مشاهده نسخه کامل
: بهترین Soundtrack های بازیهای ویدئویی
vahidgame
04-02-2015, 20:12
جای خالی این تاپیک حس میشد
همانند دنیای فیلم در دنیای بازی هم موسیقی نقش اساسی رو ایفا می کنه
به طوریکه یه بازی با موسیقی خودش می تونه بسیار تاثیرگذارتر و به یادماندنی تر باشه
در این تاپیک هر کسی می تونه از هر بازیی بهترین آهنگ ها یا حتی آلبوم ها رو با لینک دانلود قرار بده و در مورد اونا صحبت کنه
البته این تاپیک فقط صرفا برای گذاشتن لینک دانلود نیست و نظر دادن و همین طور بحث و تبادل نظر در مورد موسیقی بازی های مختلف هم شامل اون قرار می گیره
قانون خاصی هم برای تاپیک وجود نداره ولی تنها نکته واضحی که وجود داره اینه که هر چه قدر پست شما کاملتر و زیباتر باشه مطمئنا استقبال هم از اون بیشتر میشه
vahidgame
04-02-2015, 20:14
برای شروع می خوام از یه بازیی آهنگ بذارم که آهنگای اون به نظرم جدای از خود بازی هم عالین و خیلی فرقی نمی کنه کسی اصلا این بازی ها رو بازی کرده باشه یا نه
یعنی سری بازی Assassin's Creed که البته من فقط دو شماره از اون رو انتخاب کردم که به نظرم از این لحاظ بهترین هستن
کار آهنگسازی این دو شماره هم اثری بسیار خاص از Jesper Kyd هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اول با شماره دوم بازی شروع می کنم
Jesper Kyd با آهنگسازی فوق العاده ای که داشت یه جورایی باعث شد که AC2 همیشه موندگار باشه
یعنی بعضی جاهای بازی آدم دوس داشت کلا بازیو رها کنه و فقط غرق در موسیقی اون بشه!
مسلما آلبوم کامل اون باید گرفته بشه ولی من 4 تا آهنگ رو از بین آهنگای اون انتخاب کردم
اولین آهنگ خیلی آهنگ خاصیه و فک کنم یه بار توی تاپ 10 انجمن موسیقی هم اونو گذاشته بودم
کلا خیلی از آهنگ هایی که اولشون یه پیانوی غمگین دارن نمی دونم چرا خاص میشن :دی
فضای غمگین آهنگ واقعا عالیه
Jesper Kyd - Sanctuary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دو تا آهنگ دیگه هم تقریبا از لحاظ فضا به آهنگ قبلی شبیه هستن
Jesper Kyd - Home In Florence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jesper Kyd - Tour Of Venice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما آهنگ آخر با فضای کامل متفاوت و ریتم تند که این آهنگ هم بسیار به یادماندنیه و شاید بعضی ها بازی رو با این آهنگ بشناسن
Jesper Kyd - Earth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب می رسیم به Assassin's Creed: Brotherhood
این شماره هم از لحاظ موسیقی دقیقا همون حس حال شماره دوم رو حفظ کرده بود و حتی یه جورایی من حس می کردم به محیط های خود بازی خیلی تناسب داره و فک می کنم دیگه از این بهتر نمیشد برای این بازی کار آهنگسازی رو انجام داد!
سه تا آهنگ از این شماره انتخاب کردم که هر سه عالین:
Jesper Kyd - City of Rome ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jesper Kyd - Echoes of the Roman Ruins ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jesper Kyd - Rome Countryside ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند آهنگ از چند نسل مختلف
نسل کنسول های 16 بیتی،
عنوان محبوب دوران Sega Mega Drive
اهنگساز: استاد Yuzo Koshiro
Street of rage
Attack The Barbarian.MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نسلی که با روی کار آمدن کنسول سونی، Playstation تحولی در بازی های سه بعدی شکل گرفت.
ترسناک ترین عنوان دهه گذشته،
اهنگساز: استاد Akira Yamaoka
Silent Hill
Silent Hill.Intro.MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نسل Playstation 2
یک عنوان برای تمامی دوران، برای همه نسل ها
اهنگساز: Harry Gregson-Williams
Metal Gear Solid 3
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater.Main theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسل هفتم، تحولی در شوتر اول شخص با سری Call Of Duty
Call Of Duty: Modern Warfare 3
اهنگساز: Brian Tyler
COD: MW3 - End theme. MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Killzone2
05-02-2015, 18:19
یکی از تاثیر گذارترین قسمت یک بازی موزیکش هست که به نظر من تو دنیای ویدئو گیم , یک گروه از این موزیک ها که برای بازی های مختلف ساخته شده رو باید هروز گوش داد!
من ترتیب خاصی تو قرار دادن اهنگا ندارم... فقط اونایی که از نظر من جزو خاص ترین موزیک هایی که در یک بازی ویدویی بوده رو قرار میدم.
یکی از باحال ترین موزیک ها رو به نظرم آنچارتد 2 داشت... یکی از ترک هایی که خوشم میاد ازش لینک زیر هست که البته قسمتی از آهنگ هست حجمش هم کمه...
uncharted 2 soundtrack marco polo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
COD Modern Warfare یکی دیگه از اون بازی هایی هست که هرچقدر آهنگ هاش رو گوش بدید بازم تکراری نمیشه و حسی که درون بازی دارید رو براتون زنده میکنه... واقعا زیباست.
Album name: Call of Duty - Modern Warfare
Song name: HGW_killhouse_price.mp3
download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتخاب بعدی من Dragon Age: Origins هست که واقعا یه حماسه بود تو قسمت موزیک برا خودش!
Album name: Dragon Age Origins
Song name: 01 Dragon Age Origins.mp3
download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و شاهکار شاهکار ها... : دی آهنگ زمینه Killzone 2 + کل ساند ترک هاش کلا فوق العادس بود حداقل برای من!
Album name: Killzone 2
Song name: 01 main theme.mp3
فعلا همینا بود که خیلی ارادت خاصی داشتم بهشون :n02:
+
الان حمید بیاد بی برو برگرد کل لیستش بتمن و اساسین و هنس زیمر و ایناس حالا ببینید : دی
تاپیک عالیه
ممنون بچه ها :n16:
vahidgame
05-02-2015, 20:23
امیدوارم آرشیوتون پر از این آهنگای تاپ باشه :دی
خب می خوام از یه بازی آهنگ بذارم که اخیرا اونو تجربه کردم و باید بگم که در زمینه موسیقی شاهکار بودش
تصویر زیر گویای همه چیزه:
حالا سوای اینکه این بازی کلا خاصه ، از لحاظ موسیقی هم کاملا خاصه
یعنی در شرایط عادی بازی موسیقی نداره و فقط یه سری مکان های خاص به اضافه باس ها موزیک دارن
آهنگ های زیبای زیادی در اون وجود داره و اونایی که بازی کردن مطمئنا لذت می برن ولی من سعی دارم از بین اونا آهنگای تاثیرگذاری رو بذارم که سوای از بازی هم میشه همیشه گوش داد
اکثرا اونا هم فوق العاده غمگین هستن مثل فضای خود بازی..
آهنگ اولی مربوط به دو تا باس اختیاری بازی هست به نام Dark Sun Gwyndolin و Moonlight Butterfly که توی هر دو این آهنگ پخش میشه
اولین باری که با این آهنگ برخورد کردم سریع به فکر اومد که باید حتما دانلودش کنم
یعنی از اون آهنگای باس فایته که آدم دوس نداره تموم بشه!
Motoi Sakuraba - Dark Sun Gwyndolin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگی بعدی هم باز یه جورایی حالت اختیاریه چون برای یه مکان مخفی از بازی به نام Ash Lake هستش
این آهنگ فضای خیلی غمگینی داره و یه جورایی اینحوری القا می کنه که ته دنیای بازی اینجاست!
Motoi Sakuraba - The Ancient Dragon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ سوم مربوط به آخر بازی میشه
در مورد این آهنگ توی تاپیکش تعریف های زیادی شده
با این آهنگ مبارزه آخر بازی بسیار زیبا میشه و یه جورایی سورپرایز کننده بودش
واقعا پیانوی خیلی زیبایی داره
Motoi Sakuraba - Gwyn, Lord of Cinder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما آهنگ آخر دیگه گل سرسبد بازیه که حتی توی امضا هم ازش استفاده کردم و واقعا فوق العاده ست
توی تاپیک بازی زیاد در مورد این آهنگ مفصل توضیح دادم
فقط نکته جالبش اینه که قبل از اینکه اصلا بازیو برم همون سه سال پیش این آهنگ رو دانلود کردم و یادمه که اون قدر نظرمو جلب کرد که حتی توی انجمن موسیقی هم اونو معرفی کردم
این آهنگ مربوط میشه به بخش Credits یا به عبارتی تیتراژ پایانی بازی که من اعتقاد دارم توی بازی ها و فیلم ها این آهنگای تیتراژ پایانی می تونن باعث موندگارتر شدن اون اثر بشن که نمونه های زیادی وجود دارن که در این زمینه عالی بودن
این آهنگ بهترین آهنگ کل بازی بودش و فک می کنم کل دنیای غمگین بازی در همین آهنگ خلاصه شده...
