مشاهده نسخه کامل
: کممممممممممممممممککک
meyprog3
06-02-2015, 16:31
سلام
چند روزی بود که سیستمم بعد از چند دقیقه کار کردن هنگ می کرد و هیچ چیری کار نمی کرد. بعد فکر کردم ایراد از فن cpu، بازش کردم که تمیزش کنم ولی بعد از تمیز کردن سیستمم یکسره شده و با زدن دکمه پشت کیس فن خود به خود شروع به کار می کنه و هیچ جیز دیگه ای هم کار نمی کنه (یعنی نه led یا و نه دکمه های power و start و ...). لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاست کمکم کنه........ مچکر................:n03::n03::n03::n34::n27:: n27::n27::n27:
سلام
چند روزی بود که سیستمم بعد از چند دقیقه کار کردن هنگ می کرد و هیچ چیری کار نمی کرد. بعد فکر کردم ایراد از فن cpu، بازش کردم که تمیزش کنم ولی بعد از تمیز کردن سیستمم یکسره شده و با زدن دکمه پشت کیس فن خود به خود شروع به کار می کنه و هیچ جیز دیگه ای هم کار نمی کنه (یعنی نه led یا و نه دکمه های power و start و ...). لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاست کمکم کنه........ مچکر................:n03::n03::n03::n34::n27:: n27::n27::n27:
یعنی سیستم کلا روشن نمیشه ؟ یا روشن میشه و تصویر نمیده؟
meyprog3
07-02-2015, 13:20
دکمه های power و restart کلا کار نمی کنه و با زدن دکمه پشت کیس فقط فن کار می کنه و مانیتور هیچ تصویری نداره....
دکمه های power و restart کلا کار نمی کنه و با زدن دکمه پشت کیس فقط فن کار می کنه و مانیتور هیچ تصویری نداره....
پس سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده
سی پی رو در بیارید سوکت رو تمیز کنید دوباره جا بزنید یک خمیر خوب بزنید روش و فن رو درست تنظیم کنید و دوباره تست کنتید اگر درست نشد با برداشتن باتری مین و چک کردن خود باتری چک کنید درست نشد قطعه ها باید چک بشه
اسلات رم و گرافیک تمیز بشه و با یک رم و گرافیک دیگه تست بشه با یک پاور دیگه سیستم چک بشه
در آخر سیستم به صورت open air بسته بشه و دوباره چک بشه اگر درست نشد مشکل میتونه از مین و بایوس مین باشه
meyprog3
11-02-2015, 16:43
نه، سیستم اصلا روشن نمی شه، فقط power و فن cpu کار می کنه.
نه، سیستم اصلا روشن نمی شه، فقط power و فن cpu کار می کنه.
مواردی که گفتم تست کنید سیستم شما روشن میشه ولی بوت نمیشه و در اصطلاح تصویر نمیده ولی پاور و فن کار میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.