ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مانیتور - فوووووری

reza_ghamgin2006
05-02-2015, 06:25
فوریه فوری

سلام دوستان من میخوام یه مانیتور 22 یا 23 اینچ بگیرم که کیفیت تصوبرش تو رنج قیمت 600 الی 800 تومان بهترین باشه
خواهش میکنم از اساتید محترم که با توجه به مانیتور های موجود در بازار تهران بهترین مانیتوری که تو این سایز باشه و کیفیت و کارایی خوبی داشته باشه و گارانتی هم داشته باشه بهم معرفی کنن
در کل اول کیفیتش برام مهمه
بعد سایزش که 22 و یا بالاتر باشه
در اخر پورت ها و گارانتیو دیزاین و این چیزا

اگه مقدور بود لینک بزارید که بتونم برم ببینم

پیشاپیش از دوستان گلم تشکر میکنم

reza_ghamgin2006
05-02-2015, 17:31
کسی از دوستان نیست کمک کنه؟

mmf66
05-02-2015, 18:57
پیشنهاد من ال جی 23mp65hq هست قیمتشم مناسبه 635 تومان

اینم لینک قیمت و مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لیون کامپوتر

اینم لینک ویدئو بررسی و unboxing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در آپارات

reza_ghamgin2006
06-02-2015, 05:18
پیشنهاد من ال جی 23mp65hq هست قیمتشم مناسبه 635 تومان

اینم لینک قیمت و مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لیون کامپوتر

اینم لینک ویدئو بررسی و unboxing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در آپارات
ممنون از پاسختون و این وقتی که گذاشتین

از برند asus هم پیشنهادی دارین؟
مثلا از بین مدل های بین 600 تا 800 این لینک به نظرتون کدوم بهتره و ایا اینها بهتر از مانیتور ال جی هست که پیشنهاد دادین یا خیر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان تا 800 تومان هم میتونم هزینه کنم و میخوام حالا حالاها برام کنه چون استفاده مداوم از مانیتور دارم

mmf66
06-02-2015, 11:36
ممنون از پاسختون و این وقتی که گذاشتین

از برند asus هم پیشنهادی دارین؟
مثلا از بین مدل های بین 600 تا 800 این لینک به نظرتون کدوم بهتره و ایا اینها بهتر از مانیتور ال جی هست که پیشنهاد دادین یا خیر؟

الان تا 800 تومان هم میتونم هزینه کنم و میخوام حالا حالاها برام کنه چون استفاده مداوم از مانیتور دارم

خواهش میکنم دوست عزیز
از برند ایسوس اگه پنل ips میخواین که 5 میلی ثانیه هستن ولی زاویه دید بهتری دارن مدلهای vx229h vx239h
و اگه پنل tn میخواین که برای گیم بهتره و زمان پاسخدهیش 1 میلی ثانیه هست vx228h vx238h vx248h vn247h

ببینید دوست عزیز نمیشه گفت کدوم بهتره طبق اطلاعات خود سازند همشون کنتراست یک به 1000 دارند ولی خوب نوع تصویر کمی متفاوت هست من خودم از نزدیک دیدم همشون رو ولی تا نخری چند وقت استفاده نکنی نمیشه گفت کدوم بهتره ولی اون چیزی که من دیدم ال جی تصویرش درخشندگی کمتری داشت که خوب بعضی ها دوست دارن بعضی ها نه
اگه برای گیم میخوان که پنل tn ها به نظر من بهتره ولی اگه برای استفاده از نرم افزار و وبگردی و گاهی هم فیلم میخواین پنل ips بهتره حالا الجی ها قیمتشون مناسب تر هست و حدود 200 تومان با مشابه ایسوس ارزان تر هست
از لحاظ کارکرد هم همشون خوبن منتها ال جی گارانتی بهتری داره و هر کی هم خریده راضی بوده review هایی هم که من دیدم همه امتیاز بالا بهش داده بودن پس یعنی مانیتور خوبی هست و قیمتشم نسبت به ایسوس خیلی مناسبتره

reza_ghamgin2006
06-02-2015, 19:00
داداش خیلی گلی که به این سرعت جواب میدی و کار ما بنده خدا هارو راه میندازی

راستش من کاربریم بیشتر فیلمو بازی هست حالا نمیدونم ips بردارم یا tn بردارم

من الان دو مدل انتخاب کردم از چیزایی که گفتید به نظرتون با توجه به نوع کاربریم کدومش برام مناسبتره
اولیش اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-مانیتور-Monitor-LED-LCD-اسوس-Asus-VX229H-LED-21-5inch

دومیشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-مانیتور-Monitor-LED-LCD-اسوس-Asus-VX238H-LED-23inch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-مانیتور-Monitor-LED-LCD-اسوس-Asus-VX238H-LED-23inch)

و البته همین دو مدلو سایت مقداد گذاشته منتها یه فرقایی داره با اینا اگه میشه یه نگاه بندازین بگید کدومش درست نوشته و در نهایت کدومو بخرم ...ممنون

mmf66
06-02-2015, 20:24
داداش خیلی گلی که به این سرعت جواب میدی و کار ما بنده خدا هارو راه میندازی

راستش من کاربریم بیشتر فیلمو بازی هست حالا نمیدونم ips بردارم یا tn بردارم

من الان دو مدل انتخاب کردم از چیزایی که گفتید به نظرتون با توجه به نوع کاربریم کدومش برام مناسبتره
اولیش اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-مانیتور-Monitor-LED-LCD-اسوس-Asus-VX229H-LED-21-5inch

دومیشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-مانیتور-Monitor-LED-LCD-اسوس-Asus-VX238H-LED-23inch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-مانیتور-Monitor-LED-LCD-اسوس-Asus-VX238H-LED-23inch)

و البته همین دو مدلو سایت مقداد گذاشته منتها یه فرقایی داره با اینا اگه میشه یه نگاه بندازین بگید کدومش درست نوشته و در نهایت کدومو بخرم ...ممنون

چون کاربری شما بازی و فیلم هست بهتره tn بردارید به شرطی که دراز کشیده وزاویه دار به مانیتور نگاه نکنید
اگه میخوای حتما 23 باشه همون مدلی که انتخاب کردی خوبه vx238h حدود 760 تومان
اگرم بزرگتر میخوای vn247h با قیمت 820 تومان و مدل vx248h با قیمت 855 تومان گزینه های خوبی هستند
تمام این مانیتور ها 1 میلی ثانیه خاکستری به خاکستری و کنتراست 80/000/000 یا یک به 1000 و tn هستن
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/filter659_ASUS/) هم اطلاعات درست در لیون کامپیوتر

reza_ghamgin2006
08-02-2015, 04:11
ممنون دوست عزیز که انقد زحمت کشیدین

همین امروز بعد از دیدن توضیحاتتو ن رفتم خریدمش 765000 تومان (Asus LED-VX238H)
فقط یه سوال اخر که کاری باید انجام بدم الان که خریدم...مثلا چیزیشو باید چک کنم یا نه ..یا با برنامه ای چیزی باید چکش کنم یا نه؟؟؟؟؟؟
چون همونجور که میدونین بازار ایرانه دیگه ..کارتنشو باز میکنن اداپنور و کابلاشو با چیزای متفرقه عوض میکنن و حتی چند مورد من دیدم که طرف مانیتور نو خریده بعد تو نت گفته که مانیتورم استفاده شده بوده یا بعضا دیدم که میگن پیکسل سوخته داشته و از این حرفا
اینم اضافه کنم کارتنشو که باز کردم اولین چیزی که دیدم این بود که گارانتیش از شیش ماه قبل شروع شده (برج 8 سال 2014)
این یعنی اینکه گارانتی 3 ساله تبدیل شده به 2 سال و نیم :)))

shayan0o21
08-02-2015, 06:37
با این کار تست کنید ببینید پیکسل سوخته یا معیوب نباشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا با این برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mmf66
08-02-2015, 14:26
ممنون دوست عزیز که انقد زحمت کشیدین

همین امروز بعد از دیدن توضیحاتتو ن رفتم خریدمش 765000 تومان (Asus LED-VX238H)
فقط یه سوال اخر که کاری باید انجام بدم الان که خریدم...مثلا چیزیشو باید چک کنم یا نه ..یا با برنامه ای چیزی باید چکش کنم یا نه؟؟؟؟؟؟
چون همونجور که میدونین بازار ایرانه دیگه ..کارتنشو باز میکنن اداپنور و کابلاشو با چیزای متفرقه عوض میکنن و حتی چند مورد من دیدم که طرف مانیتور نو خریده بعد تو نت گفته که مانیتورم استفاده شده بوده یا بعضا دیدم که میگن پیکسل سوخته داشته و از این حرفا
اینم اضافه کنم کارتنشو که باز کردم اولین چیزی که دیدم این بود که گارانتیش از شیش ماه قبل شروع شده (برج 8 سال 2014)
این یعنی اینکه گارانتی 3 ساله تبدیل شده به 2 سال و نیم :)))

مبارکت باشه دوستمون توضیح دادن
گرافیکت انودیا هست یا ای ام دی با پورت وی جی ای وصل کردی یا اچ دی ام ای اگه با اچ دی ام ای وصل کنی احتمال داره گوشه های مانیتور خالی سیاه باشه برای درست کردنش میتونی از کنتر پنل درایو گرافیک درستش کنی ولی اچ دی ام ای نویز کمتری داره و بهتره

reza_ghamgin2006
09-02-2015, 02:42
ممنون shayan0o21 عزیز

و همینطور تشکر ویژه از شما دوست گلم mmf66 عزیز

با تبدیل خودش که dvi to hdmi بود وصل کردم گرافیکمم انویدیاس و سمت دی وی ای به گرافیک خورده

mmf66
09-02-2015, 09:41
ممنون shayan0o21 عزیز

و همینطور تشکر ویژه از شما دوست گلم mmf66 عزیز

با تبدیل خودش که dvi to hdmi بود وصل کردم گرافیکمم انویدیاس و سمت دی وی ای به گرافیک خورده

اوکی همه خوبه دوست عزیز
اگه میشه یه بررسی بزار و نظرت رو در مورد این مانیتور بگو در بازی در فیلم عکس زاویه دید زمان پاسخدهی کیفیت رنگ و غیره