مشاهده نسخه کامل
: LED یا UHD مسله این است.!!!!!!!
با سلام.
2روز پیش تی وی سامسونگ پلاسما پنلش الموت شد. بعد از 2سال و نیم استفاده.
میخوام 55 ال ای دی ویا UHD بگیریم.
انتطباق تصویر واسم مهمه . پلاسمایی که داشتم انتطباق ش 600 هرتز بود.
بین چند مدل از سامسونگ مردد هستم. تو رنج 6 تومان
لظفآ راهنمایی فرمایید.
55H7790 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم UHD
48HU8890 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55HU8850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام.
لظفآ راهنمایی فرمایید.
55H7790 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم UHD
48HU8890 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55HU8850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اولا پیشنهاد میدم سامسونگ نگیری و دورش رو خط بکشی!!! چون تو ایران مونتاژ میشه و بیشترین برگشت رو به نمایندگی داره . به دلیل سوختن پنل ، مشکلات فن خنک کننده ، نیمسوز شدن پیکسل ها و ... !!!
تو رنج 6 میلیون :
Sony 49X8500 رو پیشنهاد میدم .
نوع :LED 3D
اندازه صفحه نمایش 49 "
اندازه صفحه نمایش (متریک):127سانتی متر
سیستم رنگ PAL، SECAM، NTSC 3.58، NTSC 4.43
صفحه نمایش با وضوح 4K 3840x2160
XR 800 هرتز
نور پس زمینه ماژولLED
کاهش دهنده نویزMPEG
قدرت خروجی صدا10W +10 W +10 W
دارای ورودی USB/HDMI
دارای وای فای مستقیم
تلویزیون هوشمند(قابلیت اتصال به اینترنت)
بعد :
تلوزیون منحنی 4k ال جی رو:
55UC970T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تلویزیون 55 اینچ ULTRA HD ال جی مدل 55UC970T
کیفیت تصویر 4K-UCI 1000
IPS 4K
نمایشگر سینمایی
4K 3D+
+ 4K LG Smart+ TV
صدای فوق واقعی
کنترل جادویی- ماشین زمان
نوع صفحه نمایش:LED
اندازه صفحه نمایش:55اینج
وضوح تصویر: ULTRA 3840x2160 HD
طراحی صفحه نمایش سینما
کنترل از راه دور جادویی 2014
پانل ULTRA HD IPS
سلام
اولا پیشنهاد میدم سامسونگ نگیری و دورش رو خط بکشی!!! چون تو ایران مونتاژ میشه و بیشترین برگشت رو به نمایندگی داره . به دلیل سوختن پنل ، مشکلات فن خنک کننده ، نیمسوز شدن پیکسل ها و ... !!!
تو رنج 6 میلیون :
سامسونگ کلا بدرد نمیخوره یا 4k این مشکل رو دارن
یوزر magiteq که انجمنی هم برا خودشون دست و پا کردن و با 2 یوزر مدیریتش میکنن که خیلی سام پیشنهاد میده
چرا بهش تذکر داده نمیشِ
سامسونگ سنتر ادعا میکنه tv هایی که میفروشه پنلش ساخت کره هست میتونید ازون خرید بکنید
با تشکر . سونی قبلآ سری X داشتم که اصلآ دیگه نمخیوام واسه سونی هزینه کنم. در ضمن این مدلی که دوستمون گفتن فکر نکنم با گارانتی باشه.
ال جی مدلی که گفتید از نزدیک باید ببینم.
بیشتر خودم نظرم رو 7790 سامسونگ هستش. ولی قیمتش خیلی بالا پایین داره . الان که جشنواره زمستانه سامسونگ هستش سایت سامسونگ سنتر این مدل رو با گارانتی رسمی سام سرویس زده 5.900 در صورتی که یک سایت دیگه همین مدل رو با قیمت 5.229 قیمت زده با همان گارانتی . !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پنل نمی دونم چه میشه کرد. به کدام برند اعتماد کنیم. پلاسما 51 خودم مثل بنز کار میکرد یک دفع خاموش شد. البته شنیدم عمر مفید پلاسما کمتر از ال ای دی هاست. ولی اینطوری دیگه ....
کماکان منتظر راهنمای شما هستیم
سامسونگ کلا بدرد نمیخوره یا 4k این مشکل رو دارن
یوزر magiteq که انجمنی هم برا خودشون دست و پا کردن و با 2 یوزر مدیریتش میکنن که خیلی سام پیشنهاد میده
چرا بهش تذکر داده نمیشِ
سامسونگ مدل های خوبی دارد . اما در رنج قیمتی یکسان ، رقیب ها بهتر عمل میکنند .
