ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کانکت در مودم w8968

FA6161
26-01-2015, 10:54
من یک مودم مدل w8968 خریدم مودم رو که روشن میکنم راحت بهش متصل میشه اما بعد ده دقیقه اگه وای فای گوشی یا کامپیوتر یا هر چیزی رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم دیگه نمیتونم به مودم متصل بشم حتما باید مودم رو خاموش روشن کنم آیا خود مودم مشکل داره تنظیمات باید روش انجام بدم

فرستاده شده از SM-P901ِ من با Tapatalk

IVAN
28-01-2015, 23:39
بله برای منم یه بار پیش اومد ولی تنظیم خاصی پیدا نکردم. البته نیاز نیست مودمو خاموش روشن کنین از پشتش وایرلسو خاموش روشن کنین درست میشه
من با مودم huawei که خیلی برام پیش میاد این مورد
یه مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام بین دو دستگاه فایلی ردو بدل کنم سرعت انتقال 5 مگابایته در حالی که این مودم 300mb هست!
مجبورم یکی از لپتاپارو هات اسپات کنم و با 12-13 مگابایت سرعت انتقال فایل ردوبدل کنم. شما هم همین مشکلو دارین؟

amirpcp30
29-01-2015, 12:46
بله برای منم یه بار پیش اومد ولی تنظیم خاصی پیدا نکردم. البته نیاز نیست مودمو خاموش روشن کنین از پشتش وایرلسو خاموش روشن کنین درست میشه
من با مودم huawei که خیلی برام پیش میاد این مورد
یه مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام بین دو دستگاه فایلی ردو بدل کنم سرعت انتقال 5 مگابایته در حالی که این مودم 300mb هست!
مجبورم یکی از لپتاپارو هات اسپات کنم و با 12-13 مگابایت سرعت انتقال فایل ردوبدل کنم. شما هم همین مشکلو دارین؟
سلام
بله من هم 8970 دارم هارد به خودش متصل کرده بودم 5 مگ سرعت داشت با وایرلس (لپ تاپ من 150 مگابیت بود مطمعنن اگه 300 مگابیت بود سرعت بیشتری میگرفت)
شما هارد رو به خود مودم متصل کردید و این سرعت رو گرفتید؟ اینکه شما لپ تاپ رو هات اسپات کنید و با یک لپ تاپ دیگه از لپ تاپ اول 12-13 بگیرید ولی با لپ تاپ نتونید از مودم همین سرعت رو بگیرید پس یک مشکلی باید باشه - مگه اینکه در لپ تاپ پوشه ای رو شیر کرده باشید و به مودم از طریق lan ارتباط داشته باشند و شما بخواهید با لپ تاپ دوم از پوشه ی شیر شده استفاده کنید که چنین سرعتی بگیرید طبیعی هستش (lan این مودم 10/100 هستش)

IVAN
30-01-2015, 05:01
سلام
بله من هم 8970 دارم هارد به خودش متصل کرده بودم 5 مگ سرعت داشت با وایرلس (لپ تاپ من 150 مگابیت بود مطمعنن اگه 300 مگابیت بود سرعت بیشتری میگرفت)
شما هارد رو به خود مودم متصل کردید و این سرعت رو گرفتید؟ اینکه شما لپ تاپ رو هات اسپات کنید و با یک لپ تاپ دیگه از لپ تاپ اول 12-13 بگیرید ولی با لپ تاپ نتونید از مودم همین سرعت رو بگیرید پس یک مشکلی باید باشه - مگه اینکه در لپ تاپ پوشه ای رو شیر کرده باشید و به مودم از طریق lan ارتباط داشته باشند و شما بخواهید با لپ تاپ دوم از پوشه ی شیر شده استفاده کنید که چنین سرعتی بگیرید طبیعی هستش (lan این مودم 10/100 هستش)

نه هارد به مودم وصل نیست. منظورم اتصال بین دو لپ تاپه هر دوش هم به صورت وایرلس به مودم وصله. حتی اگه با لن هم وصل بود نباید 5 مگ ترنسفر بده و باید بیشتر باشه. قبلا یه مودم cordia داشتم که اون بهتر از این تی پی بود. راحت 12-13 مگ ترنسفر میشد
احتمال میدم از تنظیمات وایرلس مودم باشه ولی چطور باید تغییر داده بشه مشکل اینجاست!

amirpcp30
30-01-2015, 23:32
سلام
در مورد لن باید بگم اگه کابل cat5 استفاده شه میتونه سرعت رو کاهش بده من لپ تاپم 10/100/1000 هستش و همینطور پورت مودم ولی کابل خودش این مدلی هست سرعت 5-6 مگ هست با این کابل
شما در قسمت وایرلس بزارید فقط روی n باشه و 40 مگاهرتز ببینید تغییری میکنه (اینو یکجا دیده بودم یکی از دوستان نوشته بود)
با سپاس

IVAN
31-01-2015, 13:58
خب بعد از استفاده از برنامه inSSIDer و آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم که متاسفانه ترنسفر این مودم در شبکه داخلی بیشتر از این مقدار نمیتونه باشه. ضمنا تنظیمات وایرلس هم همونه؛ 40mhz فعاله و نوع وایرلس هم n only هست
واقعا tp-link خسته نباشه!