PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری ...بالا نیومدن ویندوز 8.1

Silent TR
03-02-2015, 08:56
اشتباهی زدم کامپیوتر خاموش شه ولی چون کار داشتم میخواستم سریعتر کامپیوتر بالا بیاد دکمه ریستارت رو زدم که مثلا کامپیوتر زود تر بیاد بالا و کارامو انجام بدم
بعد اینکه ریستارت کردم گفت باید ریپیر بشه ولی استارت آپ ریپیر میزنه نمیتونه مشکل رو حل کنه
حتی فلش بوتیبل ویندوزم رو هم داشتم با اون هم نشد و آخرش میزنه لوگ فایل و این ادرس رو میده
C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt. 

خواهشا یکی سریعتر کمک کنه نمیتونم از سیستمم استفاده کنم

هر کار کردم نشد گزینه سیف مود رو بیارم..ریستور پوینت هم ندارم متاسفانه:n27:

jimrako
03-02-2015, 17:23
سلام وارد command prompt بشو و سیدی ویندوز یا فلش بوتیبل داخل باشه و فرمان های زیر رو بنویس و اینتر بزن تست کن برای من دقیقا همین مشکل بود که حلش کردم .
bootrec/fixmbr
و اینتر بزن باید مشکلت حل بشه اگر نشد فرمان زیر رو بزن :
bootrec/fixboot و اینتر بزن .
برای رفتن به command prompt سی دی یا فلش بوتیبل رو وصل کن سیستم رو بوت کن و وارد setup ویندوز بشو فکر کن میخوای ویندوز جدید نصب کنی بعد که صفحه ی نصب ویندوز جدید اومد کلید های shift + f10 رو بزن تا command prompt بالا بیاد و بعد از فرمان های بالا استفاده کن . بعدش ویندوزت راحت بالا میاد حالش رو ببر .

Silent TR
04-02-2015, 00:26
سلام وارد command prompt بشو و سیدی ویندوز یا فلش بوتیبل داخل باشه و فرمان های زیر رو بنویس و اینتر بزن تست کن برای من دقیقا همین مشکل بود که حلش کردم .
bootrec/fixmbr
و اینتر بزن باید مشکلت حل بشه اگر نشد فرمان زیر رو بزن :
bootrec/fixboot و اینتر بزن .
برای رفتن به command prompt سی دی یا فلش بوتیبل رو وصل کن سیستم رو بوت کن و وارد setup ویندوز بشو فکر کن میخوای ویندوز جدید نصب کنی بعد که صفحه ی نصب ویندوز جدید اومد کلید های shift + f10 رو بزن تا command prompt بالا بیاد و بعد از فرمان های بالا استفاده کن . بعدش ویندوزت راحت بالا میاد حالش رو ببر .

این کار هارو تو یه یدونه از این صفحات سایت ماکروسافت دیدم انجام دادم ولی نشد آخر زدم ویندوز رو از اول ریختم

ولی الان باز یک مشکلی داره با روشن شدن ویندوز !!!

بار اول که روشن میکنم سیستم رو فقط اون صفحه رنگی ویندوز 8.1 میاد و فقط موس روی صفحه هستش و هیچ کاری نمیشه کرد ! و وقتی ریستارت میکنم ویندوز راحت بالا میاد !!!

یعنی هر بار که ویندوز رو روشن میکنم این مشکل هست !
بار اول بالا نمیاد و بعد از ریستارت بالا میاد

ask_bl
04-02-2015, 00:50
موقع بالا اومدن F8 رو بزنین و Last Known Good Configuration رو انتخاب کنین

Silent TR
04-02-2015, 01:09
موقع بالا اومدن F8 رو بزنین و Last Known Good Configuration رو انتخاب کنین

قبلا برای اینکه برم روی سیف مود F8 رو موقع بالا اومدن میزدم ولی اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته !
F8 رو که موقع استارت میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته !

ask_bl
04-02-2015, 01:15
قبلا برای اینکه برم روی سیف مود F8 رو موقع بالا اومدن میزدم ولی اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته !
F8 رو که موقع استارت میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته !
F2, F12 و F10 رو هم تست کنین، مادربرد چیه؟

vissoto
04-02-2015, 01:24
سلام

این کار هارو تو یه یدونه از این صفحات سایت ماکروسافت دیدم انجام دادم ولی نشد آخر زدم ویندوز رو از اول ریختم

ولی الان باز یک مشکلی داره با روشن شدن ویندوز !!!

بار اول که روشن میکنم سیستم رو فقط اون صفحه رنگی ویندوز 8.1 میاد و فقط موس روی صفحه هستش و هیچ کاری نمیشه کرد ! و وقتی ریستارت میکنم ویندوز راحت بالا میاد !!!

یعنی هر بار که ویندوز رو روشن میکنم این مشکل هست !
بار اول بالا نمیاد و بعد از ریستارت بالا میاد

احتمالا باید Hybrid Shutdown را غیرفعال نمایید.

