PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری برای خرید خودرو

mashkooni
23-01-2015, 22:22
سلام دوستان من یک پراید دوگانه سوز مدل 90 دارم میخواستم با یک ال 90 مدل 86 معاوضه کنم
پراید خودم هیچ مشکل خاصی نداره و خیلی کم خرج هست و میشه گفت توی این دوسالی که داشتم اصلا خرج نداشته به جزتعویض روغن
ال 90 مورد بحث واسه اشنا هست تمیز نگهش داشته فقط یکی از گلگیر های جلو رنگ داره
قیمت رو 22 میلیون میگه الیته مدل E2 هست
حالا میخواستم ببینم ارزش داره چند میلیون روی پرایدم بزارم معاوضه کنم ؟
خرجش چطوره ؟ چون مدل 86 هست خرجش بالا نیست ؟ قیمت رو خوب میگه >؟
ممنون میشم کامل کمکم کنید

Pourya-pc
23-01-2015, 23:15
سلام دوستان من یک پراید دوگانه سوز مدل 90 دارم میخواستم با یک ال 90 مدل 86 معاوضه کنم
پراید خودم هیچ مشکل خاصی نداره و خیلی کم خرج هست و میشه گفت توی این دوسالی که داشتم اصلا خرج نداشته به جزتعویض روغن

اگر خودرو سالم و تمیز هست و شما به یک ماشین جادار و قوی و ایمنی بالاتر نیاز دارید انتخاب خوبی هست .
خودروی مذکور چقدر کارکرده است ؟

ess_1362
23-01-2015, 23:25
کلا تندر چیز خاصی نداره که خراب بشه
فوقش یک دست کیت تسمه دینام و تسمه تایم می خواد به همراه کیت کلاچ
فقط ماشین باید تمیز باشه و ضربه شدید که منجر به آسیب شاسی بشه نخورده باشه
اگر ماشین سالمی باشه مصرفش از پراید که بیشتر نیست ، شاید کمتر هم باشه(سوخت)
استهلاک پایینی هم داره
فقط در مقایسه با پراید حساسیت بیشتری روی سرویس های دوره ای داره که در صورت سهل انگاری هزینه فوق العاده سنگینی روی دست شما میذاره

mashkooni
24-01-2015, 00:45
اگر خودرو سالم و تمیز هست و شما به یک ماشین جادار و قوی و ایمنی بالاتر نیاز دارید انتخاب خوبی هست .
خودروی مذکور چقدر کارکرده است ؟
والا داداشم ال90 داره خیلی راضی هست البته اون مدل 93 هست
دقیق نمیدونم چقدر کار کرده اما فکر کنم 130 تا بیشتر کارنکرده باشه
طرف کارمنده واونجور که داداشم میگفت با ماشین بیشتر از 120 تا سرعت نرفته
حالامن مردد هستم که ایا مثل این پرایدم کم خرج هست با نه ؟
نمیدونم چون سن خودرو 7 سال هست اصطحلاکش بالاست یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید

Pourya-pc
24-01-2015, 11:16
والا داداشم ال90 داره خیلی راضی هست البته اون مدل 93 هست
دقیق نمیدونم چقدر کار کرده اما فکر کنم 130 تا بیشتر کارنکرده باشه
طرف کارمنده واونجور که داداشم میگفت با ماشین بیشتر از 120 تا سرعت نرفته
حالامن مردد هستم که ایا مثل این پرایدم کم خرج هست با نه ؟
نمیدونم چون سن خودرو 7 سال هست اصطحلاکش بالاست یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید

ببینید دوست من ، نیازها و ملاک های شما این انتخاب رو تعیین میکنه ، اگر پرایدتون نیازهاتون رو برطرف میکنه دلیلی بر فروشش و خرید یک خودروی 7 ساله نیست ، اما اگر واقعا به خودروی جادارتر و ایمن تر نیاز دارید که موتور قوی و نرمی هم داشته باشه میتونید ال 90 رو انتخاب کنید از نظر خرج و مخارج هم دوست عزیزم توضیحات لازم رو دادند .

aminkhan2014
25-01-2015, 09:43
اينم در نظر بگير هزينه تعميرات احتمالي ال90 و قطعاتش بيشتر از پرايد هست...

mmf66
25-01-2015, 09:48

بحرحال حدود 8 سال کارکرده اون ال90 و فکر نکنم سواریش مثل یه ماشین صفر باشه به نظر من نگیرین بهتره هر وقت پولتون بیشتر شد یه ماشین مدل بالا یا صفر بگیرید

becareful
30-01-2015, 20:57
نمیدونم خونواده هستید و مصرف همگی دارید یا نه. اگه بیرون شهر زیاد نمیری نگیر و به همین بسنده کن. اگه میبینی سال دیگه وضعت خوبتره و خرج میتونی بکنی یه مقدار بگیر چون افزایش قیمت بیشتر شاملش میشه و فوقش میفروشیش. اگه دست خودش بوده از اول یا حداقل وقتی خریده مثلا 10 هزار تا رفته خوبه . بهترین راه که بفهمی چطور از ماشین نگهداری کرده(شاید خنده دار باشه) یه بار برو پشت سرش ببین چطور رانندگی میکنه روی دست انداز ها ترمز میزنه؟ پر شتاب میره؟ به همین سادگی یه نشانه دریافت میکنی که نگهداری ماشین براش مهم بوده... به هر حال هر کاری میکنی جوری باشه که فقط به خاطر مدل بالا بودن ال 90 و راحتیش فقط ماشین نخریدذه باشی و پولت به تعمیرات احتمالیش هم برسه. ضمن اینکه تخفیف بیمه اش هم چک کن مثلا بالای 3-4 سال خیلی خوبه.
از لحاظ فنی: من هر دو رو دارم. به جرئت میتونم بگم بهترین ماشین ساخت داخل که بعد از طی کیلومتر مشابه (مثلا 100 هزار )نسبت به بقیه ماشین ها کمتر خودش رو میندازه و کمتر با صفرش فرق داره ال 90 هست.
یک نکته کنکوری اگه دیگه مطمئن شدی میخوای بخری:
الان نو ال 90 43 هست . خوب . صد در صد قیمت سال دیگه بالای 39 هست شک نکن. یعنی قیمت مصوب نمایندگی. ببین قیمتش بعد از 7 سال مدل 20 میلیون افت قیمت خورده!! خوب این خیلی زیاده و فک کنید 2-3 تومن برای خرج سال دیگه اضافه تر خریدید.

saman0062
31-01-2015, 07:01
به نظر من با پول حدود 22 میلیون تومان گزینه های بهتر و با مدلهای بالاتری برای انتخاب و خرید دارید !
من شخصن با این پول میرم یک پژو 405 مدل 90 یا 91 میگیرم نه ماشین با 7سال کارکرد...!
به هر حال انتخاب با شماست...:n16: