ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید TV تا 3.5

alex_pk
07-02-2015, 04:42
سلام دوستان
اولویت هام به ترتیب ایناست

1 - کیفیت تصویر و صدای بسیار بالا (چون قراره خیلی باهاش فیلم دیده باشه و همچنین باهاش گیم زیاد بازی میکنم)
2 - حتما 3D باشه
3 - بتونه راحت همه فرمت های ویدئویی و صوتی رو بخونه + زیر نویس
4 - ترجیحا 47 اینچ
5 - امکانات خیلی خوبی داشته باشه

من خودم تو فکر 47LB69000GI هستم.
نظرتون چیه؟(اگر کسی قیمت روزش رو میدونه لطفا بگه)

مرسی.

alex_pk
07-02-2015, 05:42
یه سوال هم داشتم اگر امکان داره خیلی خلاصه فرق Passive و active رو هم در تلوزیون ها و هم در عینک و هم در فیلم ها توضیح بدید و برای استفاده من کدوم بهتره.

mmf66
07-02-2015, 09:59
ال جی ظاهرا قراره مدلهای 2015 رو 4k بده با قیمت مناسب الان تو سایت بانه یه مدل ال جی هست 42 اینچ 4k قیمت 1850
احتمال داره مدلهای جدید مثلا 47 4k 3d بده بیرون با گارانتی گلدیران شاید حدود 3.5 م قیمتش باشه

p30g
07-02-2015, 10:00
سلام دوستان

1 - کیفیت تصویر و صدای بسیار بالا (چون قراره خیلی باهاش فیلم دیده باشه و همچنین باهاش گیم زیاد بازی میکنم)
2 - حتما 3D باشه
4 - ترجیحا 47 اینچ

مرسی.

بهترین انتخاب توی این بازه قیمتی
h7000 هست

SAJAD0936
08-02-2015, 00:34
سلام
دوست عزیز اگر قصد خرید از بانه رو دارید ی نگاهی ب مدل ub830 بندازید
مدل خوبیه با ب قیمت خارق العاده

alex_pk
09-02-2015, 02:48
سلام دوستان
ممنون بابت راهنمایی ها

حقیقتش میخوام از همین مغازه ها بخرم که توش حرف و حدیثی نباشه ، از بانه ترجیحا نمیگیرم.
همچنین ترجیح میدم فعلا سراغ UHD نرم به دلیل نبود سورس کافی در حال حاظر

الان موردی که پیش اومده دودل شدن بنده بین H7000 و lB6900
کسی میتونه برتری های هر کدوم رو نسبت به اون یکی به من بگه؟
یا اگر لینک مقایسه ای دارید لطفا اینجا بذارید

نمیخوام طوری بشه فردا که میرم LB6900 بگیرم بعدش پشیمون بشم که چرا مثلا H7000 نگرفتم
اولویت هام رو هم که بالا ذکر کردم.

مرسی.

romantic
09-02-2015, 04:20
سلام دوستان
ممنون بابت راهنمایی ها

حقیقتش میخوام از همین مغازه ها بخرم که توش حرف و حدیثی نباشه ، از بانه ترجیحا نمیگیرم.
همچنین ترجیح میدم فعلا سراغ UHD نرم به دلیل نبود سورس کافی در حال حاظر

الان موردی که پیش اومده دودل شدن بنده بین H7000 و lB6900
کسی میتونه برتری های هر کدوم رو نسبت به اون یکی به من بگه؟
یا اگر لینک مقایسه ای دارید لطفا اینجا بذارید

نمیخوام طوری بشه فردا که میرم LB6900 بگیرم بعدش پشیمون بشم که چرا مثلا H7000 نگرفتم
اولویت هام رو هم که بالا ذکر کردم.

مرسی.
اگر با گارانتی میخواید بخرید، 46h7790 حدودا یک تومن از بودجه‌تون بیشتره.
در رده قیمتی الجی 47lb67000/47lb69000 مدل 48h6490 سامسونگ هست. کنتراست بالاتری داره و تصاویر سریع رو بهتر هندل میکنه. در یکنواختی صفحه و بالطبع کمتربودن DSE و banding هم بهتره.
مدل الجی صدای بهتری داره. زاویه دید گسترده‌تر و بخاطر input lag پایین‌تر (اختلاف کمه) برای گیم بهتره. همچنین سه‌بعدی پسیو الجی برای مدت طولانی بهتره، مخصوصا اگر بخواید بازی سه‌بعدی انجام بدید.

alex_pk
09-02-2015, 05:11
اگر با گارانتی میخواید بخرید، 46h7790 حدودا یک تومن از بودجه‌تون بیشتره.
در رده قیمتی الجی 47lb67000/47lb69000 مدل 48h6490 سامسونگ هست. کنتراست بالاتری داره و تصاویر سریع رو بهتر هندل میکنه. در یکنواختی صفحه و بالطبع کمتربودن DSE و banding هم بهتره.
مدل الجی صدای بهتری داره. زاویه دید گسترده‌تر و بخاطر input lag پایین‌تر (اختلاف کمه) برای گیم بهتره. همچنین سه‌بعدی پسیو الجی برای مدت طولانی بهتره، مخصوصا اگر بخواید بازی سه‌بعدی انجام بدید.

ممنون عزیز
سوالی که برام باقی میمونه قیمت تی وی هاست
که من تو سایت ها کلی قیمت متفاوت میبینم!
جای مرجعی رو میشناسید که قیمت (تقریبا) بازاری تلوزیون هارو (خصوصا LG ) گفته باشه؟

راستی این مدل LB69000 آیا قابلیت نصب رو دیوار رو هم داره؟
(اگر امکان داره یه سایتی هم معرفی کنید که تمامی امکانات تلوزیون رو چه جزئی و چه کلی لیست کرده باشه ، انگلیسی هم بود که چه بهتر)
مرسی.

romantic
09-02-2015, 16:18
ممنون عزیز
سوالی که برام باقی میمونه قیمت تی وی هاست
که من تو سایت ها کلی قیمت متفاوت میبینم!
جای مرجعی رو میشناسید که قیمت (تقریبا) بازاری تلوزیون هارو (خصوصا LG ) گفته باشه؟

راستی این مدل LB69000 آیا قابلیت نصب رو دیوار رو هم داره؟
(اگر امکان داره یه سایتی هم معرفی کنید که تمامی امکانات تلوزیون رو چه جزئی و چه کلی لیست کرده باشه ، انگلیسی هم بود که چه بهتر)
مرسی.
برای قیمت محصولات الجی خود گلدیران قیمت نسبتا نزدیکی به بازار میزنه (برخلاف سامسونگ سنتر). فروشگاههای اینترنتی مثل دیجی کالا و زنبیل هم هستن. اما بهترین قیمت ها رو که خیلی وقتها از بازار هم پایین تره فروشگاه یکنام داره. تمام محصولاتش هم با گارانتی اصلی فروخته میشن.

مدل 67000 و 69000 قابلیت نصب روی دیوار رو دارن. باید داکت دیواری رو جداگانه از نمایندگی بگیرید.
برای تلویزیون های الجی و سامسونگ بهترین مشخصات رو در سایت رسمی هند این برندها پیدا میکنید؛ یعنی Samsung India و LG India. مخصوصا الجی خیلی مشخصات کاملی میده.

پ.ن: مدل های 67000 و 69000 هیچ فرقی جز در ظاهر و اسپیکرها ندارن. اما بعضا اختلاف قیمت 200-300 تومنی دارن. بهتره 67000 که ارزونتره بخرید. فکر نمیکنم 69000 آنچنان کیفیت صدای برتری داشته باشه که براش 300 تومن بیشتر بدید.

sansa
09-02-2015, 17:58
سلام دوستان

2 - حتما 3D باشه
4 - ترجیحا 47 اینچ

مرسی.

با سلام

مناسب ترین تلویزیون برای شما با مشخصات خواسته شده این تلوزیون هست .

47LB6900

قیمت بدون گارانتی : 2.960
قیمت با گارانتی : 3.180

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجهزبه گیرنده دیجیتال داخلی برای دسترسی به شبکه های دیجیتال
مجهز به WiFi داخلی همراه با نرم افزار مرورگر وب برای گشت و گذار در اینترنت
قابلیت نمایش تصاویر و فیلم های سه بعدی بلوری با عینک های سبک و بدون باتری پسیو
امکان اتصال بدون سیم به دستگاه های هوشمند گوشی و تبلت با فناوری DLNA
برقراری ارتباط با لپ تاب با تکنولوژی WiDi
وضوح تصویر FULL HD با رزولوشن 1080*1920 پیکسل
سیستم عامل جدید WEBOS برای استفاده راحت و بهینه از قابلیت های آن

alex_pk
10-02-2015, 03:02
برای قیمت محصولات الجی خود گلدیران قیمت نسبتا نزدیکی به بازار میزنه (برخلاف سامسونگ سنتر). فروشگاههای اینترنتی مثل دیجی کالا و زنبیل هم هستن. اما بهترین قیمت ها رو که خیلی وقتها از بازار هم پایین تره فروشگاه یکنام داره. تمام محصولاتش هم با گارانتی اصلی فروخته میشن.

