ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل فونت Css به word

Amir-Rainman
28-01-2015, 16:51
با سلام

نمیدونم این سوالم جاش اینجا هست یا نه، ولی چون اکثرا اینجا Css بلدن گفتن اینجا بپرسم

راهی هست که فونتای css رو به فونت قابل استفاده تویه ورد تبدیل کرد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tabriz-info
20-02-2015, 23:39
با سلام

نمیدونم این سوالم جاش اینجا هست یا نه، ولی چون اکثرا اینجا Css بلدن گفتن اینجا بپرسم

راهی هست که فونتای css رو به فونت قابل استفاده تویه ورد تبدیل کرد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظورت فونت ها هست یا این آیکون ها؟

بله اتفاقا هر فونتی که در وب و سی اس اس استفاده میشه حتما باید قابل استفاده در ورد باشه

شما بگو کدوم فونت یا کدوم متن رو میخوای بیشتر راهنماییت میکنم

Amir-Rainman
21-02-2015, 10:10
منظورت فونت ها هست یا این آیکون ها؟

بله اتفاقا هر فونتی که در وب و سی اس اس استفاده میشه حتما باید قابل استفاده در ورد باشه

شما بگو کدوم فونت یا کدوم متن رو میخوای بیشتر راهنماییت میکنم

منظورم آیکون هایی هست که تو لینک پست اوله

میخوام بعنوان فونت تو ورد ازشون استفاده کنم (یعنی اندازه کوچیک و بزرگ شد، افت کیفیت نداشته باشه )

tabriz-info
21-02-2015, 10:17
منظورم آیکون هایی هست که تو لینک پست اوله

میخوام بعنوان فونت تو ورد ازشون استفاده کنم (یعنی اندازه کوچیک و بزرگ شد، افت کیفیت نداشته باشه )

بله از اینجا دانلود کنید اول : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد داخلش فولدر فونت و فونت های مختلف داره اونارو نصب کنید بعضی ها با otf بعضی دیگه با ttf نصب میشه

بعد تو آفیس یا فوتوشاپ میتونید پیدا کنید و استفاده کنید همون چیت شیت هم میتونید کپی کنید

یه ایرادی اینجا گزارش شده اگه همچین مشکلی داشتید میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir-Rainman
21-02-2015, 10:37
بله از اینجا دانلود کنید اول : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد داخلش فولدر فونت و فونت های مختلف داره اونارو نصب کنید بعضی ها با otf بعضی دیگه با ttf نصب میشه

بعد تو آفیس یا فوتوشاپ میتونید پیدا کنید و استفاده کنید همون چیت شیت هم میتونید کپی کنید

یه ایرادی اینجا گزارش شده اگه همچین مشکلی داشتید میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو فتوشاپ نشون نمیده ( شکل × میاد ) تو ورد هم شکل نشون نمیده، همین حروف معمولی رو نشون میده !

این لینک آخر هم فک کنم واسه مک باشه، البته تا جایی که با ویندوز شباهت داشت انجام دادم،ولی نشد !

tabriz-info
21-02-2015, 10:44
تو فتوشاپ نشون نمیده ( شکل × میاد ) تو ورد هم شکل نشون نمیده، همین حروف معمولی رو نشون میده !

این لینک آخر هم فک کنم واسه مک باشه، البته تا جایی که با ویندوز شباهت داشت انجام دادم،ولی نشد !

اسم فونت رو تو لیست فونتهای ورد پیدا میکنید؟

بزارید رو یکی از فونتهای fa بعد با کیبورد تایپ کنید ببینید چی میاره؟

Amir-Rainman
21-02-2015, 10:48
اسم فونت رو تو لیست فونتهای ورد پیدا میکنید؟

بزارید رو یکی از فونتهای fa بعد با کیبورد تایپ کنید ببینید چی میاره؟

فونت تو لیست هست

شرمنده؛ خط دوم رو متوجه نشدم، یعنی چی؟

tabriz-info
21-02-2015, 11:30
فونت تو لیست هست

شرمنده؛ خط دوم رو متوجه نشدم، یعنی چی؟

منظورم اینه که با اون فونتهای fa یعنی همون font awesome که تو لیست هست تایپ میکنید چی میاره؟

Amir-Rainman
21-02-2015, 13:43
منظورم اینه که با اون فونتهای fa یعنی همون font awesome که تو لیست هست تایپ میکنید چی میاره؟

آها !
با فارسی تایپ نمیشه کرد، تا شروع به تایپ میکنم، فونت رو عوض میکنه

با انگلیسی، هم شکلکی نمیاره، همین حروف معمولی انگلیسی فقط