ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو تا 120

muhammadhosein
23-01-2015, 23:51
سلام ، قصد خرید خودرویی صفر کیلومتر و خانوادگی و جادار تا 120 میلیون دارم. به دلایلی میخوام که انتخابم کمترین جلب توجه را داشته باشد(ظاهر هر چه ساده تر بهتر) در حال حاضر اوانته اتومات دارم خودم به خاطر ظاهر ساده ی کرولای 2013 نظرم روی اونه می خواستم بدونم صفرش گیر میاد و اگر هست قیمتش چنده؟ شما چه گزینه های دیگری رو پیشتهاد می کنید؟ ممنون از راهنماییتون

Pourya-pc
24-01-2015, 11:17
سلام ، قصد خرید خودرویی صفر کیلومتر و خانوادگی و جادار تا 120 میلیون دارم. به دلایلی میخوام که انتخابم کمترین جلب توجه را داشته باشد(ظاهر هر چه ساده تر بهتر) در حال حاضر اوانته اتومات دارم خودم به خاطر ظاهر ساده ی کرولای 2013 نظرم روی اونه می خواستم بدونم صفرش گیر میاد و اگر هست قیمتش چنده؟ شما چه گزینه های دیگری رو پیشتهاد می کنید؟ ممنون از راهنماییتون

من جای شما باشم کرولای جدید رو انتخاب میکنم و بعد از اون میتسوبیشی لنسر که از نظر ظاهر بسیار ساده و جذاب هست و امکانات و موتور و کیفیتش هم در حد عالی میباشد .لنسر یه جورایی هم تیپ پارس هست .

muhammadhosein
24-01-2015, 18:40
ممنون لنسر به نظر گزینه خوبیه فقط شما از کیفیت خدماتشون خبر دارید؟ نظرتون راجع به رنو فلوینس چیه؟ راستی چجوری میشه از یه کاربر تشکر کرد؟

امير موسر
24-01-2015, 19:46
دوست عزیز از نظر خدمات تقریبا در یک سطح هستند ولی خوب کرولا وضعیت بهتری تو خدمات پس از فروش داره ولی اگر خودرو ثبت نامی میخوای بگیری که دور ایرتویا خط بکش که اذیت میشی . خودرو ژاپنی معمولا معروف هستند به بی آزار بودن ، زیاد نگران نباش از این نظر .
فلوینس هم گزینه خوبیه ولی خدمات فوق بد نگین خودرو پشت سرش هست .
شما که خودرو خانوادگی و کم دردسر میخوای به نظر من کرولا بردار .
لنسر هم تا جایی که بنده اطلاع داره سیستم تعلیق خشک و اسپرتی داره و برای خانواده اولویت با کرولاس .

Sent from my SM-P601 using Tapatalk