Motoi Sakuraba - Nameless Song ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگایی مثل Daughters of Chaos و Firelink Shrine و Great Grey Wolf Sif هم آهنگای خیلی خوبین
در کل همه آهنگای بازی هم در نوع خودشون خوبن و از لحاظ موسیقی این بازی یکی از تاثیرگذارترین هاست...
soroosh_cz
07-02-2015, 01:23
من از آهنگ های بازی Alan Wake که سازندشون Petri Alanko بوده، خیلی خوشم اومده. اون حالت غم و آرامش درون آهنگ و بازی موج میزنه. :n28:
خیلی دوست داشتم آهنگ های بیشتری از این آهنگساز رو گوش بدم که مثل اینکه سال پیش، ترکهای Trial Fusion رو هم ساخته. آلبومش رو باید دانلود کنم. :n01:
خوب معرفی میکنم:
Petri Alanko
Composer
Born: October 17, 1963 (age 51), Joensuu, Finland
شاید بشه گفت اصلی ترین دلیل شناخته شدن بین گیمرها و شاید حتی افرادی که گیمر نباشن، OST معروف بازی Alan Wake بوده:
از بین تمام آلبوم، گرچه همه زیبا هستن، ولی 3 آهنگ خیلی قشنگ تر از بقیه هستن:
The Clicker
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که فکر میکنم اونجور که نشون داده شد، مثل یک فندک هست و در یکی از فصل های بازی، Alan در حالی که یادش میاد، جریان فندک رو به همسرش میگه
این همون فندگی هست که باعث نابودی تاریکی میشه
Departure
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این آهنگ به نظر من قشنگ ترین آهنگ این بازی هست و در فصل آخر که Alan میخواد با گیر انداختن خودش، همسرش رو نجات بشه پخش میشه
آهنگ تم غمگینی داره و کمی شبیه به The Clicker هست
هر وقت که بش گوش دادم، موهای تنم سیخ شده و موج از زیر پوستم رد شده :n28:
The Poet and the Muse
این آهنگ مثل دوتای بالا نیست و تمام داستان رو در قالب یک آهنگ بیان میکنه.
من هر وقت میخوام یادی از بازی کنم، به این آهنگ گوش میدم
موزيک ماندگار بازي مکس پين 1 :
اصن من نباشم ...بتمن رو به یاد نمیاریدا ! سهیل از تو بعید بود !:n05:
تاپیک رسما یکی از بهتریناست ، ممنون از وحید.
ساندترک ک خیلی زیاد هست ، کرایسیس استاد هانس زیمر کل این تاپیکو زیرورو میکنه :n02: ، اسسین جسپر رو هم ک خودتون گذاشتین ....حالا من با بتمن شروع میکنم :
Batman Arkham City Main Theme
vahidgame
10-02-2015, 22:40
مرسی دوستان کارتون عالیه
حمید اتفاقا من حواسم به بتمن بود ولی خواستم که خودت بیا ازش آهنگ بذاری :دی
توی انجمن موسیقی فک کنم دو سه سال پیش این آهنگ رو توی یه تاپیک گذاشتم و واقعا یکی از بهترین آهنگای تم اصلی در بین بازی هاست
+
در مورد Alan Wake هم که از لحاظ موسیقی واقعا حرف نداره
جدای از موسیقی اصلی بازی یه سری آهنگ از افراد یا گروه های مختلف هست که توی بازی پخش میشه که خیلی عالین
یه آهنگ که دوستمون معرفی کرد یعنی آهنگ زیبای The Poet and the Muse
که این آهنگ ها توی بازی با نام Old Gods of Asgard شناخته میشن در اصل یه گروه خیالی توی بازیه و اسم اصلی گروه راک معروف Poets of the Fall هستش
غیر اون آهنگ من دو تا آهنگ تاپ دیگه توی بازی یادم میاد
اولی یه آهنگ با ریتم تند و پر انرژی که توی یه قسمت خیلی جالبی از بازی پخش میشد و واقعا اون قسمت روز زیبا می کرد:
Poets of the Fall - Children of the Elder God ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ دوم هم باز یه آهنگ راک بسیار دوست داشتنیه:
Poets of the Fall - War ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن:
اون قدر بازی با موسیقی زیبا زیاده که هر چه قدر بازی معرفی بشه بازم خیلی بازی با این شرایط وجود دارن
توی پست بعدی احتمالا با یکی از شاهکارهای یکی از بهترین آهنگسازای تاریخ بازی های ویدئویی میام یعنی Jeremy Soule :whistle:
Milad4171
12-02-2015, 23:45
سلام
خوب فکر کنم منم باید یه دستی در این تاپیک ببرم و موزیک مورد علاقه ام رو که نوستالوژی واسم هست و هنوزم ازش لذت می برم (با اینکه خیلی خیلی موزیک های بهتری واسه بازی های بهتری تولید شده اومده ) معرفی کنم!