و اینکه بیشترین خرابی تلوزیون در ایران متعلق به سامسونگ و ال جی است . البته در مورد ال جی موارد کمی گزاش شده . اما سامسونگ درصد برگشت بیشتری رو داره .
سونی ، پاناسونیک ، فیلیپس جنس های بسیار با کیفیتی هستند .
الان چند مدل از پاناسونیک در سایت دیدم به بودجم میخوره 55 هم هستش. انطباق تصویرش هم 1200 بود.
تی وی ها اسمارت یا همون هوشمند چقدر واسه یوزر کارایی دارن؟
الان چند مدل از پاناسونیک در سایت دیدم به بودجم میخوره 55 هم هستش. انطباق تصویرش هم 1200 بود.
تی وی ها اسمارت یا همون هوشمند چقدر واسه یوزر کارایی دارن؟
اتصال به اینترنت به TV ، نصب اپلیکیشن در TV مانند هواشناسی ، بازی ....
البته به دلیل تحریم همشون با VPN قابلیت دسترسی رو دارن .
شما تمرکزتون رو بزارید روی کیفیت تصویر ، چون صدا رو با سینمای خانگی ، و اسمارت بودن رو با TV box ها میشه جبران کرد . اما کیفیت تصویر به هیچ وجه ممکنه قابل جبران نیست . پس در انتخابتون دقت کنید .
javad2015
22-01-2015, 07:07
و اینکه بیشترین خرابی تلوزیون در ایران متعلق به سامسونگ و ال جی است . البته در مورد ال جی موارد کمی گزاش شده . اما سامسونگ درصد برگشت بیشتری رو داره .
خوب اینم شما باید در نظر بگیرید که چند درصد بازار ایران دست این دو هست.
دوستان تلویزیون های UHD سامسونگ تو رنج 6 تا 7 چطور هستن؟ البته فکر کنم هنوز به تکامل نرسیدن انتطباق شون 100 یا 200 هرتز هستش.
romantic
22-01-2015, 14:12
با سلام.
لظفآ راهنمایی فرمایید.
اینم UHD
اون ۸۸۹۰ سامسونگ تیوی خیلی خوبیه. اما سایز بالاتر ارجحیت داره. برای همین بهترین انتخاب همون 55h7790 هست. کنتراست عالی، پنل ۲۴۰ هرتزی و سهبعدی خیلی خوب. من کلا به سهبعدی اهمیت نمیدم ولی اولین بار با سهبعدی این تیوی احساس خیلی خوبی بهم دست داد.
بنظر من این تیوی بهترین LED سال ۲۰۱۴ با رزولوشن ۱۰۸۰ بود. هم قیمتش مناسبه، هم امکانات کاملی داره و هم اینکه تنوع سایزش زیاده.
گزینه خیلی خوب دیگه هم سونی 55W800B هست. تنها ایرادش عدم پشتیبانی از زیرنویس فارسیه.
سامسونگ مدل های خوبی دارد . اما در رنج قیمتی یکسان ، رقیب ها بهتر عمل میکنند .
سونی ، پاناسونیک ، فیلیپس جنس های بسیار با کیفیتی هستند .
هر جا پیشنهاد خواستم f6450 بهم معرفی کردن بنظرتون بعد از یک مدت برد میسوزونِ
شما تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید ؟(زیر 46 )
هر جا پیشنهاد خواستم f6450 بهم معرفی کردن بنظرتون بعد از یک مدت برد میسوزونِ
شما تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید ؟(زیر 46 )
سلام
اینطور نیست که مه محصولاتشون اینطر باشند . ممکنه از هر 100 تا 2 یا 3 عدد این طور مشکل رو داشته باشند .
این گزینه ها مناسب هستند . البته قیمت بدون گارانتی هستش .
Samsung 46H7000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت بدون گارانتی : 2.880 با گارانتی نزدیک 3 تومن
KDL-42W800B سونی به قیمت 2.300 بدون گارانتی نزدیک 2.450
42AS670 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاناسونیک قیمت 3 بدون گارانتی
48W608B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سونی بدون گارانتی 2.750
اگه بتونین پولتون رو تا 3.400 برسونید بدون گارانتی میتونید دو مدل زیر که عالی هستند رو بگیرید :
49UB830T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (انتخاب ویژه و عالی ) به قیمت 3.420
42UB820T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با رزولیشن 4k و قیمت بدون گارانتی 2.350 و با گارانتی 2.550
فقط پیشنهاد میدم سایز بزرگ انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی . هر چی سایز بزرگتر باشه لذت دیدن تلوزیون بسیار عالی هستش .
49UB830T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (انتخاب ویژه و عالی ) به قیمت 3.420
42UB820T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با رزولیشن 4k و قیمت بدون گارانتی 2.350 و با گارانتی 2.550
فقط پیشنهاد میدم سایز بزرگ انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی . هر چی سایز بزرگتر باشه لذت دیدن تلوزیون بسیار عالی هستش
این 2 مدل حداقل 2000 دلار قیمت دارند
چطوری قیمت زدند 4-3 تومن ؟
امروز نمایندگی پاناسونیک بودم. حرفهای جالبی فروشنده میزد . شما هم نظرتون رو بگید.
گفتش که فقط فقط پاناسونیک از مالزی مستقیم وارد کشور میشه بخاطر همین تنوع زیادی نداره چون به ایران زیاد جنس نمیدن. خودم دنبال as670 55 بودم که گفتش این مدل 55 اینچش وارد کشور نشده وفقط 42 اینچش هست به قیمت 3150.
گفتش سامسونگ در تهران و کرج بسته میشه مارک دوو در اصفهان بسته میشه شارپ کرمان بسته میشه الجی تبریز می بندن. نمی دونم چقدر این حرفا درسته ولی اگه پاناسونیک میخواستم انتخاب کنم با این تنوع کم محصولات بیخیال شدم.
حالا بین سونی سامسونگ و الجی باید یکی رو انتخاب کنم.
romantic
25-01-2015, 02:39
امروز نمایندگی پاناسونیک بودم. حرفهای جالبی فروشنده میزد . شما هم نظرتون رو بگید.
گفتش که فقط فقط پاناسونیک از مالزی مستقیم وارد کشور میشه بخاطر همین تنوع زیادی نداره چون به ایران زیاد جنس نمیدن. خودم دنبال as670 55 بودم که گفتش این مدل 55 اینچش وارد کشور نشده وفقط 42 اینچش هست به قیمت 3150.
گفتش سامسونگ در تهران و کرج بسته میشه مارک دوو در اصفهان بسته میشه شارپ کرمان بسته میشه الجی تبریز می بندن. نمی دونم چقدر این حرفا درسته ولی اگه پاناسونیک میخواستم انتخاب کنم با این تنوع کم محصولات بیخیال شدم.
حالا بین سونی سامسونگ و الجی باید یکی رو انتخاب کنم.
در مورد سامسونگ و الجی با قطعیت میتونم بگم که محصولات دارای گارانتی، در ایران مونتاژ میشن. مثلا پشت الجی های نمایندگی میزنه Mede By LG Electronics در صورتی که مونتاژ کره نوشته میشه، Made in Korea.
البته صرف مونتاژ در داخل دلیل بر بد بودن محصول نیست. مثلا محصولات سامسونگ و الجی در امریکای شمالی، مونتاژ مکزیک هستن. در استرالیا و شبه قاره هند و جنوب شرق آسیا معمولا مونتاژ مالزی و الی آخر.
مورد مهم تری که در کیفیت تصویر نقش داره، کارخونه سازنده پنل هست. برندها برای ارزان تر شدن پروسه تولید و توزیع ممکنه یک خط تولید رو با پنل یک کارگاه ببندن و خط تولید دیگه رو با پنل یک کارگاه دیگه. منِ مصرف کننده هم عملا کاری نمیتونم بکنم و ممکنه هرکدومش گیرم بیاد. تا قبل از خرید هم تشخیصش ممکن نیست. اصولا هم کار واجبی نیست و نباید رو این موارد وسواس داشت. پنل چین و مالزی و ... آنچنان که تبلیغ میشه، تفاوت کیفی ندارن. اگر قرار بر بدشانسی باشه و گیر من تلویزیونی بیاد که در پروسه مونتاژ، یکدستی و یکنواختی صفحه مورد پیدا کرده، فرقی نمیکنه مالزی بوده یا کره یا چین یا ژاپن.
