ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب رم جدید

riyazi85
01-02-2015, 00:21
با سلام به دوستان گرامی
بنده پس از تحقیق فراوون در مورد رم و برای افزایش بیشتر سرعت سیستمم دو عدد رم 4گیگ با مدل

Adata XPG V3 8GB DDR3 1866MHz CL10 Dual Channel

خریدم. اینم بگم این مدل و براساس میزان ساپورت مادربورد (حداکثر 8 گیگ) گرفتم

Maderbord: Gigabye H55M-S2H با ویندوز 8.1 که 64 بیتیه. CPU Intel Core i3 540 3.07Ghz
حالا که رم 2 گیگ قبلیم و برداشتم و این 2 تا رو که دوال هم هستن و نصب کردم پس از بالا اومدن مراحل اول ویندوز یکهو صفحه آبی مرگ میاد و سریع ریستارت میشه
هرکاری کردم درست نشد حتی تکی هم ویندوز بالا نمیاد اما تو بایوس 8 گیگ رم و شناسایی میکنه
موندم چیکار کنم:-(
خواهش میکنم کمکم کنین. آیا تنظیمات بایوس و نباید تغییر خاصی بدم؟؟؟؟
چیکار کنم ویندوزم راحت بیاد بالا و هر 2 رم هم شناسایی بشه

EXTREME
01-02-2015, 09:16
با سلام به دوستان گرامی
بنده پس از تحقیق فراوون در مورد رم و برای افزایش بیشتر سرعت سیستمم دو عدد رم 4گیگ با مدل

Adata XPG V3 8GB DDR3 1866MHz CL10 Dual Channel

خریدم. اینم بگم این مدل و براساس میزان ساپورت مادربورد (حداکثر 8 گیگ) گرفتم

Maderbord: Gigabye H55M-S2H با ویندوز 8.1 که 64 بیتیه.
CPU Intel Core i3 540 3.07Ghz

حالا که رم 2 گیگ قبلیم و برداشتم و این 2 تا رو که دوال هم هستن و نصب کردم پس از بالا اومدن مراحل اول ویندوز یکهو صفحه آبی مرگ میاد و سریع ریستارت میشه
هرکاری کردم درست نشد حتی تکی هم ویندوز بالا نمیاد اما تو بایوس 8 گیگ رم و شناسایی میکنه
موندم چیکار کنم:-(
خواهش میکنم کمکم کنین. آیا تنظیمات بایوس و نباید تغییر خاصی بدم؟؟؟؟
چیکار کنم ویندوزم راحت بیاد بالا و هر 2 رم هم شناسایی بشه

.
سلام یک بار با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید اگر میتونید وارد بایوس بشید رم ها رو که گذاشتید برید قسمت xmp و فرکانس رم رو تغییر بدید مثلا روی 1600 یا 1333 بزارید اینکارو بکنید تایمینگ رم هم عوض میشه ولتاز رم هم روی حالت آتو باشه تنظیمات رو ذخیره کنید و دوباره بررسی کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه اگر درست نشد یک احتمال است اونم اینه رم جدید با مین سازگار نباشه که باید با یک برند دیگه رم تست بشه

riyazi85
02-02-2015, 18:14
.
سلام یک بار با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید اگر میتونید وارد بایوس بشید رم ها رو که گذاشتید برید قسمت xmp و فرکانس رم رو تغییر بدید مثلا روی 1600 یا 1333 بزارید اینکارو بکنید تایمینگ رم هم عوض میشه ولتاز رم هم روی حالت آتو باشه تنظیمات رو ذخیره کنید و دوباره بررسی کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه اگر درست نشد یک احتمال است اونم اینه رم جدید با مین سازگار نباشه که باید با یک برند دیگه رم تست بشه

جناب من شاستی کنار باتری رو برداشتم باتری اومد بالا همین کفایت میکنه یا باتری و کلا بردارم بعد بزارم؟
تنظیمات بایوس هم فکر کنم درسته حالا از تمام قسمتاش عکس گرفتم. بیزحمت با دقت نگاه کنین و بگین کدوم قسمت و تغییر بدم؟
برند رم قبلیم هم Adata بوده پس نباید با برند مشکل داشته باشه
هنوز درست نشده بیزحمت کمکم کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

mmf66
02-02-2015, 19:18
جناب من شاستی کنار باتری رو برداشتم باتری اومد بالا همین کفایت میکنه یا باتری و کلا بردارم بعد بزارم؟
تنظیمات بایوس هم فکر کنم درسته حالا از تمام قسمتاش عکس گرفتم. بیزحمت با دقت نگاه کنین و بگین کدوم قسمت و تغییر بدم؟
برند رم قبلیم هم Adata بوده پس نباید با برند مشکل داشته باشه
هنوز درست نشده بیزحمت کمکم کنین

ممنون

همونجور که دوستمون گفتن شما در تصویر b5 گزینه اول xmp رو فعال کن چون مین شما تا فرکانس 1333 ساپورت میکنه و رمتون 1866 هست و باید گزینه 1333 رو انتخاب کنید

اگر باطری مین رو هم بر میدارید به تنظیمات قبلی توجه کنید مثل رابط هارد achi یا ide یا کارت گرافیک انبورد و غیره که گزینه های درست رو انتخاب کنید

EXTREME
02-02-2015, 19:31
برید xmp رو فعال کنید و فرکانس رم رو روی 1600 بزارید و یک دهم ولت از قسمت dram voltag به رم ولتاژ بدید تنظیمات رو ذخیره کنید و دوباره تست کنید بایوس رو هم میخواین دیفالت کنید سیستم رو خاموش کنید باتری رو کامل دربیارید دوباره جا بزنید و سیستم رو دوباره روشن کنید