PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام thinkpad

fujin
21-01-2015, 20:25
با سلام ...

بنده قصد خرید لپتاپ از مدل های سری تینک پد لنوو دارم ...

توی سایتش مدلهای مختلفی مثل X , T , W و ... داره ...

من میخوام این لپتاپ رو جایگزین سیستم خونگیم کنم ...

برنامه نویسی و مجازی سازی (VMWare) , سرور و ... بسیار استفاده دارم ...

بازی اصلا برام مهم نیست ...

لپتاپ 24 ساعته قراره روشن باشه و مقاومت دستگاه (روشن موندن زیاد,ضربه,مایعات ) خیلی خیلی برام مهمه ...

جایی شنیدم که بعضی مدهاش قابلیت اینو داره که DVD-Rom برداشته بشه و جاش یک هارد SSD قرار بگیره ... کدوم مدل اینطوری هست ؟

کلا تو لپتاپ صنعتی کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

Public Enemy
22-01-2015, 11:39
با سلام ...

بنده قصد خرید لپتاپ از مدل های سری تینک پد لنوو دارم ...

توی سایتش مدلهای مختلفی مثل X , T , W و ... داره ...

من میخوام این لپتاپ رو جایگزین سیستم خونگیم کنم ...

برنامه نویسی و مجازی سازی (VMWare) , سرور و ... بسیار استفاده دارم ...

بازی اصلا برام مهم نیست ...

لپتاپ 24 ساعته قراره روشن باشه و مقاومت دستگاه (روشن موندن زیاد,ضربه,مایعات ) خیلی خیلی برام مهمه ...

جایی شنیدم که بعضی مدهاش قابلیت اینو داره که DVD-Rom برداشته بشه و جاش یک هارد SSD قرار بگیره ... کدوم مدل اینطوری هست ؟

کلا تو لپتاپ صنعتی کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

با سلام .
در صورتی که برای کارهای شبیه سازی هستش و قراره به جای mobile server استفاده بشه و هزینه مد نظر نیست ، به نظر بنده W540 با وزن 2.5 کیلوگرم بهتر از همست .

این نکته رو مد نظر داشته باشین در تمامی مدل ها قابلیت تعویض درایو نوری با هارد ثانویه هست ، اما این مدل دارای پورت mSATA نیست . یعنی اینکه جایی برای هارد ثانویه نداره و حتما باید درایو نوری رو جایگزین هارد ثانویه کنین . در ضمن به علت سرعت محدود پورت ATAPI ( پورت اتصال درایو نوری ) عملا خرید SSD جایگزین درایو نوری تاثیر بسیار محسوسی نداره . به طور کلی اگر بخواین از ماکزیمم سرعت استفاده کنین مجبورین هارد اصلی رو جایگزین SSD کنین .

----------------

در صورتی که وزن لپ تاپ براتون مهم نیست بنده مدل HP zbook 17 رو پیشنهاد می دم . حدود 3.5 کیلوگرم وزن این دستگاه هستش در عوض قابلیت نصب هارد ثانویه بدون تغییر در وضعیت درایو نوری هست . هم چنین از باتری 8 سلولی با قدرت 8300 میلی آمپر ساعت استفاده می کنه در مقابل Lenovo Thinkpad w540 از باتری 6 سلولی با قدرت 5200 میلی آمپر ساعت استفاده می کنه ( مدل 9 سلولیش هم هست که تو ایران موجود نیست )

--------------------------------------

آپدیت : به هیچ عنوان توصیه نمی شه این لپ تاپ ها جایگزین سیستم خانگی شن .

فقط در صورتی که واقعا نیاز به ورک استیشن قابل حمل دارین اقدام به خرید کنین . چون کارت گرافیک اونها نسبت به سیستم های خانگی زیاد قدرت چندانی ندارند و از نظر مالی زیاد ارزش ندارند