مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب 3d max - لطفا کمک
Nocturne
26-01-2015, 23:17
سلام. یه مشکل جدی با نصب 3d max دارم. بعد از زدن سریال در حین نصب پیام میده که دیسک برنامه رو قرار بدید!
خب من برای ران کردن ست آپ فایل ایزو رو ماونت کردم، ایزوی دیگه ای هم که نداره همون یه سی دیه . نمیدونم باید چه کرد. اگرم کنسل کنی نصب رو متوقف میکنه
لطفا راهنمایی کنید :n16:
+ ضمنا فایل ایزو روی هارد هست (دانلود کردم دیگه)
یادم میاد من هم یک بار چنین مشکلی برام پیش اومده بود. فایل ISO رو روی خود هارد اکسترکت کردم و از اونجا برنامه رو نصب کردم و مشکل حل شد.
faannaaz
31-01-2015, 15:39
منم یه مشکل دارم:n28:
واسه من نصب میشه ولی وقتی میام patchکنم نمیشه:n28:
اتوکدمم اینجوریهه.... نمیدونم مشکلششون چیه:n28:
ویندوزمم عوض کردم نشد:n28:
Nocturne
01-02-2015, 20:00
منم یه مشکل دارم:n28:
واسه من نصب میشه ولی وقتی میام patchکنم نمیشه:n28:
اتوکدمم اینجوریهه.... نمیدونم مشکلششون چیه:n28:
ویندوزمم عوض کردم نشد:n28:
باید پچ رو در حالت admin باز کنی => کلیک راست run as admin
من مکسم درست شد اتوکدم اما ایراد سریال میگیره انگار
faannaaz
02-02-2015, 13:15
این کارو هم انجام دادم
حتی رو هاردم کپی کردم بعد run as adminestor زدم بازو نمیشهههههههههه:n28:
Nocturne
02-02-2015, 13:47
این کارو هم انجام دادم
حتی رو هاردم کپی کردم بعد run as adminestor زدم بازو نمیشهههههههههه:n28:
نمیدونم .. چیزی که من انجام دادم اینه: محتویات iso رو باید رو هارد کپی کنید برای عملیات نصب
بعد از نصب فایل patch رو ترجیحا در پوشه برنامه قرار بدید بعد run as admin کنید و patchرو بزنید. (باید پیام successfully بده)
بعد برنامه رو اجرا میکنید و اونجا که ریکوئست کد و اینا داره از طریق همون برنامه patch که هنوز اون رو نبستید، بدست می آرید و میزنید...
من این مراحل رو رفتم برای مکس جواب داد، برای اتوکد نه! (در آخرین مرحله کدی که تولید میکرد ایراد میگرفت)
ضمنا پچی که استفاده کردم x-forceهست (بجای -ها s o f t 9 8 . i r) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
faannaaz
04-02-2015, 20:14
نمیدونم .. چیزی که من انجام دادم اینه: محتویات iso رو باید رو هارد کپی کنید برای عملیات نصب
بعد از نصب فایل patch رو ترجیحا در پوشه برنامه قرار بدید بعد run as admin کنید و patchرو بزنید. (باید پیام successfully بده)
بعد برنامه رو اجرا میکنید و اونجا که ریکوئست کد و اینا داره از طریق همون برنامه patch که هنوز اون رو نبستید، بدست می آرید و میزنید...
من این مراحل رو رفتم برای مکس جواب داد، برای اتوکد نه! (در آخرین مرحله کدی که تولید میکرد ایراد میگرفت)
ضمنا پچی که استفاده کردم x-forceهست (بجای -ها s o f t 9 8 . i r) :
میسی ممنونم واقعا لطف کردین :n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.