مشاهده نسخه کامل
: مشکل در انجام یک کار در فتوشاپ
GoogleHD
08-02-2015, 07:23
سلام دوستان
خواهش میکنم جواب بدید که خیلی فوریه
از این لینک یه آموزش موجوده که بسیار زیباست ولی واقعاً خیلی دشواره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم بپرسم اگه کسی بتونه حداقل تا یه مرحله ای رو برای حرف E بره و بعدش فایل psd اون رو برام بذاره ممنون میشم
اگرم وقت ندارید میشه لطفاً به سؤالاتم پاسخ دهید؟
1- مرحله 2 چه شکلی هزاران نقطه ایجاد کنم؟؟؟؟؟؟
2- چه شکلی پس از رسم خطوط فایل شبیه 3 بعدیا شده؟؟؟؟؟
3- چه شکلی اون آتیش رو انقدر طبیعی برده روی متن؟؟؟؟؟
تشکر از همتون:n16:
sayanermia
08-02-2015, 11:25
ببینید دوست عزیز این آموزشی که گذاشتید اتفاقا خیلی سادس به شرطی که شما با فتوشاپ و ابزار هاش اشنایی کامل داشته باشید! تا زمانی که ندونید براش چه کارهایی میکنه ، تنظیمات براش به چه صورتی است ، گزینه های Blend Option چه قابلیت هایی دارند طبیعتا نمی تونید خروجی ای مشابه اموزشی که قرار دادید داشته باشید!
به طور مثال عرض میکنم خدممتون : اون هزاران نقطه ای که فرمودید و رنگ قرمز هستش هم میشه :
1- با تنظیمات براش ( دادن نویز و کمی لرزش و بی نظمی به نقطه های داخل براش ) ایجاد کرد
2- هم می تونید با یک براش سایز 50 و Hardness 0% یک نقطه قرمز ایجاد کنید ، سپس برید تنظیمات Blend Option و حالتش رو روی Dissolve بذارید ، حالا از منوی فیلتر Blur > Motion Blur انتخاب کنید و مقدار و جهتش رو به سلیقه خودتون تغییر بدید تا به نتیجه دلخواه نقطه های فراوون برسید!
* اون رسم خطوط و سه بعدی نشون دادن طرح بر میگرده به انتخاب رنگ های شما دوست خوبم! در اون آموزش چون از رنگ های سایه روشن استفاده کرده و با جا به جایی لایه ها و پشت و رو قرار دادن رنگ ها بازی کرده تونسته این حس بصری رو القا کنه که گویا کار حجم داره! از طرفی همون ابتدای کار اومد روی متن S تنظیمات Blend option گسترده ای اجرا کرد که خود متن هم کمی سایه دار و برجسته میشه! در این صورت برجسنگی کم متن و رنگ های سایه روشن براشی که به عنوان خطوط و جرقه ها ایجاد کرده باعث شده برجستگی کار بیشتر به چشم بیاد
* آتش هم باید خودتون عکسی ازش تهیه کنید ( در اینترنت فراوونه ) و بخشیش رو که مد نظر دارید برش بزنید و سپس به کار منتقل کنید ، حالا می تونید Blend option حالت لایه اتش رو روی Screen قرار بدید تا زمینه های مشکی اتش روی کار حذف بشند و فقط رنگ های قرمز و زرد و نارنجی باقی بمونه. ما بقی کارهم که در اموزش موجوده!!
من یک نمونه خیلی خیلی ساده و ابتدایی براتون الان در دفتر کارم درست کردم می تونید از زیر دریافت کنید تا متوجه بشید کار چطور پیش میره!
موفق باشید
لینک پی اس دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.