الان محصولات سامسونگی که در ایران مونتاژ میشن، پنلشون یا ساخت چینه یا مالزی. سامسونگ سنتر که کلا 400-300 تومن از بازار گرونتر میده، میگه پنل هاش ساخت مالزیه. بنظر من چرت میگه. کلا همه محصولات در ایران (از آب معدنی و پفک بگیر تا محصولات الکترونیکی) در نمایندگی مرکزی گرونتر از بقیه جاها فروحته میشه.
تنها راه اطمینان 100درصدی از داشتن تیوی با کیفیت ساخت عالی و بی عیب، خریدن مدلهای انتهایی و پرچم دار برندهاست.
شما که اطلاعاتون خوبه. کدام برند توصیه میکنید.. ؟
سلام
اینطور نیست که مه محصولاتشون اینطر باشند . ممکنه از هر 100 تا 2 یا 3 عدد این طور مشکل رو داشته باشند .
این گزینه ها مناسب هستند . البته قیمت بدون گارانتی هستش .
Samsung 46H7000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت بدون گارانتی : 2.880 با گارانتی نزدیک 3 تومن
KDL-42W800B سونی به قیمت 2.300 بدون گارانتی نزدیک 2.450
42AS670 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاناسونیک قیمت 3 بدون گارانتی
48W608B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سونی بدون گارانتی 2.750
اگه بتونین پولتون رو تا 3.400 برسونید بدون گارانتی میتونید دو مدل زیر که عالی هستند رو بگیرید :
فقط پیشنهاد میدم سایز بزرگ انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی . هر چی سایز بزرگتر باشه لذت دیدن تلوزیون بسیار عالی هستش .
اینهایی که پیشنهاد دادید رو اکثرا هم در بانه میفروشند تماما برگشتی از کارخانه و استوک هستند به دلیل همین هم اختلاف زیادی در قیمت
با گارانتی اصلی دارند سایر مدلهایی که ریفر (برگشتی ) نیستند اختلاف قیمتی با گارانتی اصلی ندارند :n04:
امروز رفتم نمیندگی الجی و سامسونگ. نمایندگی سامسونگ که تنوع نداشت میخواستم سری h55 7790 از نزدیک ببینم ولی جای نداشت. باید برم سمت مرکز شهر. این عکس های الجی رو ببینید.
60 اینچ به نظرم خوب بود. انطباق زده بود 400 ولی توی نت سرچ کردم زده 100! قیمتش هم در جشنواره الجی 4.100 شده. Led 55 4k قیمتش با یک اسپیکر و ساب 6.500 . Led 70 اینچ هم 12.800 که بیخیال.
تلویزیون oled که فقط یک مدل زده در جنشوار قیمتش 9.500.
نظرتون درباره 60 اینچ چیه؟ خودم حس کردم رنگها رو طبیعی تر نشون میده نسبت به 4k55که کنارش هست. مخصوصآ صحنه هایی که تیره هستن.
5.300 گفتش تخفیف فروشگاهی هم داره.
romantic
25-01-2015, 15:38
دوست عزیز، اگر میخواید الجی بخرید، 60lb56100 رو نخرید. این دیگه پایینترین مدل الجیه. اسمارت هم نیست. خود پنل ۶۰ هرتزیه و انطباقش در سایزهای پایین ۱۰۰ و در سایز ۶۰ اینچ، ۴۰۰ هست.
بنظرم ارزش خرید نداره. درسته قیمت پایینی داره، ولی خرید تلویزیون پایینرده در سایز بالای ۵۰ نتیجه خیلی خوبی نمیده.
متاسفانه گلدیران تنوع کمی داره محصولاتش و مثلا سری lb7100 و lb7200 رو نیاورده. اگر میخواید الجی بخرید همون ۴۷ اینچ lb67000 و lb69000 بهترین انتخابه.
اینهایی که پیشنهاد دادید رو اکثرا هم در بانه میفروشند تماما برگشتی از کارخانه و استوک هستند به دلیل همین هم اختلاف زیادی در قیمت
با گارانتی اصلی دارند سایر مدلهایی که ریفر (برگشتی ) نیستند اختلاف قیمتی با گارانتی اصلی ندارند :n04:
منظورتون رو متوجه نمیشم منظورتون از برگشتی چی هستش ؟
منظورتون رو متوجه نمیشم منظورتون از برگشتی چی هستش ؟
فکر کنم منظورشون refurbished هست
امروز رفتم نمایندگی سونی دقیقآ طراحی شون که افتضاح . وضوح تصویر فکر کنم نصف برند الجی و سامسونگ.