تعدادی از بهترین موزیک های متن بازی (از دید من )
Half Life
Adrenaline ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
( لینک جدید ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Neverhood
Ping Pong ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Southern Front Porch Whistler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ac 2
Florance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
L.A.M.P.A.R.D
16-03-2015, 13:46
METRO : LAST LIGHT
موزیک هایی داشت که میبایست میداشت !
The Rover
21-03-2015, 23:32
تو بحث موسیقی گیم خیلی سخته اگه بخوایم دست بذاریم رو چیزیو بگیم این بهترینه، خیلی وقتا ممکنه موسیقی مورد نظرمون از بازیای مورد علاقمون اونقد عالی نباشه اما واسه خودمون ارزش داشته باشه (فک نکنید منظورم وحید و آهنگاشه :n02:)
میشه یه لیست از روی سلیقه خودمون اراعه بدیم و الزاما حتما نباید تو شاهکارا و بازیای با امتیازای بالا دنبال آهنگ خوب بگردیم.
واسه منم بازیای زیادی هستن که موسیقیشونو دوس دارم که ممکنه بعضیاشون واسه خیلیاتون اونقدرا جالب یا خوشایندم نباشه :n02:
و همون طور که واسه خیلیامون پیش اومده از بعضیاشون حتی بیشتر از خود بازی خوشم اومد و بازیو به خاطر شنیدن آهنگش (در ترکیب و همزمان با گیمپلیدن) بازی میکردم.
امیدوارم سرفرصت منم یه نیمه لیست بذارم.
آقا من این موزیکارو دان می کنم.....یه شب داشتم گوش میکردم...کامل رفته بودم تو فضای گیم:n02:
یعنی منتظر بودم هر لحظه یه زامبی از در اتاق بیاد تو:n02:
کلن خیلی ممنون بسی استفاده میبریم:n40:
موسیقی بازی کارل آف 6 با همون مدرن وار فار 2 با قاطعیت از همه موسیقی بازی ها بهتره که هیچ از موسیقی متن همه فیلم ها هم بهتره.
از آهنگساز بزرگی هم که داره معلومه.
Six6econds
14-04-2015, 14:50
ترک های silent hill 2 را برای طرفداران Trip-Hop پیشنهاد می کنم
vahidgame
14-04-2015, 16:04
خب فاصله با پست قبلی یکمی طولانی شد ولی همین طور که اشاره کردم دفعه بعدی با Jeremy Soule میام
کسی که آهنگسازی بازی های زیادی رو بر عهده داشته و برعکس بعضی از آهنگسازان که مثلا آهنگساز فیلم و سریال و ... هستن و توی بعضی بازی ها هم آهنگسازی می کنن Jeremy Soule از اون دسته آهنگسازهای مخصوص دنیای بازیه که آثار اونم اکثرا ارکستال و حماسین و کلا یه سبکین که می تونن برای اکثر افراد تاثیرگذار و زیبا باشن
دیسکوگرافی اونم جالبه و می تونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده کنید و دیگه توضیح بیشتر در مورد این هنرمند نمیدم و فقط همین بس که لقب جان ویلیامز بازی های ویدئویی رو به اون دادن...
