ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dying Light

brain
05-02-2015, 20:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان ویدیو گیم: Dying Light

سبک: اکشن-نقش آفرینی-ترس و بقا/open world

سازنده: Techland

ناشر: Warner Bros

زمان عرضه: 9 بهمن 1393

پلتفورم ها: XBOX One , PS4 , PC , Linux

قابلیت بازی آنلاین: دارد

Dying Light اولین بار با نمایش تریلری بی نظیر در E3 2013 معرفی شد. این بازی یکی از جدید ترین بازی ها در سبک اکشن-نقش آفرینی Action-Roleplaying و تلفیق آن با سبک ترس و بقا Survival Horror می باشد که توسط استودیوی فنلاندی بنام تکلند Techland ساخته و کمپانی وارنر بروس Warner Bros مسئولیت انتشار آن را بر عهده داشته است. تم بازی آخر الزمانی و با محوریت زامبی می باشد. اتفاقات بازی در شهری بنام هارن Harran رخ می دهد، شهری که پس از اتفاقات و آزمایشات توسط افرادی ناشناخته باعث شیوع یک ویروس در سطح شهر شده اند و اکثر مردم آن را تبدیل به زامبی Zombie کرده است. به همین دلیل، این شهر به حالت قرنطینه در آمده و کسی حق خروج و ورود ندارد. در این میان هنوز افرادی هستند که به این ویروس مبتلا نشده و به دنبال بقا و حفظ جانشان در این مکان می باشند. شما در نقش Kyle Crane می باشید که توسط سازمانی برای انجام ماموریتی به این شهر فرستاده شدید. بازی در محیطی باز Open World و با ویژگی تغییر زمان بین شب و روز می باشد. شما باید با گشت و گذار در این شهر به دنبال غذا، ابزار مناسب برای آپگرید اسلحه ها و انجام ماموریت ها بپردازید و در عین حال مراقب زامبی ها و همچنین افرادی که برای رفع نیازهایشان به شما حمله می کنند نیز باشید. بهتر است تمامی این فعالیت ها را تا قبل از غروب آفتاب به پایان برسانید، چون پرسه زدن در شب بسیار خطرناک است. بیشتر مبارزات در بازی در سبک مبارزه نزدیک Melee صورت می گیرد و بیش از 100 نوع سلاح سرد و گرم با قابلیت آپگرید در بازی وجود دارد. با اینکه موضوع اصلی آن تکراری می باشد اما تجربه کردن آن در محیطی Open World و با گرافیک زیبای نسل هشتمی در نوع خود جالب است.

امتیازات بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستم مورد نیاز

MINIMUM

· OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
· Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
· Memory: 4 GB RAM DDR3
· Hard Drive: 40 GB free space
· Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
· DirectX®: Version 11
· Sound: DirectX® compatible
· Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
· Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

· OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
· Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
· Memory: 8 GB RAM DDR3
· Hard Drive: 40 GB free space
· Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
· DirectX®: Version 11
· Sound: DirectX® compatible
· Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
· Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

تصاویر بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تریلر بازی

watch?v=VlEO8Swxz-k
watch?v=JMAeBcMq_TE

mv217010
05-02-2015, 20:36
ما که سیستممون نکشید مجبور به پاک شدیم:n03:

ahmad rezaa
07-02-2015, 16:46
ممنون بابت این تاپیک دوستان شماهم نظرتون رو بگین
بازیش داستانی تکراری و کمی هم روندی تکراری داره اما سبکش تا حدودی متفاوت با اینجور بازیاست و کمی هم شبیه به mirrors edgeشده درکل میتونست بهتر باشه
اگه سال 2013 این بازی میومد خیلی امتیازات خوبی میگرفت اما با توجه به زمان انتشارش انتظار هم بالا رفته
صداها خیلی خوب هست در شب صداها میپیچه و بلندتر به نظر میرسن
اسلحه ها هم خیلی خوب هستن و میشه قویشون کرد
امتیاز من 7.5 از 10

hitler1945
08-02-2015, 10:37
بازی جوری هست رو سیستمای متوسط اجرا بشه ؟ سی پی یو دو هسته ای و رم 4 و گرافیک 1؟