دیروز هم رفتم نمایندگی پاناسونیک مدل as670 گفتش وارد ایران نشده و نمیشه فقط 42 اینج مدل as600 هست هیجا تنوع نیست.
در نهایت بین الجی و سامسونگ باید یکی رو انتخاب کنم.
دوستان بین سایز 55 تا 60 لطفآ پیشنهاد بدید. که ارزش خرید داشته باشه
romantic
26-01-2015, 01:54
امروز رفتم نمایندگی سونی دقیقآ طراحی شون که افتضاح . وضوح تصویر فکر کنم نصف برند الجی و سامسونگ.
دیروز هم رفتم نمایندگی پاناسونیک مدل as670 گفتش وارد ایران نشده و نمیشه فقط 42 اینج مدل as600 هست هیجا تنوع نیست.
در نهایت بین الجی و سامسونگ باید یکی رو انتخاب کنم.
دوستان بین سایز 55 تا 60 لطفآ پیشنهاد بدید. که ارزش خرید داشته باشه
سونی محصولاتش تصویر عالی ای دارن. کدوم مدلش رو دیدید؟ در ضمن محتوایی که پخش میشه هم موثره. هرچی رنگین تر باشه، چشم فریب بیشتری میخوره. سونی قدرت خودش رو در تصاویری که زمینه روشن و یکدسته نشون میده. بیشتر مدلهاش هم در کنتراست، خیلی خوب هستن و جز بهترین ها.
در هرصورت با بودجه 6 میلیون تومنی شما و در این رنج سایز، تاپ ترین محصولات در دسترس بنظر من اینا هستن.
1) Samsung 55H7790
2) Sony 55W800B
3) Samsung 48HU8890
برادر عزیز سونی مدل w800 b مخصوص بانه هستش گارانتی دارش نیست.
قیمت های سامسونگ سنتر چرا ایقدر بالاست؟!
امروز نمایندگی سامسونگ بودم قیمت 7790 با 30% تخفیف جشنواره زده بودن 5.285.000 تومان . و 55uh8890 زده بودن 6.550.000 تومان. مثل اینکه بازار افتضاح خرابه چون فروشنده ها اکثرآ میگفتن بازم تخفیف فروشگاهی داره یا چکی هم کار میکنیم بدون بهره.
به احتمال زیاد تصمیم به خرید uhd 8890 دارم. مشخصاتش هم تا جایی که اطلاعات دارم عالیه. نظر شما چیه دوستان؟
romantic
26-01-2015, 15:28
برادر عزیز سونی مدل w800 b مخصوص بانه هستش گارانتی دارش نیست.
قیمت های سامسونگ سنتر چرا ایقدر بالاست؟!
امروز نمایندگی سامسونگ بودم قیمت 7790 با 30% تخفیف جشنواره زده بودن 5.285.000 تومان . و 55uh8890 زده بودن 6.550.000 تومان. مثل اینکه بازار افتضاح خرابه چون فروشنده ها اکثرآ میگفتن بازم تخفیف فروشگاهی داره یا چکی هم کار میکنیم بدون بهره.
به احتمال زیاد تصمیم به خرید uhd 8890 دارم. مشخصاتش هم تا جایی که اطلاعات دارم عالیه. نظر شما چیه دوستان؟
این مدل 55W800B با گارانتی بازرگانی ایرانه. هم در سایت Sonyeshop هست و هم در دیجی کالا. مدلهای بانه ای هم با این اسم هست. یه نوع مشابه هم هست W828B که ----- داره.
در هر صورت اگر سایز 55 اینچ سامسونگ HU8890 رو هم بخرید واقعا عالیه. در این سایز، 4K بودن خودش رو بهتر نشون میده.
mohsenfhm
26-01-2015, 19:24
من تلویزیونهای زیادی رو مقایسه کردم .
از لحاظ کیفیت تصویر پاناسونیک حرف اول را میزنه .
در 4k های زیر 5 میلیون بهترین تصویر برای 8890 سامسونگ هست.
سری ub الجی که افتضاحه.
کیفیت x904 را ندیدم
دوستان این 46H7000 به قیمت 2840 توی بانه قیمتش کمی شک برنگیز نیست ؟
دوستان این 46H7000 به قیمت 2840 توی بانه قیمتش کمی شک برنگیز نیست ؟
سلام
قیمت گزاری تلویزیون ها بر اساس شرایط اقتصادی هر کشور تعیین میشه . همانند گوشی ها .
