مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم (فقط کیس) تا 1،700،000
سلام به همه دوستان
قصد خرید کیس تا 1700000 رو داشتم که مصرفم واسه کارای پردازشی هست واسه محل کار صنعتی(نرم افزار ماشینکاری powermill )
گرافیک آنبرد هم جواب کارمو میده ، نهایتن اگه دیدم داره اذیت میکنه بعدن یه گرافیک معمولی اضافه میکنم
مادربرد حتمن پورت com داشته باشه
1- ظرفیت واسه ذخیره سازی هم نهایتن 60 گیگ جوابمو میده ، بنطرتون بهتره جای هارد یه ssd 64 بگیرم؟ عمرشون بهتر از هارده؟ اگه 24 ساعت روزو روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ اگه از 64 گیگ 60 گیگش پر بشه افت سرعت اذیت نمیکنه؟
2- پاور چی باشه که بعد اگه خاستم گرافیک اضافه کنم جواب بده ؟
نطر خودم رو اینا بود : (لطفا اگه خوب نیست بفرمایید)
cpu core i3 4160 410t
main asus h81-plus 260t
ram g.skill ripjawsx 2*4GB cl7 330t
بقیه رو هم بفرمایید . ممنون
دوستان لطفا برای هرچیزی یه جایگزینم بفرمایید برای اینکه اگه گیر نیاوردم تو بازار گیج نشم از دست فروشنده ها
kaveh-gh
08-02-2015, 11:49
سیستم پیشنهادی:
Intel Core i5 4460 / 720
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 180
Kingston HyperX Fury 2x4GB=8GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
Seagate Barracuda 1TB / 190
Corsair VS550 / 170
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 1،690
* چند روزیه که قیمت پردازندههای اینتل در بازار رفته بالا. اگه عجله ندارید، بهتره چند روزی صبر کنید تا وضع موجودی بازار بهتر بشه و قیمتها به حالت عادی برگرده.
تا 7-8 روز پیش با 720 تومن میشد i5 4690 خرید.
* خرید SSD 64GB توصیه نمیشه. ویندوز 8 و احتمالاً ویندوز 10 حجم زیادی رو اشغال میکنند. 64 گیگ برای درایو C کافی نیست و براتون مشکل ساز میشه.
SSDها عمر محدود دارن، برای همین بهتره حافظه ذخیره سازی اصلی یک درایو HDD باشه. SSD رو در صورت نیاز بعداً برای درایو ویندوز تهیه کنید.
* با پاور پیشنهادی میتونید از GTX 960 یا GTX 760 یا مدلهای ضعیفتر استفاده کنید.
در مورد هارد هم خودم به همین نتیجه رسیده بودم تقریبا. ممنون
این مین بوردی که فرمودید پورت com نداره متاسفانه ، مینی که گفتم چطوره؟ جایگزین بهتر دارید که گرونتر نشه ؟
kaveh-gh
08-02-2015, 13:06
این مین بوردی که فرمودید پورت com نداره متاسفانه ، مینی که گفتم چطوره؟ جایگزین بهتر دارید که گرونتر نشه ؟
Com Port خیلی قدیمیه و تقریباً منسوخ شده. قدمتش به قبل از PS2 میرسه. حقیقتاً اطلاعی در مورد مادربردهای 1150 که از این درگاه پشتیبانی میکنند ندارم. H81-Plus برد خوبیه اما یکم گرونه و هزینههاتونو افزایش میده.
احتمالاً کانورترهایی برای این پورت در بازار وجو داشته باشه اما از قیمتش اطلاعی ندارم. شاید دوستان دیگه اطلاعات دقیقتری داشته باشند.
امير موسر
08-02-2015, 14:09
دوست عزیز میتونید ASROCK H81 PRO BTC بگیرید ، من هم بخاطر همون پورت این برد رو برای کارم گرفتم ، با گارانتی سازگار حدوده 220.000 قیمت داره . من از لیون گرفتم ، هنوزم موجود داره . در غیر این صورت میتونید از تبدیل هم استفاده کنید .
Com Port خیلی قدیمیه و تقریباً منسوخ شده. قدمتش به قبل از PS2 میرسه. حقیقتاً اطلاعی در مورد مادربردهای 1150 که از این درگاه پشتیبانی میکنند ندارم. H81-Plus برد خوبیه اما یکم گرونه و هزینههاتونو افزایش میده.
احتمالاً کانورترهایی برای این پورت در بازار وجو داشته باشه اما از قیمتش اطلاعی ندارم. شاید دوستان دیگه اطلاعات دقیقتری داشته باشند.
درسته ولی ماشین آلاتی که باهاشون کارمیکنیم به این پورت احتیاج دارن ... بقیه همکارا هم که خاستن از کانورترای این پورت استفاده کنن به مشکل خوردن و اذیت شدن
دوست عزیز میتونید ASROCK H81 PRO BTC بگیرید ، من هم بخاطر همون پورت این برد رو برای کارم گرفتم ، با گارانتی سازگار حدوده 220.000 قیمت داره . من از لیون گرفتم ، هنوزم موجود داره . در غیر این صورت میتونید از تبدیل هم استفاده کنید .
من بیشتر برندهای معروفی که به گوشم خورده رو میشناسم
این برندی که فرمودید چطوره؟
این مدل هم ، هم قیمته با اینی که فرمودید ASUS H81M-C
امير موسر
08-02-2015, 18:11
شک نکن در مورد ازراک که از لحاظ کیفیت و قیمت خیلی انتخاب خوبیه ، زیر مجموعه ایسوس بوده قبلا و در حال حاضر از برندای خوب تو زمینه سخت افزاره
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.