ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین لپتاپ تا 3000.000 تومان

alpine91
22-01-2015, 20:11
سلام کارم برنامه نویسی بازی و کارهای گرافیکی هست بازی هم زیاد انجام میدم.
چه لپتاپی رو برای من پیشنهاد میکنیم ، اگر مدلی هست که خیلی ارزش خرید داره ولی از این قیمت کمی بیشتره لطفا اون رو هم معرفی کنید ممنون
و اینکه آیا طرف مک رفتن کار عاقلانه ای هست ؟(چون از لحاظ شغلی هم به کارم میاد)

ممنونم

HOJ-JAT
22-01-2015, 20:26
سلام
برای برنامه نویسی مک داشته باشه یک اپشن خوب محسوب میشه مخصوصا طراحی وب php با مک رون تر هست حالا اگر اندروید کار یا ios کار باشی که خیلی بهتره
ولی برای بازی اصلا مک مناسب نیست حتی مدل ۷ تومنیش
چون گفتی بازی میکنی مدل asus n56jk بهترین انتخاب هست با گرافیک حرفه ای gtx 850 با قیمت ۳۳۰۰
اگر هم خیلی میخوای با گیم حال کنی مدل lenovo y5070 با قیمت ۳۷۰۰ گرافیک این مدل خیلی قوی هست gtx 860gddr5

dell90
22-01-2015, 21:00
سلام
برای برنامه نویسی مک داشته باشه یک اپشن خوب محسوب میشه مخصوصا طراحی وب php با مک رون تر هست حالا اگر اندروید کار یا ios کار باشی که خیلی بهتره
چون گفتی بازی میکنی مدل asus n56jk بهترین انتخاب هست با گرافیک حرفه ای gtx 850 با قیمت ۳۳۰۰
اگر هم خیلی میخوای با گیم حال کنی مدل lenovo y5070 با قیمت ۳۷۰۰ گرافیک این مدل خیلی قوی هست gtx 860gddr5
Asus n56jk
انتخاب خوبی هست .و با هزینه شما هم همخوانی داره.

MOSTAFA_ABBASI
22-01-2015, 22:50
asus n56jk رو پیشنهاد می کنم بهت.:n06:

alpine91
23-01-2015, 01:36
سلام
بله مک همین که xcode داره برای کار من یک امتیاز بزرگ هست اما نمیدونم بازدهی سخت افزارش در چه حده.
ممنونم

alpine91
23-01-2015, 01:37
asus n56jk رو پیشنهاد می کنم بهت.:n06:

ممنون اگر بخوام تا همون 3 هزینه کنم چی پیشنهاد میکنید

alpine91
23-01-2015, 01:39
Asus n56jk
انتخاب خوبی هست .و با هزینه شما هم همخوانی داره.
ممنون ، از برندهای دیگه چیزی پیشنهاد نمیکنید ؟ کیفیت ساخت پایینتری داشته باشن برام مهم نیست بیشتر بازدهی سخت افزاری برام مهمه

NOR-1
23-01-2015, 03:01
واقعا لپتاپی نیست که به اندازه n56jk بازدهی داشته باشه به جز g56 و msi GE60 که اونا هم قیمتش بیشتره تقریبا 3.800

NOR-1
23-01-2015, 03:15
البته میتونی مدل 4 گیگ گرافیک بگیری که 3.400

Public Enemy
23-01-2015, 11:37
دوست عزیز در ارتباط با مک یه سری توضیحاتی بدم :

خیلی از جاها مشاهده کردم که مک رو برای برنامه نویسی پیشنهاد می دن . این شبهه به وجود آمده که سخت افزار و سیستم عاملش برای برنامه نویسی بهینه شده است .

این حرف تقریبا 10 % صحت داره به نظر بنده . چون Mac OSX و لینوکس هردوشون از هسته ی یونیکس استفاده می کنند و بیشتر زبان های برنامه نویسی در ابتدا برای یونیکس/لینوکس استفاده میکردند .

