مشاهده نسخه کامل
: مشکل مادربرد من
سلام
دوستان من یه مادربرد گیگا بایت انبرد ای ام دی duh3دارم با گرافیک رادیون 5850با 6گیگ رم
مشکلی که دارم اینه که کامپیوترم به تناوب وقتی روشن میکنم سیستم صدای روشن شدن میاد ولی تصویر رو مانیتور نمیاد و با باز کردن کیس و در اوردن باتری و اتصال کوتاه و چند بار زدن کلید پاور مشکل حل میشه و درست میشه
اولا این مشکل دلیلش چیه؟من باتری رو هم عوض کردم ولی بازم همچنان این مشکل رو دارم
بهترین راه کار برا درست کردنش چیه؟
ممنون
اگه صدای بالا اومدن ویندوز میاد یعنی سیستمتون داره بوت میشه و مشکلی نداره شما کابل دیتا که به مانیتور متصل میشه به همراه خود مانیتور رو بررسی کردید؟
اره مانیتور و کابل مشکل داشته باشه که نباید هیچ وقت درست بشه
وقتی باتری مادربرد رو خارج کنم و ببندم سیستم بالا میاد
سیستمم روشن هستش و صدای بوت اینا نمیاد ولی فن روشن هستش
اره مانیتور و کابل مشکل داشته باشه که نباید هیچ وقت درست بشه
وقتی باتری مادربرد رو خارج کنم و ببندم سیستم بالا میاد
سیستمم روشن هستش و صدای بوت اینا نمیاد ولی فن روشن هستش
صدای بوت نمیاد یعنی چی ؟ یعنی بوق رم زده نمیشه و تصویر نمیده؟ اونطوری که فهمیدم سیستم روشن میشه تصویر نمیده و بوق تایید رم هم نمیاد
با در آوردن باتری مشکل حل میشه شما با یک باتری دیگه حتما تست کنتید افت ولتاژ باتری میتونه باعث تصویر ندادن سیستم بشه
اگر درست نشد اسلات رم و گرافیک رو تمیز کنید و جواب نداد باید با قطعه سالم سیستم رو چک کنید مثل رم گرافیک و پاور در آخر باید مین بررسی بشه
باتری نو انداختم،بازم همین مشکل پیش اومد،رم ها که سه تا دو گیگ هستش رو دراوردم و تمییز کردم و جابجا کردم ،بازم این مشکل رو دارم
یه مدت دخترم کلید پاور رو هی خاموش روشن میکرد و این مشکل بعد اون پیش اومد،ممکنه از پاور باشه؟اخه کیس رو باز میکنم و روشن میکنم هنگام وجود این مشکل میبینم سی پی یو روشن شده و صدای هارد میاد و فن گرافیکم میچرخه
دوستت عزیز خود کلید پاوررو چک کن بعضی وقتها مشکل انقدر بزرگ نیست که فکر میکنیم!!!!!!!!!!!!!!
:n36:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.