Vertical Sync)
2. رنگ زرد صفحه نمایش رو تمام مدل های 4K به سبزی میزنه و بسیار رنگ های مرده ای تولید میکنه (مشکل Mustardish Yellow)
3. کارت شبکه وایرلس مدل Intel Dual AC3160 دارای مشکلای فراوانی با پروتوکل 802.11n هست، دائم قطع و وصل میشه و مشکل آنتن داره.(Intel Wireless Dual AC3160 Problem)
4. فن دستگاه قبل از آپدیت BIOS صدای نا هنجاری میده که تو مکان خلوت آزار دهندست. (Fan clicking noise)
5. اسپیکر سمت چپ اتصالی داره، قطع و وصل میشه و صدای تق تق میده که خیلی آزار دهندست.(Left speaker clicking and muffled sound)

دستگاه من تمام مشکل های بالا رو داشت، اگه تو فروم خود لنوو سرچ کنید به انبوه مشکلات این برند و کاربران ناراضی بر میخورید که حد اقل نصف مشکلات بالا رو داشتند.انگلیسیشم براتون نوشتم تا با یه سرچ تو گوگل پیداشون کنید.
به نظر من این لپ تاپ برای گیمینگ ۵۰٪ مناسبه و برای کارهای گرافیکی اصلا مناسب نیست (در بهترین حالت رنگ ها توانایی رقابت با صفحات IPS رو به هیچ وجه نداره) اما از سنگین ترین کارهای محاسباتی به راحتی بر میاد.
نهایتا لپتاپ رو برای دیجیکالا پس فرستادم و لپتاپ Macbook Pro 2015 مدل MF840 رو بجاش سفارش دادم ، چون اگه قراره ۴ میلیون تومان هزینه کنم و نتونم از بازی ها لذت کافی ببرم، بهتره اصلا بازی نکنم. پیشنهاد من اینه که اگه قصد گیمینگ حرفه ای دارید و سرمایتون محدوده،سراغ کنسول یا دسکتاپ برید و اگر هزینه براتون مساله ای نیست سراغ لپ تاپ های قدرتمند و با کیفیت ROG, Razer یا Alienware،Schanker برید.

jr10
22-06-2015, 22:37
سلام دوستان
یک سوال در رابطه با این لپ تاپ داشتم:
1- اگر بخوایم در این لپ تاپ بازی هایی مثل فیفا 15 و pes2015 در این لپ تاپ اجرا کنیم برای این که بدون لگ و..... عالی اجرا بشه باید شارژرش وصل باشه؟

Xerxes-I
23-06-2015, 23:10
سلام دوستان
یک سوال در رابطه با این لپ تاپ داشتم:
1- اگر بخوایم در این لپ تاپ بازی هایی مثل فیفا 15 و pes2015 در این لپ تاپ اجرا کنیم برای این که بدون لگ و..... عالی اجرا بشه باید شارژرش وصل باشه؟
فیفا نمیدونم ولی pes میشه،ولی خب بازی زیاد شارژ میکشه نهایتا یه ساعت بتونی با باطری بازی کنی

Xerxes-I
23-06-2015, 23:18
دوستان من خودم این لپ تاپ رو تهیه کردم دو هفته پیش(کارت گرافیک مدل GTX 960m) از دیجیکالاو مشکلاتی که داشت براتون می نویسم،
1. رفرش ریت مانیتور بر روی 48Hz قفل شده، که تو سینماتیک بازی ها به شدت دچار اسکرین تیرینگ میشه (حتی با روشن گذاشتن Vertical Sync)
2. رنگ زرد صفحه نمایش رو تمام مدل های 4K به سبزی میزنه و بسیار رنگ های مرده ای تولید میکنه (مشکل Mustardish Yellow)
3. کارت شبکه وایرلس مدل Intel Dual AC3160 دارای مشکلای فراوانی با پروتوکل 802.11n هست، دائم قطع و وصل میشه و مشکل آنتن داره.(Intel Wireless Dual AC3160 Problem)
4. فن دستگاه قبل از آپدیت BIOS صدای نا هنجاری میده که تو مکان خلوت آزار دهندست. (Fan clicking noise)
5. اسپیکر سمت چپ اتصالی داره، قطع و وصل میشه و صدای تق تق میده که خیلی آزار دهندست.(Left speaker clicking and muffled sound)

دستگاه من تمام مشکل های بالا رو داشت، اگه تو فروم خود لنوو سرچ کنید به انبوه مشکلات این برند و کاربران ناراضی بر میخورید که حد اقل نصف مشکلات بالا رو داشتند.انگلیسیشم براتون نوشتم تا با یه سرچ تو گوگل پیداشون کنید.
به نظر من این لپ تاپ برای گیمینگ ۵۰٪ مناسبه و برای کارهای گرافیکی اصلا مناسب نیست (در بهترین حالت رنگ ها توانایی رقابت با صفحات IPS رو به هیچ وجه نداره) اما از سنگین ترین کارهای محاسباتی به راحتی بر میاد.
نهایتا لپتاپ رو برای دیجیکالا پس فرستادم و لپتاپ Macbook Pro 2015 مدل MF840 رو بجاش سفارش دادم ، چون اگه قراره ۴ میلیون تومان هزینه کنم و نتونم از بازی ها لذت کافی ببرم، بهتره اصلا بازی نکنم. پیشنهاد من اینه که اگه قصد گیمینگ حرفه ای دارید و سرمایتون محدوده،سراغ کنسول یا دسکتاپ برید و اگر هزینه براتون مساله ای نیست سراغ لپ تاپ های قدرتمند و با کیفیت ROG, Razer یا Alienware،Schanker برید.

با تشکر از اینکه تجربه اتون رو در اختیار بقیه هم میذارید ولی فک کنم یکم از انصاف فاصله گرفتید،دوست عزیز حتی همین اپل هم که شما میگید خرابی داره همین چند وقت پیش بود که کلیپ های خم شدن آیفون ۶ غوغا کرده بود،کلا وسایل الکتریکی اینطورین،از هر چند تاش یکی یه سری مشکلات داره، در مورد شما فک میکنم حداقل مشکل ۴ و ۵ مربوط به دستگاه شما باشه و عمومیت نداره دستگاه من اصلا سیستم کولینگ و صوتیش هیچ مشکلی نداره،من نزدیک به مودم با لپ تاپ کار میکنم و مشکل آنتن دهی هم ندیدم حالا نمیدونم داره یا نه

Xathura
24-06-2015, 07:28
با تشکر از اینکه تجربه اتون رو در اختیار بقیه هم میذارید ولی فک کنم یکم از انصاف فاصله گرفتید،دوست عزیز حتی همین اپل هم که شما میگید خرابی داره همین چند وقت پیش بود که کلیپ های خم شدن آیفون ۶ غوغا کرده بود،کلا وسایل الکتریکی اینطورین،از هر چند تاش یکی یه سری مشکلات داره، در مورد شما فک میکنم حداقل مشکل ۴ و ۵ مربوط به دستگاه شما باشه و عمومیت نداره دستگاه من اصلا سیستم کولینگ و صوتیش هیچ مشکلی نداره،من نزدیک به مودم با ل:n33:پ تاپ کار میکنم و مشکل آنتن دهی هم ندیدم حالا نمیدونم داره یا نه

من همیشه بدون جهت گیری افکار و طرفداری از برند خاص گدجت ها و وسایل الکترونیکی رو تهیه می کنم، با توجه به بودجم، نیازم و امکانات یک مدل خاص، اما اینبار واقعا تو ذوقم خورد. دلایل اصلیش موارد بالاست، که البته مورد ۴ و ۵ هم کاملا عمومیت دارند، برای همین نوشتم تو گوگل سرچ کنید، حتی تعدادی ویدئو در *و تیوب قرار داده شده. دلایل دیگه هم یکی استفاده از بی کیفیت ترین نوع پلاستیک در پنل اطراف مانیتور بود، کیفیت متوسط قاب کیبورد، اتصال کم کیفیت قاب پلاستیکی به بدنه(لبه های تیز آلومینیومی بیرون زده)، فرو رفتن قاب کیبورد هنگام تایپ، لق بودن تاچ پد طوری که با زدن ضربه تاچ صدا میداد، و کیفیت بسیار پایین جنس شارژر، طوری که جنس شارژر لپ تاپ توشیبای که ساخت ده دوازده سال پیش هست بهتر از این بود.
همه اینا باعث شد بنده دیگه سمت برند لنوو نرم. البته از قبل هم بین مک بوک و لنوو شک داشتم، ولی برای گیمینگ لنوو رو انتخاب کردم، اما لنوو حتی تو گیمینگ هم منو راضی نکرد اونطور که باید، بنابرین سراغ گزینه جایگزینم رفتن.

Xerxes-I
24-06-2015, 13:41
من همیشه بدون جهت گیری افکار و طرفداری از برند خاص گدجت ها و وسایل الکترونیکی رو تهیه می کنم، با توجه به بودجم، نیازم و امکانات یک مدل خاص، اما اینبار واقعا تو ذوقم خورد. دلایل اصلیش موارد بالاست، که البته مورد ۴ و ۵ هم کاملا عمومیت دارند، برای همین نوشتم تو گوگل سرچ کنید، حتی تعدادی ویدئو در *و تیوب قرار داده شده. دلایل دیگه هم یکی استفاده از بی کیفیت ترین نوع پلاستیک در پنل اطراف مانیتور بود، کیفیت متوسط قاب کیبورد، اتصال کم کیفیت قاب پلاستیکی به بدنه(لبه های تیز آلومینیومی بیرون زده)، فرو رفتن قاب کیبورد هنگام تایپ، لق بودن تاچ پد طوری که با زدن ضربه تاچ صدا میداد، و کیفیت بسیار پایین جنس شارژر، طوری که جنس شارژر لپ تاپ توشیبای که ساخت ده دوازده سال پیش هست بهتر از این بود.
همه اینا باعث شد بنده دیگه سمت برند لنوو نرم. البته از قبل هم بین مک بوک و لنوو شک داشتم، ولی برای گیمینگ لنوو رو انتخاب کردم، اما لنوو حتی تو گیمینگ هم منو راضی نکرد اونطور که باید، بنابرین سراغ گزینه جایگزینم رفتن.
دوست عزیز نمیدونمم منظورت از عمومیت چی هست؟ اگه سرچ گوگله باید بگم که چه در مورد این لپ تاپ چه هر لپ تاپ دیگه ای هر مشکلی رو که بشه فکرشو کرد رو تو گوگل سرچ بزنید بالاخره چند نفر هستند که ریپورت کردن و همونطور که گفتم و میدونید این در مورد وسایل الکترونیکی از هر برندی که باشه عمومیت داره،در مورد دستگاه خودم مطمینم حداقل ۲ تا مشکل آخر رو نداشت،نکته دیگه اینکه نمیدونم دقیقا چه سطحی از طراحی برای شما قابل قبول هست اما اگه یه سرچی توی نقد های اینترنت یا ویوئو های یوتیوب بزنید بالای ۹۰٪ از طراحیش و کیفیت بدنه تعریف کردند،حالا کیفیت شارژر رو من ندیدم جایی ایراد گرفته باشند یا برای خودم مشکلی پیش اومده باشه اگه ایرادی که دیدین رو بگین ممنون میشم،ضمنا تبریک بابت لپ تاپ جدیدتون :n16:

Xathura
24-06-2015, 16:20
دوست عزیز نمیدونمم منظورت از عمومیت چی هست؟ اگه سرچ گوگله باید بگم که چه در مورد این لپ تاپ چه هر لپ تاپ دیگه ای هر مشکلی رو که بشه فکرشو کرد رو تو گوگل سرچ بزنید بالاخره چند نفر هستند که ریپورت کردن و همونطور که گفتم و میدونید این در مورد وسایل الکترونیکی از هر برندی که باشه عمومیت داره،در مورد دستگاه خودم مطمینم حداقل ۲ تا مشکل آخر رو نداشت،نکته دیگه اینکه نمیدونم دقیقا چه سطحی از طراحی برای شما قابل قبول هست اما اگه یه سرچی توی نقد های اینترنت یا ویوئو های یوتیوب بزنید بالای ۹۰٪ از طراحیش و کیفیت بدنه تعریف کردند،حالا کیفیت شارژر رو من ندیدم جایی ایراد گرفته باشند یا برای خودم مشکلی پیش اومده باشه اگه ایرادی که دیدین رو بگین ممنون میشم،ضمنا تبریک بابت لپ تاپ جدیدتون :n16:s
خیلی متشکرم، منم برای همین عرض کردم که تو ذوقم خورد. چون هیچ سایتی به این موارد اشاره نکرده بود. همچنین من تو هیچ وسیله الکترونیکی همچین مواد بی کیفیتی (پنل دور مانیتور) تاحالا ندیده بودم. همینطور بخش آلومینیوم که مثل سینی بیرون زده واقعا برام عجیب بود و با خودم می گفتم چطور ممکنه واقعا؟البته چند جا تو فروم لنوو و یوتیوب نوشته بود که به افراد مختلف پول داده شده تا ایرادات پنهان بشه. صحت این صحبت ها مشخص نیست ولی دور از ذهن هم نیست، کاری که این روزا خیلی شرکتا تو بازار رغابت انجام میدن.
نمی دونم اطلاع دارید یا خیر ولی برند لنوو امسال از رتبه ۲ به ۷ نزول پیدا کرده و علت اصلیش باگ امنیتی بوده. دلایل فرعی هم قطعا وجود داره.(همین اشکالات و نارضایتی کاربرا)

jr10
26-06-2015, 21:23
آقای Xerxes چند جا خوندم که پنل ips زمان پاسخگوییش جالب نیس و کمه و در بازیا به اندازه tn روون وخوب نیست و مثلا وقت هایی که میخوای فوتبال بازی کنی توپ هارو دنباله داره نشون میده یعنی کلا چیزهایی از این قبیل رو دنباله دار نشون میده
شما که بازی pes در این لپ تاپ تست کردید آیا واقعا این جوریه؟؟

Xerxes-I
27-06-2015, 04:01
s
خیلی متشکرم، منم برای همین عرض کردم که تو ذوقم خورد. چون هیچ سایتی به این موارد اشاره نکرده بود. همچنین من تو هیچ وسیله الکترونیکی همچین مواد بی کیفیتی (پنل دور مانیتور) تاحالا ندیده بودم. همینطور بخش آلومینیوم که مثل سینی بیرون زده واقعا برام عجیب بود و با خودم می گفتم چطور ممکنه واقعا؟البته چند جا تو فروم لنوو و یوتیوب نوشته بود که به افراد مختلف پول داده شده تا ایرادات پنهان بشه. صحت این صحبت ها مشخص نیست ولی دور از ذهن هم نیست، کاری که این روزا خیلی شرکتا تو بازار رغابت انجام میدن.
نمی دونم اطلاع دارید یا خیر ولی برند لنوو امسال از رتبه ۲ به ۷ نزول پیدا کرده و علت اصلیش باگ امنیتی بوده. دلایل فرعی هم قطعا وجود داره.(همین اشکالات و نارضایتی کاربرا)
دوست عزیز من نمیدونم واقعا پنل دور مانتیور جنسش چطوری هست که اینهمه نارضایتی شما رو برانگیخته،یک پلاستیک براقه که به نظر نمیاد جنسش بد باشه هر چقدرم با لپ تاپ های دیگه مقایسه میکنم دلیل نارضایتی تونو نمیفمم،در ضمن سایت های معتبر نقد وجود دارند که از این اتهام پول گرفتن و اینا مبرا هستند و قابل اعتماد،من به اونا استناد میکنم،در آخر هم میدونیم که بدلیل پیشرفت سریع تکنولوژی و رقابت شدید در این بازار هر سال رتبه ها فرق میکنه،مثلا شیائومی با ۴ سال سابقه میشه شرکت سوم در زمینه گوشی و بلک بری و نو کیا با اونمه ابهت ورشکست میشند حالا این دلیل نمیشه به محصولاتشون ایراد گرفت،

آقای Xerxes چند جا خوندم که پنل ips زمان پاسخگوییش جالب نیس و کمه و در بازیا به اندازه tn روون وخوب نیست و مثلا وقت هایی که میخوای فوتبال بازی کنی توپ هارو دنباله داره نشون میده یعنی کلا چیزهایی از این قبیل رو دنباله دار نشون میده
شما که بازی pes در این لپ تاپ تست کردید آیا واقعا این جوریه؟؟
دوست عزیز تا اونجاییکه من اطلاع دارم تفاوت این دوتا پنل در زمان پاسخ گویی چیزی در حد چند میلی ثانیه هست که ما ا درک اون عاجزیم در مورد این لپ تاپ اصلا همچین اتفاقی که میگین نمیفته فقط اگه یه لپ تاپ دیگه کنارش بذارس داخل pes13 سرعت بازی رو بزاری روی +۲ به میزان خیلی کم در مقایسه با اون لپ تاپ دیگه لگ مشاهده میکنی که فک کنم به دلیل ریفرش ریت باشه نه پنل ips.در ضمن این لگ اصلا جوری نیست که اذیت کنه در حقیقت من خودم اول متوجهش نبودم بعد دوستم اومد بازی کرد بهم گفت اما داخل pes15 اینطوری نشد یا حداقل من متوجهش نمیشم ولی هر جی هست مربوط میشه به ریفرش ریت نه پنل صفحه نمایش

jr10
28-06-2015, 00:18
آقای Xerxes نمیشه مشکل ریفرش ریت این لپ تاپ رو درست کرد؟
یکجا خونم که روی48Hz قفل شده
اگر نمیشه کاریش کرد دیگه باید قید این لپ تاپ رو بزنم