به خصوص آثارش در بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion به شدت فوق العاده ست و از اونم قبلا توی انجمن موسیقی خیلی آهنگ گذاشتم و این بار می خوام از The Elder Scrolls V: Skyrim آهنگ بذارم
جالبه آلبوم موسیقی بازی شامل 50 آهنگ میشه و انتخاب چند تا آهنگ منتخب سخته چون اکثر آهنگا در یه سطح بالایی هستن
ولی 7 تا آهنگ تاپ رو از بین اونا انتخاب کردم که می تونم بگم اکثرشون حالت آرامش بخش دارن:
Jeremy Soule - Dragonborn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jeremy Soule - Unbroken Road ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jeremy Soule - Ancient Stones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jeremy Soule - Tundra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jeremy Soule - Secunda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jeremy Soule - Journey's End ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jeremy Soule - Far Horizons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- Saman -
20-04-2015, 17:15
با سلام!
ممنون از وحيد عزيز بابت معرفی اين تايپيك به بنده و حالا هم كه اينجا هستيم چه خوب كه پستی هم ارسال كنيم!
يكی از بازیهای مورد علاقه من در استيم بازی Shelter هست كه گرافيك بسيار جالب، داستان فوقالعاده و البته، موسيقی عالی و هماهنگ با بازی رو هم داره كه دوست دارم اينجا برای شما موسيقیمتن اصلی بازی Shelter رو قرار بدم...
.. به هر حال، اميدوارم كه خوشتون بیآد!
Shelter Original Soundtrack
--=--
Retro Family
Artist
Shelter Original Soundtrack
Album
2013
Year
Soundtrack
Genre
MP3 VBR
Quality
34.9MB
Size
Zip
Format
--=--
Download:
amirmahmod
28-04-2015, 11:46
سلام ممنون از تاپیک خوبتون
حیف این تاپیک خاک بخوره
چند تا ازبهترین آهنگ های 3 assassin's creed رو که خیلی دوست داشتم رو گذاشتم.
اثری از Lorne Balfe:
Assassin's Creed III Main Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Modern Assassin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fight Club ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Beer and Friends ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
donkeyoxte
08-05-2015, 00:14
سلام دوست عزیز دمت گرم واسه تاپیک باحالت:n16:
بازی های بزرگ مثل Assassin's creed و far cry و... که خیلی وقته با شماره های مختلفشون حرفی واسه گفتن دارن بایدم موسیقی متفاوتی داشته باشن
ولی من تازگیا یه بازی رو تموم کردم به اسم Valiant Hearts یک بازی کاملا ساده با داستان فوق العاده
از سبک بازیش که بگزریم میرسیم به موسیقیش تو یه جمله میگم شاهکار بود
امیدوارم دوستان گوش بدن
Valiant Hearts :
Ian Livingstone – Dream within Dreams ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eams#)
اینم به آهنگ باحال از Far Cry 3
Skrillex ft. Damian Marley ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- Saman -
08-05-2015, 13:43
سلام دوباره!
اين بار برای شما دوستان موسيقی متن بازی Lume رو قرار میدم... بازی Lume يك بازی كوچك و زيبا هست، بسيار هنرمندانه و عالی طراحی شده و شنيدن موسيقی متن اون هم خالی از لطف نيست!
Lume Original Sountrack
Luke Whittaker
Artist
Lume - The Soundtrack
Album
2013
Year
Soundtrack
Genre
MP3 320Kbs CBR
Quality
18.15MB
Size
Zip
Format
Download:
Dark Soul
27-05-2015, 01:05
منم به ساندترک بازیها علاقه دارم ولی یه آرشیو کوچیک 1 گیگی بیشتر ندارم سعی می کنم هر از چند گاهی چندتاشون را رندوم بگذارم .
این ترانه ای که لیلیانا در بازی دراگون ایج 1 می خونه بسیار زیباست البته به زبون الفیه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dragon Age Origins Leliana Song.mp3 - 4.4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم چند تا از آهنگهای بازی دارکسایدرز 2 از جسپر کید که اکثرا می شناسیدش وگرنه اسمشو حتما شنیدید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Makers Theme.mp3 - 10.0 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Death Brings Hope.mp3 - 6.1 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Rod of Arafel.mp3 - 2.8 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
دوستانی که آلبوم می گذارن لطف کنند چندتا از بهترین های همون آلبوم را بگذارن تا حال و هوای اهنگ ها بیاد دستمون .
