مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای تغییر کارت گرافیک
mohammad_87
31-01-2015, 04:42
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
motherboard Asus P5Q3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
cpu intel core2quad Q8200 2.33 ghz
nvidia geforce 9800 gt 1g
power green 530
دو گرافیک زیر در دسترس هست:
ASUS GTX570 DirectCU II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ASUS HD 7770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کدوم گرافیک با سیستم فعلی سازگار هست و برای هر کدوم از اونها نیاز به تغییر کدوم قطعات دیگر هست؟
NEED FOR PC
31-01-2015, 09:24
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
motherboard Asus P5Q3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
power green 530
ASUS GTX570 DirectCU II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ASUS HD 7770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کدوم گرافیک با سیستم فعلی سازگار هست و برای هر کدوم از اونها نیاز به تغییر کدوم قطعات دیگر هست؟
شما چ570 ببندید چ7770 صددرصدcpu گلوگاه میشه! ک ب دنبالش باید مادربرد عوض شه ! یعنی دس بزنید ب سیستم همه چیو باس عوض کرد!
mohammad_87
31-01-2015, 21:20
شما چ570 ببندید چ7770 صددرصدcpu گلوگاه میشه! ک ب دنبالش باید مادربرد عوض شه ! یعنی دس بزنید ب سیستم همه چیو باس عوض کرد!
یعنی سرعت تبادل هماهنگ نیست؟
پس چه پردازنده ای میتونه مچ باشه؟
و با این سیستم(بدون درنظر گرفتم پاور) بالاترین گرافیکی که میشه استفاده کرد رو معرفی کنید.
kaveh-gh
01-02-2015, 12:50
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
power green 530
ASUS GTX570 DirectCU II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ASUS HD 7770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کدوم گرافیک با سیستم فعلی سازگار هست و برای هر کدوم از اونها نیاز به تغییر کدوم قطعات دیگر هست؟
از هر دو کارت میتونید استفاده کنید محمد عزیز. اساتید محترمی که عقیده دارن پردازنده گلوگاه ایجاد میکنه، بهتره صحبتشون رو با لینکی از یک منبع معتبر ارائه بدن...
با پردازنده core2quad Q8200 نهایتاً میتونید از کارت R9 270X (معادل Radeon 7870) یا GTX 750 Ti استفاده کنید. البته این دوکارت تقریباً لب مرز هستند و شاید با R9 270X در بعضی بازیها شاهد ایجاد گلوگاه جزئی پردازنده باشید اما به طور کلی مشکل خاصی وجود نداره.
در مورد کارتهایی که معرفی کردید، GTX 570 کارت سریعتریه و عملکردی مشابه GTX 750 Ti و R7 260X داره. اما خیلی قدیمیه و ممکنه باهاش به مشکل درایور یا داغ شدن یا ... بر بخورید.
Radeon HD 7770 معادل کارت R7 250X هستش و حدود 20 درصد از GTX 570 ضعیفتره.
پاور سیستم برای استفاده از هر دو کارت کافیه.
پیشنهاد: اگه گزینههاتون فقط به همین دو مدل محدود میشه، GTX 570 کمی سریعتره و بازده بیشتری بهتون میده اما به دلیل قدیمی بودن ممکنه براتون دردسر درست کنه. HD 7770 نسبت به مدل جدیدترش یعنی R7 250X کمی ضعیفتره ولی در کل کارت خوبیه و گزینه مناسبی برای سیستم شماست. با توجه به قیمت و تمیزی کارتها انتخابتون رو انجام بدین
اما بنده به شخصه اگه جای شما بودم یا سیستم رو ارتقاء نمیدادم، یا حداقل یه کارت GTX 750 Ti نو میخریدم تا اگه خواستم در آینده سیستم رو عوض کنم، مجبور نباشم دوباره برای کارتگرافیک هزینه کنم...
کارت Zotac GTX 750 Ti 2GB رو میتونید با قیمت حدودی 550 با گارانتی معتبر دو ساله از بازار تهیه کنید.
mohammad_87
01-02-2015, 13:37
ممنون از توضیحات کاملتون
کاربردم بازی نیست اما برای رندرهای موتورهای vray و ... در کارهای سه بعدی سیستم قدرتمندی نیاز هست.من الان قصد ارتقای کلی رو ندارم و بیشتز از همه گرافیک رو مدنظر دارم که تعویض کنم.
البته حدود یکسال دیگه که به رندر حرفه ای میرسم،سیستم رو کاملا ارتقا خواهم داد.
