PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن هارد اکسترنال- ایمرجنسی !

nicholas206
24-01-2015, 17:43
سلام خدمت بچه های انجمن.
من یه مشکل هاد پیدا کردم با هارد اکسترنالم و دسترسی به فایل هام ندارم و فایل هام واسم حیاتیه

مشکلم اینه که وقتی آدابتور و یو اس بی رو متصل میکنم همه چیز خوب پیش میره و موتور هارد هم روشن میشه.
اما ایکن هارد تو My computer نمیاد و یه ارور عدم نصب درایور میاد
با چند سیستم مختلف امتحان کردم. تو همشون هم همینطوره.
درضمن تو قسمت device manager اون رو به عنوان یه سخت افزار میشناسه که درایورش نصب نیست (ایکن زرد خطر روشه)
مدل هارد western digital my book 1110 تو سایتش هم چیزی نتونستم پیدا کنم واسه حل مشکلم :n30:
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه :n28:

ata.royalfalcon
24-01-2015, 20:15
سلام خدمت بچه های انجمن.
من یه مشکل هاد پیدا کردم با هارد اکسترنالم و دسترسی به فایل هام ندارم و فایل هام واسم حیاتیه

مشکلم اینه که وقتی آدابتور و یو اس بی رو متصل میکنم همه چیز خوب پیش میره و موتور هارد هم روشن میشه.
اما ایکن هارد تو My computer نمیاد و یه ارور عدم نصب درایور میاد
با چند سیستم مختلف امتحان کردم. تو همشون هم همینطوره.
درضمن تو قسمت device manager اون رو به عنوان یه سخت افزار میشناسه که درایورش نصب نیست (ایکن زرد خطر روشه)
مدل هارد western digital my book 1110 تو سایتش هم چیزی نتونستم پیدا کنم واسه حل مشکلم :n30:
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه :n28:

سلام .

اصولاً بدون اینکه نیازی به نصب درایور خاصی داشته باشد باید بتونید به فضای هارد دیسک دسترسی داشته باشید . از آنجایی که روی سیستمهای مختلف هم تست کردید ولی مشکل همچنان باقیست پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی . اگر هم گارانتی تضمینی در مورد اطلاعات به شما نمیدهد پس به کلینیکهای تخصصی جهت تعمیر هارد دیسک و بازیابی اطلاعات بفرستید .

در Disk management هم چیزی دیده نمیشود ؟

nicholas206
25-01-2015, 15:55
سلام .

اصولاً بدون اینکه نیازی به نصب درایور خاصی داشته باشد باید بتونید به فضای هارد دیسک دسترسی داشته باشید . از آنجایی که روی سیستمهای مختلف هم تست کردید ولی مشکل همچنان باقیست پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی . اگر هم گارانتی تضمینی در مورد اطلاعات به شما نمیدهد پس به کلینیکهای تخصصی جهت تعمیر هارد دیسک و بازیابی اطلاعات بفرستید .

در Disk management هم چیزی دیده نمیشود ؟

ممنون بابت پاسخ.
گارانتیش تموم شده
کلی مطلب در مورد این مشکلات خوندم و هر کسی یه چیزی میگفت حتی بعضی ها میگفتن میتونه از کابل باشه.
در قسمت disk management هم ارد رو میشناسه و مشکلی نداره. فقط یه ایکن زرد رنگ کنارشه که نشون میده هارد رو به عنوان یه سخت افزار ناشناس تلقی میکنه

ata.royalfalcon
25-01-2015, 16:50
ممنون بابت پاسخ.
گارانتیش تموم شده
کلی مطلب در مورد این مشکلات خوندم و هر کسی یه چیزی میگفت حتی بعضی ها میگفتن میتونه از کابل باشه.
در قسمت disk management هم ارد رو میشناسه و مشکلی نداره. فقط یه ایکن زرد رنگ کنارشه که نشون میده هارد رو به عنوان یه سخت افزار ناشناس تلقی میکنه

منظورتان Device manager هست يا Disk management ؟ ايندو باهم فرق ميكنند !