Xerxes-I
28-06-2015, 23:48
آقای Xerxes نمیشه مشکل ریفرش ریت این لپ تاپ رو درست کرد؟
یکجا خونم که روی48Hz قفل شده
اگر نمیشه کاریش کرد دیگه باید قید این لپ تاپ رو بزنم
سلام،من خودم قبل خرید خیلی سرچ زدم و همونطوری که قبلا گفتم فک نکنم بشه منتهی یه عده معتقدند با آپدیت بایوس حل میشه ولی فعلا با آخرین بایوسی که روی سایت لنوو هست و من آپدیت کردم هم ریفریش ریت همون 48 هست.در ضمن بجز اون موردی که در مورد pes13 گفتم بعد از حدود ۵ ماه به محدودیت دیگه ای مرتبط با ریفریش ریت در این لپ تاپ برخورد نکردم،دیگه انتخاب با خودتونه

Public Enemy
08-07-2015, 10:18
با سلام .
اینجا کسی هست که این لپ تاپ رو از سایت های خرید آنلاین ( مانند دیجی کالا ) خریداری کرده باشه ؟

nadin4
12-07-2015, 00:44
سلام دوستان.چند وقتی هست که در حین استفاده از لپ تاپ به طور ناگهانی دسکتاپ کلن رفرش میشه وبعد از یک ثانیه به حالت اول برمیگرده بعضی وقتا چند مرتبه این اتفاق میافته گاهی هم یک مرتبه این طوری میشه.میخواستم دلیل این مشکل رو بدونم.خیلی ممنون

bzt
21-07-2015, 14:11
این لپ تاپ آیا مدل چهارده اینچم داره؟ یا فقط ۱۵ و ۱۷ اینچه؟ مدل چهارده اینچش چیه؟

Xerxes-I
21-07-2015, 21:51
این لپ تاپ آیا مدل چهارده اینچم داره؟ یا فقط ۱۵ و ۱۷ اینچه؟ مدل چهارده اینچش چیه؟
فک نکنم داشته باشه،احتمالا بخاطر محدودیت در طراحی سیستم خنک کنندگی

Public Enemy
21-07-2015, 22:04
فکر نکنم تو ایران گیر بیاد

Lenovo Y40-70
Lenovo Y40-80

eiadohk
24-07-2015, 11:39
با سلام
مدل هایی که روشون ویندوز اورجینال 8.1 نصب شده باید چه نسخه ای باشن؟
برا من نوشته single language ? این چیه؟

و اینکه بعد حدود 5 ماه خطای اعتبار ویندوز میده! چیکار میشه کرد؟
با تشکر

Xerxes-I
01-08-2015, 14:05
دوستان آپدیت بایوس جدید جند روزی هست منتشر شده،آپدیت کنید،ریفریش ریت کماکان ۴۸

supermax15
02-08-2015, 13:13
دوستان آپدیت بایوس جدید جند روزی هست منتشر شده،آپدیت کنید،ریفریش ریت کماکان ۴۸
تا اونجا ک میدونم رفرش ریت ی چیز سخت افزاری هس ک جز صفحه نمایش هست ربطی ب بایوس نداره

Public Enemy
02-08-2015, 13:23
تا اونجا ک میدونم رفرش ریت ی چیز سخت افزاری هس ک جز صفحه نمایش هست ربطی ب بایوس نداره

توی مشخصات این پنل نوشته شده که پنل 60 هرتز هستش

Xerxes-I
03-08-2015, 23:08
همونطور که دوستمون گفتن طبق دیتا شیت سازنده پنل ۶۰ هرتز هست،قبلا هم گفتم که توی فرومهای خارجی خوندم که برخی ها معتقد بودند که با آپدیت بایوس این موضوع مرتفع میشه ولی از صحت و سقم این ادعا اطلاعی ندارم،صرفا واسه اطلاع دوستان ریفریش ریت بعد از آپدیت بایوس رو ذکر کردم و گرنه به شخصه محدودیتی از این بایت واسم ایجاد نشده

mohsen khol
14-08-2015, 14:16
سلام،من این لپ تاپو دیروز خریدم،همه چیش عالیه،فقط تو صفحات تیره مخصوصا مشکی پاینن نمایشگر یه مقدار کمی زرده،مشکل از پنله ؟ ببرم عوضش کنم ؟ بیشتر نمیشه به مرور زمان ؟

