PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد فوری

chief76
01-02-2015, 21:45
چند روز پیش چند بار هاردمو پارتیشن بندیشو عوض کردم و دو بار هم ویندوز عوض کردم وقتی کامپیوترمو یه بار ریست که کردم صفحه ی ورود به بایوس(همون که اسم و مدل مادربورد رو مینویسه) میاد ولی گیر میکنه و همونجا میمونه و هیچ کاری نمیکنه مثل این که هنگ کنه و وارد بوت cd یا خود بایوس هم نمیشه هارد خرابه رو که سیم ساتاش رو قطع میکنم میاد بالا ولی حتی وقتی با هارد جدیدم به عنوان هارد اصلی وصل میکنم ولی اونم وصله بازم بالا نمیاد
من اطلاعات هارد قبلیم رو نیاز دارم خیلی برام مهمه لطفا کمک کنید. چکار کنم.
در ضمن بگم cd های بوتیبل هم وقتی هارد خرابم وصله کار نمیکنن اصلا به اونجا نمیرسه که بخواد کار کنه. لطفا کمک کنید

ali_mohandes
01-02-2015, 21:47
دوتا هارد روروی یه سیستم دیگه تست کنیدونتیجه رو اعلام کنید

EXTREME
01-02-2015, 23:07
چند روز پیش چند بار هاردمو پارتیشن بندیشو عوض کردم و دو بار هم ویندوز عوض کردم وقتی کامپیوترمو یه بار ریست که کردم صفحه ی ورود به بایوس(همون که اسم و مدل مادربورد رو مینویسه) میاد ولی گیر میکنه و همونجا میمونه و هیچ کاری نمیکنه مثل این که هنگ کنه و وارد بوت cd یا خود بایوس هم نمیشه هارد خرابه رو که سیم ساتاش رو قطع میکنم میاد بالا ولی حتی وقتی با هارد جدیدم به عنوان هارد اصلی وصل میکنم ولی اونم وصله بازم بالا نمیاد
من اطلاعات هارد قبلیم رو نیاز دارم خیلی برام مهمه لطفا کمک کنید. چکار کنم.
در ضمن بگم cd های بوتیبل هم وقتی هارد خرابم وصله کار نمیکنن اصلا به اونجا نمیرسه که بخواد کار کنه. لطفا کمک کنید

اگر به عنوان هارد دوم هم بازم مشکل دارید میتونید از باکس استفاده کنید تا از طریق یو اس بی هارد رو متصل کنید اگر بازم مشکل هنگ کردن داشتید بهترین راه برای ریکاوری اطلاعات هارد
بردن هارد به یک مرکز معتبر است