مشاهده نسخه کامل
: اندازه گیری زینک بدن
سلام
اندازه گیری زینک بدن از طریق ازمایش خون انجام میشه؟ من شوره سر دارم و برخی منابع گفته زینک بدن ممکن است کم باشه. میخواهم مطمئن شوم.
اسم این ازمیاش چی هست؟
سلام
اندازه گیری زینک بدن از طریق ازمایش خون انجام میشه؟ من شوره سر دارم و برخی منابع گفته زینک بدن ممکن است کم باشه. میخواهم مطمئن شوم.
اسم این ازمیاش چی هست؟
آزمایش خون
Plasma zinc level
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
به نظتون ممکن هست زینک بدن کم باشه و بع داز درمان ، کمک کنه بهمون؟
بعد در حوزه چه تخصصی هست ، درمان زینک؟
kkevinloren2006
08-02-2015, 14:35
به نظتون ممکن هست زینک بدن کم باشه و بع داز درمان ، کمک کنه بهمون؟
بعد در حوزه چه تخصصی هست ، درمان زینک؟
شما باید بری متخصص پوست و مو
شما باید بری متخصص پوست و مو
تا الان چندین بار رفتم برای این مشکل ..
نه، برای درمان کمبود زینک پیش کی میرن؟ متخصص داخلی؟
kkevinloren2006
08-02-2015, 14:52
تا الان چندین بار رفتم برای این مشکل ..
نه، برای درمان کمبود زینک پیش کی میرن؟ متخصص داخلی؟
بهم داخلی هم پوسا و مو درمانش مکمل زینک پلاسه دیگه چیز خاصی نیست یه ازمایشم ممکنه برات بنویسه
بهم داخلی هم پوسا و مو درمانش مکمل زینک پلاسه دیگه چیز خاصی نیست یه ازمایشم ممکنه برات بنویسه
ازمایش چی؟
من شنیدم چند نوع ازمایش زینک داریم
plasma zinc
zinc serum
oral zinc test
hair test
و ...
کدام یک از اینها از طریق ازمایش خون و مرجع اصلی است؟ در ایران کدام رو اصولا انجام میدن؟
kkevinloren2006
15-02-2015, 18:16
دوست عزیز زینک رو معمولا کسایی میخورن که ریزش مو دارن شوره سر فکر نکنم دلیلی برا کمبود زینک باشه شاید با استفاده شامپوی مناسب و ضد شوره مشکلتون حل شه من در مورد ازمایش اطلاعی ندارم. به نظر بنده یه متخصص پوست مو برا شما کافیه هرچی گفت انجام بدین ازمایش هم شاید نیاز نباشه که براتون ننوشتن. ایشالا مشکلتون حل شه
دوست عزیز زینک رو معمولا کسایی میخورن که ریزش مو دارن شوره سر فکر نکنم دلیلی برا کمبود زینک باشه شاید با استفاده شامپوی مناسب و ضد شوره مشکلتون حل شه من در مورد ازمایش اطلاعی ندارم. به نظر بنده یه متخصص پوست مو برا شما کافیه هرچی گفت انجام بدین ازمایش هم شاید نیاز نباشه که براتون ننوشتن. ایشالا مشکلتون حل شه
میگن زینک بدن کم باشه، خطر سرطان خیلی بالا میره در انسان
رئیس مرکز تحقیقات سرطان ضمن برشمردن ریسک فاکتورهای سرطان در کشور و با بیان اینکه 40 درصد از سرطانها در کشور قابل پیشگیری و 40 درصد آنها قابل درمان است، اظهار کرد: اولین ریسک فاکتور در زمینه سرطان در کشور ریزمغذیها هستند. در حال حاضر اثبات شده که ویتامین D هم از عوامل ایجاد سرطان و هم از عوامل درمان آن است. این در حالی است که اکنون 60 درصد مردم کشور با کمبود ویتامین D مواجه هستند که در این مورد برنامه راهنمای سلامت را تدوین کرده و به وزارت بهداشت دادیم.باید گفت که میزان مورد نیاز ویتامین D در نوزادان شیرخوار 400 واحد، در کودکان و نوجوانان 500 واحد و در بزرگسالان حدود 1000 واحد باید باشد که البته اینها فقط دز نگهدارنده هستند.
وی در همین مورد ادامه داد: این اتفاق برای روی هم افتاده است و در حال حاضر در کشور با کمبود 20 درصدی روی در کودکان زیر دو سال مواجه هستیم و میزان دریافت روی ما در کشور 90 درصد کمتر از متوسط استانداردهای جهانی است. در حالی که روی یکی از ریزمغذیهای موثر در نرمال کردن سلول است امامتاسفانه فلزات سنگین جای این ریزمغذیها را گرفته است.
من شنیدم چند نوع ازمایش زینک داریم
plasma zinc
zinc serum
oral zinc test
hair test
و ...
کدام یک از اینها از طریق ازمایش خون و مرجع اصلی است؟ در ایران کدام رو اصولا انجام میدن؟
آزمایش معمول بررسی روی سطح پلاسمایی اون هست که اطلاع خوبی میتونه در اختیار بزاره اما ممکن هست نشاندهنده دقیق سطح سلولی روی نباشه
همچنین در بیماری های التهابی این سطح پایین میاد
آزمایش های موجود در حال حاضر بررسی سطح روی در پلاسما،گلبول قرمز،نوتروفیل ،لمفوسیت و مو هست
در حال حاضر برای بررسی از این آزمایش استفاده میشه
اما معمولا در خواست نمیشه چون کمبود روی علایم خاصی داره و حتی ریزش مو دلیل کافی برای بررسی اون نیست
میگن زینک بدن کم باشه، خطر سرطان خیلی بالا میره در انسان
چون روی در دی ان ای و ساخت پروتئین و مرگ برنامه ریزی شده سلولی نقش داره فرض هست که کمبود اون میتونه خطر سرطان رو افزایش بده و مقالات مختلفی هم در این باره چاپ شده
اما در تظاهرات کمبود روی از سرطان اسمی برده نشده و همچنین در عوامل خطر سرطان های شایع هم کمبود روی ذکر نشده
بیشترین تمرکز از عوارض کمبود روی در کودکان و نوجوانان و همچنین بیماران با سوجذب و تغذیه وریدی طولانی هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.