ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپ فقط عدد در تکست باکس های ادمین جوملا

dharmaa
21-01-2015, 18:47
سلام بر دوستان
در قسمت ادمین جوملا با یه کامپوننت کار میکنم که میخام زمان ثبت اطلاعات در یکی از تکست باکسها فقط عدد تایپ کنم. در فایل xml که فیلدها را ذخیره کردم نوع تکست باکس رو number گذاشتم اما اونجوری که میخام از اب در نیومد و بازم حروف رو میپذیره . میخاستم از جاوا اسکریپت استفاده کنم از اونجایی که اطلاعات فیلدها در xml ذخیره میشه نمیدونم چه طوری باید در اینگونه فایلها کد جاوا اسکریپت نوشت.
اگه دوستان میتونند راهنمایی کنند بیصبرانه منتظرم.
ممنون از همه تون.

tabriz-info
25-01-2015, 10:34
سلام بر دوستان
در قسمت ادمین جوملا با یه کامپوننت کار میکنم که میخام زمان ثبت اطلاعات در یکی از تکست باکسها فقط عدد تایپ کنم. در فایل xml که فیلدها را ذخیره کردم نوع تکست باکس رو number گذاشتم اما اونجوری که میخام از اب در نیومد و بازم حروف رو میپذیره . میخاستم از جاوا اسکریپت استفاده کنم از اونجایی که اطلاعات فیلدها در xml ذخیره میشه نمیدونم چه طوری باید در اینگونه فایلها کد جاوا اسکریپت نوشت.
اگه دوستان میتونند راهنمایی کنند بیصبرانه منتظرم.
ممنون از همه تون.

اگر نسخه html شما 5 هست و در قسمت بالای صفحه از

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده شده اونوقت میتونی تو فرم اینپوت مقدار number بزاری به این شکل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما در صورتی که شک داری به این موضوع و یا کار نکرد میتونی به این شکل از اسکریپت استفاده بکنی برای اون فیلد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر میخوای اعداد اعشاری نباشن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید