ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری واسه تبلیغات

amir.z
22-01-2015, 16:29
سلام
این سایتو ببینید : honarkade.org

من حدوده 200 تومن خرج بنر و تبلیغات بنری کردم بازدید داشت ولی خرید نداشت ... یه راه مطمن میخوام که بتونم ازش کسب درآمد کنم .... خواهش میکنم اگه راهی دارید بگید

ممنون از همتون

shayan0o21
22-01-2015, 16:32
سلام
این سایتو ببینید : honarkade.org

من حدوده 200 تومن خرج بنر و تبلیغات بنری کردم بازدید داشت ولی خرید نداشت ... یه راه مطمن میخوام که بتونم ازش کسب درآمد کنم .... خواهش میکنم اگه راهی دارید بگید

ممنون از همتون

توی سایت های تبلیغ ایران و وان نتورک به صورت هدفمند تبلیغ کنید :n12:

amir.z
22-01-2015, 16:37
توی سایت های تبلیغ ایران و وان نتورک به صورت هدفمند تبلیغ کنید :n12:

شما مطمنید از نتیجش که حتما خریدار های واقعی رو به سایت میاره ؟؟

amir.z
22-01-2015, 16:47
دوستان راه های دیگ هم بگید من این تبلیغ ایران تبلیغ کردم نتیجه نداد .... در ضمن یه سری بنر محصول هم دارم اگه راهی برای فروش اون ها هم دارید بگید لطفا .... در واقع بهترین راه تبلیغ رو میخوام

shayan0o21
22-01-2015, 16:55
شما مطمنید از نتیجش که حتما خریدار های واقعی رو به سایت میاره ؟؟

مطمئن نیستــم
راه دیــگه هم به نظـــرم قرار دادن تخفیف یا هدیه هست :n01:

Thor God
26-01-2015, 23:37
حتما تبلیغات شما هدف مند و در وبسایت های مناسب نبوده !
شما باید در وبسایت هایی تبلیغ کنید که بتونن برای شما بازدید کننده مشتاق به موضوع سایتتون بیارن نه صرفا Ip ایرانی.

بهتره با یک متخصص در این زمینه صحبت کنید تا بتونن شما رو راهنمایی کنن و در نتیجه تبلیغات با بازدهی بالا داشته باشید.

موفق باشید

amir.z
26-01-2015, 23:48
حتما تبلیغات شما هدف مند و در وبسایت های مناسب نبوده !
شما باید در وبسایت هایی تبلیغ کنید که بتونن برای شما بازدید کننده مشتاق به موضوع سایتتون بیارن نه صرفا Ip ایرانی.

بهتره با یک متخصص در این زمینه صحبت کنید تا بتونن شما رو راهنمایی کنن و در نتیجه تبلیغات با بازدهی بالا داشته باشید.

موفق باشید

ممنون از جوابتون

Jackbil
05-02-2015, 16:51
دوست عزیز - این چیزایی که شما میفروشید هر کسی نمیخره.
یه جورایی میشه بهش گفت لوکس.
شما هم نمیتونید هر جایی اونا رو بفروشید.
من به شما پیشنهاد میکنم . تراکتای خیلی زرق و برق دار چاپ کنید و توی روزنامه فروشی های شمال شهر ، لای روزنامه ها و ... بذارید.

اگه تهران نیستید و میخواید فراتر از شهرتون فعالیت کنید.
به نظرم این میرسه که یه بسته ی آموزشی تهیه کنید و به صورت رایگان توی وبسایتتون منتشر بشه.

البته یه سری نکات هم به ذهنم رسید که باید بگم.

1-اشتباه کردید org ثبت کردید. اصلا مال این کارا نیست.
2- قالبتون فوق العاده بده.
3-محصولات قیمت ندارن و فقط نوشته اضافه به سبد - من اگه ندونم یه چیز قیمتش چه قدره چرا باید بذارمش تو سبد خرید؟
4- به طور کلی از پایه اشتباه کردید - شما باید اول سایتتون رو با ضمینه ی آموزشی ایجاد میکردید و وقتی محبوب شد بخش فروشگاه رو ایجاد میکردید.

قصد نا امیدکردنتون رو ندارم و به نطرم دونستن واقعیت خیلی میتونه به موفقیت های آتی کمک کنه.

IR Brand
15-02-2015, 15:11
فقط تبلیغات اشتباه نیست ، خیلی موارد دیگه ای هست که شما رعایت نکردید

supermax15
15-02-2015, 15:17
مشکل از سایت و تبلیغات نیس
ایرانیا ب اثار هنری و صنایع دستی علاقه ای ندارن جز عده خیلی معدودی و باعث میشه ک خرید نکنن