مشاهده نسخه کامل
: روشن ماندن طولانی لب تاب
MR.AMIR33
29-01-2015, 16:35
سلام دوستان من برای موقعیتی که دارم یعنی بازی دانلود میکنم دیشب لب تابم رو در حال دانلود گذاشتم تا پایان دانلود هم دو ساعت مونده بود و به شارژم بود یعنی دانلودش حدود ساعت دو شب تموم میشد صبح ساعت8پاشدم و خاموشش کردم میخواستم بدونم ممکنه مشکلی برایcpuلب تابم پیش اومده باشه؟؟؟ ؟لطفا زودتر جواب بدید دوستان:n28:
MR.AMIR33
29-01-2015, 16:37
لب تابم هم ASUSهست(جدید)
سلام دوستان من برای موقعیتی که دارم یعنی بازی دانلود میکنم دیشب لب تابم رو در حال دانلود گذاشتم تا پایان دانلود هم دو ساعت مونده بود و به شارژم بود یعنی دانلودش حدود ساعت دو شب تموم میشد صبح ساعت8پاشدم و خاموشش کردم میخواستم بدونم ممکنه مشکلی برایcpuلب تابم پیش اومده باشه؟؟؟ ؟لطفا زودتر جواب بدید دوستان:n28:
نه
مگه الان مشکلی با لپتاب دارید؟
MR.AMIR33
04-02-2015, 08:26
نه مشکلی ندارم اصلن یک بار گذاشتم ولی میترسم دفعات بیشتر بزارم خراب شه
shahin7580
04-02-2015, 15:54
نه مشکلی ندارم اصلن یک بار گذاشتم ولی میترسم دفعات بیشتر بزارم خراب شه
من چندماهه دارم همین کارو میکنم.لب تاب از ساعت 7.8 شب روشنه تا ساعت 7 صبح. تا الان که مشکلی پیش نیومده. البته من باطری رو در آوردم و چندوقت یکبار باطری رو شبا وصل میکنم.
شما میتونین با idm هر وقت دانلود فایل ها به اتمام رسید سیستم اتوماتیک خاموش کنه برای این کار به قسمت Scheduler برین و تیک گزینه Turn off computer when done رو بزنین بعلاوه میتونین ساعت شروع و اتمام را مشخص کنید و یا تعداد فایل دانلودی به صورت همزمان را تعیین کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samadsam
27-03-2015, 13:56
و لپ تاپ مشکلی با روشن بودن مدام ندارد این خصوصیت یک لپ تاپ است. :n16:
The_matrix
29-03-2015, 15:17
با سلام
لپ تاپ خاموش باشه ولی 2 شاخه تنوی برق باشه مشکلی به هم نمی زنه؟
مثلاً فرض کنید دانلود ساعت 3 شب تمام بشه و IDM خاموش کنه سیستم رو ولی تا صبح تو برق باشه(باتری هم روش نباشه)
مشکلی نداره؟
چون لپ تاپ من بعد از خاموش شدن اگه تو برق باشه اون آداپتورش شروع می کنه به صدا دادن
یه صدای وییز خفیفه!
من چند ماهه لپ تاپم پش سر هم روشنه و داره دانلود میکنه
ولی فک کنم بعد چند ماه پش سر هم روشن موندن بلاخره ب مشکل خوردم :n02:
همین الانم دارم تو بخش مشکلات سخت افزاری دنبال راه حلش میگردم :n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.