Public Enemy
14-08-2015, 14:48
سلام،من این لپ تاپو دیروز خریدم،همه چیش عالیه،فقط تو صفحات تیره مخصوصا مشکی پاینن نمایشگر یه مقدار کمی زرده،مشکل از پنله ؟ ببرم عوضش کنم ؟ بیشتر نمیشه به مرور زمان ؟

با سلام . دوست عزیز از سایت های فروش آنلاین خریدین یا از مغازه ؟

years
14-08-2015, 17:01
مگه نمیگن برای اینکه 4K را احساس کنی باید صفحه نمایش بزرگ باشه پس چطوری روی صفحه 15.6 اینچی لنوو میشه این کیفیت تصویر را مشاهده کرد؟

mohsen khol
14-08-2015, 17:23
از مغازه خریدم،گارانتی سازگاره و پلوم رو پیش خودم باز کرد

mohsen khol
14-08-2015, 17:30
سلام،از مغازه خریدم،از شهرمون همدان،گارانتی سازگاره و پلومشو پیش خودم باز کرد

mohsen khol
21-08-2015, 14:09
سلام،میشه ssd این لپ تاپو با یه ظرفیت بالاتر عوض کرد که بشه روش ویندوز نصب کرد ؟

sid.1375
06-11-2015, 12:52
ممنون ، بررسی خوبی بود
میشه در باره بدنه توضیح بیشتری بدین. از کیفیت تا موندگاری ! یعنی چند سال دیگه از ریخت و قیافه نیوفته! چون ی کامنت تو سایت لنوو خوندم که قسمت لولا هاش خوب نیس ، رنگش رفته ، از این جور حرفا!
باطری چ طور؟
کلا بدیاش!
هر کی داره لطفا جواب بده لطفا! ممنون:n12:

aliano
01-12-2015, 01:50
من الان نزدیک به یک ساله که از این لپ تاپ استفاده می کنم.البته استفاده ی بازی ندارم.تنها مشکل بزرگ این لپ تاپ به نظر من صفحه ی براقشه.با توجه به اینکه اکثر فیلم و سریالها صحنه هایی با پس زمینه ی تاریک زیاد دارند این مساله بیشتر اذیت می کنه.البته اگر در محیط خیلی کم نور استفاده کنید واقعاً از کیفیت تصاویر لذت خواهید برد.

هرازگاهی قسمت بالا سمت چپ صفحه کلید داغ می کنه که البته اگر برنامه هایی که در حال اجرا هستند رو مدیریت کنید این مشکل کمتر خواهد بود.

samsam0098
06-12-2015, 16:39
با درود فراوان
مشکلی برای لپ تاپم پیش اومده
مشکل اینه که لپ تاپ روی حالت Sleep بوده بعد دیگه روشن نشده ... پاور رو هم نگه داشتم اما بازم نشد
مدل لپ تاپم y5070 هستش ... ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

Xerxes-I
10-12-2015, 09:55
سلام خدمت همه عزیزان.بالاخره بعد از مدتها یاد این تاپیک کردم و با خودم گفتم یه موضوعی که برام پیش اومده بود رو با شما مطرح کنم شاید به درد کسی خورد.مشکلی که چند مدتی واسه من به وجود اومده بود این بود که درایور کارت گرافیک رو که آپدیت میکردم و بعد داخل بازی میشدم بعد از چند دقیقه با خطای صفحه آبی مواجه میشدم(blue page error) حداقل با 4 تا درایور کارت گرافیک همچین مشکلی داشتم و بعد دوباره مجبور بودم همون درایوری که تو سایت لنوو هست رو دوباره نصب کنم که همه چی اکی بشه.یکم که جستجو کردم فهمیدم این مشکل فقط مال لپ تاپ من یا کلا لپ تاپ های سری y50 لنوو نیست بلکه یه باگ درایور های انویدیا رو چند مدل لپ تاپ های مجهز به Geforce GTX 860m هست.اگه لپ تاپ شما GTX960 یا حتی GTX950 هم داره ممکنه همچین مشکلی داشته باشین.خوشبختانه انویدیا این موضوع رو فهمیده و چند روز پیش (5 دسامبر 2015) یه درایور جدید با ورژن 359.12 داده که این مشکل رو برطرف کرده یعنی اگه شما هم همچین مشکلی دارید کافیه آخرین درایور انویدیا رو که جدیدا منتشر شده رو بگیرین و نصب کنید.