اونچيزي كه شما ميگيد (وجود آيكون زردرنگ اخطار مربوط به سخت افزارهاي ناشناخته) مربوط به Device manager ميشه . اگر در Disk management ويندوز هم چيزي Detect نشده (براي اطمينان عكس بذاريد) پس همانطوريكه گفتم ميبايستي به كلينيكهاي معتبر ارسال كنيد تا بررسي هاي بيشتري روي آن انجام بشه .

حتی بعضی ها میگفتن میتونه از کابل باشه

اگر كابل ديگه اي داريد ميتونيد تست كنيد ولي بعيد ميدونم مشكلش كابل باشه . خود هارد ديسك ايراد دارد مثلاً Firmware آن دچار خرابي شده و ...

nicholas206
26-01-2015, 00:45
ببخشید. بله device manager
کجا میتونم device management رو ببینم ؟!
سرچ ویندوز که چیزی پیدا نکرد

ata.royalfalcon
26-01-2015, 07:44
ببخشید. بله device manager
کجا میتونم device management رو ببینم ؟!
سرچ ویندوز که چیزی پیدا نکرد

در run دستور diskmgmt.msc را تايپ كنيد تا برنامه Disk management اجرا شود .

nicholas206
27-01-2015, 23:29
ممنون از شما دوست عزیز.
تصویرشو اپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
28-01-2015, 07:51
ممنون از شما دوست عزیز.
تصویرشو اپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اطلاعات موجود در هارد ديسك براي شما مهم هست ، پيشنهاد ميكنم با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional اطلاعات را بازيابي و روي هارد ديسك ديگر ذخيره كنيد . البته ميتونيد با برنامه Acronis recovery expert كل پارتيشن را بازيابي كنيد بطوريكه نيازي به ذخيره كردن روي هارد ديسك ديگر نباشه ولي روش اول مطمئنتر هست.

پس از بازيابي كليه اطلاعات مورد نظر ، روي همان فضاي Unallocated شده راست كليك و پارتيشن بندي كنيد .

nicholas206
28-01-2015, 23:05
اول از همه: دوست گرامی خیلی زحمت کشیدی. ممنون
دوم: ویندوز هارد رو نمیشناسه و نمیاره. این نرم افزارها میارن؟؟؟ امشب اگه تونستم دانلود میکنم و چک میکنم
درضمن پشتیبانی سایت وسترن هم بهم گفت از دیسک منیجمت عکس بگیرم نشون بدم. ببینم نظر اونها چیه

neonoir
29-01-2015, 00:10
سلام دوستان من یه هارد maxtor روی سیستم دارم که تازگی یه هارد 500 گیگ دیگه رو با یه مارک دیگه
مثل هارد قبلی با کابل ساتا نصب کردم ولی به محض بالا اومدن ویندوز سیستم ریستارت میکنه دلیلش چیه..؟

ata.royalfalcon
29-01-2015, 10:10
اول از همه: دوست گرامی خیلی زحمت کشیدی. ممنون
دوم: ویندوز هارد رو نمیشناسه و نمیاره. این نرم افزارها میارن؟؟؟ امشب اگه تونستم دانلود میکنم و چک میکنم
درضمن پشتیبانی سایت وسترن هم بهم گفت از دیسک منیجمت عکس بگیرم نشون بدم. ببینم نظر اونها چیه

هارد دیسک شناسایی شده و در Disk management هم دیده میشود (طبق عکسی که گذاشتید) ولی بخاطر اینکه Unallocated شده در My computer دیده نمیشود و به اطلاعات هم دسترسی ندارید ، برنامه هایی که معرفی کردم قادر به ریکاوری اطلاعات از فضای Unallocated شده هم هست .

nicholas206
29-01-2015, 11:01
هارد دیسک شناسایی شده و در Disk management هم دیده میشود (طبق عکسی که گذاشتید) ولی بخاطر اینکه Unallocated شده در My computer دیده نمیشود و به اطلاعات هم دسترسی ندارید ، برنامه هایی که معرفی کردم قادر به ریکاوری اطلاعات از فضای Unallocated شده هم هست .

بله دیشب تا ساعت 3 بیدار بودم و تست کردم. البته خیلی زمان میبره و فقط 5 درصد کامل شده بود.
درضمن امروز صبح هم از پشتیبانی ایمیل زدن و فرمایش شما رو گفتن. گفتن اگه فرمت کنید هارد رو درست میشه
ممنون دوست عزیز :n16: