ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تزریق امپول primabolan و cypionate

Ali_locker
07-02-2015, 19:17
سلام
من برای بدن سازی میخوام از این دو امپول استفاده کنم 100 primabolan و 200 cypionate
حالا سوالم اینه
1-تزریق این امپول ها به صورت هر هفته 1 دونه درد زیاد ایجاد میکنه ؟؟؟ چه موقع تزریق چه بعد تزریق (از دردش نمیترسما چون کارم شیفتی هست 24 ساعت نگهبانیم نمیخوام اذیتم کنه نتونم به کارم برسم)
2-با سرنگ انسولین میشه تزریق کرد به باسن ؟؟؟
3-درضمن اینا برای سال 2011 هست که اصلا مصرف نکردم تا برج 4 2015 انقضا داره خطری نداره ؟

M.R.S.
07-02-2015, 19:52
سلام
من برای بدن سازی میخوام از این دو امپول استفاده کنم 100 primabolan و 200 cypionate
حالا سوالم اینه
1-تزریق این امپول ها به صورت هر هفته 1 دونه درد زیاد ایجاد میکنه ؟؟؟ چه موقع تزریق چه بعد تزریق (از دردش نمیترسما چون کارم شیفتی هست 24 ساعت نگهبانیم نمیخوام اذیتم کنه نتونم به کارم برسم)
2-با سرنگ انسولین میشه تزریق کرد به باسن ؟؟؟
3-درضمن اینا برای سال 2011 هست که اصلا مصرف نکردم تا برج 4 2015 انقضا داره خطری نداره ؟

مصرف داروهای هورمونی و آندروژن برای افزایش بازدهی بدن در ورزش همیشه استفاده شده و البته از نظر علمی موثر هست اما همونطور که میدونین توسط مجلمع ورزشی ممنوع شده و عوارض داره که نام میبرم:
اثر بر سیستم تولید مثل:تمام هورمون های آندوژنی تاثبر منفی بر فعالیت بیضه دارن و تولید تستسترون و اسپرم رو کاهش میدن
گاینیکوماستی یعنی بزرگ شدن پستان و ایجاد بافت پستان زنانه هم از عوارض این دارو ها است
عوارض قلبی که البته اثر قطعی اون بر قلب کاملا مشخص نیست
کاهش HDL ( چربی خوب ) و افزایش LDL (چربی بد)
فعال کردن سیستم انعقاد خون
اختلالات عصبی-روانی
آسیب کبدی
ایجاد عفونت در اثر تزریق
افزایش خطر بزرگی پرستات و سرطان پروستات
پارگی تاندون ها
ایجاد جوش پوستی
بنابراین مصرف این نوع دارو ها توصیه نمیشه و امیدوارم در باره مصرف اون تجدید نظر کنین.....اما در پاسخ به سوالات:
1- معمولا تزریقات دردناک هستند و البته شدت و مقدار درد بستگی به تزریق کننده و دارو داره
در صورت ایجاد درد میتونین از دارو هایی مثل بروفن و کمپرس گرم استفاده کنید
2-تزریق عضلانی ب سوزن انسولین ممکن نسیت ( چون این سوزن برای تزریق پوستی هست) و حداقل سرنک 2 سی سی باید استفاده بشه
3-تا زمان پایان انققضای دارو و نگه داری در شرایط مناسب که در راهنمای دارو ذکر شده مصرف اون موردی نداره