#5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Silent TR
04-02-2015, 04:35
F2, F12 و F10 رو هم تست کنین، مادربرد چیه؟

Asus M4N78 SE

Silent TR
04-02-2015, 04:35
سلام

احتمالا باید Hybrid Shutdown را غیرفعال نمایید.

#5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعالش کردم، یعنی گزینش اضافه شده ولی هیچ فرقی نکرده

vissoto
04-02-2015, 10:00
فعالش کردم، یعنی گزینش اضافه شده ولی هیچ فرقی نکرده

غیرفعالش کنید.(تیک آن را بردارید) و save change را بزنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossingh1
04-02-2015, 19:19
عرض سلام ادب و احترام خدمت دوستان

یه مشکلی که من داشتم اینه که : لپ تاپ مدلasus n56 با ویندوز ۸ اورجینال هست که تازگی ها بعضی از مواقع در هنگام بالا آمدن ارور میده و بالا نمیاد که عکس ارورش هم اینجوریه

و یه نکته دیگه اینکه ویندوز اورجینالش رو هم نمیشه ریکاوری کرد نمیدونم چرا ...؟ قبلا میشد ولی حالا نمیشه؟ و ویندوز دیگه ای هم به جز ویندوزی که رو خودشه نمیشه نصب کرد روش یعنی یه جورایی قفله...
از دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم.
باتشکر

vissoto
04-02-2015, 20:24
عرض سلام ادب و احترام خدمت دوستان

یه مشکلی که من داشتم اینه که : لپ تاپ مدلasus n56 با ویندوز ۸ اورجینال هست که تازگی ها بعضی از مواقع در هنگام بالا آمدن ارور میده و بالا نمیاد که عکس ارورش هم اینجوریه

و یه نکته دیگه اینکه ویندوز اورجینالش رو هم نمیشه ریکاوری کرد نمیدونم چرا ...؟ قبلا میشد ولی حالا نمیشه؟ و ویندوز دیگه ای هم به جز ویندوزی که رو خودشه نمیشه نصب کرد روش یعنی یه جورایی قفله...
از دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم.
باتشکر

سلام

سوال خود را در مشکلات نرم افزاری / درایورهای لپ تاپ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید .

Silent TR
05-02-2015, 23:03
اون مشکل الان حل شده ولی الان یه مشکل دیگه ایی داره اونم اینه بار اول که روشن میکنم سیستم قشنگ بالا میاد صفحه دسکتاپ هم میاد ولی فولدر های درون دسکتاپ نیست و وقتی مثلا روی مای کامپیوتر از روی منو استارت کلیک میکنم باز میشه ولی نشونش نمیده !
یعنی همه چیز باز میشه ولی نشونشون نمیده !!! و فقط یکسره روی صفحه دسکتاپه !!

همه چیز ویندوز خوبه ها نمیدونم چرا این روشن شدنش اذیت میکنه

Silent TR
06-02-2015, 10:51
کسی نظری نداره ؟

vissoto
06-02-2015, 12:04
اون مشکل الان حل شده ولی الان یه مشکل دیگه ایی داره اونم اینه بار اول که روشن میکنم سیستم قشنگ بالا میاد صفحه دسکتاپ هم میاد ولی فولدر های درون دسکتاپ نیست و وقتی مثلا روی مای کامپیوتر از روی منو استارت کلیک میکنم باز میشه ولی نشونش نمیده !
یعنی همه چیز باز میشه ولی نشونشون نمیده !!! و فقط یکسره روی صفحه دسکتاپه !!

همه چیز ویندوز خوبه ها نمیدونم چرا این روشن شدنش اذیت میکنه

سلام

در صورت امکان عکس بگذارید .

مثلا اگر کلید ویندوز +E را بزنید (برای اجرای my computer ) پنجره باز میشه ولی در taskbar به صورت minimize هست ؟ و با کلیک بر آن در دسکتاپ نشان داده نمی شود ؟

سیستم لپ تاپه ؟

Silent TR
06-02-2015, 14:28
سلام

در صورت امکان عکس بگذارید .

مثلا اگر کلید ویندوز +E را بزنید (برای اجرای my computer ) پنجره باز میشه ولی در taskbar به صورت minimize هست ؟ و با کلیک بر آن در دسکتاپ نشان داده نمی شود ؟

سیستم لپ تاپه ؟

بلهه دقیقا همینطوره ! minimize هستش ولی نشونش نمیده
نه لپ تاپ نیست ! کامپیوتره

vissoto
06-02-2015, 15:10
بلهه دقیقا همینطوره ! minimize هستش ولی نشونش نمیده
نه لپ تاپ نیست ! کامپیوتره

بر دسکتاپ راست کلیک کنید و Screen Resolution را انتخاب کنید. تنظیمات را مانند عکس بر Show desktop only on 1 تنظیم کنید.(یا Show desktop only on 2 )