+
متاسفانه آهنگ های بعضی دوستان هم دیگه روی سرور مورد نظر موجود نبود و دان نشد .
بهترین Soundtrack های گیم رو بنظرم مکس پین 2 داشت. فوق العاده بودن.
حیف که دیگه راک استار به فکر یه بازی تاریک و هنری نیست...
ویرایش: برای دوستانی که حوصله ندارن last goodbye و max payne theme پیشنهاد میشه
vahidgame
28-06-2015, 21:00
سری زلدا جدای از اینکه جزو بهترین سری های تاریخ گیمه ، از لحاظ موسیقی هم جزو بهترین هاست
یکی از بهترین شماره های اونم از لحاظ موسیقی The Legend of Zelda: Ocarina of Time بودش
این بازی از لحاظ موسیقی فوق العاده بود و هم تعداد آهنگ ها خیلی زیاده هم اینکه خود کاراکتر هم در بازی آهنگ هایی رو می نوازه
آهنگساز این بازی استاد Koji Kondo هست که آهنگساز بعضی شماره های زلدا ، ماریو و بازی های زیاد دیگه ای از نینتندو بوده
آهنگ های این بازی خیلی هاشون حتی زیر 30 ثانیه هستن و نمیشد توی تاپیک گذاشت ولی سعی کردم چند تا رو انتخاب کنم که مناسب همه باشن
آهنگ اولی که انتخاب کردم خیلی کوتاهه و جزو خاص ترین آهنگای بازیه که چون توی بازی پشت سر هم پخش میشد زیبایی خاصی داشت و پیشنهاد می کنم چند بار پشت سر هم اونو گوش بدید:
Koji Kondo - Lost Woods ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ بعدی هم حالت مرموزانه داره و به اسم این شماره بازی هم خیلی میاد
Koji Kondo - Temple of Time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ سومی بیشتر حالت اپیک داره و همیشه اونو دوس داشتم
Koji Kondo - Hyrule Field Main Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما آهنگ آخری برای تیتراژ آخر بازیه که میشه گفت چندین آهنگ رو یکجا در خودش داره و یه آهنگ تیتراژ بسیار به یاد ماندنیه
Koji Kondo - End Credits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
............................................
اما شماره دیگری هم از این سری بازی که آلبوم آهنگاشو دارم The Legend Of Zelda: Skyward Sword هست
این بازی هم آلبوم منتخب موسیقی اون عالی بود و می تونم بگم که تمام آهنگ ها ارزش چندین بار گوش دادن رو دارن
سه تا آهنگ هم از این بازی انتخاب کردم که عالین و پیشنهاد می کنم به هیچ وجه از دستشون ندید
Mahito Yokota - Great Fairy Fountain Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mahito Yokota - Message from the Goddess ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mahito Yokota - Credits Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M A S T 3 R
29-09-2015, 23:47
به نظرم از بهترین های ساندترک در دنیای game، قطعا ساندترک های silent hill ساخته Akira Yamaoka در بین ـشون قرار داره و البته کمی عجیب که آنچنان بهشون اشاره ای نشده...
اما از این بگذریم ...
از بین ساندترک های non اورجینال اخیر،یکی از بازی هایی که واقعا در این زمینه میدرخشه، Life Is Strange هست و واقعا سلیقه سازندگانشون در انتخاب چنین ترک هایی رو واقعا باید تبریک گفت.
استفاده از موزیک گروه هایی مثل Mogwai, Sparklehorse, Message To Bears (کمتر شناخته شده ولی بسیار کاربلد) و البته Syd Matters که وظیفه ساخت قطعات اوریجینال رو هم به عهده داشته نشون از سلیقه بسیار خوب سازندگان هست و البته موزیک ها هم به خوبی در بازی استفاده شدن و مخصوصا ترک پایینی که میذارم.(LIS Episode 4)
یک indie rock بسیار زیبا ...
Message To Bears - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Mountains ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
And we could run away
Before the light of day
You know we always could
The mountains say, the mountains say
سلام دوستان، اخيراً اجراي پيانوي آهنگ بازي بتلفيلد 1942 رو ديدم جالب بود،
مطمئنم خوشتون مياد، با حجم 8 مگابايت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینامختاری
23-05-2019, 22:59
youtubemp3lab.com/?v=mjTncuE7YTI
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.