خوب مساله اول اینکه تا وقتی لینوکس هست چرا بریم برای برنامه نویسی سمت OSX وقتی هسته هر دو یکی هست . هزینه ی بسیار اضافی هستش

( آپدیت : قسمت نارنجی رنگ دارای برخی اشتباهات هستش . برای اطلاعات تکمیلی به پست صفحه بعد که Viruser قرار داده مراجعه کنین )

دوما اکثر ابزارهایی که در ایران برای برنامه نویسی و طراحی استفاده می شه در ویندوز فعالیت می کنه . خوب آیا به نظرتون عاقلانست بریم N میلیون هزینه مک بوک بدیم آخرش روش ویندوز نصب کنیم واسه کارا برنامه نویسی مون ؟

سوما مک بوک برای برنامه نویسی زمانی مناسبه که نیاز به یک لپ تاپ کوچک با بازدهی باتری بالا و کیبورد عالی داشته باشین . اکثر کسانی که می خوان با مک بوک برنامه نویسی کنند زیاد جا به جا می شن لذا براشون مقدور نیست لپ تاپ سنگینی داشته باشند . هم چنین باتری دهی عالیش باعث می شه لپ تاپ زیر ساعت ها کد نویسی هم چنان روشن بمونه . در ضمن اگر تو بازار بگردین ، در سایز macbook air ها هیچ نت بوک دیگه ای رو نمی بینین که کیبورد مناسب تری از خانواده مک بوک داشته باشه .

-------------------------------------------

لذا با توجه به نیازتون خرید کنین .

1 - اگر کار برنامه نویسی زیاد دارین ، مجبورین زیاد جابه جا بشین و اکثرا در شرایطی قرار می گیرین که از برق دورین ، برین سراغ مک بوک
2 - انتخاب Macbook صرفا جهت سیستم عامل و سخت افزارش برای برنامه نویسی کاملا اشتباهه

تا 3 میلیون هم Lenovo Flex 2 رو می تونین مد نظر داشته باشین . با کانفیک I7 4500U/8 GB RAM / Nvidia GT 840M 4GB / FHD IPS Touch Screen / 1 TB HDD بین 2.750 تا 3100 بسته به گارانتی

dell90
23-01-2015, 11:48
شما asus n56 jn رو انتخاب کن .
دوتا کانفیگ تو بازار داره یکی گرافیک 2 و یکی چهار که مدل دو گیگ گرافیک 3100 هست و به بودجه شما میخوره .
Cpu :i7 hq
Gpu:840m 2gig
Ram:8 gig 1600
Hdd:1t
Lcd:15.6 fullhd

HOJ-JAT
23-01-2015, 16:00
واقعا لپتاپی نیست که به اندازه n56jk بازدهی داشته باشه به جز g56 و msi GE60 که اونا هم قیمتش بیشتره تقریبا 3.800
دوست عزیز g56jkچیزی بیشتر از n56 نداره فقط ی کیف و یک موس و یک هدفون روشه که حتی ایسوس پول انها رو هم میگیره

خوب مساله اول اینکه تا وقتی لینوکس هست چرا بریم برای برنامه نویسی سمت OSX وقتی هسته هر دو یکی هست . هزینه ی بسیار اضافی هستش

دوما اکثر ابزارهایی که در ایران برای برنامه نویسی و طراحی استفاده می شه در ویندوز فعالیت می کنه . خوب آیا به نظرتون عاقلانست بریم N میلیون هزینه مک بوک بدیم آخرش روش ویندوز نصب کنیم واسه کارا برنامه نویسی مون ؟
با این حرف شما مخالفم
اینه صرفا مک بوک ها بدلیل کیبورد عالی و باطری مناسب برنامه نویسی هستند
خوب میدونید که مدل مثل زن بوک ایسوس دقیقا یک کپی بدون نقص از مک بوک هست پس اگر لینوکس روش نصب کنیم با مک بوک مو نمیزنه؟؟؟
اینکه مک رو با لینوکس مقایسه کنیم بنظر من درست نیست درسته هسته یکی هست اما این کجا و ان کجا؟؟؟ایا لینوکس همه برنامه ها و کامپایلر های مک رو داره؟؟؟!!!
در بحث برنامه نویسی هم اگر شما مثلا دریم ور رو روی مک و ویندوز نصب کنی و باهش یک برنامه php بنویسی متوجه تفاوت کاریی سیستم عامل میشی سرعت اجرا !...من خوردم ۵ سال لپتاپ ویندوزی عالی داشته یک مالتی مدیا قدرت مند ...بارها میشد وسط برنامه نویسی یک حالت هنگ میگرفت دیلیش هم از کرک بودن ویندوز بگیر تا مچ نیودن قطعات ..
در ضمن الان دیگه کمتر شرکتی هست تو ایران بگه ما سی شارپ کار یا کلا دات فریم ورک کار میخوایم الان کلا داره ب سمت برنامه نویسی تحت وب و دستگاه های همراه مثل اندروید میره
تجربه ۲ ساله من در زمینه برنامه نویسی میگه شاید از هر ۱ ساعتی که لپتاپ یک برنامه نویس روشنه ۱۵ دقیقه اش باید دنبال شماره سریال انتی ویروس ..دیفراگ کردن هارد دیسک..و سر کله زدن با برنامه های سرعت بخشی سیستم..حالا بماند هر چند وقت یک بار باید ویندوز را تعویض کنیم..

V i r u s e r
23-01-2015, 16:47

خیلی از جاها مشاهده کردم که مک رو برای برنامه نویسی پیشنهاد می دن . این شبهه به وجود آمده که سخت افزار و سیستم عاملش برای برنامه نویسی بهینه شده است .

این حرف تقریبا 10 % صحت داره به نظر بنده . چون Mac OSX و لینوکس هردوشون از هسته ی یونیکس استفاده می کنند و بیشتر زبان های برنامه نویسی در ابتدا برای یونیکس/لینوکس استفاده میکردند .

اشتباه می کنید دوست عزیز. Mac OS X با گنو/لینوکس خیلی متفاوت هست.
Mac os x یک fork از خانواده ی BSD هست که ادامه ی کار UNIX رو دنبال می کنن. هسته ی این سیستم عامل ازاد نیست و چیزیه که خود اپل نوشته. من با این سیستم عامل کار نکردم ولی تا اوجایی که شنیدم این هسته برتری خاصی نسبت به بقیه هسته های ازاد نداره. و اپل رو به خاطر انحصار طلبی بیجا مورد سرزنش قرار میدن
هسته ی سیستم عامل گنو/لینوکس هم لینوکس هست و با هسته ی Mac os X کلی متفاوته. تنها شباهت این دو سیستم عامل اینه که هر دو از استاندارد POSIX پیروی می کنن و به خاطر همین برنامه هایی که این استاندارد رو رعایت کنن میتونن روی هر دو سیستم عامل کامپایل بشن.
ولی خوب خیلی از برنامه های غیر ازاد به خاطر اینکه نمیتونن کاملا در چارچوب استاندارد باقی بمونن مجبورن یک هسته ای رو انتخاب کنن و به همین خاطر اپل با شرکت های بزرگ قرارداد میبنده که برای سیستم عاملش برنامه بنویسن. چیزی که از بودجه ی گنو/لینوکس خارجه (و بحث این که خیلی از کاربرای گنو/لینوکس برنامه های غیر ازاد رو نصب نمی کنن)
من نمیدونم شما چطور ۳ هسته ی کاملا متفاوت رو برابر هم قرار میدید. هسته unix خیلی قدیمیه و از رده خارج شده. تنها شباهتش با هسته های مدرن اینه که از فلسفه های مشابهی پیروی می کنن.

دوست عزیز g56jkچیزی بیشتر از n56 نداره فقط ی کیف و یک موس و یک هدفون روشه که حتی ایسوس پول انها رو هم میگیره

با این حرف شما مخالفم
اینه صرفا مک بوک ها بدلیل کیبورد عالی و باطری مناسب برنامه نویسی هستند
خوب میدونید که مدل مثل زن بوک ایسوس دقیقا یک کپی بدون نقص از مک بوک هست پس اگر لینوکس روش نصب کنیم با مک بوک مو نمیزنه؟؟؟
اینکه مک رو با لینوکس مقایسه کنیم بنظر من درست نیست درسته هسته یکی هست اما این کجا و ان کجا؟؟؟ایا لینوکس همه برنامه ها و کامپایلر های مک رو داره؟؟؟!!!
در بحث برنامه نویسی هم اگر شما مثلا دریم ور رو روی مک و ویندوز نصب کنی و باهش یک برنامه php بنویسی متوجه تفاوت کاریی سیستم عامل میشی سرعت اجرا !...من خوردم ۵ سال لپتاپ ویندوزی عالی داشته یک مالتی مدیا قدرت مند ...بارها میشد وسط برنامه نویسی یک حالت هنگ میگرفت دیلیش هم از کرک بودن ویندوز بگیر تا مچ نیودن قطعات ..
در ضمن الان دیگه کمتر شرکتی هست تو ایران بگه ما سی شارپ کار یا کلا دات فریم ورک کار میخوایم الان کلا داره ب سمت برنامه نویسی تحت وب و دستگاه های همراه مثل اندروید میره
تجربه ۲ ساله من در زمینه برنامه نویسی میگه شاید از هر ۱ ساعتی که لپتاپ یک برنامه نویس روشنه ۱۵ دقیقه اش باید دنبال شماره سریال انتی ویروس ..دیفراگ کردن هارد دیسک..و سر کله زدن با برنامه های سرعت بخشی سیستم..حالا بماند هر چند وقت یک بار باید ویندوز را تعویض کنیم..
کامپایلر GCC که خانواده ی bsd به خاطر بحث GPL 3 دیگه ازش استفاده نمی کنن به جرات میشه گفت قویترین کامپایلر موجود در دنیا هست. CLANG فعلا خیلی کار داره تا به gcc برسه. حداقل چند سال دیگه باید بهش وقت داد.
من میدونم که شما روی مک تعصب دارید ولی انصافا چطور جرات می کنید حرف از کارایی سیستم عامل بزنید؟ Mac os که نه پایداری گنو/لینوکس رو داره (همونطوری که مشاهده میکنیم هیچ کسی حاضر نمیشه از سیستم عامل mac os x برای کارهای جدی مثل سرور یا غیره استفاده کنه) نه نرم افزارهای ویندوز رو. تمام برنامه هایی هم که هستن به خاطر پولیه که اپل به شرکتا میده تا براش برنامه بنویسن. اگر بحث برنامه نویسی باشه٬‌که دیگه می دونیم حرف اول و اخر رو در بین ide ها Visual Studio میزنه. کامپایلرش هم بدک نیست٬‌ تازه میشه GCC رو گذاشت جاش ولی Mac os چیزی نداره که. هرچیزی هم داره نرم افزار های ازاد گنو/لینوکسی هست که برای BSD پورت شدن
برنامه نویسی پلتفرم های مختلف داره. چون الان خیلیا دنبال برنامه نویس اندروید یا وب هستن دلیل نمیشه بقیه پلتفرم ها رو بی اهمیت جلوه بدیم. به هر حال هر ۳ سیستم عامل برای همه ی پلتفرم ها امکانات خاص خودشون رو دارن. بله Netframework. در ویندوز کامل تره چون مال خود مایکروسافته ولی در پلتفرم های وب و اندروید ویندوز و گنو/لینوکس هیچ کمو کاستی از mac os x ندارن. چه بسا بهترم باشن
خیلی جالبه که بحث شماره سریال و کرک رو برای برتر نشون دادن Mac OS X استفاده می کنید. defrag کردن هم موقع ویندوز ۹۸ و فایل سیستم fat32 مشکل بود. الان دیگه همه چیز در پشت صحنه انجام میشه. برنامه های "سرعت بخشی به سیستم" هم که کلاهبرداریه و اصلا لازم نیست

--

کلا مک خوبه به خاطر این که خیلی سبکه و کلاس داره و راحت تر از بقیه لپتاپا خط و خش ور میداره. ولی برخلاف چیزی که حجت جان میگن سیستم عامل Mac OS X هیچ چیز جدیدی برای کاربر یا برنامه نویس نداره