مدل 67000 و 69000 قابلیت نصب روی دیوار رو دارن. باید داکت دیواری رو جداگانه از نمایندگی بگیرید.
برای تلویزیون های الجی و سامسونگ بهترین مشخصات رو در سایت رسمی هند این برندها پیدا میکنید؛ یعنی Samsung India و LG India. مخصوصا الجی خیلی مشخصات کاملی میده.

پ.ن: مدل های 67000 و 69000 هیچ فرقی جز در ظاهر و اسپیکرها ندارن. اما بعضا اختلاف قیمت 200-300 تومنی دارن. بهتره 67000 که ارزونتره بخرید. فکر نمیکنم 69000 آنچنان کیفیت صدای برتری داشته باشه که براش 300 تومن بیشتر بدید.

ممنون دوست عزیز بابت توضیح جامع و کاملت
من دیروز خیلی گشتم تو نت یعنی یه 6-7 ساعتی فقط داشتم تحقیق میکردم
بین دو مدل H6490 و LB69000 مونده بودم
خودم دلم پیش ال جی بود ولی وقتی نظرات کاربران و ریویو هارو خوندم شک افتادم
دیدم ال جی یه سری مشکلاتی تو کیفیت داره انگار مثل DSE
یا انعکاس نور بیشتر نسبت به اون مدل سامسونگ
تکنولوژِی اکتیو سامسونگ عمق بیشتری داره
و خیلی چیزای دیگه
که کلا معایت و مزایای این دو تا رو برای خودم لیست کردم و سبک سنگین کردم
الان تصمیم گرفتم H6490 بکیرم ، به نظرتون انتخاب بهتری است؟

دیروز هم تقریبا 30 تا مغازه تو جمهوری رفتم قیمت کردم مدل H6490 رو 48 اینچی
از 3700 بود تا 3400
حالا برای اینکه نخوره به بعد 22 بهمن فردا صبح (یعنی چند ساعت دیگه!) میخوام برم همین 3400 تومنی رو بگیرم

اگر توصیه نهایی دارید لطفا بفرمایید.
مرسی.

alex_pk
10-02-2015, 03:04
با سلام

مناسب ترین تلویزیون برای شما با مشخصات خواسته شده این تلوزیون هست .

47LB6900

قیمت بدون گارانتی : 2.960
قیمت با گارانتی : 3.180

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجهزبه گیرنده دیجیتال داخلی برای دسترسی به شبکه های دیجیتال
مجهز به WiFi داخلی همراه با نرم افزار مرورگر وب برای گشت و گذار در اینترنت
قابلیت نمایش تصاویر و فیلم های سه بعدی بلوری با عینک های سبک و بدون باتری پسیو
امکان اتصال بدون سیم به دستگاه های هوشمند گوشی و تبلت با فناوری DLNA
برقراری ارتباط با لپ تاب با تکنولوژی WiDi
وضوح تصویر FULL HD با رزولوشن 1080*1920 پیکسل
سیستم عامل جدید WEBOS برای استفاده راحت و بهینه از قابلیت های آن

والا دوست عزیز تا همین دیشب هم خودم تصمیم داشتم این مل رو بگیرم
خصوصا به خاطر پتل IPS و Web OS
ولی بررسی هایی که کردم من رو به سمت H6490 کشونده
ممنونم ازت بابت زحمتی که کشیدی و پیشنهاد دادی
مرسی

p30g
10-02-2015, 09:42
والا دوست عزیز تا همین دیشب هم خودم تصمیم داشتم این مل رو بگیرم
خصوصا به خاطر پتل IPS و Web OS
ولی بررسی هایی که کردم من رو به سمت H6490 کشونده
ممنونم ازت بابت زحمتی که کشیدی و پیشنهاد دادی
مرسی

6490 به نظرم نگیر دوست عزیز
چند وقت پیش از نزدیک تصویرش رو توی یکی از فروشگاهها خیابان جمهوری با 7790 (h7000) مقایسه کردم
میتونم بگم که اختلاف زیادی وجود داشت بین این دو خودتون هم اگر تهران هستید میتونید از نزدیک تشریف ببرید و مشاهده کنید
به نظرم همین h7000 رو از تهران بدون گارانتی تهیه کنید به قیمت 3100

romantic
10-02-2015, 15:26
ممنون دوست عزیز بابت توضیح جامع و کاملت
من دیروز خیلی گشتم تو نت یعنی یه 6-7 ساعتی فقط داشتم تحقیق میکردم
بین دو مدل H6490 و LB69000 مونده بودم
خودم دلم پیش ال جی بود ولی وقتی نظرات کاربران و ریویو هارو خوندم شک افتادم
دیدم ال جی یه سری مشکلاتی تو کیفیت داره انگار مثل DSE
یا انعکاس نور بیشتر نسبت به اون مدل سامسونگ
تکنولوژِی اکتیو سامسونگ عمق بیشتری داره
و خیلی چیزای دیگه
که کلا معایت و مزایای این دو تا رو برای خودم لیست کردم و سبک سنگین کردم
الان تصمیم گرفتم H6490 بکیرم ، به نظرتون انتخاب بهتری است؟

