PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالی در ارتباط با کارت --- و cpu

coolboy654
08-02-2015, 13:02
اساتید
سیستم قدیمی دارم که یه کارت SKYSTAR2.8 روشه، (مادربورد گیگابایت8i865 + رم 2 گیگ و cpu 3GHz)
وقتی از بین چن تا شبکه ی موجود HD که ----S هست، یکی رو میخام ببینم، پراگ دی وی بی engine restarting میشه
با --- dream با نصب چن تا کدک تونستم کانال رو بیارم ولی cpu 100 رو پر میکنه
تو پخش فایلهای hd هم با kmplayer همینطوره و هنگ میکنه
سوالم اینه که با تغییر cpu (آپگرید به آخرین cpu دو هسته ای ساپورت شده) این مشکل برطرف میشه؟
اگه کارتمو عوض کردم، اون موقع تو پخش کانال hd ----s2 هم مشکلی نخواهد داشت؟

kalantarahura
08-02-2015, 13:37
سلام. معمولا CPU و کارت گرافیک بیشترین تاثیر را در پخش تصاویر HD دارن.مدل گرافیک خود را هم بنویسین

ali_mohandes
08-02-2015, 14:33
شما باید سی پی یو خود رو ارتقا دهید
مدل گرافیک رو بنویسید ببینیم اون چطوره

coolboy654
08-02-2015, 14:36
شما باید سی پی یو خود رو ارتقا دهید
مدل گرافیک رو بنویسید ببینیم اون چطوره

ممنون
256 هست انویدیا (AGP)

mehr1362
08-02-2015, 14:57
سلام
دوست عزیز من 10 ساله سر و کارم با --- هست و 9 مدل مختلف را تجربه کردم .
گرافیکت برای پخش یک شبکه HD خیلی ضعیف هست ، البته نیازی به گرافیک های آنچنانی و گران قیمت هم نیست .
مثلا با یک گرافیگ قدیمی مثل ATI 4670 و یا حتی خیلی پائینتر هم میشه راحت شبکه های HD و Full HD را تماشا کرد فقط باید اون گرافیک توانایی پخش تصاویر HD را داشته باشه .
اگر به نیازمندی های کارت های --- در سایت های سازندشون مراجعه کنی متوجه میشی نیاز به سخت افزار آنچنانی ندارند .
به طور مثال :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
مسئله دیگه خود برنامه ProgDVB هست ، این مشکلی که شما عنوان کردید 90 درصد کسانی که با این پلیر کار کردند تجربه دیدن این مشکل را دارند ! قسمت عمده اون برمیگرده به خود برنامه که همیشه باگ داشته و بهتر هست از آخرین نسخه و یا نسخه حرفه ای استفاده کنید و البته انتخاب نادرست کدک های تصویری هم موجب بسته شدن برنامه و دادن ارور هست .
شما باید کدک های تصویری cyberlink را نصب کنید در سیستم تا به پلیر اضافه بشه و بعد از تنظیمات انتخاب کنید .
با نصب نرم افزار Power DVD این کدک ها به سیستم اضافه میشه ، البته کدک ها به صورت مجزا و با حجم دو سه مگابایت هم هست که میتونید نصب کنید .
------------------
سه عدد کارت --- هم داخل بازارچه همین فروم گذاشتم کسی خواست در خدمتم .
در پرشین تولز هم سابقه خرید و فروش و امتیاز دارم .

coolboy654
08-02-2015, 17:47
سلام
دوست عزیز من 10 ساله سر و کارم با --- هست و 9 مدل مختلف را تجربه کردم .
گرافیکت برای پخش یک شبکه HD خیلی ضعیف هست ، البته نیازی به گرافیک های آنچنانی و گران قیمت هم نیست .
مثلا با یک گرافیگ قدیمی مثل ATI 4670 و یا حتی خیلی پائینتر هم میشه راحت شبکه های HD و Full HD را تماشا کرد فقط باید اون گرافیک توانایی پخش تصاویر HD را داشته باشه .
اگر به نیازمندی های کارت های --- در سایت های سازندشون مراجعه کنی متوجه میشی نیاز به سخت افزار آنچنانی ندارند .
به طور مثال :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
مسئله دیگه خود برنامه ProgDVB هست ، این مشکلی که شما عنوان کردید 90 درصد کسانی که با این پلیر کار کردند تجربه دیدن این مشکل را دارند ! قسمت عمده اون برمیگرده به خود برنامه که همیشه باگ داشته و بهتر هست از آخرین نسخه و یا نسخه حرفه ای استفاده کنید و البته انتخاب نادرست کدک های تصویری هم موجب بسته شدن برنامه و دادن ارور هست .
شما باید کدک های تصویری cyberlink را نصب کنید در سیستم تا به پلیر اضافه بشه و بعد از تنظیمات انتخاب کنید .
با نصب نرم افزار Power DVD این کدک ها به سیستم اضافه میشه ، البته کدک ها به صورت مجزا و با حجم دو سه مگابایت هم هست که میتونید نصب کنید .
------------------
سه عدد کارت --- هم داخل بازارچه همین فروم گذاشتم کسی خواست در خدمتم .
در پرشین تولز هم سابقه خرید و فروش و امتیاز دارم .
دوست گرامی ممنون
فعلا میخام سر کنم با همین سیستم تا تعویض کلی
کدک های مناسبو دارم، کارت گرافیک رو عوض نکنم و cpu رو دو هسته ای کنم درست میشه؟

ali_mohandes
08-02-2015, 18:27
ممنون
256 هست انویدیا (AGP)
سلام
خوب دوست عزیز شما گرافیکتون خیلی کمه باید ارتقا دهیدولی میشه باهاش سر کرد(به نظر من بهرتره ارتقا بدید)
می تونید سی پی یو رو 2هسته ای بزارید خوب میشه

mehr1362
08-02-2015, 20:00
دوست گرامی ممنون
فعلا میخام سر کنم با همین سیستم تا تعویض کلی
کدک های مناسبو دارم، کارت گرافیک رو عوض نکنم و cpu رو دو هسته ای کنم درست میشه؟

من قدیم اسکای استار 2.6 داشتم با این سیستم :
cpu : intel celeron 2.6
vga : AGP 5200
ram : 512 DDR
من اونموفع هیچ مشکلی با دیدن کانال ها نداشتم البته روی SD ها ، چون اونموقع هنوز HD اختراع نشده بود .
---------------
با توجه به حرف خود شما که سی پی یو تا 100 توانش را به کار میگیره ، حتما cpu شما کم میاره و باید به فکر ارتقا باشید اما گرافیگ هم خیلی نقش داره و البته اینکه با چه مانیتوری و چه اندازه تصویری کار میکنید .
اگه مانیتور شما CRT باشه و با اندازه 1024 در 768 مسلما بهتر جواب میده با این گرافیک فعلی شما تا اینکه مانیتور LCD یا LED باشه و با اندازه های تصویر بالاتر .
نمیتونم بگم صد درصد با تعویض cpu و به تنهایی مشکل کامل رفع بشه اما چیزی که مشخص هست الان cpu گزینه شماره یک هست برای تعویض !

coolboy654
09-02-2015, 15:23
با تشکر
یه چیز دیگه یادم اومد
--- های اکسترنال حتما باید به پورت usb2 وصل شن و با معمولی جواب نمیدن؟ (اگه بخام یه روز بخرم)