-----------
یک کارت 1gb ddr5 بهتر هست یا کارت 2gb ddr3 ؟
NEED FOR PC
01-02-2015, 14:42
از هر دو کارت میتونید استفاده کنید محمد عزیز. اساتید محترمی که عقیده دارن پردازنده گلوگاه ایجاد میکنه، بهتره صحبتشون رو با لینکی از یک منبع معتبر ارائه بدن...
با پردازنده core2quad Q8200 نهایتاً میتونید از کارت R9 270X (معادل Radeon 7870) یا GTX 750 Ti استفاده کنید. البته این دوکارت تقریباً لب مرز هستند و شاید با R9 270X در بعضی بازیها شاهد ایجاد گلوگاه جزئی پردازنده باشید اما به طور کلی مشکل خاصی وجود نداره.
در مورد کارتهایی که معرفی کردید، GTX 570 کارت سریعتریه و عملکردی مشابه GTX 750 Ti و R7 260X داره. اما خیلی قدیمیه و ممکنه باهاش به مشکل درایور یا داغ شدن یا ... بر بخورید.
Radeon HD 7770 معادل کارت R7 250X هستش و حدود 20 درصد از GTX 570 ضعیفتره.
پاور سیستم برای استفاده از هر دو کارت کافیه.
پیشنهاد: اگه گزینههاتون فقط به همین دو مدل محدود میشه، GTX 570 کمی سریعتره و بازده بیشتری بهتون میده اما به دلیل قدیمی بودن ممکنه براتون دردسر درست کنه. HD 7770 نسبت به مدل جدیدترش یعنی R7 250X کمی ضعیفتره ولی در کل کارت خوبیه و گزینه مناسبی برای سیستم شماست. با توجه به قیمت و تمیزی کارتها انتخابتون رو انجام بدین
اما بنده به شخصه اگه جای شما بودم یا سیستم رو ارتقاء نمیدادم، یا حداقل یه کارت GTX 750 Ti نو میخریدم تا اگه خواستم در آینده سیستم رو عوض کنم، مجبور نباشم دوباره برای کارتگرافیک هزینه کنم...
کارت Zotac GTX 750 Ti 2GB رو میتونید با قیمت حدودی 550 با گارانتی معتبر دو ساله از بازار تهیه کنید.
لینک ک زیاده اما بهتره خودتون ب این نتیجه برسید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم طرز استفاده رو بلد باشین.
در هرصورت:
اینم ایرانی ک گفتن برایgtx 465هم پیشنهاد نمیکنند:n01:
درضمن از مصرف gtx570اطلاع دارید؟
خوده انویدیا میگه حداقل باید پاور 550 باشه حالا اینکه 530 هست!
میدونم باور نمیکنی اینم لینک:
البته همون کارت 7770 هم لب مرز هست! gtx570 ک عمرا بشه! یعنی اگرم بشه پاورش ضعیفه:n01:
mohammad_87
02-02-2015, 03:27
لینک ک زیاده اما بهتره خودتون ب این نتیجه برسید :
امیدوارم طرز استفاده رو بلد باشین.
در هرصورت:
اینم ایرانی ک گفتن برایgtx 465هم پیشنهاد نمیکنند:n01:
درضمن از مصرف gtx570اطلاع دارید؟
خوده انویدیا میگه حداقل باید پاور 550 باشه حالا اینکه 530 هست!
میدونم باور نمیکنی اینم لینک:
البته همون کارت 7770 هم لب مرز هست! gtx570 ک عمرا بشه! یعنی اگرم بشه پاورش ضعیفه:n01:
خب در همون لینکی که شما گذاشتید گفتند که r9 270x میتونه انتخاب خوبی باشه.اما بالاتر از اون به مشکل میخوره
ضمنا باز هم تاکید کنم که من نهایتا pes یا nfs یا call of duty نصب کنم.بازیهای سنگینتر رو اصلا بازی نمیکنم.البته رندر مسئله اش جداست که گفتم فعلا نیازی به سیستم کاملا قدرتمند برای رندر ندارم.
نهایتا گاهی با کمی اورکلاک منطقی میشه قدرت cpu رو هم بالا برد.
پاور برای r9 270x هم 500 پیشنهاد شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نهایتا اگه در پاور به مشکل بخورم پاور رو تغییر میدم.بهتر از این هست که مادربرد و cpu تغییر کنه که بعد کیس و پاور هم بدنبالش میروند......
-----------
NEED FOR PC
02-02-2015, 09:43
خب در همون لینکی که شما گذاشتید گفتند که r9 270x میتونه انتخاب خوبی باشه.اما بالاتر از اون به مشکل میخوره
ضمنا باز هم تاکید کنم که من نهایتا pes یا nfs یا call of duty نصب کنم.بازیهای سنگینتر رو اصلا بازی نمیکنم.البته رندر مسئله اش جداست که گفتم فعلا نیازی به سیستم کاملا قدرتمند برای رندر ندارم.
نهایتا گاهی با کمی اورکلاک منطقی میشه قدرت cpu رو هم بالا برد.
پاور برای r9 270x هم 500 پیشنهاد شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نهایتا اگه در پاور به مشکل بخورم پاور رو تغییر میدم.بهتر از این هست که مادربرد و cpu تغییر کنه که بعد کیس و پاور هم بدنبالش میروند......
-----------
عزیزه من اجرا میکنه ک هیچ.crysis3 هم اجرا میکنه! اما فریم واقعی کارت رو نمیتونید بگیرید.
شما ب لینک یک مراجع کن و سازگاریشو با570 ببین! هرچند 7770 بصورت لب مرز میشه!
الان نظرتون عوض شده میخای 270x بگیرین؟
kaveh-gh
02-02-2015, 15:13
ممنون از توضیحات کاملتون
کاربردم بازی نیست اما برای رندرهای موتورهای vray و ... در کارهای سه بعدی سیستم قدرتمندی نیاز هست.من الان قصد ارتقای کلی رو ندارم و بیشتز از همه گرافیک رو مدنظر دارم که تعویض کنم.
البته حدود یکسال دیگه که به رندر حرفه ای میرسم،سیستم رو کاملا ارتقا خواهم داد.
-----------
در انجام کارهای رندرینگ نقش اصلی رو CPU بازی میکنه. با ارتقاء کارت گرافیک مشکلِ چندانی حل نمیشه، اما بی تأثیر هم نیست. پیشنهاد میکنم حالا که دارید هزینه میکنید، کارتی بخرید که بتونید ازش در سیستم بعدی هم استفاده کنید.
--------------------
قطعاً 1gb ddr5 بهتره. حجم Vram ملاک سرعت کارت نیست. حجم Vram مورد نیاز، به توان GPU بستگی داره و با انجام تستهای مختلف توسط شرکت سازنده انتخاب میشه. اگه یک کارت گرافیک نتونه از بیشتر از 1 گیگ Vram استفاده کنه، واضحه که افزایش اون از 1 به 2 گیگ تأثیری در عملکرد کارت نخواهد داشت. حافظههای DDR3 و DDR5 قابل مقایسه نیستند. DDR5 سرعت به مراتب بیشتری داره اما این حافظهها هم از قانون کلی Vram که در بالا توضیح دادم پیروی میکنن.
mohammad_87
03-02-2015, 01:01
عزیزه من اجرا میکنه ک هیچ.crysis3 هم اجرا میکنه! اما فریم واقعی کارت رو نمیتونید بگیرید.
شما ب لینک یک مراجع کن و سازگاریشو با570 ببین! هرچند 7770 بصورت لب مرز میشه!
الان نظرتون عوض شده میخای 270x بگیرین؟
شما دارید نهایت قدرت کارت رو نگاه میکنید،دید شما درسته اگه سایر قطعات هماهنگ نباشند یجورایی کارت داره بلااستفاده میمونه.
من مجبورم الان کارتم رو تغییر بدهم اما حتی الامکان نیاز به تغییر سایر قطعات نباشه یا نهایت به پاور ختم بشه چند ماه دیگه به سایر قطعات میرسم.
اون دو کارتی که گفتم برای آشنایان هست و بابت سالم بودن مطمئن هستم اما با دیدن بنچمارکها و کمی آینده نگری،حالا گزینه هام به r9 270x و شاید هم به r7 260x برسه
درسته که فعلا نهایت استفاده رو نمیشه ازشون برد،اما هم نیازی به تغییر قطعات دیگه نیست و هم مشکل فعلی ام حل میشه.
اگر پیشنهادی دارید بفرمایید
در انجام کارهای رندرینگ نقش اصلی رو CPU بازی میکنه. با ارتقاء کارت گرافیک مشکلِ چندانی حل نمیشه، اما بی تأثیر هم نیست. پیشنهاد میکنم حالا که دارید هزینه میکنید، کارتی بخرید که بتونید ازش در سیستم بعدی هم استفاده کنید.