دیروز هم تقریبا 30 تا مغازه تو جمهوری رفتم قیمت کردم مدل H6490 رو 48 اینچی
از 3700 بود تا 3400
حالا برای اینکه نخوره به بعد 22 بهمن فردا صبح (یعنی چند ساعت دیگه!) میخوام برم همین 3400 تومنی رو بگیرم

اگر توصیه نهایی دارید لطفا بفرمایید.
مرسی.
مدلهای LB67000 و LB69000 از نوع Direct-lit هستن و مشکل DSE خیلی کمی دارن. فقط زمانی که زمینه خیلی روشن باشه (سفید یا رنگهای خیلی روشن) و تصویر حرکت افقی سریع داشته باشه قابل مشاهده است. مثلا در پخش فوتبال دیده نمیشه. مدلهای 2013 مثل LA66000 و LA62000 این مشکل رو خیلی داشتن.
در سه بعدی هم بگم که اختلاف H7790 با هرسه مدل (چه الجی 67000/69000 و چه سامسونگ H6490) تقریبا زیاده. خود این مدلها اختلاف چندانی ندارن و فقط میمونه به سلیقه فرد که از Active خوشش بیاد یا Passive. (اونایی که عینکی هستن Passive براشون بهتره چون عینکش رو میشه خیلی راحت روی عینک طبی استفاده کرد.)
بنظر من از بین سامسونگ H6490 و الجی LB67000 هرکدوم ارزونتر بود همون رو بخرید. اگر هم بدون گارانتی میخواید خرید کنید میتونید 46H7000 بگیرید که طبیعتا بهتره.

alex_pk
11-02-2015, 06:32
6490 به نظرم نگیر دوست عزیز
چند وقت پیش از نزدیک تصویرش رو توی یکی از فروشگاهها خیابان جمهوری با 7790 (h7000) مقایسه کردم
میتونم بگم که اختلاف زیادی وجود داشت بین این دو خودتون هم اگر تهران هستید میتونید از نزدیک تشریف ببرید و مشاهده کنید
به نظرم همین h7000 رو از تهران بدون گارانتی تهیه کنید به قیمت 3100

ممنون از راهنماییتون
بله مشخصا هر سری جدید با سری قبلیش اختلافی داره
چون من میخواستم حتما با گارانتی بگیرم سری 7 خیلی برام گرون میفتاد حداقل 1 تومن بیشتر.

alex_pk
11-02-2015, 06:41
مدلهای LB67000 و LB69000 از نوع Direct-lit هستن و مشکل DSE خیلی کمی دارن. فقط زمانی که زمینه خیلی روشن باشه (سفید یا رنگهای خیلی روشن) و تصویر حرکت افقی سریع داشته باشه قابل مشاهده است. مثلا در پخش فوتبال دیده نمیشه. مدلهای 2013 مثل LA66000 و LA62000 این مشکل رو خیلی داشتن.
در سه بعدی هم بگم که اختلاف H7790 با هرسه مدل (چه الجی 67000/69000 و چه سامسونگ H6490) تقریبا زیاده. خود این مدلها اختلاف چندانی ندارن و فقط میمونه به سلیقه فرد که از Active خوشش بیاد یا Passive. (اونایی که عینکی هستن Passive براشون بهتره چون عینکش رو میشه خیلی راحت روی عینک طبی استفاده کرد.)
بنظر من از بین سامسونگ H6490 و الجی LB67000 هرکدوم ارزونتر بود همون رو بخرید. اگر هم بدون گارانتی میخواید خرید کنید میتونید 46H7000 بگیرید که طبیعتا بهتره.

مرسی عزیز
من امروز تو یکی از فروشگاه ها بودم که هم 6490 داشت و هم 69000
کیفیت تصویری 6490 به مراتب خیلی بهتر از 69000 بود
من حتی تا لحظه خرید هم دودل بودم کدوم رو بگیرم ولی وقتی در کنار هم مقایسه کردم تصمیم گرفتم h6490 رو بگیرم با گارانتی 3350
69000 هم تقریبا 3420 درمیومد.

خوب دستگاه رو همین امروز اومدن نصب کردن
الان نمیشه نظر داد ولی خوب تو همین چند ساعت که ازش راضی هستم.
من فردا کاملا در رابطه با نقات قوت و ضعف دستگاه نظرم رو میگم.

sansa
11-02-2015, 11:52
مرسی عزیز
من حتی تا لحظه خرید هم دودل بودم کدوم رو بگیرم ولی وقتی در کنار هم مقایسه کردم تصمیم گرفتم h6490 رو بگیرم با گارانتی 3350

سلام
مبارکه . بله همه چیز مشخصات روی کاغذ نیست باید از نزدیک ببینی تا بتونی بهترین رو انتخاب کنید .

اگر میتونید چند تا عکس از تلویزیونتون اینجا بزارید . سعی کنید یه فیلم با کیفیتی مثل هابیت رو بزاری پخش بشه و از تلویزیون عکس بگیری . اینطوری نهایت کیفیت تلویزیون معلوم میشه .و:n40:

گالری عکسهای TV شما (لطفا قوانین در پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

caspian1
11-02-2015, 19:30
مرسی عزیز

مبارکه دوست من

آیا تخفیف جشنواره هم داره ؟

و اینکه امکان استفاده از سایت هایی مثه یوتیوپ هم هست با توجه فیل+تر بودن ؟

enigmaarchitect
11-02-2015, 21:28
مرسی عزیز

سلام دوست عزیز. مبارک باشه. منم همین دو روز پیش تو شرایط شما بودم و 48h6490 رو انتخاب کردم و با همین قیمت خریدمش.
تو این دو روزی که نصبش کردم و دارم استفاده میکنم حس میکنم تصویر یه مشکلی داره انگار همش یه لایه ابر مانند روی تصویره رنگ ها خیلی مات و مرده هستن و جزییات تو تصاویر خیلی روشن و تیره قابل تفکیک نیستن. خیلی هم با تنظیمات تصیر ور رفتم ولی از یه حدی بهتر نشد. ال ای دی قبلیم 6690 چهل اینچ سال 2012 بود که با اینکه مال سه سال پیش بود حس میکنم تصویرش خیلی زنده تر بود.
میخوام ببینم شما هم همچین حسی نسبت به تصویر داری؟ یا دستگاه من مشکلی داره. اگر کسی از متخصصین میتونه در ااین زمینه راهنمایی کنه لطفا.
یه مشکل دیگه هم اینه که ظاهرا این سری زیرنویس فارسی رو تا یونیکد نشه درست پخش نمیکنه. من به گارانتی هم زنگ زدم گفتن فعلا این سری فارسی نشده. در این زمینه هم اگه راه حلی هست یفرمایید.

alex_pk
12-02-2015, 02:07
سلام
مبارکه . بله همه چیز مشخصات روی کاغذ نیست باید از نزدیک ببینی تا بتونی بهترین رو انتخاب کنید .

اگر میتونید چند تا عکس از تلویزیونتون اینجا بزارید . سعی کنید یه فیلم با کیفیتی مثل هابیت رو بزاری پخش بشه و از تلویزیون عکس بگیری . اینطوری نهایت کیفیت تلویزیون معلوم میشه .و:n40:

گالری عکسهای TV شما (لطفا قوانین در پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی دوست من
چشم
الان دوربین با کیفیت مناسب در دسترس نیست
تهیه بشسه چشم.

alex_pk
12-02-2015, 02:10
مبارکه دوست من

آیا تخفیف جشنواره هم داره ؟

و اینکه امکان استفاده از سایت هایی مثه یوتیوپ هم هست با توجه فیل+تر بودن ؟

مرسی
کلا ماه بهمن گویا تخفیف جشنواره تعلق گرفته و قیمتشون اینی شده که تو بازار هست
ولی دیگه تخفیف بیشتر تعلق نمیگیره.
تیست نکردم ولی اگر هم فیلتر باشه و اگر با مودم به نت وصل بشیم باید فیل*شکن رو روی مودم ست کنیم.

alex_pk
12-02-2015, 02:44
سلام دوست عزیز. مبارک باشه. منم همین دو روز پیش تو شرایط شما بودم و 48h6490 رو انتخاب کردم و با همین قیمت خریدمش.
تو این دو روزی که نصبش کردم و دارم استفاده میکنم حس میکنم تصویر یه مشکلی داره انگار همش یه لایه ابر مانند روی تصویره رنگ ها خیلی مات و مرده هستن و جزییات تو تصاویر خیلی روشن و تیره قابل تفکیک نیستن. خیلی هم با تنظیمات تصیر ور رفتم ولی از یه حدی بهتر نشد. ال ای دی قبلیم 6690 چهل اینچ سال 2012 بود که با اینکه مال سه سال پیش بود حس میکنم تصویرش خیلی زنده تر بود.
میخوام ببینم شما هم همچین حسی نسبت به تصویر داری؟ یا دستگاه من مشکلی داره. اگر کسی از متخصصین میتونه در ااین زمینه راهنمایی کنه لطفا.
یه مشکل دیگه هم اینه که ظاهرا این سری زیرنویس فارسی رو تا یونیکد نشه درست پخش نمیکنه. من به گارانتی هم زنگ زدم گفتن فعلا این سری فارسی نشده. در این زمینه هم اگه راه حلی هست یفرمایید.

سلام
مرسی عزیز
بینید این مورد کاملا بستگی به شرایط داره....

1 - چه کیفیتی دارید میبینید؟ اگر صدا و سیما رو دارید میبینید که نباید انتظار کیفیت بالا داشته باشید بجز کانال HD که کیفیتش تقریبا قابل قبوله.
2 - کیفیت تصویر رو چه حالتی باشه
3 - شرایط محیطی ، نور اتاق و...
و....
لایه ابر مانندی من مشاهده نکردم ، چیزی که شما میفرمایید مثل یه فیلتر جلوی جزئیات رو گرفته پیشنهاد میکنم تنظیمان نور و درخشندگی و وضوح و.. بالا پایین کنید نتیجه بهتری میگیرید.
اگر تی وی شما هم 48 اینچه برای فیلمهای با کیفیت کمتر از HD حداقل باید یه فاصله 3 تا متری از تی وی داشته باشین تا شاهد کیفیت مناسب باشید
برای ریپ های کم حجم 720 یا 1080 هم فاصله دو متری کیفیت قابل قبولی داره
منتها من چون بیشتر ریپ های حجم بالا میبینم (بالای 10 گیگ) ، کیفیت فوقالعاده است تمامی جزئیات از موی صورت بازیگر گرفته تا قطره عرق روی پیشونیش یا سنگریزه روی شونه اش به وضوح مشخصه.
حیت از فاصله نیم متری هم کیفیت فوقالعاده است و فقط اگر صورتمون رو به صفحه نمایش بچسبونیم شاید پیکسل ها رو ببینیم!
رنگ ها بسیار زنده و طبیعی هستن ، من فکر نمیکنم دستگاه شما مشکلی داشته باشه
ممکنه تنظیمات دستگاهتون رو اگر دستکاری کنید نتیجه بهتری بگیرید.

در رابطه با زیر نویس بله فعلا فقط یونیکد رو پشتیبانی میکنه و اگر ANSI باشه نشون نمیده.

تی وی دارای امکانات خیلی خوب و کیفیت فوق العاده بالاییه
فرصت نیست در رابطه با مزایاش توضیح بدم ، خیلی هم ضروری نیست
سعی میکنم نکات منفی که میبینم رو بیام اینجا بگم.

1 - اولین نکته منفی که من دیدم همون موضوع زیر نویس بود.
اینکه زیر نویس حتما باید یونیکد باشه!این یکی از مواردی بود که میخواستم جزو ضعف هاش بذارم
هر چند تو پی سی در عرض 1 دقیقه میشه 20 تا زیر نویس رو یونیکد کرد ولی اگر غیر یونیکد رو هم پشتیبانی میکرد دیگه این پروسه لازم نبود.
و اینکه من نتونستم تو تنظیمات تی وی جایی رو پیدا کنم که بشه رنگ یا فونت زیر نویس رو تغییر داد

2 - این مورد رو تا الان که 15-16 نفر تی وی من رو دیدن فقط خودم تشخیص دادم پس شاید اگر این تی وی رو دارید یا قراره بگیرید اصلا این مشکل رو متوجه نشید و اگر هم نشیدید اصلا دنبالش نگردید.
در بعضی صفحات تیره ، (خاکستری مایل به تیره) اگر خیلی دقت کنیم بالای تی وی در سه نقطه مقدار کمی نشت نور وجود داره...فقط هم از فاصله کمتر از 1 متر میشه دیدش.
این مورد اصلا جزو نکاتی نیست که منصرفتون کنه از خرید ، بیشتر سلیقه ایه شاید اصلا دیده نشه!

3 - اگر منبع نوری مثل لامپ با فاصله پشتتون باشه روی صفحه نمایش ، خود لامپ هم دیده میشه!
و البته در یک محیط ، اگر لامپ تو دید تی وی نباشن ، محیط هر چقدر هم پر نور باشه هیچ رفلکسی رو صفحه نمایش نداره.
شاید زیاد خوب توضیح ندادم خلاصه اش اینکه محل قرار گیری تلوزیون بستگی به مکان لامپ ها داره و اتاق اگر پر نور هم باشه هیچ انعکاسی از نور روی صفحه نمیبینید.

