مشاهده نسخه کامل
: نیلز به کمک و راهنمایی فوری _ اورژانسی
سلام دوستان
بخاطر یک سری مسایل ، باید کل اطلاعات هارد رو پاک کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و ویندوز بریزم
حالا ممکنه کمکم کنید ؛ آیا نرم افزار یا برنامه هست که بطور اتومات پاک کنه و پارتیشن بندی کنه؟
چون من مثل شما دوستان وارد و ماهر نیستم ،؛ میخوام برنامه ای باشه که بتونم باهاش کار کنم
در ضمن خواهشا سریع جواب بدین چون تا فردا بیشتر وقت ندارم
ممنون از لطفتون
ata.royalfalcon
25-01-2015, 21:37
سلام دوستان
بخاطر یک سری مسایل ، باید کل اطلاعات هارد رو پاک کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و ویندوز بریزم
حالا ممکنه کمکم کنید ؛ آیا نرم افزار یا برنامه هست که بطور اتومات پاک کنه و پارتیشن بندی کنه؟
چون من مثل شما دوستان وارد و ماهر نیستم ،؛ میخوام برنامه ای باشه که بتونم باهاش کار کنم
ممنون از لطفتون
سلام .
فکر نمیکنم برنامه ای وجود داشته باشد که همه کارهای حذف پارتیشن و ساخت و فرمت کردن پارتیشنها را بطور اتوماتیک انجام دهد . چون انتظارات کاربران در مورد حجم ، تعداد ، نوع فرمت پارتیشن و ... متفاوت هست و نمیتوان فرمول ثابتی برای همه در نظر گرفت .
همه این کارها یعنی پاک کردن کلیه پارتیشنهای موجود ، پارتیشن بندی مجدد و فرمت کردن آن در همان مرحله نصب ویندوز امکانپذیر هست ، کار خیلی ساده ای هست و اصلاً پیچیده نیست .
آموزش :
1. برای پاک کردن پارتیشنها کافیست پارتیشن مورد نظر را انتخاب و دکمه Delete را بزنید که پس از تایید آن پارتیشن حذف خواهد شد (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. پس از حذف کلیه پارتیشنهای موجود ، یک فضای Unallocated ایجاد میشه که آنرا انتخاب و گزینه New را انتخاب و حجم مورد نظر را برحسب مگابایت وارد کنید . مثلاً اگر یک پارتیشن 50 گیگابایت میخواهید بسازید پس 51200 مگابایت در کادر مربوطه وارد کنید (50*1024=51,200) . دقت کنید حجمی که وارد میکنید نباید آنقدر کم باشه که برای نصب ویندوز ناکافی باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند نکته :
1. فرض میکنم هارد دیسکتان بصورت MBR هست در نتیجه حداکثر چهار پارتیشن Primary میتونید بسازید . اگر پارتیشن بیشتری لازم دارید فقط سه پارتیشن Primary بسازید و پس از اتمام نصب ویندوز با استفاده از برنامه هایی مثل MiniTool Partition Wizard الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را بصورت Logical به تعداد دلخواه پارتیشن بندی کنید .
2. اگر از ویندوز Vista/7/8/8.1 استفاده میکنید در مرحله پارتیشن بندی یک درایو چند صد مگابایتی که Primary هست بطور اتوماتیک میسازد که نبایستی با آن کاری داشته باشید . در صورتیکه چنین پارتیشنی ساخته شد پس حداکثر سه پارتیشن Primary دیگر میتونید بسازید و اگر هم تعداد بیشتری پارتیشن میخواهید به همان روشی که گفتم عمل کنید .
3. اگر روی سیستمتان چند هارد دیسک نصب هست خیلی مراقب باشید که پارتیشنهای مربوط به هارد دیسکهای دیگر را حذف نکنید .
سلام دوستان
ممنون از لطفتون
تو مییط نصب ویندوز میتونید اینکارو راحت بکنید ولی اگه قصد دارید دستتون بازتر باشه از نرم افزار eases partion master بوتیبلش استفاده کنید
سلام داداشای گلم
خدایی دمتون گرم ، ببخشید عذر میخوام ، خیلی ممنونم تشکر:n16::n16::n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.