Public Enemy
23-01-2015, 17:27
اشتباه می کنید دوست عزیز. Mac OS X با گنو/لینوکس خیلی متفاوت هست.
Mac os x یک fork از خانواده ی BSD هست که ادامه ی کار UNIX رو دنبال می کنن. هسته ی این سیستم عامل ازاد نیست و چیزیه که خود اپل نوشته. من با این سیستم عامل کار نکردم ولی تا اوجایی که شنیدم این هسته برتری خاصی نسبت به بقیه هسته های ازاد نداره. و اپل رو به خاطر انحصار طلبی بیجا مورد سرزنش قرار میدن
هسته ی سیستم عامل گنو/لینوکس هم لینوکس هست و با هسته ی Mac os X کلی متفاوته. تنها شباهت این دو سیستم عامل اینه که هر دو از استاندارد POSIX پیروی می کنن و به خاطر همین برنامه هایی که این استاندارد رو رعایت کنن میتونن روی هر دو سیستم عامل کامپایل بشن.
ولی خوب خیلی از برنامه های غیر ازاد به خاطر اینکه نمیتونن کاملا در چارچوب استاندارد باقی بمونن مجبورن یک هسته ای رو انتخاب کنن و به همین خاطر اپل با شرکت های بزرگ قرارداد میبنده که برای سیستم عاملش برنامه بنویسن. چیزی که از بودجه ی گنو/لینوکس خارجه (و بحث این که خیلی از کاربرای گنو/لینوکس برنامه های غیر ازاد رو نصب نمی کنن)
من نمیدونم شما چطور ۳ هسته ی کاملا متفاوت رو برابر هم قرار میدید. هسته unix خیلی قدیمیه و از رده خارج شده. تنها شباهتش با هسته های مدرن اینه که از فلسفه های مشابهی پیروی می کنن.

کامپایلر GCC که خانواده ی bsd به خاطر بحث GPL 3 دیگه ازش استفاده نمی کنن به جرات میشه گفت قویترین کامپایلر موجود در دنیا هست. CLANG فعلا خیلی کار داره تا به gcc برسه. حداقل چند سال دیگه باید بهش وقت داد.
من میدونم که شما روی مک تعصب دارید ولی انصافا چطور جرات می کنید حرف از کارایی سیستم عامل بزنید؟ Mac os که نه پایداری گنو/لینوکس رو داره (همونطوری که مشاهده میکنیم هیچ کسی حاضر نمیشه از سیستم عامل mac os x برای کارهای جدی مثل سرور یا غیره استفاده کنه) نه نرم افزارهای ویندوز رو. تمام برنامه هایی هم که هستن به خاطر پولیه که اپل به شرکتا میده تا براش برنامه بنویسن. اگر بحث برنامه نویسی باشه٬‌که دیگه می دونیم حرف اول و اخر رو در بین ide ها Visual Studio میزنه. کامپایلرش هم بدک نیست٬‌ تازه میشه GCC رو گذاشت جاش ولی Mac os چیزی نداره که. هرچیزی هم داره نرم افزار های ازاد گنو/لینوکسی هست که برای BSD پورت شدن
برنامه نویسی پلتفرم های مختلف داره. چون الان خیلیا دنبال برنامه نویس اندروید یا وب هستن دلیل نمیشه بقیه پلتفرم ها رو بی اهمیت جلوه بدیم. به هر حال هر ۳ سیستم عامل برای همه ی پلتفرم ها امکانات خاص خودشون رو دارن. بله Netframework. در ویندوز کامل تره چون مال خود مایکروسافته ولی در پلتفرم های وب و اندروید ویندوز و گنو/لینوکس هیچ کمو کاستی از mac os x ندارن. چه بسا بهترم باشن
خیلی جالبه که بحث شماره سریال و کرک رو برای برتر نشون دادن Mac OS X استفاده می کنید. defrag کردن هم موقع ویندوز ۹۸ و فایل سیستم fat32 مشکل بود. الان دیگه همه چیز در پشت صحنه انجام میشه. برنامه های "سرعت بخشی به سیستم" هم که کلاهبرداریه و اصلا لازم نیست

--

کلا مک خوبه به خاطر این که خیلی سبکه و کلاس داره و راحت تر از بقیه لپتاپا خط و خش ور میداره. ولی برخلاف چیزی که حجت جان میگن سیستم عامل Mac OS X هیچ چیز جدیدی برای کاربر یا برنامه نویس نداره

ممنون از توضیحاتتون . بله در جریان هستم که OSX از خانواده BSD هستش و طبق گفته ها برخی قسمت هاشو رو از FreeBSD و NetBSD گرفته . به هر حال توضیحات بنده اشکالاتی داشت که تصحیحشون می کنم .