حتی این تی وی که به صورت قاچاق وارد شده ممکنه قیمتش با سایر کشور ها فرق کنه .
3سایت مختلف که هرکدام میگن عاملیت مجاز فروش سامسونگ هستن و یک مدل تی وی رو 3 قیمت مختلف زدن. همگی با یک گارانتی. سام سرویس
قیمت واقعی کدامه به نظر شما
سلام قیمت گزاری تلویزیون ها بر اساس شرایط اقتصادی هر کشور تعیین میشه . همانند گوشی ها . حتی این تی وی که به صورت قاچاق وارد شده ممکنه قیمتش با سایر کشور ها فرق کنه . درسته ولی اکثر مدلها توی بانه نهایت 100 الی 200 تومن با گارانتی اصلی تفاوت قیمتی دارند ولی این یک مدل 1450 اختلاف داره
romantic
27-01-2015, 12:35
3سایت مختلف که هرکدام میگن عاملیت مجاز فروش سامسونگ هستن و یک مدل تی وی رو 3 قیمت مختلف زدن. همگی با یک گارانتی. سام سرویس
قیمت واقعی کدامه به نظر شما
قیمتش همون بین ۷،۲۰۰ تا ۷،۳۰۰ هست.
بهتره از فروشگاهها حضوری بخرید. هم امکان گرفتن تخفیف بالاتره و هم اینکه تمام هماهنگیها برای اومدن نماینده شرکت جهت نصب رو خودشون انجام میدن.
امروز صبح همین مدل رو در یکی از فروشگاه ها با گارانتی سام سرویس 6.200 بهم قیمت دادن.
romantic
27-01-2015, 15:05
امروز صبح همین مدل رو در یکی از فروشگاه ها با گارانتی سام سرویس 6.200 بهم قیمت دادن.
اونی که قیمت داد احتمالا 55HU8850 نبود؟ اون قیمتش حدودا ۶ تومنه
اونی که قیمت داد احتمالا 55HU8850 نبود؟ اون قیمتش حدودا ۶ تومنه
سلام8890 بود. توی لیست نگاه کرد. ولی فکر کنم 48 اینچ قیمت داده.
romantic
27-01-2015, 18:43
سلام8890 بود. توی لیست نگاه کرد. ولی فکر کنم 48 اینچ قیمت داده.
48اینچ که 5 تومنه. اگر موجود داشت و به همون قیمت میده، بنظرم بخرید. تلویزیون 55 اینچ هرچی باشه با این قیمت می ارزه. الان 55X8500B سونی 10 تومنه.
ولی فکر میکنم اشتباه کرده.
سلام امروز رفتم چندتا فروشگاه .
سامسونگ 8890 55 اینچ کمترین قیمت که بهم دادن 6.500
سامسونگ 55 اینچ 7790 کمترین قیمت که پیدا کردم 5.300
الجی 55 مدل lb67000gi قیمت 4.600
الجی 55 مدل ub85000gi 4k قیمت 6.500 به همراه هدیه یک ساب 320 وات و یک اسپیکر
سونی مدل w600b اینچ 60
قیمت 5.550
همگی با گارانتی رسمی شرکتی
دوستان سونی مدل w600bچرا پنلشون به شفافیت الجی و سامسونگ نیست.
دوستان سونی مدل w600bچرا پنلشون به شفافیت الجی و سامسونگ نیست.
چطور ؟ ریو دیدید ؟ اگه هست لینکشو بگذارید .
از نزدیک دیدم. W600 و w850 کنار هم بودن هر دو 60 اینچ ولی خیلی افتضاح بودن . هردو هم 400 هرتز بودن. تصاویری که پخش میشد واقعآ کیفت بالایی داشتن ولی تو تی وی مات بودن اصلا راضی کننده نبودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAJAD0936
31-01-2015, 00:00
سلام جناب حتما ب مدل ub 830 الجی ی نگاه بندازید روی کاغذ ک همه چی تمومه با قیمت خارق العاده...
دوستان الان که چندتا ریو از سونی w600خوندم همه تعریف کردن. امروز فردا باید بگیرم شما نظری در مورد سونی w600 60 اینچ ندارید؟
سلام جناب حتما ب مدل ub 830 الجی ی نگاه بندازید روی کاغذ ک همه چی تمومه با قیمت خارق العاده...
