مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب رم جدید روی سیستم
سلام
من امروز یه رم Geil Dragon 4GB 1600MHz برای سیستمم خریدم که یه رمGeil Evo Veloce 4GB 1600 هم قبلا رو سیستمم داشتم.
فقط نمیدونم چرا تو حالات زیر سیستم بالا نیومد:
1- رم جدید به تنهایی تو اسلات 1
2- رم جدید اسلات 1 رم قدیمی اسلات 2 یا 3
3- رم قدیمی اسلات 2 یا 3 رم قدیمی اسلات 1
4- رم قدیمی تو اسلات 1 و روشن کردن سیستم و بعد از بالا اومدن اضافه کردن رم جدید به اسلات 2
اینجوری فقط سیستم بالا اومد:
رم قدیمی تو اسلات 1 و روشن کردن سیستم و بعد از بالا اومدن اضافه کردن رم جدید به اسلات 3
1- به نظرتون این مشکل به خاطر چی به وجود اومده؟
2- تایمینگ به درستی تنظیم شده تو حالت اتوماتیک یا خودم باید درستش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javad2015
04-02-2015, 11:52
تایمینگا یکسان نیست باید دستی تنظیم بشن
ممنون
روی چه اعدادی تنظیمش کنم؟ توی بایوس فقط یه تنظیم برای تایمینگ وجود داره و برای هر رم جدا نیست. فقط باید اونو تنظیم کنم؟
سلام
من امروز یه رم Geil Dragon 4GB 1600MHz برای سیستمم خریدم که یه رمGeil Evo Veloce 4GB 1600 هم قبلا رو سیستمم داشتم.
فقط نمیدونم چرا تو حالات زیر سیستم بالا نیومد:
1- رم جدید به تنهایی تو اسلات 1
2- رم جدید اسلات 1 رم قدیمی اسلات 2 یا 3
3- رم قدیمی اسلات 2 یا 3 رم قدیمی اسلات 1
4- رم قدیمی تو اسلات 1 و روشن کردن سیستم و بعد از بالا اومدن اضافه کردن رم جدید به اسلات 2
اینجوری فقط سیستم بالا اومد:
رم قدیمی تو اسلات 1 و روشن کردن سیستم و بعد از بالا اومدن اضافه کردن رم جدید به اسلات 3
1- به نظرتون این مشکل به خاطر چی به وجود اومده؟
2- تایمینگ به درستی تنظیم شده تو حالت اتوماتیک یا خودم باید درستش کنم؟
رم جدید رو به تنهایی متصل کنید و هم تایمینگ رم قدیمی کنید هم از طریق xmp میتونید اینکارو بکنید هم از خود تنظیمات تایمینگ در بایوس
بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید...
رم جدید رو به تنهایی متصل کنید و هم تایمینگ رم قدیمی کنید هم از طریق xmp میتونید اینکارو بکنید هم از خود تنظیمات تایمینگ در بایوس
بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید...
خیلی ممنون
فقط یه مشکلی که هست اینه که وقتی رم جدید رو به تنهایی وصل میکنم سیستم بالا نمیاد و مانیتور اصلا تصویر نداره. xmp هم که گفتین نمیدونم چیه.
----------------------------------
الان برق کیس یه ساعتی قطع بود وقتی دوباره زدم به برق بازم مانیتور تصویر نداشت و سیستم بالا نیومد بعد از چند بار روشن خاموش کردن خود به خود درست شد!!!!
به نظرتون این مشکلم به خاطر همین بود یا نه؟
خیلی ممنون
فقط یه مشکلی که هست اینه که وقتی رم جدید رو به تنهایی وصل میکنم سیستم بالا نمیاد و مانیتور اصلا تصویر نداره. xmp هم که گفتین نمیدونم چیه.
----------------------------------
الان برق کیس یه ساعتی قطع بود وقتی دوباره زدم به برق بازم مانیتور تصویر نداشت و سیستم بالا نیومد بعد از چند بار روشن خاموش کردن خود به خود درست شد!!!!