در هر حال بهتر بود از بحث چهار چوب اصلی که مشاوره سر خرید لپ تاپ بود خارج نمی شدین . همون طور که گفتم جوی به وجود آمده که فکر می کنن برای برنامه نویسی فقط لپ تاپ اپل و مک بوک ! و از سیستم عاملش انتظارات فوق العاده دارند . بنده هم توضیح دادم اکثر ابزار های برنامه نویسی در ایران مبتنی بر ویندوز هستند .در صورتی که نیاز به کار کردن در محیط خارج از ویندوز هم باشه لینوکس قابل استفادست .

و توضیحات رو در دو خط در ارتباط با مک بوک خلاصه کردم :

1 - اگر کار برنامه نویسی زیاد دارین ، مجبورین زیاد جابه جا بشین و اکثرا در شرایطی قرار می گیرین که از برق دورین ، برین سراغ مک بوک
2 - انتخاب Macbook صرفا جهت سیستم عامل و سخت افزارش برای برنامه نویسی کاملا اشتباهه

و به طور کلی ممنون می شم توضیحاتی که می دین تا حد امکان مختصر و کوتاه و مربوط به مبحث و بدون جهت گیری به سمت خاصی باشه تا خریدار گمراه نشه

با تشکر

HOJ-JAT
23-01-2015, 20:23
ن میدونم که شما روی مک تعصب دارید ولی انصافا چطور جرات می کنید حرف از کارایی سیستم عامل بزنید؟
شما خودتون فرمودید با مک کار نکردید پس نمیتواند پرفورمنسی که مک نسبت ب ویندوز داره احساس کنید صرف ی سری اطلاعات پایه ای دلیلی نمیشه
فرض کنید دوستم بیاد بگه من میخوام فلان ماشین رو بخرم وقتی من پشتش ننشستم چطوری میتونیم مقایسش کنم و بگم خوبه یا بد؟؟ از روی ی سری اطلاعات میشه گفت؟؟؟
اگر یک نرم افزار یا کامپایلر نسخه مکش موجود باشه طبیعتا واسه کار حرفه ای نسخه مکش انتخاب میشه اینو همه میدونن

برنامه هایی هم که هستن به خاطر پولیه که اپل به شرکتا میده تا براش برنامه بنویسن
این ی حرف کاملا اماتوری هست یعنی مثلا اپل ب ادوبی پول داده ترو خدا برا من دریم ورر بساز؟؟؟؟
شما ایران رو میبنی که از هر ۱۰ نفر ۱ نفر مک بوک داره کشور های خارجی مخصوصا امریکا وضع فرق میکنه اینو حتی تو فیلم ها و سریال ها میشه دید

خیلی جالبه که بحث شماره سریال و کرک رو برای برتر نشون دادن Mac OS X استفاده می کنید.
بلع دقیقا ..حالا که شما دارین ایران رو نگاه میکنید از هر ۱۰ نفر چند نفر وین اورجینال داره؟؟؟کرک کردن ویندوز چقدر امنیت و در بعضی مواقع پایداری سیستم رو ب خطر میندازه؟؟؟
انتی ویروس دیگه بماند

. برنامه های "سرعت بخشی به سیستم" هم که کلاهبرداریه و اصلا لازم نیست
اهان پس برنامه های معروفی مثل Tune Up Utilities کلاه بر داری هستند....!!!!

سیستم عامل Mac OS X هیچ چیز جدیدی برای کاربر یا برنامه نویس نداره
این سوال منو جواب بدین
کارفرمای شما میگه علاوه بر نسخه ویندوزی که برای شرکتم نوشتی من یک نسخه میخوام که کار مندام بتونن با گوشی ازش استفاده کنن ios -android
شما برای ios میخوای چکار کنی؟؟؟
مثلا همین بانک ها بیشترشون نسخه ios هم دارند
.
.
در ضمن ویندوز براحتی روی مک نصب میشه پس لپتاپ های ویندوزی هیچ مزیتی ندارن
در ضمن vs هم براحتی روی مک بالا میاد با پارلل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOJ-JAT
23-01-2015, 20:35
حرف من اینه:
کسی که برنامه نویسی داره (بازی نمیکه) بهتره مک بوک بگیره چون مک بوک علاوه بر اینکه هیچی از یک لپتاپ ویندوزی کم نداره.مک رو هم داره که خیلی ویژگی های نسبت ب ویندوز در اختیار کاربر میزاره

Public Enemy
23-01-2015, 21:48
با سلام .

