ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال مای پسپورت وسترن دیجیتال

smsoft
03-02-2015, 06:11
سلام
دوستان من هارد اکسترنال وسترن رو با کابل OTG به سونی زد 2 وصل کردم، به محض اینکه وصل کردم توی گوشی پیغامی مبنی بر اینکه این هارد قابل خوندن نیست و برای اینکه توسط گوشی خونده بشه باید فرمت بشه اومد، من هم هارد رو از گوشی جدا کردم، اما با وصل کردن به کامپیوتر متوجه شدم هارد کلا همینطور شده و توی سیستم هم همش پیغام فرمت کردن میومد!
به دی وی دی پلیر و تلویزیون و چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم اما نشد! :(
لطفا اگه نظری دارید راهنمایی کنید، چون واقعا اطلاعات هاردم برام مهم هستن!
پیشاپیش ممنون!

ata.royalfalcon
03-02-2015, 07:40
سلام
دوستان من هارد اکسترنال وسترن رو با کابل OTG به سونی زد 2 وصل کردم، به محض اینکه وصل کردم توی گوشی پیغامی مبنی بر اینکه این هارد قابل خوندن نیست و برای اینکه توسط گوشی خونده بشه باید فرمت بشه اومد، من هم هارد رو از گوشی جدا کردم، اما با وصل کردن به کامپیوتر متوجه شدم هارد کلا همینطور شده و توی سیستم هم همش پیغام فرمت کردن میومد!
به دی وی دی پلیر و تلویزیون و چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم اما نشد! :(
لطفا اگه نظری دارید راهنمایی کنید، چون واقعا اطلاعات هاردم برام مهم هستن!
پیشاپیش ممنون!

سلام .

هارد ديسك اكسترنال را به سيستم متصل و يك عكس از Disk management بديد ولي اگر پارتيشنها RAW شده باشد بايد پارتيشن و يا اطلاعات موجود در آن پارتيشن را ريكاوري كنيد. ميتونيد از آموزشهاي موجود در تاپيك زيراستفاده كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پي نوشت : من چندين بار در همين انجمن و تاپيكهاي مختلف گفتم كه هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل USB را نبايد به طور مستقيم به اسمارتفونها ، گوشی موبایها و ... متصل كرد چون ممكن هست جريان كافي براي راه اندازي هارد ديسك را فراهم نكنند و موجب آسيبهاي نرم افزاري و يا حتي سخت افزاري شود . ضمن اينكه هارد دیسکها برخلاف گوشی موبایها با توجه به ساختاری که دارند نسبت به جابجا کردن ، ضربه وارد شدن ، تکان دادن در زمانهایی که روشن هست حساس هستند و احتمال بالایی هست که آسیب ببینند . مگر اینکه تا قبل از اتمام کار با هارد اکسترنال ، گوشی موبایل را در جایی ثابت نگه دارید . بهتر هست از هارد دیسکهای اکسترنالی که WiFi و باطری مستقل دارند مثل Seagate Wireless Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید .