ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب ویندوز msi ge60 2pc apache -فوری فوری کمک کنید خواهشا

yoosefshaskol
27-01-2015, 00:47
سلام
اقا من امشب خواستم یه ویندوز 8.1 روی لپ تاپ نصب کنم که مثل همیشه پیشرفتم و تو قسمت انتخاب درایو برای نصب روی c کلیک کردم و فرمت رو زدم و مثل همیشه اون درایو 100 مگی رو هم فرمت کردم و یه اروری داد و فرمت شد.(اولین بار تو زندگیم این ارورو تو این مرحله دیدم)هیچی بعد زدم ویندوز تو c نصب بشه و نصب شدن اخر کار یه ارور داد و لپ تاپ ریستارت و شد و بالا نیومد ویندوز و یه سری ارور عجیب داد و دوباره رفت تو نصب ویندوز و دوباره زدم واسه نصب و رفت تو صفحه انتخاب درایو و دیدم هیچ کدوم از درایوام اونجا نیست!!:((((دوباره تکرار کردم و دیدم هیپ درایویو شناسایی نمیکنه
ترسیدم هاردم سوخته باشه که سریع یه اوبونتو لایو گذاشتم و دیدم هارد مشکلی نداره و اطلاعات سر جاشه.
ولی تو نصب هیچ درایوی شناسایی نمیشه
توروخدا کمک کنید چه خاکی باید تو سرم بریزمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Public Enemy
27-01-2015, 10:37
با سلام . دوست عزیز اطلاعات بیشتر بدید .
1 - ویندوزتون اورجینال کارخونه ای بود یا خیر
2 - اگر اورجینال نبود و خودتون نصب کردین ، از روی DVD نصب کردین یا فلش مموری یا DVD drive اکسترنال ؟
3 - دیشب که فرار بود نصب کنین ، از روی DVD یا فلش یا DVD اکسترنال ؟

yoosefshaskol
27-01-2015, 11:35
ویندوز ۸.۱ بود که خودم نصب کرده بودم و اورجینال نبود و از رو فلش نصب کرده یودم.
دیشب هم از روی فلش داشتم نصب میکردم که اینجوری شد.
امروز صبح با ابونتو لایو متوجه شدم درایو دیم فرمت شده و فقط یه درایو دیگه مونده.نمیدونم چیکار کنم

Public Enemy
27-01-2015, 12:07
حذف پارتیشن بندی ها نمیتونه اتفاقی باشه و عموما دلیلش اشتباهات کاربری هستش . البته بهتره اطلاعات تکمیلی رو از دوستان توی انجمن سخت افزار بپرسین .