دوستان بهتره مباحثی مطرح بشه که خریدار احساس کنه که خوندنش تاثیری در خریدش خواهد داشت ، نه مباحثی مانند "کل کل بین طرفداران برند های مختلف " و شمایل آنها

و به طور کلی ممنون می شم توضیحاتی که می دین تا حد امکان مختصر و کوتاه و مربوط به مبحث و بدون جهت گیری به سمت خاصی باشه تا خریدار گمراه نشه

ممنون از توجهتون:n01:

alpine91
23-01-2015, 23:57

( آپدیت : قسمت نارنجی رنگ دارای برخی اشتباهات هستش . برای اطلاعات تکمیلی به پست صفحه بعد که Viruser قرار داده مراجعه کنین )

سوما مک بوک برای برنامه نویسی زمانی مناسبه که نیاز به یک لپ تاپ کوچک با بازدهی باتری بالا و کیبورد عالی داشته باشین . اکثر کسانی که می خوان با مک بوک برنامه نویسی کنند زیاد جا به جا می شن لذا براشون مقدور نیست لپ تاپ سنگینی داشته باشند . هم چنین باتری دهی عالیش باعث می شه لپ تاپ زیر ساعت ها کد نویسی هم چنان روشن بمونه . در ضمن اگر تو بازار بگردین ، در سایز macbook air ها هیچ نت بوک دیگه ای رو نمی بینین که کیبورد مناسب تری از خانواده مک بوک داشته باشه .

-------------------------------------------

لذا با توجه به نیازتون خرید کنین .

تا 3 میلیون هم Lenovo Flex 2 رو می تونین مد نظر داشته باشین . با کانفیک I7 4500U/8 GB RAM / Nvidia GT 840M 4GB / FHD IPS Touch Screen / 1 TB HDD بین 2.750 تا 3100 بسته به گارانتی
بله حرفتون کاملا منطقیه ، برای بنده اهمیت مک در مبحث کد نویسی فقط به دلیل وجو xcode هست که بیلد اپ برای دیوایسهای اپل رو میسر میکنه . ممنون از جوابتون

mohammad varaste
24-01-2015, 14:50
حدود 3500 یکی از رفقا میخواد از مالزی بگیره واقعا عالیه نسبت به کانفیگش
تو هم یه نفرو پیدا کن برات اینو بیاره خیلی خوبه به نظرم

alpine91
24-01-2015, 16:41
حدود 3500 یکی از رفقا میخواد از مالزی بگیره واقعا عالیه نسبت به کانفیگش
تو هم یه نفرو پیدا کن برات اینو بیاره خیلی خوبه به نظرم
ممنون از پیشنهادتون امکان خرید از خارج کشور رو ندارم.

alpine91
24-01-2015, 17:11
به نظر شما از بین این 3 لپ تلپ کدوم قویتره و ارزش خرید بیشتری داره (البته اگر با دلیل بگید ممنون میشم)

ASUS N56Jk

Lenovo Y5070

asus n56 jn یا asus n56 jr

NOR-1
24-01-2015, 17:18
بین y50 و n56jk پانصد تومان اختلاف قیمت هست و تفاوتشون تو قدرت گرافیک اما n56 کیفیت صفحه بهتری داره و سنگین تره
دو مدل بعدی در رده بعد از n56 jkقرار میگیرند و اون ها هم تو گرافیک تفاوت دارن

alpine91
24-01-2015, 18:24
دو تا lenovo y5070 با این مشخصات

صفحه نمایش به ips full hd ارتقا داده شده در حد آک + درایو اکسترنال با مارک لنوو .
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت 5400 توشیبا
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB DDR5
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:درایو نوری اکسترنال Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port