به نظرتون این مشکلم به خاطر همین بود یا نه؟
اگه رم جدید به تنهایی رو هرکدوم از اسلات ها بالا نیاد و بایوس هم آپدیت باشه این دیگه به نظر من نمیتونه از تنظیمات باشه یا خود رم مشکل داره یا ناسازگاری با مین داره به نظر من با یک برند دیگه رم تست کنید ببینید بازم این مشکل رو دارید یا نه
اگه رم جدید به تنهایی رو هرکدوم از اسلات ها بالا نیاد و بایوس هم آپدیت باشه این دیگه به نظر من نمیتونه از تنظیمات باشه یا خود رم مشکل داره یا ناسازگاری با مین داره به نظر من با یک برند دیگه رم تست کنید ببینید بازم این مشکل رو دارید یا نه
دوتا سوال دیگه:
1- منم اولش شک داشتم که شاید رم مشکل داشته باشد ولی اگه اینطور باشه پس چرا همراه رم دیگه بدون مشکل کار میکنه؟
2- تایمینگ رو روی چه اعدادی تنظیم کنم؟ من که دقیقا نمیدونم تایمینگ رم قبلی چه بوده. از روی عکسهایی که گذاشتم میتونید بگید؟
دوتا سوال دیگه:
1- منم اولش شک داشتم که شاید رم مشکل داشته باشد ولی اگه اینطور باشه پس چرا همراه رم دیگه بدون مشکل کار میکنه؟
2- تایمینگ رو روی چه اعدادی تنظیم کنم؟ من که دقیقا نمیدونم تایمینگ رم قبلی چه بوده. از روی عکسهایی که گذاشتم میتونید بگید؟
cl9 که تو cpu--z نوشته اون تایمینگ رم قدیمی است چندین پارامتر داره طبق همون باید ست کنید که تو عکس هست
cl9 که تو cpu--z نوشته اون تایمینگ رم قدیمی است چندین پارامتر داره طبق همون باید ست کنید که تو عکس هست
روی رم قدیمی برچسبش نوشته شده 28-9-9-9 و رم جدید هم 28-11-11-11 منم طبق همون 28-9-9-9 تنظیم کردم فقط نمیدونم درسته یا نه خودتون هم یه چک بکنید ممنون میشم:
بین 24-9-9-9 و 24-9-9-9 شک داشتم.
عکس از بایوس:
CPU-Z :
دوستان یه چک میکنید ببینید درست تنظیم کردم یا نه؟
دوستان یه چک میکنید ببینید درست تنظیم کردم یا نه؟
خوب هست الان تو این حالت هم مشکل دارید؟...
خوب هست الان تو این حالت هم مشکل دارید؟...
نه مشکلی ندارم. دفترچه مادربرد رو خوندم دیدم نوشته که وقتی از یه رم استفاده میکنید پیشنهاد میشه اونو تو اسلات 2 قرار بدین و وقتی 2 رم استفاده میکنید تو اسلات های 2 و 4 قرار بدین منم این کارو کردم رم جدید به تنهایی و باهم درست شناسایی شدن.
در مورد تایمینگ ها هم چون تو حالت اتوماتیک خودش رو 9.9.9.24 تنظیم میشه ولی من رو 9.9.9.28 تنظیم میکنم برای همین شک دارم. تایمینگ ها چه تاثیری روی عملکرد رم داره؟
نه مشکلی ندارم. دفترچه مادربرد رو خوندم دیدم نوشته که وقتی از یه رم استفاده میکنید پیشنهاد میشه اونو تو اسلات 2 قرار بدین و وقتی 2 رم استفاده میکنید تو اسلات های 2 و 4 قرار بدین منم این کارو کردم رم جدید به تنهایی و باهم درست شناسایی شدن.
در مورد تایمینگ ها هم چون تو حالت اتوماتیک خودش رو 9.9.9.24 تنظیم میشه ولی من رو 9.9.9.28 تنظیم میکنم برای همین شک دارم. تایمینگ ها چه تاثیری روی عملکرد رم داره؟
هرچی تایمینگ کمتر باشه سرعت بهتری میتونید داشته باشید ولی اینکه با اون تایمینگ بتونه پایدار باشه هم مهمه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.