4 - جای یک سری دکمه ها رو کنترل خالیه... مثل تغییر زیر نویس یا صدا و امثالهم.
یعنی برای تغییر اینها باید یه پروسه 3-4 ثانیه ای رو طی کنید.
فعلا همینا تا بعدا ببینم چی دیگه میبینم

یه چنتا از مزایایی که زیاد تو سایت ها روش مانور نمیدن رو هم من بگم
ظاهری:
اول اینکه فریم تی وی خیلی نازکه یعنی میشه ازش صرف نظر کرد بطوریکه بگی کل تلوزیون همش صفحه نمایشه!
دوم اینکه نسبت به مدل هم رنج ال جی قابلیت چرخش داره و پایه کرومی خیلی قشنگی داره.
کنترل خیلی خوش دسته و با اینکه تو دفترچه نوشته فاصله بیشتر از 5-6 متر نباشه ولی تا 15 متر (پشت در بسته )رو هم تست کردم و گرفت.
این طوری اگر یه موقع تو اتاق خواب و رو تخت دراز کشیده باشید خیلی راحت میتونید مثلا اهنگ رو عوض کنید یا صدا رو کم و زیاد کنید.
اتصال به اینترنت باهاش خیلی راحته ، من اینترنت موبایلم رو که شیر کردم ، در عرض چند ثانیه رو تی وی گرفتم و با مرورگر همین پی سی ورلد و یه سری سایت های دیگه رو خیلی راحت باز کردم.(کل راه اندازی اینترنت روی تی وی 20 ثانیه هم طول نمیکشه)

فعلا همینا...

sansa
12-02-2015, 12:24
مرسی دوست من
چشم
الان دوربین با کیفیت مناسب در دسترس نیست
تهیه بشسه چشم.

با موبایل هم باشه مشکلی نداره . :n12:

enigmaarchitect
12-02-2015, 18:37
سلام
مرسی عزیز
بینید این مورد کاملا بستگی به شرایط داره....

1 - چه کیفیتی دارید میبینید؟ اگر صدا و سیما رو دارید میبینید که نباید انتظار کیفیت بالا داشته باشید بجز کانال HD که کیفیتش تقریبا قابل قبوله.
2 - کیفیت تصویر رو چه حالتی باشه
3 - شرایط محیطی ، نور اتاق و...
و....
لایه ابر مانندی من مشاهده نکردم ، چیزی که شما میفرمایید مثل یه فیلتر جلوی جزئیات رو گرفته پیشنهاد میکنم تنظیمان نور و درخشندگی و وضوح و.. بالا پایین کنید نتیجه بهتری میگیرید.
اگر تی وی شما هم 48 اینچه برای فیلمهای با کیفیت کمتر از HD حداقل باید یه فاصله 3 تا متری از تی وی داشته باشین تا شاهد کیفیت مناسب باشید
برای ریپ های کم حجم 720 یا 1080 هم فاصله دو متری کیفیت قابل قبولی داره
منتها من چون بیشتر ریپ های حجم بالا میبینم (بالای 10 گیگ) ، کیفیت فوقالعاده است تمامی جزئیات از موی صورت بازیگر گرفته تا قطره عرق روی پیشونیش یا سنگریزه روی شونه اش به وضوح مشخصه.
حیت از فاصله نیم متری هم کیفیت فوقالعاده است و فقط اگر صورتمون رو به صفحه نمایش بچسبونیم شاید پیکسل ها رو ببینیم!
رنگ ها بسیار زنده و طبیعی هستن ، من فکر نمیکنم دستگاه شما مشکلی داشته باشه
ممکنه تنظیمات دستگاهتون رو اگر دستکاری کنید نتیجه بهتری بگیرید.

در رابطه با زیر نویس بله فعلا فقط یونیکد رو پشتیبانی میکنه و اگر ANSI باشه نشون نمیده.

تی وی دارای امکانات خیلی خوب و کیفیت فوق العاده بالاییه
فرصت نیست در رابطه با مزایاش توضیح بدم ، خیلی هم ضروری نیست
سعی میکنم نکات منفی که میبینم رو بیام اینجا بگم.

1 - اولین نکته منفی که من دیدم همون موضوع زیر نویس بود.
اینکه زیر نویس حتما باید یونیکد باشه!این یکی از مواردی بود که میخواستم جزو ضعف هاش بذارم
هر چند تو پی سی در عرض 1 دقیقه میشه 20 تا زیر نویس رو یونیکد کرد ولی اگر غیر یونیکد رو هم پشتیبانی میکرد دیگه این پروسه لازم نبود.
و اینکه من نتونستم تو تنظیمات تی وی جایی رو پیدا کنم که بشه رنگ یا فونت زیر نویس رو تغییر داد

2 - این مورد رو تا الان که 15-16 نفر تی وی من رو دیدن فقط خودم تشخیص دادم پس شاید اگر این تی وی رو دارید یا قراره بگیرید اصلا این مشکل رو متوجه نشید و اگر هم نشیدید اصلا دنبالش نگردید.
در بعضی صفحات تیره ، (خاکستری مایل به تیره) اگر خیلی دقت کنیم بالای تی وی در سه نقطه مقدار کمی نشت نور وجود داره...فقط هم از فاصله کمتر از 1 متر میشه دیدش.
این مورد اصلا جزو نکاتی نیست که منصرفتون کنه از خرید ، بیشتر سلیقه ایه شاید اصلا دیده نشه!

3 - اگر منبع نوری مثل لامپ با فاصله پشتتون باشه روی صفحه نمایش ، خود لامپ هم دیده میشه!
و البته در یک محیط ، اگر لامپ تو دید تی وی نباشن ، محیط هر چقدر هم پر نور باشه هیچ رفلکسی رو صفحه نمایش نداره.
شاید زیاد خوب توضیح ندادم خلاصه اش اینکه محل قرار گیری تلوزیون بستگی به مکان لامپ ها داره و اتاق اگر پر نور هم باشه هیچ انعکاسی از نور روی صفحه نمیبینید.

4 - جای یک سری دکمه ها رو کنترل خالیه... مثل تغییر زیر نویس یا صدا و امثالهم.
یعنی برای تغییر اینها باید یه پروسه 3-4 ثانیه ای رو طی کنید.
فعلا همینا تا بعدا ببینم چی دیگه میبینم

یه چنتا از مزایایی که زیاد تو سایت ها روش مانور نمیدن رو هم من بگم
ظاهری:
اول اینکه فریم تی وی خیلی نازکه یعنی میشه ازش صرف نظر کرد بطوریکه بگی کل تلوزیون همش صفحه نمایشه!
دوم اینکه نسبت به مدل هم رنج ال جی قابلیت چرخش داره و پایه کرومی خیلی قشنگی داره.
کنترل خیلی خوش دسته و با اینکه تو دفترچه نوشته فاصله بیشتر از 5-6 متر نباشه ولی تا 15 متر (پشت در بسته )رو هم تست کردم و گرفت.
این طوری اگر یه موقع تو اتاق خواب و رو تخت دراز کشیده باشید خیلی راحت میتونید مثلا اهنگ رو عوض کنید یا صدا رو کم و زیاد کنید.
اتصال به اینترنت باهاش خیلی راحته ، من اینترنت موبایلم رو که شیر کردم ، در عرض چند ثانیه رو تی وی گرفتم و با مرورگر همین پی سی ورلد و یه سری سایت های دیگه رو خیلی راحت باز کردم.(کل راه اندازی اینترنت روی تی وی 20 ثانیه هم طول نمیکشه)

فعلا همینا...

ممنون دوست عزیز.
من برای تست کیفیت فیلمهای 1080 با حجم 10 تا 20 گیگ و فاصله 5متر رو ملاک قرار دادم. در اینکه جزییات به بهترین نحو نشون داده میشن شکی نیست. مشکل من با رنگهای کمرنگ و مرده و تفکیک رنگی کم این دستگاه هست. نمیدونم از نظر فنی چی بهش میگن. اگر دستگاه شما رنگها رو زنده نشون میده من کم کم دارم شک میکنم که دستگاه من مشکل داسته باشه. چون با تنظیمات هم خیلی ور رفتم بهتر نشد.
در مورد نشت نور من هم این مشکل رو تشخیص داده بودم و میخوام با گارانتی هم تماس بگیرم. البته مشکل من اینه که در صفحات تیره یه تیکه از صفحه همیشه یکم روشنتر میمونه. نمیدنم منظور شما هم همین بوده؟
در مورد زیرنویسم حق با شماست. تغییر یه زیرنویس به یونیکد زمان زیادی نمیبره ولی وقتی 6 ترا فیلم و سریال با هارد به تی وی وصل کردم حتی فکر تبدیل همشون به یونیکد کابوسه.
من این مشکلات رو در مقایسه با تی وی قبلی خودم که 6960 دو سال پیش بود دارم میبینم که اونم سری 6 سامسونگ محسوب میشد.. اونجا زیرنویس مشکل نداشت و رنگها هم کاملا زنده و شفاف بودن. آدم انتظار داره که تی وی بعدیش پیشرفت کنه با توجه به اینکه از همون سری و رنج قیمتی انتخاب کردم.