Meysam Raz
08-02-2015, 11:00
بازی جوری هست رو سیستمای متوسط اجرا بشه ؟ سی پی یو دو هسته ای و رم 4 و گرافیک 1؟
دو هسته ای سیستم متوسط حساب نمیشه
ضعیف حساب میشه
15-20 فریم میتونی بگیری ، کمی بهتر از اسلوموشن

bazooka
11-02-2015, 13:37
روی اخرین گرافیک روی این سیستم 30 فریم داد ولی با یذره پایین اوردن راحت 50 60 فریم داد:n19:

graphic:gtx 750 ti

cpu: core i3 4150

ram: 8 gb

امید رض
11-02-2015, 21:58
بازی.. بازیه نسبتا بهینه ایه فقط سنگینه
ولی واقعا حوصله سربر
گرافیک بازی کاملا عالیه
و مراحل مزخرف وکسل کننده
خسته شدم:n37::n21:تکراری تکراری

Viren
12-02-2015, 21:24
من که اینو هفته پیش تموم کردم تمام ماموریت های فرعی و اصلی
تازه تاپیکش زده شده :دی

Khan gholi
10-03-2015, 00:07
حدود 16 ساعت بازی رو توش چرخیدم برام خیلی جالب بود ولی هنوز زده 16 درصد از قسمت داستانی رو تکمیل کردم(بیشتر مراحل فرعی میرم).از داستان تا گیم پلی .داستان شما رو هم قسمت خوب و بد دیدگاه رو نشون میده.همچنین مراحل فرعی اونایی از افراد میگیری نه اونایی که رو تخته ها اطلاعاتی هست جذابه.گیم پلی هر وقت موجودات یک نواخت میشه با اوردن زامبی ها مختلف هنوز حس تازه بودن نگه میداره.گرافیک خوبه ولی وقتی بازی مثل فارکرای 4 رو بازی می کنی یا Watch dog توقع میره بالا.بیشترین چیزی هم که فریم میگیره اندازه تصویر هست.تمامی حرفا به کنار شب چرخیدن تو شهر بسی لذت بخشه.اینقدر مردمش اسم عربی دارند فکر کنم تو امارت یا جایی داره داستان اتفاق میفته
امتیاز من 8

MAX PAYNE 3
04-06-2015, 13:18
سلام
ببخشید من بازی رو تا 7 درصد رفتم
از بازی خارج شدم وقتی برگشتم دیگه دکمه های کیبرد کار نمی کنن تو بازی!
پچ 1.2 و 1.4 رو هم ریختم اما درست نشد!
کسی راه حلی داره؟!

Arrowtic
04-06-2015, 15:39
متاسفانه تا مدتی دستم بستست برای خرید بازی(با توجه به اینکه باید گیم کارد Final Fantasy 14 ، پلاتینیوم Warframe و همچنین Elder Scrolls Online بخرم) ، و باید صبر کنم تا تخفیف بخوره .
ولی یکی از دوستان خارجی تو استیم باهاش حرف میزدم(گیمر حرفه ای هست و حرفش معتبره پیشم به شدت) ، به شدت تعریف میکرد از بازی و بخش مالتی پلیرش . و به نظرش در مقایسه با بازی های هم سبک که اخیرا زیاد شدن(از جمله DayZ) ، میگفت که بدون شک همین بازی رو شخص علاقه مند باید بگیره . در زمینه قیمت البته ایراد گرفت ازش و گفت اگه شخص علاقه ی خاص به سبک نداره ، 60 دلار براش زیاده(از دیدگاه مالتی پلیر و کوآپ) ، ولی با تخفیف به شدت ارزششو داره .
در کل به دوستایی که خوششون میاد از سبک و دنبال مالتی هستن ، پیشنهاد میشه یه چندتا ویدئو ببینن ، و اگه خوششون اومد تا تخفیف خورد بخرنش .

R.P.G
14-07-2015, 18:19
چند روزه دوباره نشستم نسخه پایرت بازی رو دارم بازی میکنم (45 ساعت فعلا)؛ با این که قبلاً تمومش کرده بودم ولی دوباره که نشستم با حوصله بازی کردم از دفعه اول حتی بیشتر حال داد.

چنتا اسکرین شات هم از این بازی گرفتم.

کارهایی که واسه گرفتن شات ها انجام دادم:

Dying Light Manager واسه حذف HUD
اینجکتور گرافیکی ReShade Framework
Nvidia DSR رزولوشن 3840x2160 و ریسمپل کردن شات با Faststone به 1080p
Cheat Engine برای فریز کردن بازی - میدان دید - فری کمرا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(The Crew (Alt version

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Crew

A Moment

Slums

Frozen

Creeping About