مشاهده نسخه کامل
: مشکل وایرلس مودم Dlink 2730
Farbod3113
29-01-2015, 20:28
سلام دوستان من تازگیا یه مودم Dlink 2730 گرفتم.با کابل به خوبی کارمیکنه. اما از دیشب وقتی که با وایرلس بهش وصل میشم و یه ذره دانلود میکنم یا یه چندتا پیج سنگین رو باز میکنم. میبینم که اتصال با وایرلس قطع شده و دیگه اصلا مودم رو تو لیست وایرلس نمیاره که بهش کانکت شد یعنی انگار وایرلس مودم خاموشه!! باید یه بار وایرلس مودمو خاموش روشن کنم تا درست بشه.
وقتی قطع میشه با گوشی هم نمیشه بهش وصل چون تو لیست وایرلس های موجود نیست. در حالیکه همون موقع با کابل داره کارمیکنه! :n04:
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
farhad.helix
29-01-2015, 20:33
تنظیمات وایرلس مودم رو بررسی کنید.شاید چنلی که گذاشتید مناسب نیست
Farbod3113
29-01-2015, 20:48
تنظیمات وایرلس مودم رو بررسی کنید.شاید چنلی که گذاشتید مناسب نیست
روی auto هست.
این رو هم بگم وقتی این مشکل پیش میاد چراغ وایرلس روی مودم هنوز روشنه.
روی auto هست.
این رو هم بگم وقتی این مشکل پیش میاد چراغ وایرلس روی مودم هنوز روشنه.
مودم رو ریست و دوباره کانفیگ کنید درست نشد فریم ویر مودم رو آپدیت کنید...
مکان مودم کجاست ؟
Farbod3113
30-01-2015, 18:45
مودم رو ریست و دوباره کانفیگ کنید درست نشد فریم ویر مودم رو آپدیت کنید...
مکان مودم کجاست ؟
مودم رو تازه گرفتم فریمورش رو رفتم از توی سایت دیدم آخرین ورژن بود. اگه مودم رو ریست کنم درست میشه؟
یعنی نمیتونه مشکل از آداپتور یا سخت افزاری باشه؟
ممنون!
مودم روی کیس قرار داره و بغلش یکی از باندهای اسپیکر هست. گفتم شاید نویز ایجاد کنه از کنار باند اوردمش کنار بازم درست نشد!
سلام
chanel را از Auto به اعداد دیگری (مثلا 6) تغییر دهید و دوباره چک کنید.
این تنظیمات را هم چک کنید .( البته عکس مربوط به مودم Tplink است ؛ تنظیمات مشابه را پیدا کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
30-01-2015, 20:05
channel رو روی 1 یا 2 بزار ببین چه جوری میشه
مودم رو تازه گرفتم فریمورش رو رفتم از توی سایت دیدم آخرین ورژن بود. اگه مودم رو ریست کنم درست میشه؟
یعنی نمیتونه مشکل از آداپتور یا سخت افزاری باشه؟
ممنون!
مودم روی کیس قرار داره و بغلش یکی از باندهای اسپیکر هست. گفتم شاید نویز ایجاد کنه از کنار باند اوردمش کنار بازم درست نشد!
بد نیست ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید از بخش تنظیمات وایرلس مودم هم عکس بزارید
Farbod3113
31-01-2015, 11:01
سلام دوستان مودم رو از توی اتاق بردم توی پذیرایی اونجا تعداد وایرلس ها کمتر بود. با تغییر کانال وایرلس مشکل فعلا حل شده!:n20:
از همه دوستان ممنونم.
امیدوارم دوباره مشکل پیش نیاد.
Farbod3113
01-02-2015, 12:08
از دیشب دوباره یه مشکل پیش اومده!
در حال استفاده از اینترنت با وایرلس به طور ناگهانی دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و no internet access هم در قسمت شبکه ظاهر میشه وقتی اتصال با وایرلس مودم رو قطع میکنم و میخوام دوباره وصل شم مینویسه limited access. این مشکل وقتی حل میشه که وایرلس رو خاموش و روشن کنم یا با کابل به مودم وصل شم و کانال وایرلس رو عوض کنم. بعد از این کار تا مدت زمان نامعلومی درست میشه ولی دوباره دچار مشکل میشه.
(وقتی این مشکل پیش میاد حتی 192.168.1.1 هم باز نمیشه!)
عکس از تنظیمات وایرلس مودم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farhad.helix
01-02-2015, 12:21
اين مشكل معمولا به دليل انتخاب نشدن درست gateway و يا dns server پيش مياد.البته دليل ديگه اي هم داره كه شامل حال شما نميشه و براي استفاده چندين مودم همزمان پيش مياد.
شما وقتي اين مشكل پيش مياد با يك دستگاه يا يك گوشي تست كن ببين دسترسي به نت داري يا نه.
وقتيم limited ميده از داخل properties كارت شبكه ببينيد كه اي پي و ساير گزينه ها چه عددي خوردن.
اگر هم شد يك عكس ازش بزار.
Farbod3113
01-02-2015, 16:53
در این حالت با گوشی هم به سختی یه صفحه رو باز میکنه و سریع اتصال گوشی و مودم قطع میشه!
عکس از تنظیمات شبکه وایرلس:
supermax15
01-02-2015, 17:19
شما مودم رو ب تنظیمات کارخونه برگردونید و واسه وای فای بزارید و تنظیمات اینترنت رو وارد کنید و هیچ تعغییر دیگه ای انجام ندید همه چی بدرستی کار میکنه
MOHAMMAD2010
01-02-2015, 17:34
این تاپیک منو بخون ببین به دردت میخوره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من فهمیدم مشکل از مودم بود و هیچ راهی هم برا درست شدنش پیدا نکردم جز تعویض مودم !
farhad.helix
02-02-2015, 15:07
در این حالت با گوشی هم به سختی یه صفحه رو باز میکنه و سریع اتصال گوشی و مودم قطع میشه!
عکس از تنظیمات شبکه وایرلس:
تنظیمات دی ان اس مودم یا بهم ریخته یا تنظیم نادرست کردید.
یا مودم رو کلا ریست کنید و از نو کانفیگ کنید و فقط ppoe رو تنظیم کنید که به اینترنت وصل شید.
وایرلس رو هم فقط رمز رو براش تعریف کنید و به دیگر نتظیمات دست نزنید.
یا به صورت دستی از دی ان اس روی سیستمتون استفاده کنید.
برای دستی کردن کارهای زیر رو انجام بدید.
1-تیک رو از رو حالت obtain به گزینه پایینی بزارید و اگر ادرس مودم شما مثلا هست 192.168.1.1
ای پی سیستون رو بزارید 192.168.1.10 مثلا (به جای 10 هر عددی میتوانید بزنید به غیر از 1)
بعد subnet رو روی 255.255.255.0 که البته بعد از کلیک کردن به صورت اتو نتظیم میشه.
بعد از ان default gateway رو وارد کنید 192.168.1.1
در قسمت dns server هم فیلد اول رو باز وارد کنید 192.168.1.1
در انتها سیو کنید و مشکل باید رفع شده باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.