ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : L90 E2 یا پژو پارس ELX یا 206 تیپ 5

sin0s
27-01-2015, 17:55
سلام . مثل همیشه این سوال تکراری که ELX یا 206 تیپ 5 ؟؟ البته یه نگاهی هم به تندر 90 دارم ولی ظاهر بدش خیلی زود این گزینه رو کنار میذاره .

و ماشین هم ماشین خانوادس و 206 تیپ 5 هم معمولا به خاطر جای کوچیکش باعث اذیت میشه .

ولی از یه طرف هم خرج بالای ELX ( اینطوری که شنیدم ) آدم رو به شک میندازه

انتظارات خودم از ماشین :

استهلاک کم < هر هفته تعمیرگاه نباشم < کم مصرف بودن < ایمنی ( ترمز خوب و بقیه چیزا ) < قدرت ماشین

ممنون میشم راهنمایی کنید

ess_1362
27-01-2015, 21:43
انتظارات و سلیقه شما کاملا با هم در تضاد هست
اگر اتومبیل برای مصرف خانوادگی هست به راحتی 206 با حذف کنید. اصلا برای خانواده بیشتر از 2 نفر مناسب نیست(به نظر من برای من مجرد که مناسب نبود انگار زندانی بودم)
می مونه پارس ELX و تندر
پارس ELX های جدید با موتور پر مصرف 2000 تولید میشن که به نظر من هنوز امتحان خودشون را پس ندادن
در مورد تندر نظری نمیدم چون ظاهرا با سلیقه شما هماهنگ نیست
به نظرم به سورن ELX هم می تونی فکر کنی

sin0s
27-01-2015, 22:04
انتظارات و سلیقه شما کاملا با هم در تضاد هست
اگر اتومبیل برای مصرف خانوادگی هست به راحتی 206 با حذف کنید. اصلا برای خانواده بیشتر از 2 نفر مناسب نیست(به نظر من برای من مجرد که مناسب نبود انگار زندانی بودم)
می مونه پارس ELX و تندر
پارس ELX های جدید با موتور پر مصرف 2000 تولید میشن که به نظر من هنوز امتحان خودشون را پس ندادن
در مورد تندر نظری نمیدم چون ظاهرا با سلیقه شما هماهنگ نیست
به نظرم به سورن ELX هم می تونی فکر کنی

از نظر داشبورد ELX جدیدا بهتر شدن ؟؟ مصرف بنزین هم خیلی برام مسئله ای نیست . خیلی ماشین بیرون نمیره . با پراید ماهی 45 لیتر شاید بزنم . حالا بشه 70 لیتر در ماه مسئله ای نداره

M.Amorous
27-01-2015, 22:05
با سلام.

تولید پارس ELX متوقف شده مگر اینکه کارکرده بگیرید. فرمایش دوستمون کاملا متین هست و شما اگر قصد فروش خودروتون رو توی آینده نزدیک ندارید سورن ELX بخرید (به دلیل افت قیمت سریع). ولی اگر میخواید خودروتون رو بفروشید من پژو پارس رو به شما پیشنهاد می کنم که مدل هاشو میتونید توی سایت ایران خودرو ببینید. اگر سوالی هم در مورد خصوصیات و معایب و مزیت های هر مدل داشتید حتما بپرسید.

sin0s
27-01-2015, 22:21
با سلام.

تولید پارس ELX متوقف شده مگر اینکه کارکرده بگیرید. فرمایش دوستمون کاملا متین هست و شما اگر قصد فروش خودروتون رو توی آینده نزدیک ندارید سورن ELX بخرید (به دلیل افت قیمت سریع). ولی اگر میخواید خودروتون رو بفروشید من پژو پارس رو به شما پیشنهاد می کنم که مدل هاشو میتونید توی سایت ایران خودرو ببینید. اگر سوالی هم در مورد خصوصیات و معایب و مزیت های هر مدل داشتید حتما بپرسید.

