ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی مرحله حذفی | 2015 AFC Asian Cup

vahidgame
22-01-2015, 01:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیک اختصاصی مرحله حذفی جام ملت های آسیا 2015

یک چهارم نهایی

مسابقه

تاریخ

ساعت(ایران)

تیم

نتیجه
تیم

25

2 بهمن

11:00

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کره جنوبی
0-2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازبکستان

26

2 بهمن

14:00

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چین

2-0

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استرالیا

27

3 بهمن

10:00

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایران

3-3
7-6 (پنالتی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عراق

28

3 بهمن

13:00

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ژاپن

1-1
5-4 (پنالتی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امارات

نیمه نهایی

مسابقه

تاریخ

ساعت(ایران)

تیم

نتیجه
تیم

29
6 بهمن

12:30

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کره جنوبی

0-2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عراق

30

7 بهمن

12:30

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استرالیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امارت

sansa
22-01-2015, 17:27
دوستان چرا پارک .جی سونگ اگه درست گفته باشم در تیم کره جنوبی بازی نمیکنه ؟ همون که در منچستر یونایتد بازی میکنه ؟

Iloveu-ALL
23-01-2015, 14:49
دوستان چرا پارک .جی سونگ اگه درست گفته باشم در تیم کره جنوبی بازی نمیکنه ؟ همون که در منچستر یونایتد بازی میکنه ؟

تو سال 2014 خداحافظی کرد (از بازی های ملی تو سال 2011 خداحافظی کرده بود)

mohammad_87
23-01-2015, 15:49
البته الان psv هست

-----------------------------
چه سرنوشت مشابهی داشتند ایران و ژاپن

پنالتی ها هم تقزیبا مشابه
اولین پنالتی خراب شد
با تیرک دروازه حذف شدند

کلا دروازه بانان هیچ کدوم از چهار تیم حتی یک ضربه پنالتی هم مهار نکردند :n33:

پرونده یک چهارم نهایی هم بسته شد
نیمه نهایی:
کره - عراق
استرالیا - امارات

شاید روی کاغد بشه گفت کره و استرالیا به فینال میرسند اما اصلا بعید نیست یک فینال تماما غرب آسیایی هم ببینیم.
برای قهرمانی شخصا شانس کره رو بیشتر از همه میدونم.

امید رض
23-01-2015, 15:54
عجب شرایطی
همش نقشه هایه استرالیایی تیمشون راحت بره قهرمان بشه
ژاپن بااون عظمت نتونست بیادبالا:n04::n08::n08:
مسابقاتی که نیمه نهاییش امارات وعراق وفلسطین پس یه تورنمنته مسخره وابکی هست
فینال براحتی مشخصه اصلا کاری هم به قوی بودن عربا نداریم کره صاف میکنه عراقو ودیگرهیچ

MR.CART
23-01-2015, 15:59
یه ادیت کنین تاپیکو بد نیست

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk

Squall Leonhart
26-01-2015, 14:28
کره چی کارش میکنه؟! :n24:
سولاخ سولاخش میکنه! :n25:
کره 2 - عراق 0 هورا! :n10:
آخیش دلم خنک شد! :n20:

vahidgame
26-01-2015, 14:56
مشخص بود بازی امروز رو باید کره ببره
بازیو ندیدم ولی کلا فک نکنم عراق کار خاصی کرده باشه و آمار بازی هم همینو نشون میده
ایران به مراتب تیم بهتری از عراق بودش و اتفاقات بازی باعث شد که نتونه اونو ببره و فقط میشه افسوس خورد...

جالبه کره بعد از سال 1988 برای اولین بار به فینال رسیده و می تونه برای اولین بار بعد از سال 1960 قهرمان هم بشه
ولی بیشتر از همه توی این جام شگفتی رو امارات رقم زد و من فک نمی کردم یه تیم عربی بتونه ژاپن رو ببره!
ژاپن از لحاظ مهره و بازیکنایی که توی اروپا داره میشه گفت بهترین تیم جام رو داشت
ولی این نشون میده که حتما تیم هایی که بیشترین ستاره رو دارن نمی تونن موفق باشن
الان شانس استرالیا هم می تونه برای گرفتن جام زیاد باشه و فک کنم بهترین فرصت رو برای قهرمانی داشته باشه و شاید هیچ وقت دیگه این فرصت عالی براش پیش نیاد

sansa
26-01-2015, 15:47
مشخص بود بازی امروز رو باید کره ببره
بازیو ندیدم ولی کلا فک نکنم عراق کار خاصی کرده باشه و آمار بازی هم همینو نشون میده
ایران به مراتب تیم بهتری از عراق بودش و اتفاقات بازی باعث شد که نتونه اونو ببره و فقط میشه افسوس خورد...

جالبه کره بعد از سال 1988 برای اولین بار به فینال رسیده و می تونه برای اولین بار بعد از سال 1960 قهرمان هم بشه
ولی بیشتر از همه توی این جام شگفتی رو امارات رقم زد و من فک نمی کردم یه تیم عربی بتونه ژاپن رو ببره!
ژاپن از لحاظ مهره و بازیکنایی که توی اروپا داره میشه گفت بهترین تیم جام رو داشت
ولی این نشون میده که حتما تیم هایی که بیشترین ستاره رو دارن نمی تونن موفق باشن
الان شانس استرالیا هم می تونه برای گرفتن جام زیاد باشه و فک کنم بهترین فرصت رو برای قهرمانی داشته باشه و شاید هیچ وقت دیگه این فرصت عالی براش پیش نیاد

مطمئن باش استرالیا که مدعی قهرمانی و میزبان هست و فشار زیادی روش هست هم امارات میبردش .

فینال بین امارات و کره جنوبی هست.:n33:

mohammad_87
26-01-2015, 19:05
ژاپن توی جام جهانی یه بازیکن قد بلند داشت اما تو این جام دعوت نشده.اگر اون بازیکن بود در مقابل امارات میتونست کمکشون کنه.اون بازی هم امارات خوش شانس بود هرچند که امارات اگه همین پیشرفت رو داشته باشه دوره بعد یک مدعی کامل خواهد بود.
استرالیا هم فقط تاکتیک خوبی داره و تا اینجا کیهیل جور همه رو کشیده،نه مثل ایران بازیکنانش با استعداد هست و نه تجربه ژاپن رو داره.در کلل چون توجه و سرمایه گذاری در فوتبال در استرالیا بالا نیست شاید تیم سال 98 تکرار نشه برای استرالیا

در بازی امارات-استرالیا اگه امارات باز هم تدافعی بازی کنه بخاطر فیزیک متفاوت بازیکنان استرالیایی،ممکنه به مشکل بخورند.احتمالا بازی نیمه هجومی و منطقی از هر دو تیم خواهیم دید.شانس هر دو تیم برابر هست اما شخصا فکر میکنم استرالیا شانس بیشتری داره.

کره که به فینال رسید و همونطور که قبلا گفتم امید اول قهرمانیست.فقط امیدوارم در فینال دیگه کلین شیت نداشته باشه تا رکورد ایران پابرجا بمونه.

sansa
26-01-2015, 19:50
من رسما دوست دارم کره قهرمان بشه .

حیف تیم ملی ایران ، اون پولادی مسخره که خودشو زد زمین ..اصلا تو همه بازی ها حرکت های بچگانه میکنه .

ولی انصافا کی روش بازیکنان جدیدی رو دعوت کرده بود که خودشون فکرشم نمیکردند دعوت بشن که اصلا تو لیست مربیان قبلی نبودند ...

Ezel
27-01-2015, 13:47
انصافا اگر ما جلوی این کره و این استرالیا بازی میکردیم ، میتونستن به این راحتی 2-0 جلو بیفتن از ما ؟ عایا ؟؟؟ :n27:

reza.1370
27-01-2015, 14:04
حالا که نیومدیم بالا!!!!ان شا الله 4 سال بعد !!!

Masoud-Susa
27-01-2015, 14:43
درسته که استرالیا خیلی راحت به فینال رسید، ولی فکر نکنم دیگه جلوی کره کارش به این سادگی‌ها باشه.

کره‌ای که بدون حتی 1 گل خورده به فینال رسیده و یکبار هم همین استرالیا رو تو این بازی‌ها شکست داده/

امید رض
27-01-2015, 14:54
صلوات بفرست برا
اسفالت شدن عراق جلو امارات

صلوات بفرس براقهرمانیه کره تو اسیا:n12:

XENON24
30-01-2015, 14:23
امارات با نتیجه 3 بر 2 عراق رو شکست داد و به مقام سوم رسید!

nw_nk
30-01-2015, 16:07
دروازه بان عراق چقد مسخره بود، تیم خوبی بودن و هم بازی ایران هم این بازی چوب گلرشونو خوردن :n27:

IRAN_KING
31-01-2015, 09:23
نفرین مردم گرفت جدا از باخت های عراق همون بازیکنی که پیش پولادی بود داور رو تحریک کردن تا پولادی اخراج بشه دقیقه 55 خودش بازی با امارات اخراج شد که لذت 10 نفره بازی کردن خوب تجربه کنن! :n31:

XENON24
31-01-2015, 12:12
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛دیدار فینال جام ملت های آسیا در حالی تا دقایقی دیگر برگزاری می شود که تا این لحظه 85 هزار هوادار از این بازی استقبال کرده اند.
هرچند که بیشتر ورزشگاه را هواداران زرد پوش استرالیایی پر کرده اند اما کره ای ها هم قسمتی از فضای ورزشگاه را اشغال کرده اند.ضمن اینکه در بین تماشاگران،هواداران ایرانی هم به چشم می خورند که پرچم سه رنگ ایران را به رقص درآورده اند.

امید رض
31-01-2015, 15:01
استرالیا قهرمان شد:n21::n21:

ALI . R
31-01-2015, 19:26
سلام. دوستان مراسم اختتامیه رو کسی میدونه کدوم شبکه الان داره پخش میکنه ؟
لینکش رو ممنون میشیم قرار بدید.

XENON24
01-02-2015, 11:49
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در پایان جام ملت های آسیا تیم ایران که در مرحله یک چهارم نهایی حذف شد، در نهایت در رتبه ششم قرار گرفت. بر اساس عملکرد تیم های حذف شده قبل از مرحله نیمه نهایی، ایران با 10 امتیاز حاصل از 3 برد و یک تساوی پس از ژاپن که با همین امتیاز و تفاضل گل بالاتر در رتبه پنجم قرار گرفت، ششم شد. چین و ازبکستان نیز در رتبه هفتم و هشتم قرار گرفتند.
ایران در جام 2011 با 9 امتیاز و بالاتر از اردن، قطر و عراق در رده پنجم قرار گرفت. البته چنین رده بندی هایی رسمی نیست و به جز 4 تیم اول که طی مسابقه مشخص می شوند، رده بندی رسمی دیگری وجود ندارد و فقط یک مقایسه غیر رسمی بین عملکرد تیم های حذف شده قبل از نیمه نهایی است.

Sh-Meteor
01-02-2015, 14:10
تیم منتخب جام ملت های آسیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]