--------------------
قطعاً 1gb ddr5 بهتره. حجم Vram ملاک سرعت کارت نیست. حجم Vram مورد نیاز، به توان GPU بستگی داره و با انجام تستهای مختلف توسط شرکت سازنده انتخاب میشه. اگه یک کارت گرافیک نتونه از بیشتر از 1 گیگ Vram استفاده کنه، واضحه که افزایش اون از 1 به 2 گیگ تأثیری در عملکرد کارت نخواهد داشت. حافظههای DDR3 و DDR5 قابل مقایسه نیستند. DDR5 سرعت به مراتب بیشتری داره اما این حافظهها هم از قانون کلی Vram که در بالا توضیح دادم پیروی میکنن.
خوشبختانه cpu وضعیت خیلی بدی نداره.فرکانسش کمی پایینه اما با تغییراتی در نرم افزار این مشکل حل میشه.کارت گرافیک هم به گزینه هایی که گفتم رسیدم.قیمتها کاملا متفاوت هستند اما خب بنچمارکها به همون نسبت متفاوت تر
--------------
سری r9 270 مدلهای مختلفی داره.مثلا r9 270 چه فرقی با r9 270 x داره؟
و یا در مدل r9 270x هم 2 گیگ هست و هم 4 گیگ.با اختلاف قیمت 100 تومان.آیا این تفاوت محسوس خواهد بود؟
kaveh-gh
03-02-2015, 15:05
سری r9 270 مدلهای مختلفی داره.مثلا r9 270 چه فرقی با r9 270 x داره؟
و یا در مدل r9 270x هم 2 گیگ هست و هم 4 گیگ.با اختلاف قیمت 100 تومان.آیا این تفاوت محسوس خواهد بود؟
R9 270 = Radeon HD 7850
R9 270X = Radeon HD 7870
تفاوت عملکرد این دو کارت حدود 10-15 درصده. هیچکدام از این دو کارت هرگز به بیش از 2گیگ Vram نیاز ندارن، مگر اینکه قصد استفاده از چند صفحه نمایش به صورت همزمان رو داشته باشید یا رزولوشن صفحه نمایش بالاتر از FHD باشه. البته در هر دو حالت GPU کم میاره و قبل از اینکه مشکل Vram رو حس کنید، به مشکل پردازش گرافیکی بر میخورید. خرید نسخه 4 گیگ توصیه نمیشه. 2 گیگ کاملاً کفایت میکنه.
اگه قصد خرید R9 270X رو دارید، پیشنهادم به شما کارت Gigabyte R9 270X OC WF X3 2GB به قیمت 790 هستش.
به نظر میاد تصمیم دارید تا مشکل گلوگاه پردازنده رو نادیده بگیرید. بنده هم با این ایده موافقم، اگه قصد ارتقاء کلی سیستم در آینده رو دارید بهتره کارتی بگیرید که بعداً هم بشه ازش استفاده کرد.
اگه میتونید تا حدود 850 هزینه کنید، کارت Zotac GTX 760 OC 2GB رو پیشنهاد میکنم. برای کارهای رندرینگ، کارتهای انویدیا به دلیل وجود هستههای کودا عملکرد بهتری دارن.
mohammad_87
03-02-2015, 18:55
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چجوری باید سازگاری قطعات رو ببینیم؟
مثلا من یک گرافیک رو انتخاب میکنم و از لیست قرمز رنگ،cpu های سازگار رو انتخاب میکنم.جلوی هر مدل همون کارآیی 1 تا 10 نمایش داده میشه و روی مدل cpu که کلیک کنم به مشخصاتش میره.
یعنی اصلا ربطه به سازگاریش با گرافیک انتخابیم نداره.
aspakravan
21-02-2015, 13:48
سلام.مشخصات سیستم من اینه:
main:Biostar e770 a DDR2
cpu:AMD Phenome 9650
Ram:$GB DDR2
حالا قصد خرید یه کارت گرافیک حرفه ای دارم.آیا کارت های خوب مثل R9280 و R9290 روی سیستم من جواب میدن یا خیر؟پیش از این یه کارت R9280x Asus روی سیستم امتحان کردم که کار کرد ولی مشکل داشت.اما نفهمیدم مشکل از خود کارت بود یا این که با سیستم من هم خوانی نداشت.ممنون از لطفتون....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.