سلام. Ub85000gi از نزدیک دیدم 4k هستش یک ساب 320 واتی و یک اسپیکر خطی هم هدیه داره به قیمت 6.500
با کفیت بود. ولی دوستان زیادی میگن الجی خیلی زود به فنا میره. الان نظرم بیشتر روی سامسونگ و سونی هستش. در محدوده 6 تومان 55 اینج یا 60.
این مدلها .
سامسونگ 55h7790
سامسونگ 55uh8890
سونی kdl60w600b
به نطر شما کدام.؟؟؟
پنل های سونی همگی مات هستند برای اینکه نور محیط رو انعکاس ندن ، میدونید که انعکاس نور بسیار ازار دهندست .
دوستان کدام یک از مدلهایی که گفتم بهترین انتخاب میتونه باشه
SAJAD0936
01-02-2015, 21:44
سلام. Ub85000gi از نزدیک دیدم 4k هستش یک ساب 320 واتی و یک اسپیکر خطی هم هدیه داره به قیمت 6.500
با کفیت بود. ولی دوستان زیادی میگن الجی خیلی زود به فنا میره. الان نظرم بیشتر روی سامسونگ و سونی هستش. در محدوده 6 تومان 55 اینج یا 60.
این مدلها .
سامسونگ 55h7790
سامسونگ 55uh8890
سونی kdl60w600b
به نطر شما کدام.؟؟؟
جناب اون مدلی ک شما میفرمایید مدل متفاوتیه
مدل 830 تنها بدون گارانتیش موجوده و باید از بانه خرید کنید
قیمتشم جدود ه 3 تومنه 49 اینچش...
بالاخره 55h7790 خریداری کردم.
به قیمت 5.100 با گارانتی سام سرویس
بالاخره 55h7790 به قیمت 5.100 خریداری کردم
مبارک باشه . شاید باورت نشه داشتم چند دقیقه پیش مشخصات همین تی وی رو در ال دیجیتال میدیدم .
عکس های بیشتری قرار بدید خوشحال میشیم .
گالری عکسهای TV شما (لطفا قوانین در پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SAJAD0936
03-02-2015, 23:57
بالاخره 55h7790 به قیمت 5.100 خریداری کردم
ub830 میتونست خرید هوشمندانه تری باشه
ب هرحال مبارکتون باشه...
سلام به همگی. بچه ها من به تصویر و کیفیت تی وی حساسم. الآن میخوام یه تی وی برای اتاق خواب بگیرم تا 2500 بیشتر نشه از بانه هم میخوام بگیرم شرح واقعه رو میدم کلیم سوال دارم هر کی در هر قسمتی اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنه
موارد به ترتیب اهمیت :
1-کیفت تصویر خیلی خوب
2-اگه شد 3D داشته باشه و قابل قبول باشه
3-احتمال خرابیش کم باشه چون از بانه میگیرم.اون جریان ریفربیشد جنسای بانه ای هم نگران کنندس نمیدونم درسته؟ اگه درسته چطور میشه تشخیص داد
اول پیشنهاد w600 داشتم که قیمتش 1500 اینطورا بود ولی سه بعدی نداشت وبعضیا گفتن که خرابیش زیاد بوده
بعد W800 که تو سه بعدی میگن اصلا خوب نیست البته من تصویر برخی مدلهای سونی رو به دیگر برندها ترجیح میدم چون با دقت مقایسه کرده بودم بگذریم که برخی مدلهای جدیدش بی کیفیت تر از قدیمیهاش هست
بعد رفتم تو فکر فیلیپس که سری 9 قدیمش رو دیده بودم واقعا متفاوت و عالی بود نسبت به برندهای هم دوره خودش تنها مدلی که نسبتا خوب بود تو این رنج 6589 بود که از نزدیک هنوز ندیدم اگه کسی تاییدش کنه که رو هوا میگیرم. با اینکه خدمات نداره ولی چون قیمتش بالا نیست به ریسکش میارزه
بعد این مدل UB820 و 830 نظرم رو جلب کرد که ضد و نقیض در موردش زیاد خوندم قیمتشم عالی با 1650 میرسید دستم البته 820 و 830 سه بعدی داشت ولی 42 نداشت
بعد بعضیا گفتن خوب 42 LB7200 رو بگیر هم سه بعدی هم تصویر خوب هم زیرنویس فارسی رو خوب ساپورت میکنه اینجا یکی از کاربرا گفت سری LB و UB با عرض معذزت اشغاله
راستی یکی میگفت تصویر Lb6900 از 7200 بهتر نباشه بدتر نیست
پس تا اینجا این مدلا رو در موردش شنیدم و عرض کردم
W600
W800
Philips pfk6589
Lb6900
Lb7200
UB820
UB830
در مورد سامسونگ هم چیزای خوبی نشنیدم ولی درست یا غلط ترجیح میدم در موردش فکر نکنم
حالا هر کی هر نظری دادره لطف کنه بگه که در نهایت ببینیم چی بهتره شاید بدرد بقیه هم خورد
درسته که هزینه زیاد بالایی نیست ولی هر روز جلوی چشم آدمه
ممنون از همه
misam5526
06-06-2015, 13:10
سلام به همگی. بچه ها من به تصویر و کیفیت تی وی حساسم. الآن میخوام یه تی وی برای اتاق خواب بگیرم تا 2500 بیشتر نشه از بانه هم میخوام بگیرم شرح واقعه رو میدم کلیم سوال دارم هر کی در هر قسمتی اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنه
موارد به ترتیب اهمیت :
1-کیفت تصویر خیلی خوب
2-اگه شد 3D داشته باشه و قابل قبول باشه
3-احتمال خرابیش کم باشه چون از بانه میگیرم.اون جریان ریفربیشد جنسای بانه ای هم نگران کنندس نمیدونم درسته؟ اگه درسته چطور میشه تشخیص داد
اول پیشنهاد w600 داشتم که قیمتش 1500 اینطورا بود ولی سه بعدی نداشت وبعضیا گفتن که خرابیش زیاد بوده
بعد W800 که تو سه بعدی میگن اصلا خوب نیست البته من تصویر برخی مدلهای سونی رو به دیگر برندها ترجیح میدم چون با دقت مقایسه کرده بودم بگذریم که برخی مدلهای جدیدش بی کیفیت تر از قدیمیهاش هست
بعد رفتم تو فکر فیلیپس که سری 9 قدیمش رو دیده بودم واقعا متفاوت و عالی بود نسبت به برندهای هم دوره خودش تنها مدلی که نسبتا خوب بود تو این رنج 6589 بود که از نزدیک هنوز ندیدم اگه کسی تاییدش کنه که رو هوا میگیرم. با اینکه خدمات نداره ولی چون قیمتش بالا نیست به ریسکش میارزه
بعد این مدل UB820 و 830 نظرم رو جلب کرد که ضد و نقیض در موردش زیاد خوندم قیمتشم عالی با 1650 میرسید دستم البته 820 و 830 سه بعدی داشت ولی 42 نداشت
بعد بعضیا گفتن خوب 42 LB7200 رو بگیر هم سه بعدی هم تصویر خوب هم زیرنویس فارسی رو خوب ساپورت میکنه اینجا یکی از کاربرا گفت سری LB و UB با عرض معذزت اشغاله
راستی یکی میگفت تصویر Lb6900 از 7200 بهتر نباشه بدتر نیست
پس تا اینجا این مدلا رو در موردش شنیدم و عرض کردم
W600
W800
Philips pfk6589
Lb6900
Lb7200
UB820
UB830
در مورد سامسونگ هم چیزای خوبی نشنیدم ولی درست یا غلط ترجیح میدم در موردش فکر نکنم
حالا هر کی هر نظری دادره لطف کنه بگه که در نهایت ببینیم چی بهتره شاید بدرد بقیه هم خورد
درسته که هزینه زیاد بالایی نیست ولی هر روز جلوی چشم آدمه
ممنون از همه
هر کس تجربه خودش رو بیان میکنه... خصوصا با توجه به انتخابی که خودش راشته(مقایسه هایی که قبل خرید خودش کرده)
تی وی های LB6900 در حال حاضر بسیار پرفروشن نسبت به بقیه مدلها (دقیقا در کنار فروش LB6700 قرار میگیره)...
lb7200 بهتر بودنش نسبت به افزایش قیمتش اونقدر نیست که به چشم بیاد... و کیفیت تصویر هم یکسانه
مدلهایی از سونی رو که فرمودید منم دیدم ولی شخصا نپسندیدم خصوصا با امکانات نسبتا ضعیف نرم افزاریشون.
نظرتان راجب UB700 و UB820 چیست؟
......
حذف
اسپم نده :n33:
behnamhasani
26-06-2016, 22:49
سلام دوستان از چه طریقی میتوان منوی تلوزیون پاناسونیک مدل as600 را فارسی کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.