با آرزوی موفقیت:n16:

Xerxes-I
10-12-2015, 10:04
با درود فراوان
مشکلی برای لپ تاپم پیش اومده
مشکل اینه که لپ تاپ روی حالت Sleep بوده بعد دیگه روشن نشده ... پاور رو هم نگه داشتم اما بازم نشد
مدل لپ تاپم y5070 هستش ... ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

من یه مشکل شبیه این داشتم.اونم این بود که لپ تاپم خودش بر اثر تمام شدن باتری خاموش شد دفعه بعد که به شارژ زدم و روشنش میکردم هی روی آرم لنوو میومد و بعد دوباره ریستارت میشد.هم دیسک نجات گذاشتم،هم سی دی ویندوز ولی هیچکدوم هارد لپ تاپو نمیشناختن فک کردم هاردش سوخته.بردم گارانتی بعد 2 روز زنگ زدن گفتن که هارد سالمه و فقط ویندوز پریده و به جز اون درایوی که روش ویندوز داشتم همه اطلاعاتم بود.تو اون لحظه تنها شادیم این بود که بازیهامو تو درایو C نصب نکرده بودم:n19:شما هم اگه از گارانتی دستگاهت چیزی مونده ببرش گارانتی.مال من کلا 3 روز دست گارانتی بیشتر نموند

lvloh3en
11-12-2015, 01:49
سلام دوستان خسته نباشید
برادره بنده 2روز پیش این لپ تاپ رو خریده
بنده هم قراره همین مدل رو بخرم
برای render و game می خوام استفاده کنم
الان روی لپ تاپ برادره بنده win 10 نصبه و تا جایی که اطلاع دارم تمامه درایور هایه مربوطه رو نصب کرده
من امروز صرفا به جهت اینکه حسابه کار دستم بیاد و ببینم که چجور لپ تاپیه یکم استفاده کردم که با 2تا مشکل بر خوردم که واقعا ممنون می شم اگر بتونید راهنمایی کنید
اول اینکه چند تا ویدئو رو تست کردم که کیفیت صفحه رو بسنجم
اکثره ویدئو ها عالی بودن صفحه های تاریک خیلی خوب بودن
ولی یه انیمیشن گذاشتم که رویه pc هم دارم دیدم که عجیب بود واسم
صفحه یه جور قرمزیه خاصی رو تو کله صفحه داشت که این حالت به هیچ وجه تو pc نبود
ولی مشکل دوم چیزی بود که قشنگ اینطوری شدم::n28::n28::n28::n28:
خواستم سرعتش رو تست کنم اومدم یه گیم نصب کنم
چون چیزه خیلی سنگینی نداشتم خواستم NFS:Reloaded رو روش نصب کنم که شروع کرد به دانلود framework
بیخیال شدم Ori and the Blind Forest و نصب کردم گفتم بزار 5مین بازی کنیم از گرافیکه بازی لذت ببریم!
ولی بازی شدیداااا لگ مینداخت
مشکل اینه که آخه بازی چندان سنگینی هم نیست! آخه چرااااا؟
من این بازی رو رویه pc هم نصب کرده بودم که از اونجایی که سیستمم سخت افزاره خیلی ضعیفی داره اونجا هم لگ می نداخت و جایه تعجبی نداشت
به نظر شما چرا این اینطوری می شه آخه؟:n28:

Xerxes-I
11-12-2015, 13:35
سلام دوستان خسته نباشید
برادره بنده 2روز پیش این لپ تاپ رو خریده
بنده هم قراره همین مدل رو بخرم
برای render و game می خوام استفاده کنم
الان روی لپ تاپ برادره بنده win 10 نصبه و تا جایی که اطلاع دارم تمامه درایور هایه مربوطه رو نصب کرده
من امروز صرفا به جهت اینکه حسابه کار دستم بیاد و ببینم که چجور لپ تاپیه یکم استفاده کردم که با 2تا مشکل بر خوردم که واقعا ممنون می شم اگر بتونید راهنمایی کنید
اول اینکه چند تا ویدئو رو تست کردم که کیفیت صفحه رو بسنجم
اکثره ویدئو ها عالی بودن صفحه های تاریک خیلی خوب بودن
ولی یه انیمیشن گذاشتم که رویه pc هم دارم دیدم که عجیب بود واسم
صفحه یه جور قرمزیه خاصی رو تو کله صفحه داشت که این حالت به هیچ وجه تو pc نبود
ولی مشکل دوم چیزی بود که قشنگ اینطوری شدم::n28::n28::n28::n28:
خواستم سرعتش رو تست کنم اومدم یه گیم نصب کنم
چون چیزه خیلی سنگینی نداشتم خواستم NFS:Reloaded رو روش نصب کنم که شروع کرد به دانلود framework
بیخیال شدم Ori and the Blind Forest و نصب کردم گفتم بزار 5مین بازی کنیم از گرافیکه بازی لذت ببریم!
ولی بازی شدیداااا لگ مینداخت
مشکل اینه که آخه بازی چندان سنگینی هم نیست! آخه چرااااا؟
من این بازی رو رویه pc هم نصب کرده بودم که از اونجایی که سیستمم سخت افزاره خیلی ضعیفی داره اونجا هم لگ می نداخت و جایه تعجبی نداشت
به نظر شما چرا این اینطوری می شه آخه؟:n28:
مبارکه عزیز.در مورد صفحه نمایش اگه مدل شما هم مثل همین مدل من UHD هست یکم تیون کنی درست میشه.تو پست اولم تو همین تاپیک یه سری تنظیمات گذاشتم که خودم انجام دادم و راضیم خودتم یه گوگلینگ بکنی تنظیمات زیادی هست که ملت انجام دادن و راضیند.در مورد مشکل دوم اگه مطمئنی که درایور سی پی یو و کارت گرافیکت مشکلی نداره و حتما در هنگام اجرای بازی لپ تاپت به برق متصل بوده شاید مشکل از نسخه بازی که داری و یا نهایتا ویندوز باشه.دوست عزیز دقت کن پردازنده لپ تاپ سری HQ هست و کارت گرافیک هم سری GTX پس فوق العاده پر مصرف هستند و نمیتونی هنگامیکه لپ تاپ به برق نیست و با باتری بازی کنی مشخصات که روی شارژر نوشته رو باشارژر لپ تاپ های دیگه چک کنی بهتر متوجه میشی.به هر حال مطمئن باش مشکل از لپ تاپ نیست من خودم چهار تا نسخه از کال آف دیوتی شامل Advanced warfare و Ghost و Black Ops یک و دو و همچنین Battlefield 4 و Need for speed:rivals رو با همین لپ تاپ رو آخرین تنظیمات تموم کردم.الانم هم مورتال کمبت ایکس بازی میکنم هم Pes16 هم GTA V رو.یه چیز دیگه که شاید بهت کمک کنه این بود که من اوایل ویندوز ۸.۱ داشتم بعضی بازیها مثل مورتال کمبت ایکس رو اصلا بالا نمیاورد(هیچ اروری نمیداد فقط وقتی باز میکردم هیچ چیزی لود نمیشد) یا مثلا Pes13 نمیتونست کارت گرافیک جی فورس رو بشناسه ولی ویندوزم رو که عوض کردم و یه ویندوز پروفشنال ۶۴ بیتی ۷ روش انداختم کلا دیگه همه چی اکی شد.به نظرم اول از درایورهات مطئن بشو بعد از به برق بودن لپ تاپ وقتی هم که داخل بازی شدی رزولوشن رو از تو بازی بذار روی 1080*1920 و بازی کن اگه هنوز لگ داری حداقل یه بازی دیگه نصب کن و ببین اون چطور کار میکنه اگه بازم لگ داشتی ویندوزت رو عوض کن به یکی از نسخه ۶۴ بیتی ویندوز سون اگه بازهم مشکل داشتی حتما لپ تاپ رو ببر گارانتی.موفق باشی:n16:

omidlolo
17-05-2016, 07:47
برای کالیبراسیون و تنظیمات اصلاح رنگ زرد برای سیستم من متاسفانه کنترل پنل اینتل خالیه و هیچ تنظیماتی توش نیست!!!!!!!!!!!!!!!

pouya.sy
06-02-2017, 22:57
سلام
ببخشيد من همين لپتاپو دارم ، از وقتي ك خريدم ي هفته بعدش تا الان ي مشكلي باهاش دارم اينكه وقتي روشنش ميكنم روشن ميشه اما صفحه روشن ب رنگ سياه هستش ، ويندوز كاملا بالا اومده و صداي پيام ورود ب سيستم مياد اما صفحه سياهه ، بايد با دكمه اصلي دو سه بار لپتاپو خاموش و روشن كنم تا بالا بياد ، اما نميدونم چيكار كنم ك حل بشه! لطفا اگه نرم افزاري بگيد راهنماييم كنيد ك چيكار كنم ، اگه سخت افزاري هستش بگيد كه استفاده از گارانتي سودمنده يا ب تعمير گاهاي ازاد بسپارمش! تشكر