مشاهده نسخه کامل
: ممشکل در دو فایل سی اس اس
ramin4116
08-02-2015, 10:18
با سلام به تمامی اساتید
بنده دو قایل سی اس اس دارم یکی style.css و دیگیری rtl.css که در هردو یک خط مشترک دارم . با کمی تغییر مشکل اینجاست که وقتی سایت لود می شود هر دو کلاس رو می خونه و متن خراب می شود . نمونه کد ها رو زیر گذاشتم ممنون می شم راهنماییم کنید ممنون .
فایل style.css
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل rtl.css
SADEGH 7
08-02-2015, 12:36
سلام
وقتی برای یک المنت استایل های مختلف تعریف بشه، همه ی استایل ها روی المنت تاثیر می ذارن.
فقط وقتی یک استایل تاثیر می ذاره و دیگری نمی ذاره، که هر دو دقیقا یک تاثیر خاص رو روی یک المنت خاص بذارن.
مثلا فایل اول شامل این کد باشه:
و فایل دوم شامل این کد:
در این صورت فقط استایل فایل دوم اعمال می شه.
ولی در مورد فایل های شما این اتفاق نیافتاده و تو هر کدوم از فایل ها یه سری استایل متفاوت رو برای المنت تعریف شده.
اگه می خواین یه سری استایل ها اعمال نشه، یا باید کامنتشون کنین یا پاکشون کنین.
ramin4116
08-02-2015, 12:50
ممنونم از راهنمایت دوست عزیز این حرف کاملا درست هستش اما یه نکته وجود داره اونم اینه که وقتی !important رو در کد می گذاریم یعنی این قسمت از کد یا دستور مهم هستش و الویت داره نسبت به بقیه . اما تو این کد نمی دونم چرا اولویت نداره . نمی دونم کجای کار
SADEGH 7
08-02-2015, 13:15
ممنونم از راهنمایت دوست عزیز این حرف کاملا درست هستش اما یه نکته وجود داره اونم اینه که وقتی !important رو در کد می گذاریم یعنی این قسمت از کد یا دستور مهم هستش و الویت داره نسبت به بقیه . اما تو این کد نمی دونم چرا اولویت نداره . نمی دونم کجای کار
خواهش می کنم
important واسه وقتیه که تو فایل بالا هم margin-right داده باشین. اونوقت میاد این رو اعمال می کنه.
در حال حاضر 100 پیکسل از چپ مارجین داره 100 پیکسل از راست. پس عملا تو فایل اول margin-right وجود نداره که این important بخواد تاثیر بذاره.
Mr Mohabat
29-11-2015, 07:05
یعنی الان باید چکار کنه؟
تو کد بالا !important چکار میکنه مگه؟:n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.