یه سر به سایت bama.ir بزنید صفر هم میبینید که تولید میشه سفارشی

M.Amorous
28-01-2015, 09:16
یه سر به سایت bama.ir بزنید صفر هم میبینید که تولید میشه سفارشی
اگر این طور هم باشه و با مصرفش هم مشکلی ندارید بخرید.

hossein.az
28-01-2015, 13:27
از نظر داشبورد ELX جدیدا بهتر شدن ؟؟ مصرف بنزین هم خیلی برام مسئله ای نیست . خیلی ماشین بیرون نمیره . با پراید ماهی 45 لیتر شاید بزنم . حالا بشه 70 لیتر در ماه مسئله ای نداره
خوب داشبرد جدید زیباتره
elx با موتورl4 که 16 سوپاپ بود و قدت و کشش بسیار عالی داشت دیگه تولید نمیشه شما مدل90 رو به راحتی میتونید پیدا کنید
elx های جدید موتوری 2000 سی سی با قدتی کمی بالاتر از موتورهای پارس سال دارند
8سوپاپه و مصرفش با پارس سال فرقی نمیکنه

kisiya
31-01-2015, 08:39
با درود دوستان الان پارس اتومات ال ایکس میزنن صفر.اون چطور ماشینیه خواهشا دقیق بفرمایید

Pourya-pc
31-01-2015, 11:11
با درود دوستان الان پارس اتومات ال ایکس میزنن صفر.اون چطور ماشینیه خواهشا دقیق بفرمایید

خیر نمیزنن .

pedram.jafari
28-12-2015, 11:10
سلام. دوست عزیز من یه پارس elx موتور زانتیا دارم. به نظرم تو این رنج قیمت بهترین بهترین بهترین انتخابه البته صرف نظر از سال ساخت خودرو. هم جا داره. هم آپشنیزه هست به نسبت هم سطح های خودش. هم بی نهایت پرقدرته ( البته نه برای شتاب دنده 1و 2. بلکه این ماشین با توجه به وزنش ساخته شده برای جاده و دنده های 3 و4 و 5 ) تو شهر بسیار خوش رخه و تو جاده بسیار پر توان و راحت. من با این ماشین معکوس دادن یادم رفته از بس که کشش خوبی داره. از راحتیه صندذلیشم که نگم بهتره. ترمز خیلی خوبی داره.ایراد این ماشین به نظر من فقط مدل ساختشه که طبیعتا باید کارکرده بخری. صدای موتورزش هم بیشتر از دیگر محصولات ایرانخودرو نیست. ارادت:n40:
البته تمام این نظراتم برای این رنج ماشینه. من نمیگم این ماشین بهترینه

keyhantaktaz
28-12-2015, 12:01
پارس elx موتور زانتیایی با این جدیدا که میزنن فرق داره.قول نخورید!

ebi611
13-02-2016, 21:27
سلام. دوست عزیز من یه پارس elx موتور زانتیا دارم. به نظرم تو این رنج قیمت بهترین بهترین بهترین انتخابه البته صرف نظر از سال ساخت خودرو. هم جا داره. هم آپشنیزه هست به نسبت هم سطح های خودش. هم بی نهایت پرقدرته ( البته نه برای شتاب دنده 1و 2. بلکه این ماشین با توجه به وزنش ساخته شده برای جاده و دنده های 3 و4 و 5 ) تو شهر بسیار خوش رخه و تو جاده بسیار پر توان و راحت. من با این ماشین معکوس دادن یادم رفته از بس که کشش خوبی داره. از راحتیه صندذلیشم که نگم بهتره. ترمز خیلی خوبی داره.ایراد این ماشین به نظر من فقط مدل ساختشه که طبیعتا باید کارکرده بخری. صدای موتورزش هم بیشتر از دیگر محصولات ایرانخودرو نیست. ارادت:n40:
البته تمام این نظراتم برای این رنج ماشینه. من نمیگم این ماشین بهترینه

سلام دوست عزیز من قصد خرید پارس ای ال ایکس مدل پایین رو دارم ولی مدل تمییزی تا الان پیدا نکردم خیلی کم گیر میاد.ممنون میشم راجع به مدل ساخت ماشینتون و مزایا و معایب اون بیشتر بگین .مرسی :n16: