ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن خود به خودی سیستم

ali 2990
29-01-2015, 11:45
سلام از وقتی که هارد اینترنتال یک ترا به سیستم اضافه کردم البته بگم اولش مشکل نداشت بعد از یکی دو هفته اینطوری شد سیستم من بعد از لودینگ ویندوز خاموش میشه یا بعد از اومدن صفحه سیاه ریستارت میشه طوری که هی ریستارت میشه میره صفحه سیاه وی این چرخه ادمه داره. برای رفع این مشکلم مجبور میشم دی وی دی ویندوزو بزارم Repair کنم بعد درست میشه. موقع کار با سیستم از داخل کیس صدا تق تق میاد و فن ها صدا میدن. وقتی پرینتر یا اسکنر یه کیس وصل باشه هم تشدید میشه. قبل از خاموش شدن هم یه صدای بلندی از کیس میاد بعد خاموش میشه . موقع سرچ کردن یا کپی کردن تو هارد هنگ میکنه و.......... حال مشکل از هارد هست یا پاور؟

EXTREME
29-01-2015, 13:10
سلام از وقتی که هارد اینترنتال یک ترا به سیستم اضافه کردم البته بگم اولش مشکل نداشت بعد از یکی دو هفته اینطوری شد سیستم من بعد از لودینگ ویندوز خاموش میشه یا بعد از اومدن صفحه سیاه ریستارت میشه طوری که هی ریستارت میشه میره صفحه سیاه وی این چرخه ادمه داره. برای رفع این مشکلم مجبور میشم دی وی دی ویندوزو بزارم Repair کنم بعد درست میشه. موقع کار با سیستم از داخل کیس صدا تق تق میاد و فن ها صدا میدن. وقتی پرینتر یا اسکنر یه کیس وصل باشه هم تشدید میشه. قبل از خاموش شدن هم یه صدای بلندی از کیس میاد بعد خاموش میشه . موقع سرچ کردن یا کپی کردن تو هارد هنگ میکنه و.......... حال مشکل از هارد هست یا پاور؟

بهتره با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید میتونه از پاور هم باشه چون مشکل ریست شدن هم دارید اسلات رم رو تمیز کنید رم ها رو جا به جا کنید و با یک رم دیگه تست کنید

دمای قطعات رو حتما بررسی کنید چون دور فن هم افزایش پیدا میکنه

یک بار بدون هارد سیستم رو چک کنید یعنی کابل برق و دیتا هارد رو بکنید سیستم رو روشن کنید اگر بازم مشکل داشتید این مشکل نمیتونه از هارد جدید باشه

درایور گرافیک رو از سیف مود پاک کنید و راه اندازی مجدد کنید ببینید بازم این مشکل رو دارید یا نه اسلات گرافیک رو هم تمیز کنید

در آخر مین سیستم باید بررسی بشه

ali 2990
29-01-2015, 13:54
ممکنه مشکل نرم افزاری باشه؟ اخه خیلی وقته ویندوز عوض نکردم

EXTREME
29-01-2015, 14:04
ممکنه مشکل نرم افزاری باشه؟ اخه خیلی وقته ویندوز عوض نکردم

برای اینکه بفهمید مشکل نرم افزاری است میتونید ویندوز رو عوض کنید ولی اگر طی فرایند نصب ویندوز بازم این نوع مشکلات بود میتونه مشکل یکی از همون موارد باشه میتونید امتحان کنید ضرر نداره

farshad0123
29-01-2015, 17:47

احتمالا هارد جدیدی که نصب کردی بد سکتور داره صدای تق تق هم احتمال زیاد از هارده و از فن نیست