مشاهده نسخه کامل
: دکتر دیابت خوب و باسواد
سلام بچه ها از دیشب فشارخون و قندخونم بهم ریخته و سرگیجه دارم.دیابت نوع 1 هم دارم.فوری رفتم اورژانس یه آزمایش خون نوشتن و چون همه چیز به جز قتند خونم که 300 بود خوب بود مرخصم کردن و گفتن حتما شامت بد بوده ولی هنوز سرگیجه دارم.دکتر داخلی هم که تحت نظرش هستم رفته خارج و به هیچ کس دسترسی ندارم.ممنون میشم یه پزشک خوب و باسواد دیابت خیلی سریع بهم معرفی کنید یا بیمارستان خوبی برای مراجعه نام ببرید.
دوست عزیز قند شما بالا بوده و چون بقیه آزمایشات طبیعی بوده میشه گفت خطر کمای دیابتی برای شما رد شده
ام خوب علائمی که دارید بع علت همون قتد بالا میتونه باشه
البته چون قند خون شما با لا هست بهتره به یک بیمارستان جنرال در شهرتون مراجعه کنین تا با دریافت انسولین قند شما تنظیم بشه
سلام من تهران هستم.
میشه بگید چه آزمایشاتی برای رد خطر کمای دیابتی تجویز میشه؟
چون تنها آزمایشی که من دیدم تو اون برگه مربوط به دیابت هست همین قند خون بود که 300 نشان داد بقیه مربوط به سلامت کلیه و خون بود. میخواید یه نسخه بزارم که ببینید؟
الان قند خونم پایین اومده و بین 150 تا 160 هست ولی هنوز سرگیجه دارم و فشارم بالا و پایین میشه
سلام من تهران هستم.
میشه بگید چه آزمایشاتی برای رد خطر کمای دیابتی تجویز میشه؟
چون تنها آزمایشی که من دیدم تو اون برگه مربوط به دیابت هست همین قند خون بود که 300 نشان داد بقیه مربوط به سلامت کلیه و خون بود. میخواید یه نسخه بزارم که ببینید؟
الان قند خونم پایین اومده و بین 150 تا 160 هست ولی هنوز سرگیجه دارم و فشارم بالا و پایین میشه
باید یه آزمایش ABG یا VBG انجام بشه یا همون بررسی گازهای خونی که توش مقدار اسیدی بودن خون مشخص میشه
این کمای دیابتی یا DKA با قند بالای 250 یا 300 و کاهش pH و بیکربنات خون مشخص میشه
علایم اون هم درد شکم،استفراغ،بی حالی و خواب آلودگی،تنفس سریع،بوی استونی دهان همراه باقند بالا هست
الان که قند پایین هست خوب اون حالت بوجود نمیاد
اما برای تنظبم مقدار انسولین باید تجت نظر یک نفر باشین
هر فوق تخصص غدد که مراجعه کنین دانش کافی برای درمان شما داره
اما اگه فکر میکنین حال شما مساعد نیست و نمیتونین به مطب یا درمانگاه مراجعه کنین به اورژانس بیمارستانهای دانشگاهی مراجعه کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.