گارانتی نداره 2750

یکی دیگه هم با همین مشخصات با هارد ssd حجم 480 گیگ و پلمپ شرکت هماهنگ و بیمه ایران هارد هم دو سال گارانتی تخت جمشید داره. 3450

به نظرتون قیمتش خوبه و مناسبه برای خرید ؟ و کدوم رو پیشنهاد میدید

MOSTAFA_ABBASI
24-01-2015, 18:26
اینا نو هستن یا کار کرده؟؟؟؟
چه جوری قیمتشون اینقدر پایینه؟
مطمئنید قیمتشون رو درست استعلام گرفتید؟

alpine91
24-01-2015, 18:50
اینا نو هستن یا کار کرده؟؟؟؟
چه جوری قیمتشون اینقدر پایینه؟
مطمئنید قیمتشون رو درست استعلام گرفتید؟

1 ماه کار کرده
این رو هم در مورد وضعیت دستگاه نوشته
من یکبار خودم بایوس رو آپدیت کردم متاسفانه سیستم بامشکل مواجه شد فرستادم گارانتی بایوس رو دوباره ریختند الان وقتی سیستم رو روشن میکنی حدود 15 ثانیه طول میکشه تا آرم لنوو بیاد بعد دیگه هیچ مشکلی نداره.
مورد دوم مقداری خط و خش ناچیز زیر لپتاپ داره.

HOJ-JAT
24-01-2015, 19:13
1 ماه کار کرده
این رو هم در مورد وضعیت دستگاه نوشته
من یکبار خودم بایوس رو آپدیت کردم متاسفانه سیستم بامشکل مواجه شد فرستادم گارانتی بایوس رو دوباره ریختند الان وقتی سیستم رو روشن میکنی حدود 15 ثانیه طول میکشه تا آرم لنوو بیاد بعد دیگه هیچ مشکلی نداره.
مورد دوم مقداری خط و خش ناچیز زیر لپتاپ داره.

اصلا هم چین چیزی رو نخرید
معلوم نیست چکارش کردن... با ری پروگرامیگ بایاس نباید همچین مشکلی پیش بیاد من خودم و دوستم لپتاپ فرستادیم واسه ری پروگرامینگ ولی اینجوری نشدن
البته ممکنه بوت سریع رو غیر فعال کرده باشه تو منو بایاس دنبال عبارتی مثل fast boot یا quick boot بگرد اگه غیر فعال بود فعالش کن اگه مشکلش حل شد میشه روش فک کرد

alpine91
24-01-2015, 21:46
اصلا هم چین چیزی رو نخرید
معلوم نیست چکارش کردن... با ری پروگرامیگ بایاس نباید همچین مشکلی پیش بیاد من خودم و دوستم لپتاپ فرستادیم واسه ری پروگرامینگ ولی اینجوری نشدن
البته ممکنه بوت سریع رو غیر فعال کرده باشه تو منو بایاس دنبال عبارتی مثل fast boot یا quick boot بگرد اگه غیر فعال بود فعالش کن اگه مشکلش حل شد میشه روش فک کرد

میگه
فقط اول که کامپیوتر روشن میشه 15 ثانیه طول می کشه تا آرم لنوو بیاد بعدش تو 7 ثانیه تو دسکتاپه.وقتی کامپیوتر ریست می کنی هیچ مشکلی نداره و سریع میاد بالا.

HOJ-JAT
24-01-2015, 22:53
میگه
فقط اول که کامپیوتر روشن میشه 15 ثانیه طول می کشه تا آرم لنوو بیاد بعدش تو 7 ثانیه تو دسکتاپه.وقتی کامپیوتر ریست می کنی هیچ مشکلی نداره و سریع میاد بالا.

15 ثاینه زمان بسیار زیادی هست
شما کاری رو که گفتم بکن

alpine91
24-01-2015, 23:31
15 ثاینه زمان بسیار زیادی هست
شما کاری رو که گفتم بکن

اگر کالا سالم و سلامت باشه به نظر شما انتخاب مناسبی هست؟ و با این قیمت ارزش خرید داره؟

HOJ-JAT
25-01-2015, 10:25
اگر کالا سالم و سلامت باشه به نظر شما انتخاب مناسبی هست؟ و با این قیمت ارزش خرید داره؟
بله قیمت کاملا مناسب هست